|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:41 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
S njim ne mozeš biti načisto Senzibilan je i prema Srbima iz IS :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:43 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: S njim ne mozeš biti načisto Senzibilan je i prema Srbima iz IS :) uvijek ti ostaju Tuzla ili barem Zenica. ako ne dođe dudu sa svojom dazp brigadom.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imaš nekog malca ili curicu sa tvojim okama i budeš slučajni prolaznik ? Ti ćeš biti opsesivno brizan, naporan i učestvovati u svakoj minuti njihovih aktivnosti.Idealan si materijal za oca koji presvlači dijete po noći i grije hranu.Idealan To ne kazem da te pohvalim, nego je istina.Negativno bi bilo s tobom što bi poslije odredjenog perioda preuzeo sve da kontroliraš pa i majku. " draga da li je podrignuo " " kad si promijenila pempas " Juh sarajke i patetike mamamiaaaa Ajd priznaj kome šteliš Ministra; sestri, prijateljici ili sebi? P.s. Ministre, nek jedno bude iz prave ljubavi pa kud puklo da puklo! Citat: Da li je istina da siromašniji i slabije obrazovani ljudi imaju više djece od situiranih i visokoobrazovanih ? Sex je sirotinjska zabava.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:44 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: S njim ne mozeš biti načisto Senzibilan je i prema Srbima iz IS :) uvijek ti ostaju Tuzla ili barem Zenica. ako ne dođe dudu sa svojom dazp brigadom. Na dudu i Zadar su zakazali totalno !:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: uvijek ti ostaju Tuzla ili barem Zenica. ako ne dođe dudu sa svojom dazp brigadom. Na dudu i Zadar su zakazali totalno !:) ne diraj mi Krševana, pred njim je svijetla budućnost. a dudu negdje operira dok mi o njemu pričamo. samo će se pojavit i nabrojat Tomislava, Tvrtka, Zvonimira, itd.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:47 |
|
|
Wind je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Imaš nekog malca ili curicu sa tvojim okama i budeš slučajni prolaznik ? Ti ćeš biti opsesivno brizan, naporan i učestvovati u svakoj minuti njihovih aktivnosti.Idealan si materijal za oca koji presvlači dijete po noći i grije hranu.Idealan To ne kazem da te pohvalim, nego je istina.Negativno bi bilo s tobom što bi poslije odredjenog perioda preuzeo sve da kontroliraš pa i majku. " draga da li je podrignuo " " kad si promijenila pempas " Juh sarajke i patetike mamamiaaaa Ajd priznaj kome šteliš Ministra; sestri, prijateljici ili sebi? P.s. Ministre, nek jedno bude iz prave ljubavi pa kud puklo da puklo! Citat: Da li je istina da siromašniji i slabije obrazovani ljudi imaju više djece od situiranih i visokoobrazovanih ? Sex je sirotinjska zabava. On se kuha ko zaba u onoj priči A poenta upisa nije patetika zbilja.Nego njegovo pametovanje
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A poenta upisa nije patetika zbilja.Nego njegovo pametovanje Pa dobro, čovjek se muški brani. Baš je bio simpatičan. Čudo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:55 |
|
|
Wind je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A poenta upisa nije patetika zbilja.Nego njegovo pametovanje Pa dobro, čovjek se muški brani. Baš je bio simpatičan. Čudo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 00:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Trebao sam staviti neki sarkazam tag. Nemam pojma hoću li se ženiti i imati djecu, vjerojatno ću u svemu biti "slučajni prolaznik", sve opcije, od 0 do 10 su otvorene. Ako se bacim na uzgajanje šumskih plodova, trebat će mi 10 malih radnika.
Imaš nekog malca ili curicu sa tvojim okama i budeš slučajni prolaznik ? Ti ćeš biti opsesivno brizan, naporan i učestvovati u svakoj minuti njihovih aktivnosti.Idealan si materijal za oca koji presvlači dijete po noći i grije hranu.Idealan To ne kazem da te pohvalim, nego je istina.Negativno bi bilo s tobom što bi poslije odredjenog perioda preuzeo sve da kontroliraš pa i majku. " draga da li je podrignuo " " kad si promijenila pempas " Ma kakvi, spartanski odgoj (tough love), ko će odgajati bijesnog (i na koncu nezahvalnog) debila ili debilku.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 01:01 |
|
|
Uvijek izmišljaš najgore stvari o samom sebi .. A peka - zeka si
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 01:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisi u toku, napuštam ovaj divni kontinent (sa suzama u očima (no homo)).
srce mi se cepa. pa što, bolan? Nakon kratkog predaha, idemo u nove radne pobjede - u borbu sa malo krupnijim ribama, fali mi kapitala za neke doista megalomanske, egotističke projekte.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 01:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ma kakvi, spartanski odgoj (tough love), ko će odgajati bijesnog (i na koncu nezahvalnog) debila ili debilku.
tako je, čim se rodi, umjesto zvečke luk i strijelu, a kad krene u vrtić zračnu pušku. poslije nek bira samo.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 08:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25741 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Moliću lijepo, čemu srpski jezik u naslovu teme??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 12:24 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
.... vraćanje korijenima, niš drugo.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 13 kol 2013, 17:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Moliću lijepo, čemu srpski jezik u naslovu teme?? Htjela sam kopirati neki tekst u uvodu, koji je imao identičan naslov.Pa eto ako cijenjena moderacija ima vremena neka zamijeni porodicu za obitelj
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 01 stu 2013, 18:14 |
|
|
Jedan drugi vid planiranja:
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 01 stu 2013, 19:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Definitivno su predbračni ugovori zakon. Pogotovo, kad je jedno braku parazitskog karaktera. Primjerice da muž stvori tvrtku, uspješno je vodi i ista raste s njim, a žena bude kući i nešto malo oko djece i kućanstva (a i to slabo odradi) i još vara muža dok on stječe i šta - nakon razvoda ona ima pravo na pola? Ma odjebi. Naravno da se ovaj gornji slučaj može desiti i da spolovi zamijene mjesta, ali opet bi bio na strani onog, koji stječe, da ne pomisli netko na spolnu diskriminaciju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
AnaB
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 01 stu 2013, 23:05 |
|
|
Moji planovi u budućnosti su velika porodica. Minimalno troje djece.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 01 stu 2013, 23:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
lider30 je napisao/la: Definitivno su predbračni ugovori zakon. Pogotovo, kad je jedno braku parazitskog karaktera. Primjerice da muž stvori tvrtku, uspješno je vodi i ista raste s njim, a žena bude kući i nešto malo oko djece i kućanstva (a i to slabo odradi) i još vara muža dok on stječe i šta - nakon razvoda ona ima pravo na pola? Ma odjebi. Naravno da se ovaj gornji slučaj može desiti i da spolovi zamijene mjesta, ali opet bi bio na strani onog, koji stječe, da ne pomisli netko na spolnu diskriminaciju. Imaš neke indikatore koji to mjere? Ljudi, najgore je kad sredstvo postane cilj. Stvaraš tvrtku kako bi si omogućio život s AnomB i minimalno troje. Mi smo programirani da: 1. Nađemo odgovarajuću ženku; 2. Oplodimo je; 3. Pomognemo u odgoju ptića dok ne mogu samostalno letit. Na tom putu se potrošimo, o itekako. Ko nije na tom putu se često ne potroši, naizgled često bolje i lakše živi, no u konačnici ne znam nikoga ko je na taj način proveo život i da je umro blažen, a "potrošenih" znam more. Ako težiš ka 3 koraka navedenim iznad i nisi benevolentan, to još uvijek da si uspio. Uspiju samo oni koja sva 3 koraka odrade na zadovoljavajući način. Sve ono čime se služimo na tom putu je samo sredstvo a ne cilj. Ne znam nikoga koga su kuće, auti, tvrtke, sami po sebi, na dulji rok učinili sretnim.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 01 stu 2013, 23:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: lider30 je napisao/la: Definitivno su predbračni ugovori zakon. Pogotovo, kad je jedno braku parazitskog karaktera. Primjerice da muž stvori tvrtku, uspješno je vodi i ista raste s njim, a žena bude kući i nešto malo oko djece i kućanstva (a i to slabo odradi) i još vara muža dok on stječe i šta - nakon razvoda ona ima pravo na pola? Ma odjebi. Naravno da se ovaj gornji slučaj može desiti i da spolovi zamijene mjesta, ali opet bi bio na strani onog, koji stječe, da ne pomisli netko na spolnu diskriminaciju. Imaš neke indikatore koji to mjere? Ljudi, najgore je kad sredstvo postane cilj. Stvaraš tvrtku kako bi si omogućio život s AnomB i minimalno troje. Mi smo programirani da: 1. Nađemo odgovarajuću ženku; 2. Oplodimo je; 3. Pomognemo u odgoju ptića dok ne mogu samostalno letit. Na tom putu se potrošimo, o itekako. Ko nije na tom putu se često ne potroši, naizgled često bolje i lakše živi, no u konačnici ne znam nikoga ko je na taj način proveo život i da je umro blažen, a "potrošenih" znam more. Ako težiš ka 3 koraka navedenim iznad i nisi benevolentan, to još uvijek da si uspio. Uspiju samo oni koja sva 3 koraka odrade na zadovoljavajući način. Sve ono čime se služimo na tom putu je samo sredstvo a ne cilj. Ne znam nikoga koga su kuće, auti, tvrtke, sami po sebi, na dulji rok učinili sretnim. Kako onda objašnjavaš tolike razvode?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 02 stu 2013, 00:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mar-kan je napisao/la: Kako onda objašnjavaš tolike razvode? Katarzom koju će zapad prvi proći i onda kad zatvore krug se opet vratit na početak. Primjerice, prvi su ustvrdili kako žena treba imat svoje ja, bit emancipirana, neovisna, vrijedna i sposobna u poslovnom smislu. Guralo je, par generacija, i postalo ideal, i u našim krajevima. Dok nisu počele umirat s 40, tratile život na sastanke ili čamljenje u uredu umjesto života s obitelji koji im je prirodniji. Danas je ideal ženi na zapadu da nađe dovoljno dobrog mužjaka koji će se skrbit o njoj i potomstvu, nažalost, u međuvremenu su i muškarci postali nešto drugo, tako da im je danas teško naći normalnog muškarca kakvi su bili prije 50-ak godina npr. Moj djed bi radio u polju i oko stoke, pomagao u odgoju djece, a cijelu plaću koju bi zaradio na željeznici kao otpravnik vlakova bi dao baki na upravljanje. To je danas nezamislivo. Eto zašto ima sve više razvoda. E sad, ne sumnjam ja da ćeš ti naći neki religiozni razlog.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 02 stu 2013, 12:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Nije to Junuze nikakva katarza, vec upravo posljedica te emancipacije. Prije bi zene bile kucanice pa da se razvede kud ce, sta ce selo reci, sta ce djeca reci... Danas je to manje bitno, pa od tud sve vise razvoda. Vazi to i za muskarce naravno, oni koji financijski ovise o zeni su najebali. Citam na Forumu.hr koliko samo zena pise da bi se razvelo al to ne cini zbog djece, zbog novca, sto nema gdje itd... tako da je to jos uvijek odrzava brakove al kako se vidi, na krivim temeljima. Najbolje se to vidi na primjeru bogatih i slavnih. Malo je tamo ko a da se bar jednom nije razveo. Razlog nije nikakva dekadencija ili nesto sl. vec si to jednostavno mogu priustiti. P.S. Kod mojih obicno zenama se daju place da one vode brigu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 02 stu 2013, 19:07 |
|
|
Ma ne znam da je to na krivim temeljima.
Mislim da je i dosta brakova i dosta ljudi bilo sretnije što ih je okolina "prisilila" da budu skupa.
To mi danas nemamo, a nisam siguran da su ljudi sretniji, i pojedinačno i u vezama.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 02 stu 2013, 19:15 |
|
|
Brak prije romantizma jest gotovo pa isključivo financijska institucija i okvir za podizanje obitelji, te je čak i u našim krajevima često bio dogovoren. S vremenom se javlja taj neki ideal da brak mora biti strastven, da se ljudi moraju voljeti cijeli život kao na početku veze, a onda s emancipacijom dolaze i rastave... Pa sad na nama ostaje što ćemo smatrati krivim temeljima
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Planiranje porodice Postano: 02 stu 2013, 19:17 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Sjećam se prije par godina, prvi ili drugi srednje, nešto smo u razredu raspravljali o obiteljima pa rekoh da želim imati četvero, petero djece. U razredu smijeh, a razredna je komentirala:''Onda ženi unajmi maternicu još jednu''. Sada ih i ona ima troje, a sumnjam da je unajmljivala maternicu.
Zasad niti jedna djevojka s kojom sam bio,a i većina prijateljica ne gleda blagonaklono na ideju velike obitelji, gdje bi se puno brige posvetilo djeci. Sve neke karijerice, plaće, škole.
Al' mlade su još, vjerojatno će im sinut kasnije kad budu bez pravih vrijednosti oko sebe. Tada možda bude prekasno.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|