nemojte da vam hrvatskih ljevicari zamaglu oci , jebe se njima za vas i za treci entitet .gle ti cuda! sad kad su izbori niko nema nista protiv treci entitet ,a di su prije bili ? glasajte za Miru jer je on jedini koji bi se zalagao za treci hrvatski entitet. ovi drugi su samo izjavili da nemaju nista protiv ..jbg sad ce i Kajin biti za treci entitet !
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
frane je napisao/la:
nemojte da vam hrvatskih ljevicari zamaglu oci , jebe se njima za vas i za treci entitet .gle ti cuda! sad kad su izbori niko nema nista protiv treci entitet ,a di su prije bili ? glasajte za Miru jer je on jedini koji bi se zalagao za treci hrvatski entitet. ovi drugi su samo izjavili da nemaju nista protiv ..jbg sad ce i Kajin biti za treci entitet !
Potpisujem Iako mislim da ima pojedinaca i u SDP-u koji bi se u svoje ime zalagali za interese Hrvata u BiH ali na stranačkom nivou će oni odmah nakon izbora okrenut ploču na staro...
. Uvođenje trećeg entiteta moguće je jedino suglasnošću sva tri naroda. Naravno, u tom slučaju treba vidjeti kakav je položaj onih Hrvata koji ostaju izvan tog entiteta. Brojni su Hrvati u srednjoj Bosni, Posavini, Sarajevu…
slobodna dalmacija
sto ako srbi pristaju (uz to da im se ne dira rs) a bosnjaci ne ? znaci opet status quo ! samo zato sto jedan nece
izgleda po SDP-u da bi treci entitet samo obuhvacao prostor zapadne hercegovine . zasto misle da dio srednje bosne ne bi pripali hrvatskom entitetu ? tih ljudi nemaju pojma kakva je situacija ni gdje sve zivi hrvatski narod .
evo sto je Josipovic izjavio prije desetak dana : " na pitanje kakvo je njegovo stajalište prema eventualnom trećem entitetu, odgovorio da je to stvar BiH".
Gori sumnjam da može biti, al Josipović nije daleko. Kao i ostala levičarska bagra.
Josipović je ljevičar, ali nije ono baš Jugoslaven poput Mesića, Pusićke i Vidoševića.
A što tek Hebrang u zadnje vrijeme serucka, sve im je sličniji...
priča ide da je 90'-ih, jedan student tijekom konzultacija primijetio na stolu mađu papirima pismo za koje je kad ga je bolje pogledao primijetio da se radi o pismu ivici račanu ukojemu objašnjava kako nije dobro vrijeme za prave jugoslavene i kako se moraju priprimiriti ali čekati svoju priliku... inače on i jest "blago" orjunaški tip
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
Lijepo što se sve okreće u pozitivnom smjeru, prije je i sam spomen "trećeg" bio ogromna tabu tema u BiH i u HR, a sada o njemu više pričaju ljevičari nego "ne bi se štel zamerit" HDZ-ovci. Možda su tu ljevičari nešto nanjušili jer se stvarno osjeća revolt zbog HDZ-ove neodlučne politike u i prema BiH Hrvatima. A i ta hajka na "hercegovce" u RH je ispuhan balon. Nažalost, kao i uvijek ostaje nerješiv problem - političari jednostavno strahovito lažu pred izbore.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
lijepo je čuti od levičara da se zalažu za 3. entitet, makar to bila laž
Pa ni desničari se nisu baš izjasnili, kad je HDZ Hrvatske jasno rekao da je za 3. entitet u BiH?
Pogotovo Hebrang sa svojim bljutavim intervjuom sarajevskim medijima - i od njega poruka tipa "okrenite se Sarajevu".
Kada bi recimo izazvali kolektivnu amneziju (da zaborave na crvenu strahovladu i šovinizam prema HB) među hercegbosancima, i pustili ih da ocjene kandidate na osnovi izjava o BiH Hrvatima u ovoj izbornoj kampanji, ranking bi bio:
1. Tuđman 2. Pusić 3. Josipović 4. Jurčević (njega se slabo čuje, pa zato) 5. Hebrang
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pa ni desničari se nisu baš izjasnili, kad je HDZ Hrvatske jasno rekao da je za 3. entitet u BiH?
Pogotovo Hebrang sa svojim bljutavim intervjuom sarajevskim medijima - i od njega poruka tipa "okrenite se Sarajevu".
Kada bi recimo izazvali kolektivnu amneziju (da zaborave na crvenu strahovladu i šovinizam prema HB) među hercegbosancima, i pustili ih da ocjene kandidate na osnovi izjava o BiH Hrvatima u ovoj izbornoj kampanji, ranking bi bio:
1. Tuđman 2. Pusić 3. Josipović 4. Jurčević (njega se slabo čuje, pa zato) 5. Hebrang
Ispravi me ako griješim, ali čini mi se da sam u Večernjem Listu pročitao da su i Vidošević i Primorac jasno rekli da su za treći entitet.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1130 of 2558 - 44.18%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Ispravi me ako griješim, ali čini mi se da sam u Večernjem Listu pročitao da su i Vidošević i Primorac jasno rekli da su za treći entitet.
Onda je meni promaklo. Tim još bolje, "entitetlije" svugdje oko nas
Izvadak iz intervjua: Trebaju li Hrvati dobiti svoj entitet, što potajno priželjkuju u okviru predstojećih ustavnih promjena, ili, pak, trebaju graditi jedinstvenu i snažnu BiH?
Vidošević: - Moraju graditi jedinstvenu i snažnu BiH! Ali, to ne znači odricanje od jednakopravnosti s druga dva konstitutivna naroda. Prosperitetna i stabilna BiH je interes Srba, Bošnjaka i Hrvata, ali i zemalja u okruženju, prije svega mislim na Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.