|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 192 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 15 lip 2013, 22:34 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Uživajte u kapitalizmu s nama braćo Slovenci .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75801 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nazdravimo ovom događaju poklapanja s jednom Cocktom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
hehe, baš sam danas uzeo Cocktu, zaželio se malo. nego, da namažemo malo Argete?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:26 |
|
|
Koje nasladjivanje brutalno hahshahaha
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: hehe, baš sam danas uzeo Cocktu, zaželio se malo. nego, da namažemo malo Argete? Cek, zar to nije slovensko pice?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:45 |
|
|
nekad bilo, sad se spominjalo, vlasnik je Atlantic trade Emila Tedeschija. možda promjeni košarkaškom klubu ime iz Cedevita u Cockta ili Argeta.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:50 |
|
|
Cuj nije... Znaci ja zapravo pijem hrvatsko pice? I sad cu ga jos kupovati u hrvatskom Merkatorju.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:54 |
|
|
Čokolešnik je već odavno Podravkin, a ja ga se dugo ustručavao jesti jer nije naš, iako je puno bolji od Čokolina, barem meni. kad jednom pogledam na raftu Čokolešnik, na njemu znak Podravke i piše s ponosom proizvedeno u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:54 |
|
|
Aztec je napisao/la: Cuj nije... Znaci ja zapravo pijem hrvatsko pice? I sad cu ga jos kupovati u hrvatskom Merkatorju. I onda ćeš pričat da se zdravo hraniš, jel?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:57 |
|
|
dudu je napisao/la: Čokolešnik je već odavno Podravkin, a ja ga se dugo ustručavao jesti jer nije naš, iako je puno bolji od Čokolina, barem meni. kad jednom pogledam na raftu Čokolešnik, na njemu znak Podravke i piše s ponosom proizvedeno u Hrvatskoj. Pa sve smo im pokupovali. Ko bi rekao da imaju toliko toga za prodati, a onako mala drzava.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 00:59 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Cuj nije... Znaci ja zapravo pijem hrvatsko pice? I sad cu ga jos kupovati u hrvatskom Merkatorju. I onda ćeš pričat da se zdravo hraniš, jel? Ma jebat mu mater, ipak je domace - domace
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:05 |
|
|
nismo ništa napravili dok ne kupimo Gorenje. trebalo bi otkupit i drugu polovicu NE Krško, pa da imamo svoju NE 1/1 i to u Sloveniji da kod nas ne zagađuje (na stranu sad što NE nije značajan zagađivač). može se svašta kupiti, ali ne samo kod njih nego kod svih susjeda. čemu stati kad nas ide.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:05 |
|
|
Ja još uvijek bojkotiram te proizvode jer nije bitno da hrvatski kapitalist zaradi nego da slovenski radnik ostane bez posla... Umjesto Cocte radije pijte Sky colu, time pijete za Herceg Bosnu
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:07 |
|
|
u Zagrebu je Sky Cola na glasu kao najbolja za Bambus.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:08 |
|
|
zar to nije srpsko pice?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:11 |
|
|
Sky Cola je kiseljačka, dakle Agrokorova. jel vam čudno kako Slovenci na forumu zaobilaze ovu temu?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:16 |
|
|
Citat: Konzum i Merkator rade u BiH aman.Po jedna kasa otvorena a musterija nidje na vidiku. Tisina u prodavnicama kao na groblju. Cisti kolaps u BiH. Nije vishe Bosnjo budala, imaju domaci lanci a hvala bogu i domaci proizvod. Bezbeli.
|
|
Vrh |
|
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:18 |
|
|
dudu je napisao/la: jel vam čudno kako Slovenci na forumu zaobilaze ovu temu? Koji Slovenci? Misliš na Hasu iz Maribora ili Radovana iz Celja
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:18 |
|
|
Jebo ih Bingo da ih jebo, tek kad vidiš to kolektivno svršavanje na trgovački lanac vidiš dokle je došla šizofrenija
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:22 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: dudu je napisao/la: jel vam čudno kako Slovenci na forumu zaobilaze ovu temu? Koji Slovenci? Misliš na Hasu iz Maribora ili Radovana iz Celja Janez Ibrahimovic.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:23 |
|
|
volvoks je napisao/la: Jebo ih Bingo da ih jebo, tek kad vidiš to kolektivno svršavanje na trgovački lanac vidiš dokle je došla šizofrenija Bingo je jeftiniji, znatno, a tema je o privatnoj firmi a vi jedini pričate o tome.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:25 |
|
|
najjača fora im je ipak domaći proizvodi. koji jebeni domaći prpizvodi, nemaju pošteno zapakirano mlijeko i čokoladu, a kamoli što drugo. ne postoji doslovno nijedan prehrambeni brand koji je ikome iole poznat izvan njihove avlije, evo meni koji sam često dolje nijedan jedini ne pada na pamet.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:26 |
|
|
volvoks je napisao/la: Jebo ih Bingo da ih jebo, tek kad vidiš to kolektivno svršavanje na trgovački lanac vidiš dokle je došla šizofrenija A i ti znas za Bingo. Ne, ozbiljno, dobar je Bingo. Konzum je nas, al ja kupujem u Bingu. Definitivno najeftiniji, i to bitno. Mada, ozbiljno, na kraju krajeva uopce nije bitno kod kog se kupuje jer svi oni isto placaju porez, zaposljavaju... tako da ovaj Bosnjo, pa, Bosnjo ko Bosnjo.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:29 |
|
|
dudu je napisao/la: najjača fora im je ipak domaći proizvodi. koji jebeni domaći prpizvodi, nemaju pošteno zapakirano mlijeko i čokoladu, a kamoli što drugo. ne postoji doslovno nijedan prehrambeni brand koji je ikome iole poznat izvan njihove avlije, evo meni koji sam često dolje nijedan jedini ne pada na pamet. Ne postoji, al stvarno kad malo razmislis nema. Ne van "avlije", nego nema ni ovdje. A i ovi "domaci" proizvodi sto su po policama su ili iz HB-a, ili iz RS-a.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:30 |
|
|
Aztec je napisao/la: volvoks je napisao/la: Jebo ih Bingo da ih jebo, tek kad vidiš to kolektivno svršavanje na trgovački lanac vidiš dokle je došla šizofrenija A i ti znas za Bingo. Ne, ozbiljno, dobar je Bingo. Konzum je nas, al i ja kupujem u Bingu. Definitivno najeftiniji, i to bitno. Mada, ozbiljno, na kraju krajeva uopce nije bitno kod kog se kupuje jer svi oni isto placaju porez, zaposljavaju... tako da ovaj Bosnjo, pa Bosnjo ko Bosnjo. Ma nek je jeftin i sve, ali Bošnjaci stvarno gledaju previše romantičarski na to, 100% Bosna, zmajevi i Bingo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|