|
|
Stranica: 6/13.
|
[ 317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 21:50 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20903 Lokacija: među zvijezdama
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zar nije haram čestitoj muslimanki ikako biti na vlaškom forumu a ne flertati sa vlasima ?:) Ja čestitosti i sile.I ko priča o čestitosti.Vječni klon @Leb, to je zbilja šteta. @Tulkas, vidi ni potpisa S obzirom da ti nisi muslimanske vjeroispovijesti, sto si svojevremeno i sama potvrdila, nije. A koliko sam upoznat, lizes se sa ovim latinima, vlahe (kolokvijalni naziv za srbe), ne gotivimo ni ti ni ja. Nije riječ o meni.Jesi malo zaostao u razvoju ?:D Riječ je o čestitoj muslimanki.Zar nije haram biti na vlaškom forumu.Za mene znam da nije.Ja sam vlahinja svakako i medju svojim sam.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 21:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Riječ je o čestitoj muslimanki.Zar nije haram biti na vlaškom forumu.Za mene znam da nije.Ja sam vlahinja svakako i medju svojim sam. Je, haram je. Vi Bošnjaci ćete baš lijepo popuniiti pakao. U interesu vam je da je Muhamed sve to izmislio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 21:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Levitas je napisao/la: S obzirom da ti nisi muslimanske vjeroispovijesti, sto si svojevremeno i sama potvrdila, nije. A koliko sam upoznat, lizes se sa ovim latinima, vlahe (kolokvijalni naziv za srbe), ne gotivimo ni ti ni ja. Nije riječ o meni.Jesi malo zaostao u razvoju ?:D Riječ je o čestitoj muslimanki.Zar nije haram biti na vlaškom forumu.Za mene znam da nije.Ja sam vlahinja svakako i medju svojim sam. Casni Ku'ran a i mnogi ucenici nemaju stajaliste u vezi toga, nigdje se izricito zabranjuje. Forumasenje kao sto znas relativno nova pojava. Nasuprot, uzviseni Allah dz.s od nas kaze da s njima trebamo lijepim rijecima raspravljati. Ako jesi "vlahinja", kao sto sama za sebe velis, tako i postupaj i ne zazivaj zalud ime bosnjacko i muslimansko!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
BBC je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Riječ je o čestitoj muslimanki.Zar nije haram biti na vlaškom forumu.Za mene znam da nije.Ja sam vlahinja svakako i medju svojim sam. Je, haram je. Vi Bošnjaci ćete baš lijepo popuniiti pakao. U interesu vam je da je Muhamed sve to izmislio. Ja nisam Čestita Muslimanka Samo nosim nacionalnu odrednicu.No Bošnjak budu nosila ova zgadija pojedina ja ću biti Hrvatica nekrštena
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
|
|
Dobar potpis sarajko a I lici na neciji..cini mi se da ga vidjeh negdi
Levitas stipu se cure. Ako tako nastavis da laprdas Onda promijeni nick u levAtas
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:00 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije riječ o meni.Jesi malo zaostao u razvoju ?:D
Riječ je o čestitoj muslimanki.Zar nije haram biti na vlaškom forumu.Za mene znam da nije.Ja sam vlahinja svakako i medju svojim sam.
Casni Ku'ran a i mnogi ucenici nemaju stajaliste u vezi toga, nigdje se izricito zabranjuje. Forumasenje kao sto znas relativno nova pojava. Nasuprot, uzviseni Allah dz.s od nas kaze da s njima trebamo lijepim rijecima raspravljati. Ako jesi "vlahinja", kao sto sama za sebe velis, tako i postupaj i ne zazivaj zalud ime bosnjacko i muslimansko! Ako su takvi poput tebe Bošnjaci ja sam vlahinja dobrovoljno.Ne zelim se identificirati sa gamadima
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:02 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Dobar potpis sarajko a I lici na neciji..cini mi se da ga vidjeh negdi
Levitas stipu se cure. Ako tako nastavis da laprdas Onda promijeni nick u levAtas Baš sam kul Tulkas :) Seljačina klonirana onaj Melcher je levitas
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Je, haram je. Vi Bošnjaci ćete baš lijepo popuniiti pakao. U interesu vam je da je Muhamed sve to izmislio.
Ja nisam Čestita Muslimanka Samo nosim nacionalnu odrednicu.No Bošnjak budu nosila ova zgadija pojedina ja ću biti Hrvatica nekrštena Muslimanka je vjerska odrednica.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:04 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja nisam Čestita Muslimanka Samo nosim nacionalnu odrednicu.No Bošnjak budu nosila ova zgadija pojedina ja ću biti Hrvatica nekrštena Muslimanka je vjerska odrednica. Muslimanka nisam
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Levitas je napisao/la:
Casni Ku'ran a i mnogi ucenici nemaju stajaliste u vezi toga, nigdje se izricito zabranjuje. Forumasenje kao sto znas relativno nova pojava. Nasuprot, uzviseni Allah dz.s od nas kaze da s njima trebamo lijepim rijecima raspravljati.
Ako jesi "vlahinja", kao sto sama za sebe velis, tako i postupaj i ne zazivaj zalud ime bosnjacko i muslimansko!
Ako su takvi poput tebe Bošnjaci ja sam vlahinja dobrovoljno.Ne zelim se identificirati sa gamadima Ti, ti i samo ti! Ili u prijevodu, "Ja, ja i samo ja!". To je tvoja parola. Ti si olicenje tisucljetne hrvatske uljudbe i habsburskog vitestva!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Glasala sam za Saju.Nije red da mene voli dvanest zgodnih frajera a nju PET nadrndanih zena i nešto sitno muškaraca.
Khm, khm... 11 zgodnih frajera...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:07 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako su takvi poput tebe Bošnjaci ja sam vlahinja dobrovoljno.Ne zelim se identificirati sa gamadima Ti, ti i samo ti! Ili u prijevodu, "Ja, ja i samo ja!". To je tvoja parola. Ti si olicenje tisucljetne hrvatske uljudbe i habsburskog vitestva!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Levitas je napisao/la:
Muslimanka je vjerska odrednica.
Muslimanka nisam Opet glumatas neku duhovitost. Muslimanka nije nacionalna odrednica. Ti nisi muslimanka u vjerskom smislu, niti bilo kojem drugom. Niti si Bosnjakinja.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:10 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Glasala sam za Saju.Nije red da mene voli dvanest zgodnih frajera a nju PET nadrndanih zena i nešto sitno muškaraca.
Khm, khm... 11 zgodnih frajera... Al zgodnih ko sam vrag.Ne zna se koji je bolji od boljeg
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:16 |
|
|
Kako je moguće da sam ja jedini koji je glasao za Šeherzadu!? Mada mi je baš mnogo draga i Sarajka, bez obzira što je često zlobna i bezobrazna. Sayuri mi je OK, mada sa njom i ne komuniciram nešto mnogo da bi mogao nešto više da kažem, ali nemam nikakvih primedbi, OK i pristojna. Irma je histerična i agresivna kretenčina i mislim da nije ni žensko, nego glumi žensko zbog nekog svog poremećaja...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:19 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kako je moguće da sam ja jedini koji je glasao za Šeherzadu!? Mada mi je baš mnogo draga i Sarajka, bez obzira što je često zlobna i bezobrazna. Sayuri mi je OK, mada sa njom i ne komuniciram nešto mnogo da bi mogao nešto više da kažem, ali nemam nikakvih primedbi, OK i pristojna. Irma je histerična i agresivna kretenčina i mislim da nije ni žensko, nego glumi žensko zbog nekog svog poremećaja... Ti si meni najdrazi srpski Perec A to zlobna i bezobrazna povuci odmah !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Khm, khm... 11 zgodnih frajera... Al zgodnih ko sam vrag.Ne zna se koji je bolji od boljeg 11 frajera zgodnih ko sam vrag, ne zna se koji je bolji od boljeg, i ja Nećemo bit nezahvalni!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:20 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Al zgodnih ko sam vrag.Ne zna se koji je bolji od boljeg 11 frajera zgodnih ko sam vrag, ne zna se koji je bolji od boljeg, i ja Nećemo bit nezahvalni! I ti si zgodan samo si oldtajmer
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si meni najdrazi srpski Perec A to zlobna i bezobrazna povuci odmah ! Povlačim odmah, samo nemoj da plačeš!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si meni najdrazi srpski Perec A to zlobna i bezobrazna povuci odmah ! Povlačim odmah, samo nemoj da plačeš! Tako Perečiću Di je Jole da nervira Meta ? Dosadno je kad nema akcije na forumu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:27 |
|
|
Citat: Tako Perečiću Tako, nego kako! Samo ti misli da si ti ta koja me dresiraš!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:27 |
|
|
Bolje ti je da nema Joleta, Sayuri bi vodila s većom prednošću, on organski ne podnosi ustašice
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:30 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A Bože sačuvaj šta je ovo...
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:32 |
|
|
Mislim da je tema pun pogodak. Mir i ljubav na sve strane za razliku od nekadašnjih dana. Dokaz da BiH može i mora ići naprijed u bolju budućnost, zajedno sa četnicima i ustašama.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 09 ruj 2013, 22:39 |
|
|
Jeste meni komično kad se Sajuri zgrazava lafo.I još kuka na protesnoj noti.A sama si bona Sajo zakuhala kad si krenula Smišljeno.I otišla gledati Sulju veličanstvenog. @Leb, ne namjeravam zivjeti u BiH.Uzivajte tonući u bezdan.Hvala forumu i internetu na prosvijetljenju :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|