|
|
Stranica: 15/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 13:37 |
|
|
180?! Pa to je fenomenalno. Jedino ti može zaškripati ako bi naišla na kakvog nižeš a robuješ predrasudama. Meni ne bi smetalo. Gabi, Mogu li staviti par članaka o pićima, kratki su, a tema će dobiti i edukativnu notu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 13:41 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: 180?! Pa to je fenomenalno. Jedino ti može zaškripati ako bi naišla na kakvog nižeš a robuješ predrasudama. Meni ne bi smetalo. Gabi, Mogu li staviti par članaka o pićima, kratki su, a tema će dobiti i edukativnu notu. Bogu hvala, Hrvati su kršni momci. a ni Nijemci ne zaostaju. samo ti meći. možda se nađe neki dežurni ekspert da zatrola temu.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 13:55 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7412 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gabrijela i Sarajka,vi ste trebale na onom drugom forumu raspraviti te vaše zaostatke,a ne prenositi tu žuč na ovaj forum. Čitajući sinoć onu temu gdje ste se svađale,ili je ova bila nemam pojma ,skontao sam da sam ja skoro jedini normalan na ovom forumu,a i to je upitno. I još ste uvukle i neke druge forumaš(ice) te tako doprinijele srozavanju ugleda ovog nekad intelektualnog i poznatog foruma.Stoga bih vas zamolio da nas poštedite dalje ženskih svađa u nedogled,osim ako moderatorima to nije u interesu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:02 |
|
|
kiler je napisao/la: Gabrijela i Sarajka,vi ste trebale na onom drugom forumu raspraviti te vaše zaostatke,a ne prenositi tu žuč na ovaj forum. Čitajući sinoć onu temu gdje ste se svađale,ili je ova bila nemam pojma ,skontao sam da sam ja skoro jedini normalan na ovom forumu,a i to je upitno. I još ste uvukle i neke druge forumaš(ice) te tako doprinijele srozavanju ugleda ovog nekad intelektualnog i poznatog foruma.Stoga bih vas zamolio da nas poštedite dalje ženskih svađa u nedogled,osim ako moderatorima to nije u interesu. nema nikakvih zaostataka. ja ni jednom riječju nisam spomenula drugi forum, ona stalno poteže jednu te isu priču. admini uredno brišu njene histerične ispade, ali ona se ne da zbuniti. pa kome prvom dosadi. to što Sarajka reži na svako žensko biće koje joj preotima pažnju u virtuali nije moj problem. sama je rekla da ne može zapeti ni s jednom ženom na ovom forumu. bit će da smo sve krive, samo je ona prava. ova tema je zamišljena kao vesela i pozitivna, a to što se kompleksaši naseru ovdje sa svojim fiksacijama opet nije moj problem. ako ti smeta moje pisanje, stavi me na ignore i nastavi s intelektualnim raspravama kao i dosad.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:05 |
|
|
kiler je napisao/la: Gabrijela i Sarajka,vi ste trebale na onom drugom forumu raspraviti te vaše zaostatke,a ne prenositi tu žuč na ovaj forum. Čitajući sinoć onu temu gdje ste se svađale,ili je ova bila nemam pojma ,skontao sam da sam ja skoro jedini normalan na ovom forumu,a i to je upitno. I još ste uvukle i neke druge forumaš(ice) te tako doprinijele srozavanju ugleda ovog nekad intelektualnog i poznatog foruma.Stoga bih vas zamolio da nas poštedite dalje ženskih svađa u nedogled,osim ako moderatorima to nije u interesu. Hahahaha, Pa o čemu bi pisale gospodine kiler, o bankrotu općina, županija, neisplaćenim doprinosima, plaćama, posrnuloj ekonomiji istom takvom zdravstvu, školstvu, nepriznatim diplomama u EU, korupciji, nepotizmu ?! Gospodine kiler, ne trolajte temu ! Ahhhhh!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:06 |
|
|
Hvala! Da ne bude da se pije samo rakiještina, a i tema će dobiti na jačini. Džin je englesko piće koje se retko pije "čisto". Dobija se mešanjem čistog alkohola i esencije (ulja) kleke (Juniperus) i nekih drugih biljaka i trava, lišća i korenja, dajući mu specifičan ukus. Obično se meša u koktele. Izvor: Iz mog kuvara ____________________________ Još malo o džinu sa sajta BeHacaffeGin Beefeater – ponos LondonaGin (u orginalu genever, od francuske riječi genievre, u prijevodu kleka) jedno je od alkoholnih pića s najuzbudljivijom povijesti Još od davnina, vjerovalo se da bobice kleke posjeduju ljekovita svojstva. Tako je u XI. stoljeću nastao medicinski napitak aromatiziran bobicama kleke, koji su pripremali kaluđeri iz Salerna u Italiji. Kasnije se bobice kleke smatraju gotovo magičnim lijekom, pa se vjerovalo da štite od kuge, koja je harala Europom u srednjem vijeku. Gin dolazi iz Nizozemske, i prvi put se pojavljuje u XVI. stoljeću. Svoju popularnost ovo alkoholno piće, napravljeno od žitarica i aromatiziran bobicama kleke, duguje niskoj poreznoj stopi, za razliku od destilata vina. Englezi se po prvi put susreću s ginom 1585. godine, u oslobodilačkom ratu Ujedinjenih provincija Nizozemske od španjolske vlasti, u obliku "pića hrabrosti" koje su nizozemski vojnici pili neposredno prije borbe. Vraćajući se kući u Englesku sa sobom su ponijeli i ovo piće. Ipak, u to vrijeme, gin je bio tabu u Engleskoj u kojoj nije postojala kultura konzumiranja ovog pića. Sve se promijenilo 1689. godine dolaskom William-a III. na britanski tron koji je pokrenuo lanac promjena koje su transformirale većinu aspekata engleske kulture. London je postao centar velike destilerijske industrije, koja je proizvodila.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:08 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: . sama je rekla da ne može zapeti ni s jednom ženom na ovom forumu.
Jel mi možeš objasniti ovu rečenicu? Hvala!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:08 |
|
|
škerac je napisao/la: Hahahaha, Pa o čemu bi pisale gospodine kiler, o bankrotu općina, županija, neisplaćenim doprinosima, plaćama, posrnuloj ekonomiji istom takvom zdravstvu, školstvu, nepriznatim diplomama u EU, korupciji, nepotizmu ?! Gospodine kiler, ne trolajte temu ! Ahhhhh! ah, Šefika draga, toliko si podivljala da si aktivirala sve klonove. i to zbog jedne isfrustrirane babe koja se sprema na Mirogoj, kako reče sinoć? pa nije valjda da ti je svakodnevica tako učmala da se time zamaraš?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:10 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Hvala! Da ne bude da se pije samo rakiještina, a i tema će dobiti na jačini. Džin je englesko piće koje se retko pije "čisto". Dobija se mešanjem čistog alkohola i esencije (ulja) kleke (Juniperus) i nekih drugih biljaka i trava, lišća i korenja, dajući mu specifičan ukus. Obično se meša u koktele. aaaaaaaaaaaaa, gdje me nađe! po jedan za svaku.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: škerac je napisao/la: Hahahaha, Pa o čemu bi pisale gospodine kiler, o bankrotu općina, županija, neisplaćenim doprinosima, plaćama, posrnuloj ekonomiji istom takvom zdravstvu, školstvu, nepriznatim diplomama u EU, korupciji, nepotizmu ?! Gospodine kiler, ne trolajte temu ! Ahhhhh! ah, Šefika draga, toliko si podivljala da si aktivirala sve klonove. i to zbog jedne isfrustrirane babe koja se sprema na Mirogoj, kako reče sinoć? pa nije valjda da ti je svakodnevica tako učmala da se time zamaraš? Halo, možda ti sanjaš ili nespretno podvaljuješ, daj mi post gdje je to napisano. Smiri se, polako... Argumentirano i mirno.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:16 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7412 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: ova tema je zamišljena kao vesela i pozitivna, a to što se kompleksaši naseru ovdje sa svojim fiksacijama opet nije moj problem. ako ti smeta moje pisanje, stavi me na ignore i nastavi s intelektualnim raspravama kao i dosad.
Znači li to da moram dobiti posebno dopuštenje da pišem na ovoj veleštovanoj temi? @ i Škerac je emt,sarajka??
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:18 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20883 Lokacija: među zvijezdama
|
kiler je napisao/la: Gabrijela i Sarajka,vi ste trebale na onom drugom forumu raspraviti te vaše zaostatke,a ne prenositi tu žuč na ovaj forum. Čitajući sinoć onu temu gdje ste se svađale,ili je ova bila nemam pojma ,skontao sam da sam ja skoro jedini normalan na ovom forumu,a i to je upitno. I još ste uvukle i neke druge forumaš(ice) te tako doprinijele srozavanju ugleda ovog nekad intelektualnog i poznatog foruma.Stoga bih vas zamolio da nas poštedite dalje ženskih svađa u nedogled,osim ako moderatorima to nije u interesu. Kileru, ja apsolutno nikog nisam uvlačila ni u što.Niti mi treba podrška bilo kakvih forumašica.Ta priča sa drugog foruma i baniranje gospodje Gabrijele nije bila iscenirana zbog moje malenkosti iako smo imale nesuglasica.Razlog je bila druga forumašica.Tako da nikakvu ja netrepeljivost nisam prenijela ovdje. Od svih tih forumašica koje su se sinoć uvukle u raspravu ja sam sa Wind ovdje najduze na HB.To što su one se udruzile u nekim jalovim pokušajima i palanačkom mentalitetu najbolje govori o njima samim. Ljudi i zene bi mladjim osobama od sebe trebali prestavljati uzore u kulturi, ponašanju, moralu i komunikaciji.Ja na ovom forumu ne vidim osim Wind nijedne zenske osobe ne kao uzora nego kao zene vrijedne poštovanja. Zao mi je i ja bih voljela imati normalan odnos no trebao bi biti upoznat sa poviješću Gabinog forumskog opusa da bi mene kritizirao. To što ponašanje muških likova u virtuali nekim forumašicama odredjuje raspolozenje i u R.L je poremećaj.I to psihički.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:19 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Za tebe finu uvek fino. Za škerac cvetić da se smiri.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
|
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:
@ i Škerac je emt,sarajka??
Možete slobodno pitati mene gospodine kiler. Ne ujedam bez velike potrebe!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ova tema je zamišljena kao vesela i pozitivna, a to što se kompleksaši naseru ovdje sa svojim fiksacijama opet nije moj problem. ako ti smeta moje pisanje, stavi me na ignore i nastavi s intelektualnim raspravama kao i dosad.
Znači li to da moram dobiti posebno dopuštenje da pišem na ovoj veleštovanoj temi? @ i Škerac je emt,sarajka?? Ja ludila
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:21 |
|
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ova tema je zamišljena kao vesela i pozitivna, a to što se kompleksaši naseru ovdje sa svojim fiksacijama opet nije moj problem. ako ti smeta moje pisanje, stavi me na ignore i nastavi s intelektualnim raspravama kao i dosad.
Znači li to da moram dobiti posebno dopuštenje da pišem na ovoj veleštovanoj temi? @ i Škerac je emt,sarajka?? laku noć, logiko. nisam se ja žalila na tvoje pisanje, nego ti na moje. intelektualna veličino.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:22 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Za škerac cvetić da se smiri. Hvala na cvetiću.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:22 |
|
|
Ja nisam škerac To administracija zna najbolje.Paranoja čovječe vlada.Niksd klona nisam imala
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:25 |
|
|
Baš je neko raspložen da uništava temu. Čemu to?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:26 |
|
|
Ksenija, ajmo u šetnjicu, dok se zrak ne raščisti. malo se razvedrilo i kod mene.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:27 |
|
|
Kakvu temu ? Ovo dokono namnozavanje postova ?Evo odmah idem s teme.Svakako sam na ručku.Uzivajte u cjelodnevnom i cjelovečernjem šupljaku Dame Klimoglav :))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:27 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: laku noć, logiko. nisam se ja žalila na tvoje pisanje, nego ti na moje. intelektualna veličino. Hvala na komplimentu. Ali bi se svejedno trebala manje hvatati za sve ovdje napisano,ipak je ovo samo forum.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: kiler je napisao/la: Znači li to da moram dobiti posebno dopuštenje da pišem na ovoj veleštovanoj temi? @ i Škerac je emt,sarajka?? Ja ludila Misliš? Gospođo SarajkaDjevojka, Ja ovdje kucam lijevom rukom, a desnom kucam ozbiljnije stvari.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:30 |
|
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: laku noć, logiko. nisam se ja žalila na tvoje pisanje, nego ti na moje. intelektualna veličino. Hvala na komplimentu. Ali bi se svejedno trebala manje hvatati za sve ovdje napisano,ipak je ovo samo forum. pa se zato trudite svim silama uništiti svaku temu? treba i to znati, a još više htjeti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 14:30 |
|
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: laku noć, logiko. nisam se ja žalila na tvoje pisanje, nego ti na moje. intelektualna veličino. Hvala na komplimentu. Ali bi se svejedno trebala manje hvatati za sve ovdje napisano,ipak je ovo samo forum. Njoj je Forum zivot Odnosno bio je.Ovo ovdje joj je način da izazove Inkvija da uleti na HB prebaci je preko ramena i odvede u svoju pećinu. Samo što u Inkvijevoj pećini lezi putena Dalmatinka
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|