|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 104 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:09 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8164 Lokacija: Republic of Srpska
|
oprosti mislio sam da si hercegovac. ;) Dakle purger :)
Ok o ukusima ne treba naglabati. Lično, šal itekako daje na glaMuru,naravno pri tome ne mislim na šalove od 4 metra,nego neke normalne,maljušne. Što se ostalog tiče,nadam se da ima žeMskinja koje će odgovoriti na postavljeno pitanje.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59911 Lokacija: DAZP HQ
|
da vidim o čemu mi to pričamo. storaB, ocijeni ovu kombinaciju, 1-10.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:14 |
|
|
a čuj neka ukupna ocjena 7. Frizura 10. Šal 6 (da je kraći bila bi 9) Jakna i tole 10. Čizme 5. rukavice out.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:14 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ne volim odjeću koja pretjerano privlači pažnju tipa..čudne kombinacije, jarke boje, odjeću na "izvolte". Samo sam u sedmom razredu nosila neku spejs jaknu. Srebrna boja a ispod zelena postava na cvjetiće. Mislim da sam se vidjela i iz svemira. U svoju odbranu mogu reći da je to bilo 95-96 godine a tad nije bilo hoću ovo, neću ono, već nosi šta imaš.
PS nisam kao Angela Merkel Tita mi.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:16 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
dudu je napisao/la: da vidim o čemu mi to pričamo. storaB, ocijeni ovu kombinaciju, 1-10.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:18 |
|
|
storaB je napisao/la: a čuj neka ukupna ocjena 7. Frizura 10. Šal 6 (da je kraći bila bi 9) Jakna i tole 10. Čizme 5. rukavice out. jel mogu ja? frizura- gay šal- ******** jakna i tole- ******** iz Krapine čizme- džiz rukavice- šupak merkalija ukupan outfit- ********
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:20 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne volim odjeću koja pretjerano privlači pažnju tipa..čudne kombinacije, jarke boje, odjeću na "izvolte". Samo sam u sedmom razredu nosila neku spejs jaknu. Srebrna boja a ispod zelena postava na cvjetiće. Mislim da sam se vidjela i iz svemira. U svoju odbranu mogu reći da je to bilo 95-96 godine a tad nije bilo hoću ovo, neću ono, već nosi šta imaš.
PS nisam kao Angela Merkel Tita mi. a šta joj je falilo?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:23 |
|
|
Da i ja kažem koju o sopstvenom oblačenju. Elegantno-sportska varijanta u svakoj prilici (od mature,do djeverstva na svadbi i kumstva na krštenju).Al bukvalno,nikada pantole na peglu nisam obukao,moraću na sopstvenoj svadbi vjerovatno.
Što se kapa tiče, preferiram standardne sa najviše dvije boje,šalovi takođe nešto kraći u dvije boje maksimalno. Što se dukseva tiče maxers,exit ili exhibition.Dakle sportske varijante,volim i tanje džempere zimi,otkud znam elegantno mi je.Što se tola tiče sve manje teksas,sve više neki drugačiji sportski materijali... Što se patika tiče (da ikako mogu cipele i čizme,te papuče nikad nebi obuvao)ravne sportske, ne robujem markama,ali ne žalim keš za obuću. Sat ne volim nositi,ali prsten i brojanicu uvijek nosim.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:25 |
|
|
dudu je napisao/la: storaB je napisao/la: a čuj neka ukupna ocjena 7. Frizura 10. Šal 6 (da je kraći bila bi 9) Jakna i tole 10. Čizme 5. rukavice out. jel mogu ja? frizura- gay šal- ******** jakna i tole- ******** iz Krapine čizme- džiz rukavice- šupak merkalija ukupan outfit- ******** Živiš u puno većoj sredini od mene,ako je to uopšte bitno, biće da imaš neke predrasude o odjevnim kombinacijama ili frizurama. Na osnovu nekih ******** koje znam nijedan nema ovakvu frizuru,ili su proćelavi ili su im frizure neke neshvatljive. Sam nisam derpe,a friz mi je sličan ovoj. Što se jakne i tola tiče,stvar ukusa. Čizme sam i stavio pod niđe veze.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle kao što sam naslov kaze, koja je najludja odjevna kombinacija s kojom ste se pojavili u društvu ? Neznam, nisan nikada obraćao pažnju na detalje. Uvijek obučem ono što je klasično, malo sportskije, ali ipak i dalje klasično i uobičajeno. SarajkaDjevojka je napisao/la: Što je ono što biste voljeli vidjeti na svojoj djevojci ili mladiću a odudara od svakodnevnice ? Ništa, osim sebe na njoj. SarajkaDjevojka je napisao/la: Svi prijedlozi u slikama i opsima su više no dobrodošli.Trebaju mi za kombinacije u vezi izlazaka. Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice Sad čekam vaše neobične prijedloge..Pozivam Saju, Wind i buru da osobno daju svoje prijedloge takodje, a i momci neka ne zale truda. Drugo nešto treba tebi, draga. Ovako se ja oblačim.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:32 |
|
|
Što se djevojke tiče da je slatka ko Ambro i da nema džukelu u ruci
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:36 |
|
|
e ja baš volim ćuku nositi. od tenisica mi je otkriće Panama nuovo, za 50 eura ubodeš bolje od Lacostica, samo je problem što im nisam našao dućan u Zagrebu. ove sam si ubo za cca. 350 kuna.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:38 |
|
|
Ja samo adidas. Ove sam uzeo prije 15-ak dana. 30 €
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:39 |
|
|
Adidas i Nike dolaze u obzir samo u sportskim varijantama, nikad u casual.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:39 |
|
|
dudu Ladno u Budimpeštu na tekmu... Dobra "tena" za maltene 80 maraka...
p.s. Starke su ponovo u modi....
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:45 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Vladimir RUS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle kao što sam naslov kaze, koja je najludja odjevna kombinacija s kojom ste se pojavili u društvu ? Neznam, nisan nikada obraćao pažnju na detalje. Uvijek obučem ono što je klasično, malo sportskije, ali ipak i dalje klasično i uobičajeno. SarajkaDjevojka je napisao/la: Što je ono što biste voljeli vidjeti na svojoj djevojci ili mladiću a odudara od svakodnevnice ? Ništa, osim sebe na njoj. SarajkaDjevojka je napisao/la: Svi prijedlozi u slikama i opsima su više no dobrodošli.Trebaju mi za kombinacije u vezi izlazaka. Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice Sad čekam vaše neobične prijedloge..Pozivam Saju, Wind i buru da osobno daju svoje prijedloge takodje, a i momci neka ne zale truda. Drugo nešto treba tebi, draga. Ovako se ja oblačim. Vladek, jesi ovo ti ? Što meni treba, daj konkretno prijedloge !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Adidas i Nike dolaze u obzir samo u sportskim varijantama, nikad u casual. Neko vrijeme sam kupovao i Fred Perry-jeve casual modele. Ali su pre-pre skupi. 80-120 €... glupost...
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:48 |
|
|
Sarajko push up,možda i dupli,ostalo manje više nebitno.
Takinijeve tene ebu mamu.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:49 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ovaj je bio na Dnevniku. Zaspao bez čarapa,dobio upalu pluća.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:50 |
|
|
emt, koji broj grudnjaka nosiš?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:51 |
|
|
ne isplati se te skupe brandove jer se tenisice pohabaju unutar godinu dana hoćeš nećeš. nikad ne kupujem od istog proizvođača, miksam, nosio sam i Lacostice, Pumice, Diesel, Paciotti (najgora kupnja ikad, iskeširao 120 €, a nosio ih 5 puta i onda dao bratu), jednom sam kupio neke talijanske ručni rad, preko 1200 kuna, ali su bile vrhunske, najudobnije ikad, ali kad uzmeš cijenu u obzir ne isplati se. zadnjih par godina mi je glupo dat preko 50 eura za tenisice bilo koje vrste, jedino za cipele idem do 100.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:53 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt, koji broj grudnjaka nosiš? B+
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:53 |
|
|
dudu je napisao/la: ne isplati se te skupe brandove jer se tenisice pohabaju unutar godinu dana hoćeš nećeš. nikad ne kupujem od istog proizvođača, miksam, nosio sam i Lacostice, Pumice, Diesel, Paciotti (najgora kupnja ikad, iskeširao 120 €, a nosio ih 5 puta i onda dao bratu), jednom sam kupio neke talijanske ručni rad, preko 1200 kuna, ali su bile vrhunske, najudobnije ikad, ali kad uzmeš cijenu u obzir ne isplati se. zadnjih par godina mi je glupo dat preko 50 eura za tenisice bilo koje vrste, jedino za cipele idem do 100. zavisi i od dimenzija noge. Ja imam baš usku nogu i patike koje mi budu po 8-9 godina. Imam jedne sportske adidaske sa nešto višim đonom 9ta im godina,nigdje nisu pukle....druge rukometne adidaske 7godina.Imam i neke elegantnije Merelke 6ta godina.. Zadnje sam uzimao neke Nike ravne, nisu se nešto pokazale,a koštale su... Što se Paciotija tiče bacanje para,kao i u slučaju ravnih Converse.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Sayuri je napisao/la: Ne volim odjeću koja pretjerano privlači pažnju tipa..čudne kombinacije, jarke boje, odjeću na "izvolte". Samo sam u sedmom razredu nosila neku spejs jaknu. Srebrna boja a ispod zelena postava na cvjetiće. Mislim da sam se vidjela i iz svemira. U svoju odbranu mogu reći da je to bilo 95-96 godine a tad nije bilo hoću ovo, neću ono, već nosi šta imaš.
PS nisam kao Angela Merkel Tita mi. Mišljenja sam tko je dobar ( bio muško ili zensko ) neka gol hoda.Uzivam vidjeti kako lijepog i zanimljivo odjevenog muškarca tako i zenu. Jednostavno postoje ljudi koji znaju nositi svaku odjevnu kombinaciji i u njoj se osjećaju kao u sopstvenoj kozi. Ja sam trenutno u djiru nekih svijetlih koznih jakni, tamnih bodija sa i tamnijih uskih pantalona. Sad razmišljam crnim tajicama, čizmama ( Kiša je ) i nekoj majci sa šlinganim uzorkom preko jednog ramena.I opet svijetla jakna
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|