|
|
Stranica: 62/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 19:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Slabo pokriveno u medijima, počeli su masovno raditi na iskapanju masovnih grobnica sa njemačkim vojnicima koje su partizani pobili. Ulazi se u HR pa kad Njemačka stisne nema vrdanja. Žalosno da ti lizači briselskih guzica nisu prvo iskopali svoje mrtve Hrvate. Ali kako su grobnice zajedničke sad će morati sve zajedno uraditi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 25 svi 2013, 19:08 |
|
|
Ovaj krkan Jovanović nasrnuo na Ustavni sud ? Kad će ga smjeniti više.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 svi 2013, 12:15 |
|
|
'Izjavio da mrzi Hrvatsku': Pročitajte što o predsjedniku Mladeži SDP-a Korčule misle njegovi sumještani-Uvijek je izrugivao sve hrvatsko, na spomen ubijenih ustaša i domobrana u 2. svjetskom ratu komentirao je u stilu da su ih premalo pobili. Od malih nogu se oblačio u pionira na Titov rođendan i sl.-kaže korčulanin Frano (podaci poznati redakciji) - Korčula je i kroz Kraljevinu Jugoslaviju imala tu povlaštenu kastu koja se lizala s Karađoređevićima ,potom s fašistima te naposljetku su postali Jugo-komunisti. Svugdje su bili na vrhu te imali ogromne privilegije ,sada je s tim, nadam se, gotovo- zaključuje Frano R. koja nas je zamolio da mu ne objavljujemo ime zbog mogućih poslovnih problema. - Komunisti su uvijek imali razloga za mrziti Hrvatsku:nekad je to bilo zbog hrvatskog nacionalizma i klorofašizma, danas je zbog tzv.homofobije. Uglavnom drugo vrijeme, različiti igrači ali politika uvjek ista-jedna je od reakcija na tekst pristigla u redakciju Dnevno.hr-a. http://www.dnevno.hr/vijesti/87579-izja ... stani.htmlSDP! SDP! SDP!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 27 svi 2013, 14:44 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ali je bilo zajebano danas na Danu poduzetnika, usred sveopće gospodarske krize navedimo o čemu su govorili najviši dužnosnici naše države : Premijer Milanović o vožnji s obitelji 90ih kroz Francusku i o sigurnosti kružnog toka u prometu. Predsjednik Josipović o ustaškim pjesmama . Čini se meni da je sve otišlo u tri lijepe . @Dudu jesi bio na danu poduzetnika?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 27 svi 2013, 14:49 |
|
|
Boljševici se malo previše opustili. Kao da sve medije i Internet cenzuriraju pa se ponašaju kako hoće.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 27 svi 2013, 14:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
nisam, upravo sad od tebe čujem da takvo nešto uopće postoji. to je sve, da prostiš, sviranje k...., sjetim se onih Dana karijere koji su se najprije organizirali na Ekonomiji, pa se proširili na Boćarski dom i to u ona lukrativna vremena, ne znam da je ikome, išta pomoglo, a prve dvije godine sam čak sudjelovao u organizaciji jer sam bio član HSA.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 27 svi 2013, 15:01 |
|
|
dudu je napisao/la: nisam, upravo sad od tebe čujem da takvo nešto uopće postoji. to je sve, da prostiš, sviranje k...., sjetim se onih Dana karijere koji su se najprije organizirali na Ekonomiji, pa se proširili na Boćarski dom i to u ona lukrativna vremena, ne znam da je ikome, išta pomoglo, a prve dvije godine sam čak sudjelovao u organizaciji jer sam bio član HSA. Bolje da nisi išao jer mi se čini da nije bilo ničeg pametno za čuti, napisao sam iznad odgovore koje su dali visoki dužnosnici naše države na govor Mudrinića da je stanje u državi ekonomski i gospodarski alarmantno.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 27 svi 2013, 15:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
ova vlada je šarlatanska i što je najgore, čini se da su i sami toga postali svjesni. svaki novi dan s njima na čelu je samo gubljenje vremena, oni nam više ništa novog (da ne kažem dobrog) ne mogu donijeti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 27 svi 2013, 21:59 |
|
|
dudu je napisao/la: ova vlada je šarlatanska i što je najgore, čini se da su i sami toga postali svjesni. svaki novi dan s njima na čelu je samo gubljenje vremena, oni nam više ništa novog (da ne kažem dobrog) ne mogu donijeti. http://www.vecernji.hr/vijesti/protiv-vlade-66-posto-gradana-hdz-sustize-sdp-clanak-560236Citat: Protiv Vlade 66 posto građana, HDZ sustiže SDP
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 31 svi 2013, 13:43 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Gadno.... MAKARSKA policija uhitila je rano jutros oko 1.40 sati tajnika SDP-a u Makarskoj Damira Puharića i još dvojicu zbog ispisivanja grafita na pročeljima stambenih objekata! Ispisivali su "Ima se, otima se" kao odgovor na slogan HDZ-ovaca "Ja volim Makarsku". http://www.index.hr/vijesti/clanak/uhic ... 80688.aspx
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 31 svi 2013, 14:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 01:31 |
|
|
Zoky opet u akciji Citat: Milanović: Netko tko nudi povratak u 1941. ne zaslužuje voditi grad
Premijer Zoran Milanović te ministri Branko Grčić, Arsen Bauk i Milanka Opačić, kao i predsjednik HSU-a Silvano Hrelja došli su zadnjeg dana predizborne kampanje u Split, na završni skup na rivi, dati podršku Ivi Baldasaru, kandidatu SDP-a, HNS-a i HSU-a, i pokazati koliko im je važna pobjeda u dalmatinskoj metropoli. - Onaj tko radi podjele na najprizemnijim ideologijama, netko tko nudi povratak u 1941., ne zaslužuje voditi grad. Split je uvijek u kritičnim trenucima, a ovo jest jedan takav trenutak, znao prepoznati što valja. Ivo Baldasar, prijatelj, čovjek i otac je taj bolji izbor. Nakon izbora idemo nastaviti uređivati državu i ništa me neće pokolebati, nikakvi pritisci jer radimo dobar posao. Živio Split, Dalmacija i novi gradonačelnik Ivo Baldasar - rekao je Zoran Milanović.
- Split zaslužuje bolje. Zaslužuje vrijednosti koje Ivo Baldasar ima, a to su rad i poštenje. Ne dajte da vas dijele, budite svoji, vlast je u vašim rukama, izađite na izbore - poručila je Opačić. - Radna mjesta će Ivo Baldasar otvarati, a u tome će imati svu našu pomoć - obećao je Grčić. to Zole! http://www.vecernji.hr/vijesti/milanovi ... nak-562837
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 10:00 |
|
|
On o povratku u 41u , a uvazeni predsjednik o ustaskim zmijama. Jedini koji nas vracaju u proslost su oni. I to u 45u.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 11:10 |
|
|
Vrlo nisko i seljački od Milanovića.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 11:18 |
|
|
Još jednom se pokazuje da nikad ne možeš vjerovati čovjeku koji u mladosti nije barem jednom otpjevao Juru i Bobana.
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 14:49 |
|
|
doc je napisao/la: Još jednom se pokazuje da nikad ne možeš vjerovati čovjeku koji u mladosti nije barem jednom otpjevao Juru i Bobana. I zato, zbog njegovih lijepih vokalnih sposobnosti i sklonosti pjevanju navedenih pjesama, želimo Davora Bernardića na čelu SDP-a.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 14:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 15:34 |
|
|
Bandic? Sto ce od njih biti kad Zoky zavrsi s njima je tocnije pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 19:58 |
|
|
Dobro će bit ako ih Bandić u Zagrebu obrsti i dodatno oslabi. A za Zokija već opasno sumnjamo da je insajderski posao. Zamisli. Državničko što se tiče Herceg Bosne sere li ga sere u RH. Kao da hoće da se SDP skine što prije. Ili je možda pametno procjenio da ako ostanu do kraja da će se tolko prosrat da više za života neće bit na vlasti pa čini sve da umanji štetu što skorijim odlaskom u oporbu!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 21:59 |
|
|
Baukove izmjene: Potpisi za referendum više se neće prikupljati na uliciPotpisi za referendum više se neće prikupljati na ulici, prođe li ideja ministra uprave Arsena Bauka u izmjenama Zakona o referendumu. Tko želi dati svoj potpis na inicijativu za referendum o nekom pitanju, morat će otići do neke državne institucije koja može identificirati građanina (uredi državne uprave, općine...) i dati potpis. Budući da se procedura komplicira, produljio bi se rok za prikupljanje potpisa sa 15 dana na tri mjeseca, a za to bi se vrijeme raspravljamo o meritumu stvari o kojoj će se glasovati na referendumu. Zakon će obvezati inicijatore referenduma da se predstave i javnosti podastru financijske troškove kampanje. – Tehnički ćemo poboljšati Zakon, definirat ćemo način prikupljanja potpisa, rokove, provođenje referenduma, reguliranje kampanje i šutnje. Ostali prijepori oko referenduma stvar su Ustava – kazao je ministar Bauk. Profesor na Fakultetu političkih znanosti Tihomir Cipek kaže da takav prijedlog komplicira postupak referenduma, čemu su političke elite sklone, i da bi prikupljanje potpisa za referendum trebalo izjednačiti s prikupljanjem potpisa za kandidaturu na izborima, gdje su građani dužni dati broj osobne iskaznice, što nije javno dostupan podatak. – Ne vidim zašto bi se referendum tehnički ograničavao. Ako se mogu provjeriti potpisi za kandidaturu, mogu i za referendum. U većini zemalja je kao kod nas, potpisi se prikupljaju na ulici – objašnjava Cipek. Osim u Švicarskoj, odlučivanje na referendumima u posljednje vrijeme dosta je zastupljeno u Italiji i Bavarskoj, a u Hrvatskoj bi se, smatra Cipek, trebala olakšati procedura i definirati o kojim pitanjima građani ne mogu odlučivati. Zabrana petljanja širokih masa uglavnom se odnosi na temeljna ljudska prava i nacionalnu sigurnost, no što to točno znači, mora odrediti Ustavni sud. – Referentna točka za prikupljanje potpisa za pokretanje referenduma (10% birača) ne smije biti popis birača već izlaznost na prethodnim izborima – drži Cipek. http://www.vecernji.hr/vijesti/potpisi- ... nak-563054Čuj ti ove demokrate. Shvatili da je narod kontra svega za šta se zalažu pa bi još više ograničavali narodno izjašnjavanje. HDZ bi trebao zakucati na ovu temu i pritiskati ih kao borac za demokraciju naspram autoritarne elite. I onda na referendumima sve učvrstiti. Ljudima je ionako dosta političara, žele sami reći što misle. A većina je debelo na pravoj strani tako da bojazni nema. Osim za crvene.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 22:05 |
|
|
Po svemu su se pokazali gorim od HDZ-a. Skoro da nema detalja da ih nisu "prevazišli".
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 01 lip 2013, 22:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37769 Lokacija: Gl. grad regije
|
doc je napisao/la: Dobro će bit ako ih Bandić u Zagrebu obrsti i dodatno oslabi. A za Zokija već opasno sumnjamo da je insajderski posao. Zamisli. Državničko što se tiče Herceg Bosne sere li ga sere u RH. Kao da hoće da se SDP skine što prije. Ili je možda pametno procjenio da ako ostanu do kraja da će se tolko prosrat da više za života neće bit na vlasti pa čini sve da umanji štetu što skorijim odlaskom u oporbu! Mislim da je posao šefa opozicije najbolji na svijetu, laprdaš što hoćeš, lova ide, a odogovornost nikakva, samo paziš leđa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 lip 2013, 17:55 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
http://www.vecernji.hr/vijesti/konacni- ... nak-562889Citat: POLITIČKA ANALIZA
Konačni razvod
vlade
Zorana Milanovića i poduzetnika
Mirno i civilizirano vlada i menadžeri poručili su jedni drugima da ne žele ići istim smjerom. Što će sad građani?
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 lip 2013, 17:57 |
|
|
Nakon onog kruznog toka u ponedjeljak i reakcija na istu izjavu sve je bilo jasno. K tome ako je eventualno bilo nejasnoca i nakon toga , jedan intervju iz subotnjeg Obzora je sve razjasnio .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 lip 2013, 18:02 |
|
|
SDB je napisao/la: http://www.vecernji.hr/vijesti/konacni-razvod-vlade-zorana-milanovica-poduzetnika-clanak-562889 Citat: POLITIČKA ANALIZA
Konačni razvod
vlade
Zorana Milanovića i poduzetnika
Mirno i civilizirano vlada i menadžeri poručili su jedni drugima da ne žele ići istim smjerom. Što će sad građani? Oštra kolumna, baš kakve trebaju biti bez patetike.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|