|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 75 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Real gone
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:12 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: nije loša ni Srbat biće deca - Hrbčići.. al ko ga šiša, bitno je da su lepa na mamu.. Čim se opismene - odma na forum! Da ih mi lepo indoktriniramo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
moderatori, molim lijepo, zaštitite temu...dosta mi je više nasrtljivih srpkinja u životu
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:14 |
|
|
teranova je napisao/la: Real gone je napisao/la: biće deca - Hrbčići.. al ko ga šiša, bitno je da su lepa na mamu.. Čim se opismene - odma na forum! Da ih mi lepo indoktriniramo. a čuj, bolje i mi nego - udba..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Upozorenje ovim uspaljenicama. Polijte se vodom (pogotovo ako nosite bijelu majicu ) i pređite na drugu temu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:34 |
|
|
jel vas to UDBA poslala da me diskreditirate? neće ići, tvrđi sam orah od toga
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:40 |
|
|
dudu je napisao/la: jel vas to UDBA poslala da me diskreditirate? neće ići, tvrđi sam orah od toga ja mislim da tera tesno sarađuje samo s OZNom.. mada smo u suštini freelancer-ke, pa ko da više love.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 13 stu 2009, 21:43 |
|
|
Real gone je napisao/la: dudu je napisao/la: jel vas to UDBA poslala da me diskreditirate? neće ići, tvrđi sam orah od toga ja mislim da tera tesno sarađuje samo s OZNom.. mada smo u suštini freelancer-ke, pa ko da više love. umjesto da tu rušite članove hercegbosne, usmjerite energiju za Treći...pa ako treba i platit ćemo, pošto poto
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 01:52 |
|
|
nemojte da vam hrvatskih ljevicari zamaglu oci , jebe se njima za vas i za treci entitet .gle ti cuda! sad kad su izbori niko nema nista protiv treci entitet ,a di su prije bili ? glasajte za Miru jer je on jedini koji bi se zalagao za treci hrvatski entitet. ovi drugi su samo izjavili da nemaju nista protiv ..jbg sad ce i Kajin biti za treci entitet !
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
step
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 05:48 |
|
|
samo nam pricaju sto volimo cuti,a narod ko narod-
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 12:20 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
frane je napisao/la: nemojte da vam hrvatskih ljevicari zamaglu oci , jebe se njima za vas i za treci entitet .gle ti cuda! sad kad su izbori niko nema nista protiv treci entitet ,a di su prije bili ? glasajte za Miru jer je on jedini koji bi se zalagao za treci hrvatski entitet. ovi drugi su samo izjavili da nemaju nista protiv ..jbg sad ce i Kajin biti za treci entitet ! Potpisujem Iako mislim da ima pojedinaca i u SDP-u koji bi se u svoje ime zalagali za interese Hrvata u BiH ali na stranačkom nivou će oni odmah nakon izbora okrenut ploču na staro...
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 12:48 |
|
|
Citat: . Uvođenje trećeg entiteta moguće je jedino suglasnošću sva tri naroda. Naravno, u tom slučaju treba vidjeti kakav je položaj onih Hrvata koji ostaju izvan tog entiteta. Brojni su Hrvati u srednjoj Bosni, Posavini, Sarajevu… slobodna dalmacijasto ako srbi pristaju (uz to da im se ne dira rs) a bosnjaci ne ? znaci opet status quo ! samo zato sto jedan nece izgleda po SDP-u da bi treci entitet samo obuhvacao prostor zapadne hercegovine . zasto misle da dio srednje bosne ne bi pripali hrvatskom entitetu ? tih ljudi nemaju pojma kakva je situacija ni gdje sve zivi hrvatski narod . evo sto je Josipovic izjavio prije desetak dana : " na pitanje kakvo je njegovo stajalište prema eventualnom trećem entitetu, odgovorio da je to stvar BiH". http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=52363&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=ad002a1264
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 12:54 |
|
|
nemaju oni pojma. znaju da postoje neki hrvati u srednjoj bosni, ali vjerojatno misle da su manjina po svim općinama.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 13:04 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
lijepo je čuti od levičara da se zalažu za 3. entitet, makar to bila laž
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 13:05 |
|
|
vidiš kako sviraju bosanci proslijediti Pusićki
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 13:25 |
|
|
Hrvat je napisao/la: goLLe je napisao/la:
Gori sumnjam da može biti, al Josipović nije daleko. Kao i ostala levičarska bagra.
Josipović je ljevičar, ali nije ono baš Jugoslaven poput Mesića, Pusićke i Vidoševića. A što tek Hebrang u zadnje vrijeme serucka, sve im je sličniji... priča ide da je 90'-ih, jedan student tijekom konzultacija primijetio na stolu mađu papirima pismo za koje je kad ga je bolje pogledao primijetio da se radi o pismu ivici račanu ukojemu objašnjava kako nije dobro vrijeme za prave jugoslavene i kako se moraju priprimiriti ali čekati svoju priliku... inače on i jest "blago" orjunaški tip
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 17:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lijepo što se sve okreće u pozitivnom smjeru, prije je i sam spomen "trećeg" bio ogromna tabu tema u BiH i u HR, a sada o njemu više pričaju ljevičari nego "ne bi se štel zamerit" HDZ-ovci. Možda su tu ljevičari nešto nanjušili jer se stvarno osjeća revolt zbog HDZ-ove neodlučne politike u i prema BiH Hrvatima. A i ta hajka na "hercegovce" u RH je ispuhan balon. Nažalost, kao i uvijek ostaje nerješiv problem - političari jednostavno strahovito lažu pred izbore.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 17:25 |
|
|
Croat je napisao/la: lijepo je čuti od levičara da se zalažu za 3. entitet, makar to bila laž Pa ni desničari se nisu baš izjasnili, kad je HDZ Hrvatske jasno rekao da je za 3. entitet u BiH?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 17:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Naša Kvačica je napisao/la: Croat je napisao/la: lijepo je čuti od levičara da se zalažu za 3. entitet, makar to bila laž Pa ni desničari se nisu baš izjasnili, kad je HDZ Hrvatske jasno rekao da je za 3. entitet u BiH? Pogotovo Hebrang sa svojim bljutavim intervjuom sarajevskim medijima - i od njega poruka tipa "okrenite se Sarajevu". Kada bi recimo izazvali kolektivnu amneziju (da zaborave na crvenu strahovladu i šovinizam prema HB) među hercegbosancima, i pustili ih da ocjene kandidate na osnovi izjava o BiH Hrvatima u ovoj izbornoj kampanji, ranking bi bio: 1. Tuđman 2. Pusić 3. Josipović 4. Jurčević (njega se slabo čuje, pa zato) 5. Hebrang
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 18:09 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa ni desničari se nisu baš izjasnili, kad je HDZ Hrvatske jasno rekao da je za 3. entitet u BiH?
Pogotovo Hebrang sa svojim bljutavim intervjuom sarajevskim medijima - i od njega poruka tipa "okrenite se Sarajevu". Kada bi recimo izazvali kolektivnu amneziju (da zaborave na crvenu strahovladu i šovinizam prema HB) među hercegbosancima, i pustili ih da ocjene kandidate na osnovi izjava o BiH Hrvatima u ovoj izbornoj kampanji, ranking bi bio: 1. Tuđman 2. Pusić 3. Josipović 4. Jurčević (njega se slabo čuje, pa zato) 5. Hebrang Ispravi me ako griješim, ali čini mi se da sam u Večernjem Listu pročitao da su i Vidošević i Primorac jasno rekli da su za treći entitet.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 18:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pogotovo Hebrang sa svojim bljutavim intervjuom sarajevskim medijima - i od njega poruka tipa "okrenite se Sarajevu".
Kada bi recimo izazvali kolektivnu amneziju (da zaborave na crvenu strahovladu i šovinizam prema HB) među hercegbosancima, i pustili ih da ocjene kandidate na osnovi izjava o BiH Hrvatima u ovoj izbornoj kampanji, ranking bi bio:
1. Tuđman 2. Pusić 3. Josipović 4. Jurčević (njega se slabo čuje, pa zato) 5. Hebrang
Ispravi me ako griješim, ali čini mi se da sam u Večernjem Listu pročitao da su i Vidošević i Primorac jasno rekli da su za treći entitet. Onda je meni promaklo. Tim još bolje, "entitetlije" svugdje oko nas
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 18:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ispravi me ako griješim, ali čini mi se da sam u Večernjem Listu pročitao da su i Vidošević i Primorac jasno rekli da su za treći entitet. Izvadak iz intervjua: Trebaju li Hrvati dobiti svoj entitet, što potajno priželjkuju u okviru predstojećih ustavnih promjena, ili, pak, trebaju graditi jedinstvenu i snažnu BiH? Vidošević: - Moraju graditi jedinstvenu i snažnu BiH! Ali, to ne znači odricanje od jednakopravnosti s druga dva konstitutivna naroda. Prosperitetna i stabilna BiH je interes Srba, Bošnjaka i Hrvata, ali i zemalja u okruženju, prije svega mislim na Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku. Mislim da on nebi bio dobro riješenje za nas http://predsjednicki-izbori.com/intervj ... naznu-bih/
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 18:18 |
|
|
Kako mrzim te općenite fraze i floskule.
|
|
Vrh |
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: I SDP Hrvatske za treći Postano: 14 stu 2009, 18:48 |
|
|
Vidošević je mesićevac.
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|