|
|
Stranica: 52/64.
|
[ 1583 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
slava!
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 15 lip 2013, 13:05 |
|
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
|
A di je KV? >:(
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
|
|
Vrh |
|
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 15 lip 2013, 14:46 |
|
|
Zanimljivo... čovjek koji se uvijek nađe pričati kako je nečija karta loša, i nabrajati svako seoce koje je ostavljeno u RS, sada izostavi cijelo područje Kotor Varoša i Banja Luke na kojem su Hrvati prije rata bili većina... hajdmo to pripisati nervozi zbog ispitnih rokova... (šala, šala) (Ali što hoću reći je da ako ikada dođe do stvaranja 3., hrvatskog entiteta, ili u idealnom slučaju raspada BiH i priključivanja hrvatskih teritorija RH, nažalost do nekih kompromisa će morati doći i nažalost neće svi Hrvati dospjeti tamo, to je jednostavno činjenica.) Još jedna stvar, ovaj Anduril mi je čudan, dali je stvarno naš ili neki "bošnjo" koji samo zajebava Cehu (čak je i stavio njegov avatar i iz usta mu "ispadaju bomboni"), ja sam zasad na oprezu, mada ne želim optuživati nikog nevinoga. No ovo nije tema za ovakve, političke razgovore, tako da se ispričavam zbog ovoga. Btw. Baguline, hoće li biti šta od crven-plavi-crven-plavi Croatoruma (dobar je i onakav, no rekao si da ćeš napraviti i onakav izmjenjeni ako stigneš). Nije da se žalim ili kritiziram, svaka čast na svom trudu i radu u ovoj temi, jedna od naboljih na cijelom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Anduril
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 16 lip 2013, 14:35 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Još jedna stvar, ovaj Anduril mi je čudan, dali je stvarno naš ili neki "bošnjo" koji samo zajebava Cehu (čak je i stavio njegov avatar i iz usta mu "ispadaju bomboni"), ja sam zasad na oprezu, mada ne želim optuživati nikog nevinoga.
Ceha stvarno mi je zao sto te morim s tim kartama, ali hvala jos jedanput Dragi Cika Božo HAHAHHA ja Cehu ne zajebajem, da prostiš, vec Ceha mi jedini odgovori na nesto kad upitam, samo me on dozivljava... Što se tiče avatara, na slici je Aragorn (a ne Ceha), zašto dvojica ne bi mogla poštovati lik i djelo kralja Gondora? a što se tiče optužbe da sam zeleni, ja svoje hrvatstvo ne trebam nikome dokazivati, ali kad si sumljivi Toma evo ti... Moji su preci hrvatski plemici još od davne 1224. (a ako su točne neke špekulacije da je pleme Klokočani povezano s Karinjanima-Lapčanima onda ja nosim još starije plemicke gene, a usko sam povezan sa vladarskom dinastijom Trpimirovica jer je moj možebitni predak Viniha oženio kćer kralja Dmitra, Klaudiju.), više od 200 godina držali smo pola Korduna, ginuli za Hrvatsku, ratovali s Turcima za utvrđeni grad Klokoč. Dalje, sa raznim seobama došli smo ovdje na područje Zapadne Hercegovine, minimalno su dva moja pretka bili harambaše i prolijevali tursku krv na ovim prostorima... četri sam člana obitelji izgubio na kriznom putu i Bleiburgu, oca mi je više puta ispitivala UDBA i gonjala ga po Austriji, moj su isti taj otac i braća bili na bojištima i protiv srba i protiv zelenih, stric mi je jedva preživio rat jer ga je geler pogodio u grkljan, a ja dišem za Herceg-bosnu, za moju grudu, za moju njivu, za moje selo i moje ljude, A TO ŠTO TI SUMNJAŠ, A MOŽDA ĆEŠ I DALJE, TO JE TVOJA STVAR! Ja sam sa svojim izlaganjem završio...
_________________ From the ashes a fire shall be woken A light from the shadows shall spring Renewed shall be blade that was broken The crownless again shall be the king
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 16 lip 2013, 16:36 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
Čika Božo je napisao/la: Btw. Baguline, hoće li biti šta od crven-plavi-crven-plavi Croatoruma (dobar je i onakav, no rekao si da ćeš napraviti i onakav izmjenjeni ako stigneš).
evo božo ... inspiracija glede ovih kombinacija za sad više nemam ... ako tko ima, nek se priključi. Privitak:
REGNUM CROATORUM.png [ 190.25 KiB | Pogledano 5385 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 16 lip 2013, 23:27 |
|
|
slava! je napisao/la: A di je KV? >:( Nažalost tamo danas nema Hrvata :( Slično kao i u Ivanjskoj. Recimo, kada bi tamo mogli osnovati općinu da je riječ o sjevernoj trećini općine, odnono gradu i prigradskim selima: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 1991_1.gifČika Božo je napisao/la: Zanimljivo... čovjek koji se uvijek nađe pričati kako je nečija karta loša, i nabrajati svako seoce koje je ostavljeno u RS, sada izostavi cijelo područje Kotor Varoša i Banja Luke na kojem su Hrvati prije rata bili većina... hajdmo to pripisati nervozi zbog ispitnih rokova... (šala, šala) Da mogu, dodao bi. Imaš i ono selo kod Nevesinja koje je bilo hrv, pa nažalost ni ono obično ne ulazi u hrv. entitet. I onih par hrv. sela kod Ilijaša. Nažalost ne možemo imati sve :( Ako postoji neka šansa da ta područja uđu u hrv. entitet, ja sam naravno za. U ostatku je riječ većinom o pograničnim područjima, Sasinu i Ljubiju sam počeo dodavati jer sam saznao da tamo danas ima nešto Hrvata. Šansa da će to ući u entitet je prilično mala, ali svejedno, hrv. općine bi bila ok. Čika Božo je napisao/la: (Ali što hoću reći je da ako ikada dođe do stvaranja 3., hrvatskog entiteta, ili u idealnom slučaju raspada BiH i priključivanja hrvatskih teritorija RH, nažalost do nekih kompromisa će morati doći i nažalost neće svi Hrvati dospjeti tamo, to je jednostavno činjenica.)
Nažalost, da. Ono što bi htio, ako se bude mijenjala granica, da nam se ne zadesi neka nova Liskovica, Komušina, Stjepan Krst, Kornićani, ili Posavina. Dakle da se hrv. područja koja prilično lako mogu pripasti hrv. entitetu ne ostave izvan njega.
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 17 lip 2013, 00:40 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
dopuna za 3. gardijsku brigadu hvo-a .... Privitak:
3. GARDIJSKA BRIGADA HVO JASTREBI 5.png [ 111.2 KiB | Pogledano 5323 put/a. ]
Privitak:
3. GARDIJSKA BRIGADA HVO JASTREBI 6.png [ 122.93 KiB | Pogledano 5323 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
Praljakk
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 17 lip 2013, 12:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Praljakk
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 17 lip 2013, 12:51 |
|
|
Mogu li jednu primjedbu , zašto se nigdi na internetu ne može naći ništa vektorizirano od sinova posavine
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 17 lip 2013, 14:00 |
|
|
Praljakk je napisao/la: Mogu li jednu primjedbu , zašto se nigdi na internetu ne može naći ništa vektorizirano od sinova posavine bez brige .... u planu je. trenutačno radim 2. gardijsku brigadu hvo. 1. i 3. su obrađene tako da poslije 2. ide 4. tj. sinovi posavine. štima?
|
|
Vrh |
|
|
Praljakk
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 17 lip 2013, 14:54 |
|
|
Imam ti ja od svih GBR sve slike pa kada završiš ako ti što bude falilo pošaljem tiu
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 17 lip 2013, 15:04 |
|
|
Ne znam mogu li ovo staviti ovdje, Pošto volim ovako gledati ove poznate slike jer mi daju inspiraciju - brzo sam napravio jednu sliku za HB. Ne znam valja li pa eto vi ocjenite. Riječ je o slici Francisco de Goye - slika iz Španjolskog građanskog rata. Ja sam ubacio jedan motiv a to je zastava HB. Molim kritike. Naglasio sam malo boje zastave da odmah upadnu u oči - nisam ih htio prilagođavati ovoj tehnici gdje se koriste nježnije boje.
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 17 lip 2013, 17:14 |
|
|
Praljakk je napisao/la: Imam ti ja od svih GBR sve slike pa kada završiš ako ti što bude falilo pošaljem tiu OK ... thnx .... vp hvo grude ...
Privitak/ci: |
VP HVO GRUDE.png [ 71.89 KiB | Pogledano 5210 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 18 lip 2013, 13:33 |
|
|
Citat: .... nigdi na internetu ne može naći ništa vektorizirano od sinova posavine..... od danas ima ... ekskluzivno na portalu hercegbosna.org ... na forumu ... tema "HRHB i RH grafički radovi" ... premijera iliti praizvedba .... "sinovi posavine"! Privitak:
4. GARDIJSKA BRIGADA SINOVI POSAVINE 4.png [ 253.8 KiB | Pogledano 5170 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 18 lip 2013, 19:59 |
|
|
Doista sve cestitke za izradu...obnovi znakovlja u digitali ili kako se to vec zove! Kapa dolje
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 20 lip 2013, 02:32 |
|
|
zomby je napisao/la: Doista sve cestitke za izradu...obnovi znakovlja u digitali ili kako se to vec zove! Kapa dolje thnx ....
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 20 lip 2013, 02:38 |
|
|
jedna obavijest .... od danas do daljnjega ne primam naručbe .... vrijeme je godišnjih odmora, sve te silne šesnice se prigodno vremenu razgolitiše .... i tko će bit tada za kompjutorom??? sve što sam preuzeo kao obvezu za načinit bit će zgotovljeno i na ovoj temi postano za nekih tjedan dana. hvala na razumijevanju!
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 13:41 |
|
|
za hrvatsko vijeće obrane - hvo fb ..... 101. bosansko-brodska brigada hvo-a ..... Privitak:
101. BOSANSKO-BRODSKA BRIGADA HVO.png [ 166.6 KiB | Pogledano 4965 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 13:47 |
|
|
2. gardijska brigada hvo-a .... oznake za rukav .... Privitak:
2. GARDIJSKA BRIGADA HVO 1.png [ 147.96 KiB | Pogledano 4959 put/a. ]
Privitak:
2. GARDIJSKA BRIGADA HVO 2.png [ 145.87 KiB | Pogledano 4959 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 13:52 |
|
|
idejno rješenje za zastavu 4. bojne VP HVO-a ... novi travnik .... Privitak:
4. BOJNA VP HVO NOVI TRAVNIK 2.png [ 242.03 KiB | Pogledano 4952 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 17:28 |
|
|
No coment
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 17:39 |
|
|
zomby je napisao/la: No coment i što je presudilo "veliko vijeće" .... koju su odabrali ... ako jesu ikoju?
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 17:48 |
|
|
za VukovarIHB ... ATJ "Goran Spajić" .... Privitak:
ATJ GORAN SPAJIĆ - KAŽNJENIČKA BOJNA.png [ 177.88 KiB | Pogledano 4914 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 22:23 |
|
|
Bagulin je napisao/la: zomby je napisao/la: No coment i što je presudilo "veliko vijeće" .... koju su odabrali ... ako jesu ikoju? ...e to ti je ovdje malo komplicirano...jos kada se uzimaju "vitamini", rasprave se oduze do kasno u noc Javim ti na vrijeme...ali sam uvjeren da se bude usvojilo!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 23:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bagulin je talentiran.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 23:21 |
|
|
Jopa je napisao/la: Ne znam mogu li ovo staviti ovdje, Pošto volim ovako gledati ove poznate slike jer mi daju inspiraciju - brzo sam napravio jednu sliku za HB. Ne znam valja li pa eto vi ocjenite. Riječ je o slici Francisco de Goye - slika iz Španjolskog građanskog rata. Ja sam ubacio jedan motiv a to je zastava HB. Molim kritike. Naglasio sam malo boje zastave da odmah upadnu u oči - nisam ih htio prilagođavati ovoj tehnici gdje se koriste nježnije boje. samo naprijed ... trebaju nam friške snage! p.s.: napravi jednu i s "nježnijim bojama" ... da vidimo kako izgleda ....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, pakovic i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|