|
|
Stranica: 9/32.
|
[ 790 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 stu 2009, 18:27 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5900 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
kajman je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Samo još jedno pitanje, nalazi li se javna česma na onom parkiralištu 50 do 100m u smjeru zapada od Policije? ti opet mjenjas poštu i policiju 100m zapadno do policije je ekonomska škola a javna česma je zapadno od pošte i hotela dinara odmah južno od groblja bega firdusa na trgu branitelja(nisam siguran u naziv) Tek sad mi je jasno. Što su one dvije zgrade (krova) između groblja bega Firdusa i plavo označene Pošte i hotela Dinara na mojoj prvoj karti? Neposredno ispod narančastih slova Mez? U to dvorište sam ljetos pokušao ući (krenuvši od česme gore u smjeru izvora), pa su me policajci koji su sjedili tamo vratili (a bilo ih je 5-6), pa sam zaključio da je to policija (a onda sam to krivo označio na prvoj karti - označivši susjedni blok (hotel i poštu) kao navodne zgrade policije).
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 stu 2009, 20:56 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: kajman je napisao/la: ti opet mjenjas poštu i policiju 100m zapadno do policije je ekonomska škola a javna česma je zapadno od pošte i hotela dinara odmah južno od groblja bega firdusa na trgu branitelja(nisam siguran u naziv)
Tek sad mi je jasno. Što su one dvije zgrade (krova) između groblja bega Firdusa i plavo označene Pošte i hotela Dinara na mojoj prvoj karti? Neposredno ispod narančastih slova Mez? U to dvorište sam ljetos pokušao ući (krenuvši od česme gore u smjeru izvora), pa su me policajci koji su sjedili tamo vratili (a bilo ih je 5-6), pa sam zaključio da je to policija (a onda sam to krivo označio na prvoj karti - označivši susjedni blok (hotel i poštu) kao navodne zgrade policije). auuu i ja sam na to potpuno zaboravio to tamo je sjedište specijalne policije nisam ni razmišljao o tome izvini
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 stu 2009, 21:26 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5900 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
kajman je napisao/la: auuu i ja sam na to potpuno zaboravio to tamo je sjedište specijalne policije nisam ni razmišljao o tome izvini Još jednom, puno hvala na susretljivosti i strpljivosti u objašnjavanju i na trudu oko crtanja karte! A za specijalnu policiju, njih čovjek nema u vidu, posebno kad su na različitoj lokaciji od temeljne policije.
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 21 stu 2009, 22:36 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: kajman je napisao/la: auuu i ja sam na to potpuno zaboravio to tamo je sjedište specijalne policije nisam ni razmišljao o tome izvini Još jednom, puno hvala na susretljivosti i strpljivosti u objašnjavanju i na trudu oko crtanja karte! A za specijalnu policiju, njih čovjek nema u vidu, posebno kad su na različitoj lokaciji od temeljne policije. ma nisam razmisljao o njima da si napisao da si tu pio vodu i nesto radio možda bi i skonto za policiju
|
|
Vrh |
|
|
Likup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 00:03 |
|
|
kajman je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Puno ti hvala.
Samo još jedno pitanje, nalazi li se javna česma na onom parkiralištu 50 do 100m u smjeru zapada od Policije?
ti opet mjenjas poštu i policiju 100m zapadno do policije je ekonomska škola a javna česma je zapadno od pošte i hotela dinara odmah južno od groblja bega firdusa na trgu branitelja(nisam siguran u naziv) Naziv je Trg Domovinskog rata! Mislim da je sramota ne znati imena trgova iako ih je samo 4.
|
|
Vrh |
|
|
Likup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 00:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 00:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Likup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 00:29 |
|
|
Novija slika Livna iz zraka...
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 01:24 |
|
|
Likup je napisao/la: kajman je napisao/la: ti opet mjenjas poštu i policiju 100m zapadno do policije je ekonomska škola a javna česma je zapadno od pošte i hotela dinara odmah južno od groblja bega firdusa na trgu branitelja(nisam siguran u naziv)
Naziv je Trg Domovinskog rata! Mislim da je sramota ne znati imena trgova iako ih je samo 4. nismo svi pametni ko ti
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 01:35 |
|
|
Likup je napisao/la: Novija slika Livna iz zraka... Ovoga nam fali, ima li veća rezolucija i još koja slika?
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 01:36 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Likup je napisao/la: Novija slika Livna iz zraka... Ovoga nam fali, ima li veća rezolucija i još koja slika? imam ja dosta tih slika na kompu postavim na forum kad imadnem vremena
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 01:39 |
|
|
kajman je napisao/la: Ultras1986 je napisao/la: Ovoga nam fali, ima li veća rezolucija i još koja slika?
imam ja dosta tih slika na kompu postavim na forum kad imadnem vremena samo da nisu stare 5 godina.
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 01:47 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: kajman je napisao/la: imam ja dosta tih slika na kompu postavim na forum kad imadnem vremena samo da nisu stare 5 godina. a jbg većina je starija ovo je slikano ove godine u sklopu tera projekta ovo u mene su slike ak livno najčešće stare 3-4 godine ja drugih nemam al nije se nista puno u zadnje vrijeme promijenilo u gradu
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 02:00 |
|
|
Ma ok, samo stavljaj. Iako imam i ja slika ali u njima nije završena ova obilaznica, pa mi je drago vidjeti.
|
|
Vrh |
|
|
Likup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 24 stu 2009, 23:09 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Ma ok, samo stavljaj. Iako imam i ja slika ali u njima nije završena ova obilaznica, pa mi je drago vidjeti. Ja sam stavio ovu sliku baš zbog obilaznice jer je ovo prvi put da je vidim iz zraka.
|
|
Vrh |
|
|
bjeloglavi_sup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 04 pro 2009, 10:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bjeloglavi_sup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 04 pro 2009, 10:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bjeloglavi_sup
|
Naslov: Re: Livno Postano: 04 pro 2009, 10:21 |
|
|
Likup je napisao/la: Evo još jedna sa obilaznicom, ali bez goričkog kraka:
|
|
Vrh |
|
|
jozoli
|
Naslov: Re: Livno Postano: 17 pro 2009, 10:39 |
|
|
Baš sam pročito odluku općinskog vijeća livno o zabrani rada ugostiteljskih objekata na Božič,evo samo da kažem da podržavam tu odluku.Neko će reći da nije fer prema onima koji ne slave Božić,ali mislim da je fer prema konobarima a nije neka tragedija što nerade jedana dan u godini. Moram priznat da sam uvijk bio "zavidan" na susjedne gradove koji nemaju zabranu a svejedno nerade. Napokon bez cajki i pijančenja po gradu na Božić!
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 17 pro 2009, 14:02 |
|
|
jozoli je napisao/la: Baš sam pročito odluku općinskog vijeća livno o zabrani rada ugostiteljskih objekata na Božič,evo samo da kažem da podržavam tu odluku.Neko će reći da nije fer prema onima koji ne slave Božić,ali mislim da je fer prema konobarima a nije neka tragedija što nerade jedana dan u godini. Moram priznat da sam uvijk bio "zavidan" na susjedne gradove koji nemaju zabranu a svejedno nerade. Napokon bez cajki i pijančenja po gradu na Božić! ta odluka nije loša al na ko je namjerio da se napije taj ce se napiti u 9 ujutro ili 10 navečer njemu je isto al većina gradova nema ovakvu zabranu a to da nije fer prema ostalim konfesijama to mi je glupo oni na božić izlaze iz istog razloga kao većina naše mladosti da se dobro napiju e to treba spriječiti također podržavam zabranu rada i na bajram
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Livno Postano: 17 pro 2009, 14:31 |
|
|
Bozic se i treba provesti zajedno u obitelji ( i pis i jest naravno) a ne po kafanama lokat i pravit pizdarije.. Podrska opcinskom vijecu Livna
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Livno Postano: 17 pro 2009, 15:16 |
|
|
jozoli je napisao/la: Baš sam pročito odluku općinskog vijeća livno o zabrani rada ugostiteljskih objekata na Božič,evo samo da kažem da podržavam tu odluku.Neko će reći da nije fer prema onima koji ne slave Božić,ali mislim da je fer prema konobarima a nije neka tragedija što nerade jedana dan u godini. Moram priznat da sam uvijk bio "zavidan" na susjedne gradove koji nemaju zabranu a svejedno nerade. Napokon bez cajki i pijančenja po gradu na Božić! Po meni se ta odluka treba sprovesti za Badnjak a ne za Bozis. Na Badnjak svi rade ko ludi, nitko ne misli da i ti radnici imaju obitelji i obaveze doma. Rad do 13 sati i gotovo. Bozic mi nije toliko sporan i sama svaki put odem kasno na vecer na Bozic negdje na kavu!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
kajman
|
Naslov: Re: Livno Postano: 17 pro 2009, 22:26 |
|
|
mara je napisao/la: jozoli je napisao/la: Baš sam pročito odluku općinskog vijeća livno o zabrani rada ugostiteljskih objekata na Božič,evo samo da kažem da podržavam tu odluku.Neko će reći da nije fer prema onima koji ne slave Božić,ali mislim da je fer prema konobarima a nije neka tragedija što nerade jedana dan u godini. Moram priznat da sam uvijk bio "zavidan" na susjedne gradove koji nemaju zabranu a svejedno nerade. Napokon bez cajki i pijančenja po gradu na Božić! Po meni se ta odluka treba sprovesti za Badnjak a ne za Bozis. Na Badnjak svi rade ko ludi, nitko ne misli da i ti radnici imaju obitelji i obaveze doma. Rad do 13 sati i gotovo. Bozic mi nije toliko sporan i sama svaki put odem kasno na vecer na Bozic negdje na kavu! treba zabraniti i na badnjak i na božić jer sad kako je zabrana rada na božić svi će izlaziti na badnjicu tako da nema velike koristi od zabrane
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Livno Postano: 18 pro 2009, 02:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Livno Postano: 18 pro 2009, 02:29 |
|
|
Inače s obzirom da je Livno drugi najveći grad u HB, malo imamo informacija iz toga grada. Ljudi ima li slika, izgradnje, dešavanja... Stavljajte sve. Evo analize veličine tj broja stanovnika grada Livna
Grad Livno je imalo 2008 registriranih 9567 Ukupno općina Livno 23596 Udio grada u općini (9567/23596=40,55%)
Moja procjena za općinu 28781
GRAD LIVNO (28781*0,4055) 11669
U grad sam ubrajao ove izborne jedinice (navedena su i mjesta gdje se glasa (po tome sam se rukovodio)):
BRINA OSNOVNA ŠKOLA IVAN GORAN KOVAČIĆ LIVNO ŽABLJAK OSNOVNA ŠKOLA IVAN GORAN KOVAČIĆ LIVNO ŽABLJAK OSNOVNA ŠKOLA IVAN GORAN KOVAČIĆ LIVNO CENTAR EKONOMSKA ŠKOLA LIVNO NOVO NASELJE 1 SSŠ S.S. KRANJČEVIĆ LIVNO NOVO NASELJE 2 SSŠ S.S. KRANJČEVIĆ LIVNO GORNJI GRAD BIBLIOTEKA MILOŠNIK BB LIVNO BEGLUK GIMNAZIJA-KRALJICE KATARINE LIVNO NOVO NASELJE 1A SSS S.S. KRANJČEVIĆA LIVNO NOVO NASELJE 1A SSS S.S. KRANJČEVIĆA LIVNO NOVO NASELJE 1B SSS S.S KRANJČEVIĆA LIVNO ŽABLJAK 2 OSNOVNA ŠKOLA IVAN GORAN KOVAČIĆ LIVNO CENTAR 2 EKONOMSKA ŠKOLA LIVNO PRIKORIKA 2 OSNOVNA ŠKOLA F.L. KARAULA LIVNO
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|