|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 22 stu 2009, 18:29 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2009, 15:15 Postovi: 103 Lokacija: Zagreb - moj rodni grad
|
Al' mi je Portugal donio love na kladionici!
_________________ Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 10:23 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Popis reprezentacija koje će igrati u JAR-u: Alžir Kamerun Obala Bjalokosti Gana Nigerija Australija Japan Sjeverna Koreja Republika Koreja Danska Francuska Grčka Nizozemska Srbija Slovenija Švicarska Engleska Njemačka Italija Portugal Slovačka Španjolska Honduras SAD Meksiko Novi Zeland Argentina Čile Urugvaj Brazil Paragvaj Južna Afrika Ždrijeb je 4. 12. ja mislim. Slovenija i Srbija bi trebale biti u 2. šeširu. Za koga će Croati navijati? Meni lako - Australija mi je uvijek rezervna opcija. Pratit ću i Srbiju, bilo bi zanimljivo kad bi zabilježili neki uspjeh. Za Slovence nipošto, a od ostalih valjda ko god pokaže dobru igru bez previše suhoparnih "taktičkih" zamisli, možda Nizozemska, Obala Bjelokosti ili Kamerun. Vatreno navijati protiv Italije, Engleske, Francuske, Španjolske i Njemačke (tim redom).
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 10:27 |
|
|
Ja navijam za HONDURAS!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 12:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
za Njemačku. :)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 12:45 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Za Argentinu i Njemacku
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 22:19 |
|
|
nizozemska! uvijek sam volio nizozemce!
i francuzi su mi (bili) dragi (do nedavno)
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 23:03 |
|
|
ARGENTINAJa sam se več odlučio za koga navijam kad već nema Hrvatske. Vrijeme je za treći
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 23:26 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
RajvoSa je napisao/la: Za koga će Croati navijati? Meni lako - Australija mi je uvijek rezervna opcija. Pratit ću i Srbiju, bilo bi zanimljivo kad bi zabilježili neki uspjeh. Za Slovence nipošto, a od ostalih valjda ko god pokaže dobru igru bez previše suhoparnih "taktičkih" zamisli, možda Nizozemska, Obala Bjelokosti ili Kamerun.
Vatreno navijati protiv Italije, Engleske, Francuske, Španjolske i Njemačke (tim redom). Nije mi baš jasno po kojem kriteriju ti može biti draža Srbija od Slovenije, ali dobro. Dnevnopolitičke teme čuda rade... Ja ću navijati za Srbiju, a radovat ću se i svakom uspjehu Grčke. Naravno, tu su i ekipe koji su meni tradicionalno simpatične, Meksiko, Slovačka, Nizozemska, pa i Slovenija(iako su izbacili Ruse, to im ne mogu oprostiti)... Također, uvijek protiv Francuza i Talijana, a na Nijemce neću gledati baš s nekom blagonaklonošću. Volim i ekipe za čijim su kormilom naši treneri. Prije su to bili Iran(Ivanković) i Gana(Dujković), sad ne znam tko vodi koju ekipu, ali do SP-a ću već saznati...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 23:32 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Za koga će Croati navijati? Meni lako - Australija mi je uvijek rezervna opcija. Pratit ću i Srbiju, bilo bi zanimljivo kad bi zabilježili neki uspjeh. Za Slovence nipošto, a od ostalih valjda ko god pokaže dobru igru bez previše suhoparnih "taktičkih" zamisli, možda Nizozemska, Obala Bjelokosti ili Kamerun.
Vatreno navijati protiv Italije, Engleske, Francuske, Španjolske i Njemačke (tim redom). Pa čini mi se da od svih, u rep. Australije igra najviše Hrvata. Osim Australije, za Brazil. Protiv Francuza.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 23:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Najvjerojatnije Njemačka. Vjerojatno ću i pri gledanju tekmi na prvenstvu naći još nekog favorita, zbog finog i napadačkog nogometa ili zbog neke druge okolnosti.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 23:36 |
|
|
I ne mogu vjerovati da sam zaboravio. Protiv SAD se mora navijati.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 24 stu 2009, 23:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Za koga će Croati navijati? Meni lako - Australija mi je uvijek rezervna opcija. Pratit ću i Srbiju, bilo bi zanimljivo kad bi zabilježili neki uspjeh. Za Slovence nipošto, a od ostalih valjda ko god pokaže dobru igru bez previše suhoparnih "taktičkih" zamisli, možda Nizozemska, Obala Bjelokosti ili Kamerun.
Vatreno navijati protiv Italije, Engleske, Francuske, Španjolske i Njemačke (tim redom). Pa čini mi se da od svih, u rep. Australije igra najviše Hrvata. Osim Australije, za Brazil. Protiv Francuza. Pa imaš u Srbiji Antonia Rukavinu, makar ne znam tko ga gura, igra u 2. njemačkoj ligi, a reprezentativac... No, valjda će se Antić dozvati pameti i pozvati Bastu ili Ninkova...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 25 stu 2009, 21:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Tradicionalno uvijek protiv Francuza, odnosno "Francuza", budući da se radi o reprezentaciji Francuske i bivših kolonija, s dominacijom igrača iz bivših kolonija. Osim toga, izbacili su mi vrlo drage Irce, i to na kakav način. Također tradicionalno protiv bahatih Engleza, a nisu mi ni Talijani simpatični. Tradicionalno simpatiziram Argentinu, Portugal i Španjolsku (najviše zbog stila nogometa) od ovih koji su se plasirali, a od afričkih Kamerun, u zadnje vrijeme i Obalu Bjelokosti. Australija će mi isto biti bliska jer će za nju vjerojatno nastupati naših.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 25 stu 2009, 21:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25647 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa ja kad sam se već ufurao, nastaviću da navijam za braću Portugalce. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 14 pro 2009, 17:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u nogometu Postano: 17 pro 2009, 21:55 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Tradicionalno uvijek protiv Francuza, odnosno "Francuza", budući da se radi o reprezentaciji Francuske i bivših kolonija, s dominacijom igrača iz bivših kolonija. Osim toga, izbacili su mi vrlo drage Irce, i to na kakav način. Također tradicionalno protiv bahatih Engleza, a nisu mi ni Talijani simpatični. Tradicionalno simpatiziram Argentinu, Portugal i Španjolsku (najviše zbog stila nogometa) od ovih koji su se plasirali, a od afričkih Kamerun, u zadnje vrijeme i Obalu Bjelokosti. Australija će mi isto biti bliska jer će za nju vjerojatno nastupati naših. Nasi navijaci mogu (i trebaju) biti sretni sto ne idu u Afriku na SP u nogometu, jer tamo ceka masa desperatnih ljudi na svoje zrtve: turiste i navijace, kako bi prezivili, a ovi dani SP ce im biti pravi "blagdani"! Ocekuje se svaka vrsta kriminala i nasilja, od prevara, kradja, pljacke, otmica, ucjena, ... i sta vec ne.
_________________ Znam dvije istine: Prva: Da ima Boga! Druga: To nisam ja!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|