|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storaB
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 19:11 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa šta si ti i koga vidio stora ?
Čuj koga,maltene 90% nacionalnosti ovog surovog kontinenta. Dakle azijatkinje i crnkinje ne brojim!te naravno amerikanke. bošnjakinju,hrvaticu,crnogorku,albanku,slovenku,makedonku a bogme i ruskinju,grkinju,ukrajinku,moldavku, ništa manje čehinju,poljakinju i slovakinju,turkinju,baš kao i francuskinju,španjolku,talijanku,njemicu,austrijanku,šveđanku, škotlanđanku..... Tako da,nemojte suditi bez argumenata!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 19:11 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Sajuri će se oduševiti komplimentom BBC.Znaš Ti biti šarmantan.
Stora ne dapri :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 21:11 |
|
|
Ja se kunem u Srbohrvatice ili Hrvatosrpkinje - mozda su i Bosnjakinje dobre, najvjerojatnije jer je to sve tu u pet deka.
Ali nema ta opcija pa sam glasao za "neke druge". Iako razumijem ove Balkance koji su glasali za Svedjanke i Ruskinje, iskreno - i moj fenotip, onako svijetla koza, velike grudi (moze slobodno i malo "cvrsce"), ali nisam jos imao priliku isprobati nista slicno (osim jedne Ruskinje, davno, ali to se ne broji jer nije izgledala bas kao "tipicna Ruskinja") tako da se nisam usudio ni za njih glasati jer kako glasati za nesto sto ti je poznato samo izdaleka.
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 21:12 |
|
|
Ovdje Austriji vecinski vole te juznjacke tipove - mislim da bi im se i Hercegovke svidjale, ili Dalmatinke, naravno samo ukoliko nisu bas brkate i po nogama dlakave. Vole onako njezne figure, po mogucnosti tamnopute, vitke zene manjeg uzrasta. To barem zakljucujem iz razgovora s prijateljima i poznanicima.
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 21:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ovaj glas za Muslimanke - to sam bio ja.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 22:07 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Kum Svalina je napisao/la: Ko su ti ove "Muslimanke"? To nije nacija a muslimankih ima iz redova svakojakih nacija sirom svijeta. Muslimanke i Afrikanke sam namjerno stavio mimo nacije, pošto sve afričke, kao i islamske nacije manje-više imaju isti stil tako da nisam mogao svaku zemlju iz tih redova ponaosob postaviti te sam zbog toga ta dva dijela svijeta sveo u samo dvije opcije za glasanje. Aha. Znaci middle east i Afrika. Ok.
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 22:09 |
|
|
Ja samo moram dodati da sam pod Muslimanke (veliko M) mislio na etnos, narod a ne da je vjerska odrednica. Eto toliko, samo da ne bi bilo zabune.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 22:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Daj Aztec, nije ta tvoja toliko lijepa. Da je ne bi u Sarajevu Hrvata izabrala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 22:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Daj Aztec, nije ta tvoja toliko lijepa. Da je ne bi u Sarajevu Hrvata izabrala. Jebote, koji si ti lik. De ne guraj nos svugdje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 25 svi 2013, 22:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Seli dok si mlad. Zaglavit ćeš tamo i poslije će biti kasno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Icebreaker
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 00:41 |
|
|
WTF? Gdje su ti Hrvatice u anketi?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 08:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76301 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ruskinje i Šveđanke.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 10:23 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
storaB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa šta si ti i koga vidio stora ?
Čuj koga,maltene 90% nacionalnosti ovog surovog kontinenta. Dakle azijatkinje i crnkinje ne brojim!te naravno amerikanke. bošnjakinju,hrvaticu,crnogorku,albanku,slovenku,makedonku a bogme i ruskinju,grkinju,ukrajinku,moldavku, ništa manje čehinju,poljakinju i slovakinju,turkinju,baš kao i francuskinju,španjolku,talijanku,njemicu,austrijanku,šveđanku, škotlanđanku..... Tako da,nemojte suditi bez argumenata!
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 10:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kod nas u Šeheru bi se reklo " pičkopaćenička tema " udruzenja pičkopaćenika.Sad nagradno pitanja za milion € ?Muškarci koje nacionalne pripadnosti dominiraju ovdje ?:D Što se tiče muškaraca storaB , a što se tiče žena buduće Hrvatice to be.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 10:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25642 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Meni su nekako drage Irkinje, jbg... :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 10:48 |
|
|
Sayuri je napisao/la: storaB je napisao/la: Čuj koga,maltene 90% nacionalnosti ovog surovog kontinenta. Dakle azijatkinje i crnkinje ne brojim!te naravno amerikanke.
bošnjakinju,hrvaticu,crnogorku,albanku,slovenku,makedonku a bogme i ruskinju,grkinju,ukrajinku,moldavku, ništa manje čehinju,poljakinju i slovakinju,turkinju,baš kao i francuskinju,španjolku,talijanku,njemicu,austrijanku,šveđanku, škotlanđanku..... Tako da,nemojte suditi bez argumenata!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 14:18 |
|
|
Ruskinje, Ukrajinke, Čehinje, Slovakinje, Poljakinje, Mađarice, Nemice, Šveđanke, Norvežanke, Finkinje, Dankinje, Francuskinje...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 26 svi 2013, 14:46 |
|
|
Bosansko-hercegovačka nacija.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 27 svi 2013, 08:07 |
|
|
Turkinje kad se oslobode okova kad se zdikete pa protarlahaju . Mogu reci plaho dobre koke. Ovuda ih hvala Bogu ima kolko vam srce iste. Ipak, mislim da su francuskinje najljepse/najbolje zene. Komplet od izgleda do ponasanja
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 27 svi 2013, 12:01 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: WTF? Gdje su ti Hrvatice u anketi? Sfušana anketa.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 27 svi 2013, 17:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Ruskinje me uistinu skoro nikad nisu razočarale. Ali svaka nacija ima svojih lijepih i onih jel, nelijepih žena. Osobno malo koja mi se tamnoputa žena dopada (no racism). Bijele europljanke FTW
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 27 svi 2013, 18:29 |
|
|
Glupo je generalizirati jer je sve relevantno Ali,Libanonke su vrh.Uglavnom.
|
|
Vrh |
|
|
cortez
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 21 lip 2013, 17:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 21 lip 2013, 19:22 |
|
|
Prethodnih dana obišao i obližnju Austriju,utisci o ženama?! Jedno veliko ništa kada se radi o austrijankama!!! U svakom smislu,da prostite ne viđoh ribetinu a izvornu austrijanku .... Sve što valja su srpkinje i pokoja hrvatica koja se šeće trgom... Ostalo sam skontaš ili je iz Maroka i ružna ko stoka ili je iz Njemačke žuta ko adamer.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Nacija sa najljepšim ženama na svijetu Postano: 21 lip 2013, 21:29 |
|
|
Kako si ispitivao nacionalnost djevojaka koje šetaju trgom?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|