HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 vel 2025, 00:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: je li ovo neki fejk?
PostPostano: 18 lip 2013, 23:35 

Da vidimo što je bošnjački fašist djiha-djiha pisao na forumu sa drugim nick-ovima.

Citat:
Na pitanje se ne odgovora pitanjem. Ali bit cu toliko uljudan pa cu ti ipak odgovoriti. Nisam. :) Ja sam crni Vlah. Kara je turska rijec za crn. Ko sto je i kat turska rijec za sprat.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2013, 23:35 

Ah kako si samo dosadan. *zijev*

Laku noc.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2013, 23:37 

Citat:
A sta je to vase majketi?? u biti federacija je nasa,i to postaje sve jasnije i jasnije

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 00:04 

anonimuse ne treba reklamirati na ovom forumu nego sve nepodopštine proslijediti gospođi Zovko u Dokumentacijski centar za govor mržnje u Mostaru, pa kad ih javno izruži poslije će se smiriti i živjeti u paranoji. :D

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 00:09 

Gospđa Ljilja je o svemu obaviještena. Čujem kako katolička udruga priprema tužbu protiv Senkića za govor mržnje upućen na račun katoličke crkve. Biti će veselo ljeto,

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 00:09 

Da se primjetiti da muslimani zapjene na pomisao ušutkavanja Hrvata. (sjetiti se samo kako pjene na Poskok i žele ga ukinuti)
Nije im dosta što je FTV čisto u službi bošnjačke nacionalne stvari i jedan narod kolektivno naziva svakakvim riječima, još bi i to malo hrvatskih medija zabranjivali i ukidali.

Poprimili su prave azijske karakterne crte.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 00:12 

ManInBlack je napisao/la:
Gospđa Ljilja je o svemu obaviještena. Čujem kako katolička udruga priprema tužbu protiv Senkića za govor mržnje upućen na račun katoličke crkve. Biti će veselo ljeto,

pametno, nema okolišanja, nego gospođi Ljiljani prijavak, pa nek se ona bavi s fašistima i mrziteljima na internetu, to joj je posao.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 00:32 

Kod vas bosanskih katolika samo neki govor mržnje?! , zašto pobogu?! :zubati

Nema ovde na forumu nikakvog ustaštva ali zato postoji kršćansko-hrišćanska koalicija hejtera spram Bošnjaka,islama i naravno komunista.
Ta koalicija teži bar 5-6 genocida nad njima koliko im teško pada i koliko ih izluđuje. :zubati

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 00:39 

Joe. ovaj je tvoj, doduse istjeran iz SPC nije se svidio Kačavendi :D

Vrh

Naslov: Re: Danijel Senkić
PostPostano: 19 lip 2013, 11:41 

12.03.2013 na osobnim stranicama dosije.ba u sekciji kolumne Danijel Senkić je napisao sljedeće:

Citat:
Da san o zločinu ne zastarjeva, i da bi se zločin mogao ponovo desiti, dokaz su debilni fašisti koji po društvenim mrežana otvaraju u grupe, poput onih koje okupljaju ravnogorce, islamske fundamentaliste i sve one koji siju mržnju prema drugome i drugačijem.

Jedna od takvih društvenih grupa je i ona koja veliča zločinačku Herceg – Bosnu, koju još sanjaju kao republiku. Istu onu ratnu HB u kojoj su klali, ubijali ili pak spaljivali bebe u ključaloj masti. U toj grupi se otvoreno veličaju zločinci kao što su Boban, Kordić, ali i njihovi nasljednici u liku i djelu Dragana Čovića i neprikosnovenog Lea Pločkinića, nevladinog aktiviste koji je zadužen za vaninstitucionalni ustašluk.

Ko je kriv za konstantnu pojavu fašističkih grupacija, kao što je i ova koja sanja o Herceg – Bosni kao republici? Naravno, krivac se zna. Krivac je SDP koji je vrlo morbidno prevario glasače obećanjem da će donijeti Zakon o zabrani fašizma, a onda su se sa istim tim fašistima iz HDZ-a zbog fotelja uhvatili pod ruku.

Smrt fašizmu!

Nakon što je dobio reakcije na iznesene nebuloze, kao pravi hinjo isti članak je obrisao sa svoje web stranice. Narodnjački rečeno 'posro pa polizo'!

:herceg_bosna

Dobiti ćeš poziv za kahvu :zubati

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 12:51 

Članak se nalazio na sljedećoj poveznici:
http://dosije.ba/index.php?option=com_c ... &Itemid=77

Gdje smo ostavili sljedeći komentar 12. ožujka u 14:47:

Citat:
Gospodine Senkiću, u ovom tekstu si iznio niz nelogičnih bljuvotina, za koje nemaš nikakve dokaze.

Citiramo:

"Istu onu ratnu HB u kojoj su klali, ubijali ili pak spaljivali bebe u ključaloj masti. U toj grupi se otvoreno veličaju zločinci kao što su Boban, Kordić, ali i njihovi nasljednici u liku i djelu Dragana Čovića i neprikosnovenog Lea Pločkinića, nevladinog aktiviste koji je zadužen za vaninstitucionalni ustašluk."

Tko je klao? HVO sigurno nije, za razliku od mudžahedina iz ABiH čiji se snimci ritualnih klanja po srednjoj bosni mogu vidjeti na Youtube, uriniranje po franjevačkim samostanima Guča Gora, Fojnica, K.Sutjeska,... i velikom broju katoličkih crkava!

Tko je bacao bebe u ključalu mast? Imaš li i jedan Dokaz?

Leo Pločankić? gdje se veliča taj poremećeni lik?

Ustašluk? Fašizam? Dokaze na sunce ;)

Sjećaš li se Sanijele?

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 12:54 

Nemaš screenshot, moraćemo ti vjerovati na riječ, naravno. :kava

Vrh

PostPostano: 19 lip 2013, 12:56 

Lebowski je napisao/la:
Nemaš screenshot, moraćemo ti vjerovati na riječ, naravno. :kava

http://www.facebook.com/hercegbosna.org ... 8729792488

Naš FB komentar na njegovoj stranici, ostala je poveznica, datum, lajkovi i komentari! Članak je hinjo sklonio.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 00:02 

:P

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 00:08 

Ne može se sa ovog foruma slati privatne poruke na Facebook. Nešto si pomiješao.
Ne zanima nas jesi li Eskim, Srbin, Hrvat ili "graDžanin". Ostavi te spike svojoj mami.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 00:09 

dannyels je napisao/la:
Posljednjih dana inboks mi je pun prijetećih poruka od osoba koje pišu ovdje. Nisam imao namjeru da se javljam ovdje nakon što sam vidio da postoji čak i tema o mojoj malenkosti ali posljednje poruke u kojima se prijeti mojoj djeci i mojoj obitelji nagnale su me da reagujem, prije svega da apelujem da se to ne bi ponavljalo jer je neukusno i prevršilo je svaki oblik šale. Aposlutno tvrdim da ništa izrečeno o meni nije istina i stojim 100% iza svojih riječi. Kao novinar razvio sam sopstveni stil koji uz pomoć satire i sarkazma nastoji opisati našu svakodnevnicu i stoga to nije vrijeđanje nego sloboda govora. Molio bih vas da analizirate moje tekstove i primjetićete te crte u svakom. Nisam antihrvat, antisrbin, musliman nego sam državljanin Bosne i Hercegovine koji njeguje sve najbolje od svojih roditelja a moji roditelji su bili veliki ljudi, bez mržnje prema drugima i mene su odgojili tako da budem poput njih i mnogo im hvala na tome. Još jednom apelujem na veći broj prijetnji koje dobijam i pozivam vlasnike ovog foruma da ne šire mržnju ni po kojem osnovu.

Danijele, kada si se oženio? Kada si završio žurnalistiku?

Možeš li nam reći gdje su to ustaše bacali djecu u svinjsku mast? Kakav je to sarkazam koji djeluje kao izvještaj riste đoge?
Lijepo se ispričaj na svom portalu pripadnicima HVO-a za ono što si pisao u ožujku, a što je ovdje bio povod za otvaranje teme o tebi.

I onda ćemo te ostaviti na miru.

Od kuda ti pomisao da netko sa ovog foruma šalje prijeteće poruke? Ovdje je većina forumaša u ozbiljnim godinama, na ozbiljnim i odgovornim pozicijama, prekaljeni ratnici...

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 00:22 

Vidiš da pišem, ne moraš provjeravati.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 00:23 

Lebowski je napisao/la:
I neki dan si me spominjao, ne znam zašto.
Moramo otvoriti temu o tvom sugrađaninu Fadilu Mešiću http://www.facebook.com/fadil.mesic.75 kojemu se sviđa sljedeći komentar vezan za kardinala Vinka:

Citat:
Nermin Ademi I on je ******** vidi se po pokretima i govoru, samo se bolje krije od Kačavende

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 00:26 

Svi dobiju temu a ja ne. Kad sam baksuz uvijek bio.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 00:30 

Ne može se takva tema otvoriti, ružno zvuči. Lebowskov sobicak za druzenje.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 01:15 

Da li u Tuzli postoji psihijatrija? :D

Tuzla je značajan medicinski centar.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 01:30 

Ovaj Danijal, nitko i ništa po struci (ako griješim neka me isprave), me podsjeća na onu luđakinju Ivanu Inu Mostarac :D ,također kolegicu po struci. Da dobro s sjećate, to je ona što je rekla da se stvari trebaju okrenuti za "360 posto"- dvostruki LOL :smijeh , koja ima 50 godina i jedini je aktivni član udruge "Djeca Sarajeva" :sega , a koja svaka 2 sata ostavlja neke histerične statuse na FB gdje poziva na povratak Republike BiH. :zubati Ima gomilu likova koji joj klikaju statuse, ali siguran sam da nitko ne bi htio biti pod istim krovom s njom, vjerojatno baca tanjure i lonce po kući.

Ovaj Danijal je vjerojatno samo muška varijanta.

Gomila nezaposlenih idiota, ali po meni je legitimno tražiti pozornost i odobrenje okoline na takav način, pa i kruh ako se može šta ušićarit. Ljudi se snalaze na svakakve načine. Iako, siguran sam da mu se iza leđa mnogi podsmjehuju.

Zanimljivo, Gospodin Danijal u slobodno vrijeme podržava Palestinu i džihad u Siriji, fakat ne razumijem tu mržnju i alergiju novoosunećenih pojedinaca prema Izraelu. :zubati Kao da je mržnja prema Izraelu svojevrstan test lojalnosti ummetu.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 02:00 

Preoštri ste prema Hrvatima i Srbima, te mješancima koji žive u Mordoru.

Konstantno "dokazivanje" sredini, kroz naizmjeničnu kombinaciju ekstremizma i zavlačenja u anus, nije jedina metoda preživljavanja u takvoj sredini, ali je jedina metoda stjecanja pozornosti.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 02:20 

P.S.

Što se tiče šovinjare Danijela koji sere po drugima a ne sviđa mu se kada se o njemu piše....

Živjela sloboda govora!

slika

Vrh

PostPostano: 20 lip 2013, 10:57 

Robbie MO je napisao/la:
Da li u Tuzli postoji psihijatrija? :D

Tuzla je značajan medicinski centar.

Ima Kreka :zubati prije ili poslije većina tuzlaka kroz nju prođu. :smijeh

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: 3AJE6, Fredericktown, Patriota, Šporet i 75 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: