|
|
Stranica: 1/1120.
|
[ 27991 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 05 ruj 2013, 15:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17473 Lokacija: יום טוב
|
ništa ne nudim, treba mi jedna multipraktik chat tema za svaki dan. pa ako nemate društvo na drugim temama, svratite ovdje. bar je dobro opremljen, a Markan nam možda donese malo bio organske superturbo domaće salate iz svog vrta. Ksenija je zadužena za slatko. burek možete kupit iza ćoška.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 15:24 |
|
|
sad me skoro šlag strefio. stolovi u mom uredu su, naime, malo čudno postavljeni, između njih su ona niska vrata, kao u saloonu. i sad mi ispod tih vrata došeta crna mačka. ulazna vrata su ostala otvorena i došla maca. srećom, izašla je brže nego sam ja uspjela ustat i doći do nje.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 15:25 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
jesi li ti udata?
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 15:26 |
|
|
storaB je napisao/la: jesi li ti udata? recimo da jesam,
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 15:27 |
|
|
Joj Gabice, da si kraj mene, zagrlila bih te snažno i nežno u isti mah. Ali što ja za slatko? Jeste da mi ide od ruke, ali bolje da si mi dala drugi zadatak. A pravo da ti kažem, nešto sam se i zaljubila pa se plašim da ću umesto šećera ćušnuti so. Ok, odoh pod tuš da se ohladim pa da vidim u kom pravcu idemo.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 15:29 |
|
|
čuj recimo da jesam... to nije konkretan odgovor, bolje reći imaš li partnera??? Naime neki naučnici na Univerzitetu u Jejlu su uočili da su tripovi kod zauzetih žena daleko češći,a ukazivanje mački daleko prisutnije, naravno ne treba generalizovati...
Inače, super sam...hvala na pitanju
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 15:33 |
|
|
eto ti na. kad izmišljam, svi povjeruju u priču, a kad napišem istinu, nitko ne vjeruje. ah, težak je život nas putujućih seljaka i estradnih umjetnika. Ksenija, pa ne mogu Markanu dati da peče kolače, ipak je ovo relativno konzervativna birtija. (još nemamo go-go plesačice )
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 15:48 |
|
|
Prihvatam se zadatka, svaki dan ću ostaviti po jednu sliku kolača, torte, sve po želji. Šta bi bilo da je stvarno, ni pomisliti ne smem. storaB, Jesi li oženjen?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 16:08 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ništa ne nudim, treba mi jedna multipraktik chat tema za svaki dan. pa ako nemate društvo na drugim temama, svratite ovdje. bar je dobro opremljen, a Markan nam možda donese malo bio organske superturbo domaće salate iz svog vrta. Ksenija je zadužena za slatko. burek možete kupit iza ćoška. Ček malo,kakva ba salata u kafani'Oš da dobijem batina!? Rakija valjda?Kava manje više...Btw,danas smo stari i ja pripremali burad za kiseljenje šljiva,he he...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 16:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: storaB je napisao/la: jesi li ti udata? recimo da jesam, Za Inkvija? Nek je sretno i berićetno, neobično mi je drag lik unatoč njegovom mišljenju o meni.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 16:13 |
|
|
E, prijatelju Mar-kan, da sam zadužna za žestoko, sada bi tu bilo obilje. Ovako čekam da se osolite pa da vas zasladim. Spremila sam nešto specijalno. Gde nam je Gabica? A jeste li vi Ministre oženjeni?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 17:11 |
|
|
nisam oženjen i nikada se ženit neću. Želim djecu, ne i ženu formalno.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 17:27 |
|
|
Očima ne verujem šta čitam. Bračna i vanbračna zajednica su pred zakonom izjednačene tako da storaB, svejedno ti je. Princip briši sa spiska i oženi se ko svaki momak, u jesen, uz ruzmarin a posle, šta Bog da. I zovi na svadbu, ja ću da podvriskujem. Mislim da je jako važno da se dvoje prilikom venčanja dogovore kako bi se ev. razveli kada bi se izbegle komplikacije. Neka se opet Ceha nasmeje, ali neka pre toga razmisli da li sam u pravu. Slično je i sa pitanjem "Zašto se razvodite?" Kako je moguće da niko ne pita "Zašto se venčavate?", a oni mladi, neiskusni, recimo.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 17:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: recimo da jesam, Za Inkvija? Nek je sretno i berićetno, neobično mi je drag lik unatoč njegovom mišljenju o meni. molim da mi se objasni ovaj fenomen. ja Inkvija ni jednom riječju nisam spomenula otkako sam došla tu, a svi me spajate s njim, štoviše, udaviste s tom pričom. kako? zašto? :plavuša: jedva sam se oslobodila jednog uhode, a ovdje se samo množe. Markane, pa zar bi me pustio da umrem od gladi?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 17:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Za Inkvija? Nek je sretno i berićetno, neobično mi je drag lik unatoč njegovom mišljenju o meni. molim da mi se objasni ovaj fenomen. ja Inkvija ni jednom riječju nisam spomenula otkako sam došla tu, a svi me spajate s njim, štoviše, udaviste s tom pričom. kako? zašto? :plavuša: jedva sam se oslobodila jednog uhode, a ovdje se samo množe. Istina, ispričavam se na uletu, ono nekad nabiješ loptu u šesnaesterac i gledaš hoće li biti šta.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 17:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Istina, ispričavam se na uletu, ono nekad nabiješ loptu u šesnaesterac i gledaš hoće li biti šta.
a jesi objasnio.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 17:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Istina, ispričavam se na uletu, ono nekad nabiješ loptu u šesnaesterac i gledaš hoće li biti šta.
a jesi objasnio. Ma ne pratim te intrige, netko mi rekao da si Inkvijeva žena, i da se držim što dalje od tebe ako cijenim vlastiti život, pa kontam da provjerim ima li istine, jebeš život u strahu, nek radi što mu volja.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 17:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a jesi objasnio. Ma ne pratim te intrige, netko mi rekao da si Inkvijeva žena, i da se držim što dalje od tebe ako cijenim vlastiti život, pa kontam da provjerim ima li istine, jebeš život u strahu, nek radi što mu volja. šta ti je život. nisam ni znala da sam se udala.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 18:41 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Očima ne verujem šta čitam. Bračna i vanbračna zajednica su pred zakonom izjednačene tako da storaB, svejedno ti je. Princip briši sa spiska i oženi se ko svaki momak, u jesen, uz ruzmarin a posle, šta Bog da. I zovi na svadbu, ja ću da podvriskujem. Mislim da je jako važno da se dvoje prilikom venčanja dogovore kako bi se ev. razveli kada bi se izbegle komplikacije. Neka se opet Ceha nasmeje, ali neka pre toga razmisli da li sam u pravu. Slično je i sa pitanjem "Zašto se razvodite?" Kako je moguće da niko ne pita "Zašto se venčavate?", a oni mladi, neiskusni, recimo. Ksendžo ne vidim sebe u ulozi muža, partnera da, oca da. Kako god ako budem pravio slučajno kakvu svadbu ti ćeš mi biti barjaktar...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 18:43 |
|
|
storaB je napisao/la: Ksendžo ne vidim sebe u ulozi muža, partnera da, oca da. Kako god ako budem pravio slučajno kakvu svadbu ti ćeš mi biti barjaktar... misliš da će te netko pitati? nećeš ni shvatiti što te snašlo, a plesat ćeš prvi ples na svadbi.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 19:23 |
|
|
@storaB Mislim da ti je Gabica sve objasnila. Gledaj ovo, spreman si biti partner, otac ali ne i muž. A šta je zapravo muž? Kako zamišljaš sebe u ulozi oca i partnera ali ne i muža? Biću ti barjaktar iako ne znam šta bi to tačno značilo. Valjda bih nosila barjak. Jesam dinarka ali sam ipak nežna žena pa mi se sve čini da bi barjak predala mom partneru ako ga do tada budem pribavila.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 19:26 |
|
|
Ksenija, baš mi je drago da si na forumu. konačno pametna žena s kojom se može normalno popričati. a barjak će valjda nositi doc, mislim da je on dobar materijal za kavalira.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 19:30 |
|
|
Joj, Gabice, ne staj mi na muku. I meni je drago zbog tebe. Ma sve bih postavila neku slatku sliku da se tema zašareni a ne znam da li je vreme za desert. Zadatak je zadatak.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 19:33 |
|
|
baš sam danas razmišljala o nečem slatkom, ali sam se savladala. virtualni kolač bi bio u redu, ne?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 05 ruj 2013, 19:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|