|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 16:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kad čitam ovakve temu dodje mi da glavom bez obzira pobjegnem iz ovih virtualnih bespuća.Ljudi moji, postajem skeptična, na svakom koraku vidim duple nickove i podvojene ljude, koji tipkaju i lazu, grade identitete i poznaju se " navodno " godinama po ratnoraznim forumima, te odrzavaju prisne prijateljake odnose. A u pozadini, laz, licemjere, zavidnost i gledanje kako kome zabiti noz u ledja.Sve mi ovo izgleda kao zajednica neke ograničene selendre.I to primitivne i zaostale. Lijepe Švabe i kultura.Tema dana na forumu i zdrava rasprava..Ako neki verbalno i nalupaju neke nema tragedije.Povrat IDE prvom prilikom Mislim da je korisno zaboraviti naš jezik u nekoj skorijoj budućnosti.MiB će goreti što me inspirirao da se registriram :) Bolje da sam ostala neupućena u virtualna zbivanja drage nam domovine. Pa dobro, nije baš sve tako crno, depresivno i trilerski romantično. Mislim šta da ti poručim nego da smo svi mi ljudi na ovoj planeti hladni, cinični, ironični, sarkastičnii i nadasve romantični esejistii. ( ), ali ne treba zbog toga da se čupaju kose, jer u takvim situacijama čovjek treba samo biti hladan i ne osvrati se za sobom (putuj Evropo i ne misli na nas ). Ovaj tvoj tekst bi bio savršen uvodni scenario za neki high budget horor film. Kud god da pođem ja, zabijaju mi noževe i zakivaju eksere. Treba malo i vedrini dozvoliti da prodre kroz misli.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 06 ruj 2013, 19:54 |
|
|
Ovo je ko Sejdic & Finci...neznas vise ko je veci ludak!?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 07 ruj 2013, 12:28 |
|
|
evo ga, sjeban je,po ko zna koji put Citat: Portal bosanskehistorije.com i moje zamisli Postao/la Jack » 07 sep 2013 00:18 Ja vise nemam snage da radim ovo.Trebao sam ici kod doktora, ali sam odlozio samo
Popis je za mene i dalje najbitnija stvar koju cekam vec vise od 10 godina.I mogu vam reci, da iskreno kako se blizi cas popisa.Ja imam sve manje i manje snage za sve ovo.Mislien ne dolazi regularno kao i prije.Clanstvo je malo, i po par dana niko ne dolazi.Niko i ne reklamira.Ovo cu poruku licno izbrisati krajem Oktobra, kada cu ostvariti ono sto sam zacrtao.No, ja jos uvijek necu odustati zbog popisa, ali vec vise od 10 godina se bavim demografijom, ganjam podatke.Vise nemam zivaca, kao nisam toliko ni mlad kad sam krenuo s ovim.
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
Vrh |
|
|
nevazno11
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 04:38 |
|
|
Vi stvarno mene ne shvacate ozbiljno?Pustio sam vam par dana, a vidim nista kao i obicno .Ko je poslao ''Olivera'' na vas forum.Hocete da vam nabrajam likove, ili treba li da vam 10 tak likova posaljem na vas forum.Vi ste nevazni.Radi se o kradji mojih Autorskih prava, sto je bez dozvole autora(citaj mene).Kaznjivo djelo.Ja mogu sutra da vam posaljem poklon paket, i reklamu, ali ne bih rekao da je tako.Poslao sam jednog momka i on je taj koji ovog puta je dosao i ostavio komentar.Mogu to da radim za ostale, ali necu.Jedini razlog je da nemam vremena i imam isuvise dosta stvari koje moram uraditi
Svima vama savjetujem da dobro otvorite oci, naculise usi, i lijepo zapisete u papir.Ozbiljno me ne shvacate, sta moze biti jedino gore za vas a ne za mene,.Zasto je to tako?Odlucite i sami.No, kao sto sam rekao.Postoje vaznije stvari, i sve te vaznije stvari cete imati.U to nema dileme
Podatke koje ja plasiram mogu se ustupiti samo ako vam ja dozvolim.To ja nisam dozvolio.Re-tusiranje mapa, boja i bojanki je nesto sto samo budala moze da radi.I ako ja dodjem na forum.hr.To je zbog para, i prosli put sam finu sumu para dobio, samo te noci.Nemam razloga da dolazim ovdje, poslat cu par ljudi za takvo sta.I to je to
A, vi.Imate opomenu.Ostao je Mup Hrvatske policiije, ili treba da dajem imena i prezimena
Hroboatusa i gdje zivi.Nije problem Mrs i gdje zivi.Nije problem Duda i gdje zivi Mirka i gdje zivi Licanina i gdje zivi
Ja sam krtice ubacio na vasem forumu,.6 likova pisu na vasem forumu, jos mi stalno pisu kako prcaju ustashe na Herceg Bosni.Naravnoo, necu niti zelim reci da je takvo sta, ali oni su mi neke ''vruce'' podatke dostavili
Hrvatski Mup ce imati imena i prezimena.Vi kasnije mozete da radite po volji i zelji, mozete se ismijavati ako zelite, ali zapamtite.Ja ne zelim da se svadjam s vama.Vi ste tolerisanjem doticnih osoba koji kradu moja autorska prava napravili cirkus od vaseg foruma.A, za ostalo
Vidit cemo kad dodje vrijeme.I poslat cu nekog na forum.hr
I pametni se.Jack nema vremena, niti zelje da se registruje i pise kod vas
Dudu.Pozdravio te je Fadil iz Jelaha, rekao je da si obiljezen u Jelahu zbog onog?Ja ne znam sta si ti uradio u Jelahu, ali 3-4 lika iz Jelaga su te uzela na vidik.Zasto?Pa, sigurno ne zbog tvoje intelifgencije
Vi cete tek u Novembru mi biti INTERESANTNI.
Do tad ismijavate me po zeljama, ako zelite takvo sta, samo za razliku od vas ja se ne zajebavam, ja radim i djelujem.Ko skopca skopc,a ko ne skopca.Skopcat ce
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 08:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
zomby je napisao/la: Ovo je ko Sejdic & Finci...neznas vise ko je veci ludak!? Mislim da se zna. Ovo postaje sve zanimljivije, očekivano.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 09:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ahahhaa, dudu sa DAZP-om po Jelahu djeluje
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59755 Lokacija: DAZP HQ
|
reci der Fadilu da se više seli da mu ne bih dvaput dolazio. i onoj trojici-četvorici. štura, crta, šnjura iz Jelaha, i to do popisa. tko me ne shvati ozbiljno hebo je ježa, a pogotovo Fadil.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:18 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Dudu, nisi valjda poklapao u Jelahu ?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:18 |
|
|
Kako je Mrsho pametnica on je radijus djelovanja ograničio na Teslić i okolinu.A tebe nema gdje nema
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:23 |
|
|
nevazno11 je napisao/la: Vi stvarno mene ne shvacate ozbiljno?Pustio sam vam par dana, a vidim nista kao i obicno .Ko je poslao ''Olivera'' na vas forum.Hocete da vam nabrajam likove, ili treba li da vam 10 tak likova posaljem na vas forum.Vi ste nevazni.Radi se o kradji mojih Autorskih prava, sto je bez dozvole autora(citaj mene).Kaznjivo djelo.Ja mogu sutra da vam posaljem poklon paket, i reklamu, ali ne bih rekao da je tako.Poslao sam jednog momka i on je taj koji ovog puta je dosao i ostavio komentar.Mogu to da radim za ostale, ali necu.Jedini razlog je da nemam vremena i imam isuvise dosta stvari koje moram uraditi
Svima vama savjetujem da dobro otvorite oci, naculise usi, i lijepo zapisete u papir.Ozbiljno me ne shvacate, sta moze biti jedino gore za vas a ne za mene,.Zasto je to tako?Odlucite i sami.No, kao sto sam rekao.Postoje vaznije stvari, i sve te vaznije stvari cete imati.U to nema dileme
Podatke koje ja plasiram mogu se ustupiti samo ako vam ja dozvolim.To ja nisam dozvolio.Re-tusiranje mapa, boja i bojanki je nesto sto samo budala moze da radi.I ako ja dodjem na forum.hr.To je zbog para, i prosli put sam finu sumu para dobio, samo te noci.Nemam razloga da dolazim ovdje, poslat cu par ljudi za takvo sta.I to je to
A, vi.Imate opomenu.Ostao je Mup Hrvatske policiije, ili treba da dajem imena i prezimena
Hroboatusa i gdje zivi.Nije problem Mrs i gdje zivi.Nije problem Duda i gdje zivi Mirka i gdje zivi Licanina i gdje zivi
Ja sam krtice ubacio na vasem forumu,.6 likova pisu na vasem forumu, jos mi stalno pisu kako prcaju ustashe na Herceg Bosni.Naravnoo, necu niti zelim reci da je takvo sta, ali oni su mi neke ''vruce'' podatke dostavili
Hrvatski Mup ce imati imena i prezimena.Vi kasnije mozete da radite po volji i zelji, mozete se ismijavati ako zelite, ali zapamtite.Ja ne zelim da se svadjam s vama.Vi ste tolerisanjem doticnih osoba koji kradu moja autorska prava napravili cirkus od vaseg foruma.A, za ostalo
Vidit cemo kad dodje vrijeme.I poslat cu nekog na forum.hr
I pametni se.Jack nema vremena, niti zelje da se registruje i pise kod vas
Dudu.Pozdravio te je Fadil iz Jelaha, rekao je da si obiljezen u Jelahu zbog onog?Ja ne znam sta si ti uradio u Jelahu, ali 3-4 lika iz Jelaga su te uzela na vidik.Zasto?Pa, sigurno ne zbog tvoje intelifgencije
Vi cete tek u Novembru mi biti INTERESANTNI.
Do tad ismijavate me po zeljama, ako zelite takvo sta, samo za razliku od vas ja se ne zajebavam, ja radim i djelujem.Ko skopca skopc,a ko ne skopca.Skopcat ce jebo majku, da ga nema trebalo bi ga izmislit on je kao Ekrem Jevrić na farmi prave šoove i jedan i drugi, ko bi nas zabavljo i nasmijavo do suza da nema njih dvojice treba budalu pustit da i dalje piše, da pravi šoove
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dudu, nisi valjda poklapao u Jelahu ? ma bio sam nedavno s delegacijom DAZP-a i investicijskom bankom Opus Dei-a u Jelahu i stao sam pred par kuća i rekao da će se poravnat i da od te ceste i tih par kuća, pa niz stranu kreće gradnja naselja za Janjevce. u tom iz kuće izlazi Fadil i dere se prema meni i kaže, citiram: -šaš ti da rušiš? uredno sam odgovorio da ne straši investitore i da se vrati u kuću, ali Fadil ko Fadil graknu na to kako ću još čut za njega. pritom je dobio od agenata DAZP-a sve planove za gradnju, kao i okolne komšije, kao i ključeve novog stana, zamjenskog u Kayseriju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:34 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dudu, nisi valjda poklapao u Jelahu ? ma bio sam nedavno s delegacijom DAZP-a i investicijskom bankom Opus Dei-a u Jelahu i stao sam pred par kuća i rekao da će se poravnat i da od te ceste i tih par kuća, pa niz stranu kreće gradnja naselja za Janjevce. u tom iz kuće izlazi Fadil i dere se prema meni i kaže, citiram: -šaš ti da rušiš? uredno sam odgovorio da ne straši investitore i da se vrati u kuću, ali Fadil ko Fadil graknu na to kako ću još čut za njega. pritom je dobio od agenata DAZP-a sve planove za gradnju, kao i okolne komšije, kao i ključeve novog stana, zamjenskog u Kayseriju. Što ga u Mostar ili Stolac nisi naselio ?Mozda ti sad ne bi prijetio Pancirku ti nosi za svaki slučaj
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:41 |
|
|
ne brini draga, idući vikend sam istim poslom na Ilidži, gdje bih stigao kad bih se obazirao na svaku tobož prijetnju. ako ćeš biti u Šeheru, možemo i na brzinsku kavicu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 10:48 |
|
|
Ti zoveš kad znaš da neću biti.Gdje si bio cijeli juli ?Ja šetala po Sarajevu Nego, pozivam Jacka da uništi tebe i Bošnju i dokaze da ste amateri što se tiče demografije.Da dokaze da je on Jack jedini i neprikosnoveni demografski ekspert naših prostora i da amateri poput vas ne mogu mu biti ni šegrti ! Jack ! Jackkkkkk !Jackkkkkkkkk !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 11:32 |
|
|
Nisam ja socijalna ustanova za paćenike poput tebe ili njega.Imam ja neke kriterije nedostizne za uhljupe koji sigurno ne odrzavaju ni osnovnu tjelesnu higjenu. Pa se guzite sami, zasluzujete jedan drugog Bolesnici koji prebrajaju tudju djecu i mrtve po grobljima.Raduju se mortalitetu.Ljudski šljam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 12:47 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: bolje ga pozovi da te naguzi, da zaradiš sevapa, svakako za popis dolazi u Sarajevu, pa se nađite pošto jadnik ništa ne jebe, pitanje je da li je i njufer skino lol, pa zar neznaš da lik boluje od impotencije. Ima neki upis njegov na nekom forumu gdje traži savjet jer mu se belegija ne diže
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 12:51 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dudu, nisi valjda poklapao u Jelahu ? ma bio sam nedavno s delegacijom DAZP-a i investicijskom bankom Opus Dei-a u Jelahu i stao sam pred par kuća i rekao da će se poravnat i da od te ceste i tih par kuća, pa niz stranu kreće gradnja naselja za Janjevce. u tom iz kuće izlazi Fadil i dere se prema meni i kaže, citiram: -šaš ti da rušiš? uredno sam odgovorio da ne straši investitore i da se vrati u kuću, ali Fadil ko Fadil graknu na to kako ću još čut za njega. pritom je dobio od agenata DAZP-a sve planove za gradnju, kao i okolne komšije, kao i ključeve novog stana, zamjenskog u Kayseriju. Deložacija, međusobno zavađanje selja Piljužića kod Jelaha. Sve je to rezultat DAZP-ovog djelovanja. Inače, da znate pozadinu, Hrvati smo činili 20% stanovnišva u tom selu, a katasterski držimo mnogo više, i još više ćemo nakon dazpovih akcija. U blizini Jelaha također Hrvati šire gospodarske kapacitete, koje ćemo širiti i van općine Usora. http://www.zdk.ba/ministarstvo-za-privr ... ljak-usora
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 12:55 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: bolje ga pozovi da te naguzi, da zaradiš sevapa, svakako za popis dolazi u Sarajevu, pa se nađite pošto jadnik ništa ne jebe, pitanje je da li je i njufer skino lol, pa zar neznaš da lik boluje od impotencije. Ima neki upis njegov na nekom forumu gdje traži savjet jer mu se belegija ne diže znam da je otvorio tu temu na sa-x nikako ne mogu da nađem da se ismijem ponavljam on i Ekrem Jevrić su legende i obojica su iz amerike
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 08 ruj 2013, 13:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 09 ruj 2013, 19:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Poklali se "Bošnjaci" i "Bosanci".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 11 ruj 2013, 10:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 11 ruj 2013, 22:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76143 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: MRSHO je napisao/la: lol, pa zar neznaš da lik boluje od impotencije. Ima neki upis njegov na nekom forumu gdje traži savjet jer mu se belegija ne diže znam da je otvorio tu temu na sa-x nikako ne mogu da nađem da se ismijem Evo ga: http://www.klix.ba/forum/da-li-sam-ja-s ... 10661.html Citat: Zasto se meni cuna ne moze podici bas prilikom sexualnog cina..ali u bilo kojim drugim prilikama moze Sad mi je palo na pamet da si ti imao čak i nekakav ekskluzivni video na svom forumu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 12 ruj 2013, 00:53 |
|
|
jadni Jack, zašto mu to radite?
|
|
Vrh |
|
|
trokut
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 12 ruj 2013, 06:56 |
|
|
Znači realno, Bošnjo je 10 puta veći demograf nego dudu ili jack?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Opomena HercegBosni Postano: 12 ruj 2013, 07:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76143 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
trokut je napisao/la: Znači realno, Bošnjo je 10 puta veći demograf nego dudu ili jack? Nije baš 10 puta ali da, Bošnjo apsolutno dominira mora se priznati. Ova druga dvojica su tu negdje, dijele drugo i treće mjesto, ali par koplja iza.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|