|
|
Stranica: 58/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26169 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Prestanite se glupirati na temama, niste na klixu, imate 2 Bošnjaka na forumu. Fešta li se po Gračanici? Mogu misliti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:46 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
storaB je napisao/la: čestitke navijačima bošnjačke reprezentacije... Vjerujem da su ponosni na zastave Armije na tribinama i kape iste... te ono alahu ekber I ja vjerujem da si ti ponosan na transparent o Vukovaru i paljenje zastave u Beogradu. Hajde imajte petlje pa recite da ovo nije golčina 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Prestanite se glupirati na temama, niste na klixu, imate 2 Bošnjaka na forumu. Fešta li se po Gračanici? Mogu misliti. Kroz Stolac idu auta. Baš ih je divno čuti 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:50 |
|
|
Zilina je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Još jedan mudar post. OJ SRBOHRVATINE JEL TI KRIVOOOO BUM HAJROVIC, BUM BICAKCIC! Imaš i opciju da povećaš slova, klikni na veličina fonta desno.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:52 |
|
|
Lebowski je napisao/la: I kod nas je bilo, završilo već. Valjda svrate u Stocu i do onog kamenja. Ne dosipaj Mrshi, Polu, Croatu, TG BBB-u i ostalima sol na ranu. Prvo dok sažvakaju ovu pobjedu  Evo ih prolaze ispod moje ulice. Muzika za uši. Koja hrabrost u hrvatskom Stocu 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:52 |
|
|
Lebowski je napisao/la: I kod nas je bilo, završilo već. Valjda svrate u Stocu i do onog kamenja. Što si ti pratio na forumu utakmicu, idi vani slavi.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26169 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: I kod nas je bilo, završilo već. Valjda svrate u Stocu i do onog kamenja. Nemoj tako, umjesto da sutra u Stocu bude dan radosti zbog utakmice, ti bi da bude dan žalosti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:56 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: I kod nas je bilo, završilo već. Valjda svrate u Stocu i do onog kamenja. Ne dosipaj Mrshi, Polu, Croatu, TG BBB-u i ostalima sol na ranu. Prvo dok sažvakaju ovu pobjedu  Odo do komšince muslimanke da lakše sažvačem, ona će mi zacijelit sve rane.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60609 Lokacija: DAZP HQ
|
POL_GASOL je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ne dosipaj Mrshi, Polu, Croatu, TG BBB-u i ostalima sol na ranu. Prvo dok sažvakaju ovu pobjedu  Odo do komšince muslimanke da lakše sažvačem, ona će mi zacijelit sve rane. e pa fino, a ja odoh na pp sa sayuri razmjenjivat slike. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Marš nazad u istoĆnu kasabu. Citat: Po završetku utakmice BiH-Slovačka ''navijači'' kamenjem napali policiju u Mostaru B.Lj. Utorak, 10. rujna 2013. 22:37 Bljesak.info
Odmah po završetku utakmice između Bosne i Hercegovine i Slovačke u Mostaru su se dogodile nemile scene.
Naime, grupa ''navijača'' krenula je s Musale prema Bulevaru, gdje su se sukobili s pripadicima policije, koji su na toj lokaciji bili raspoređeni tijekom utakmice.
''Navijači'' su kamenjem gađali pripadnike policije na Bulevaru, nakon čega su prevrnuli i zapalili kontejnere za smeće kod Caffe bara ''Publika''.
Ipak, kako doznaje Bljesak.info, izgrednici su potisnuti prema trgu Musala, a na mjestu događaja je interventni vod MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ne dosipaj Mrshi, Polu, Croatu, TG BBB-u i ostalima sol na ranu. Prvo dok sažvakaju ovu pobjedu  Odo do komšince muslimanke da lakše sažvačem, ona će mi zacijelit sve rane. Prijatno 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
|
|
Bobovac je napisao/la: Lebowski je napisao/la: I kod nas je bilo, završilo već. Valjda svrate u Stocu i do onog kamenja. Nemoj tako, umjesto da sutra u Stocu bude dan radosti zbog utakmive, ti bi da bude dan žalosti. Zašto nosiš Elvisovu sliku, uopšte ne ličiš na njega?
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 21:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Marš nazad u istoĆnu kasabu. Citat: Po završetku utakmice BiH-Slovačka ''navijači'' kamenjem napali policiju u Mostaru B.Lj. Utorak, 10. rujna 2013. 22:37 Bljesak.info
Odmah po završetku utakmice između Bosne i Hercegovine i Slovačke u Mostaru su se dogodile nemile scene.
Naime, grupa ''navijača'' krenula je s Musale prema Bulevaru, gdje su se sukobili s pripadicima policije, koji su na toj lokaciji bili raspoređeni tijekom utakmice.
''Navijači'' su kamenjem gađali pripadnike policije na Bulevaru, nakon čega su prevrnuli i zapalili kontejnere za smeće kod Caffe bara ''Publika''.
Ipak, kako doznaje Bljesak.info, izgrednici su potisnuti prema trgu Musala, a na mjestu događaja je interventni vod MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ajoj.. nisu prošli dalje od policije, više sreće drugi put.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:01 |
|
|
Koji krkani. Umjesto da uživaju u pobjedi njih ponijelo na "ustaše" i "Ćetnike". Svaki put ista priča.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:08 |
|
|
Aztek javi se ako si živ...kako je bilo na večernjoj misi u katedrali?
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:10 |
|
|
Citat: Izet Hajrović: Presretan sam, ovo je gol za cijelu BiH Hvala Izete nisi trebo..
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:12 |
|
|
Na Bljesak piše uz ovu vijest da je "Sponzorirano". MUP malo plaća sebi reklame. Ja bih na Bljesak mogao biti urednik, većina vijesti im od 3 rečenice.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:14 |
|
|
Sklonili su, brzo skužili grešku.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:18 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7518 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je napisao/la: Marš nazad u istoĆnu kasabu. Citat: Po završetku utakmice BiH-Slovačka ''navijači'' kamenjem napali policiju u Mostaru B.Lj. Utorak, 10. rujna 2013. 22:37 Bljesak.info
Ipak, kako doznaje Bljesak.info, izgrednici su potisnuti prema trgu Musala, a na mjestu događaja je interventni vod MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Stvarno ja ne mogu pojmiti sa kojim fašistima ja moram disati isti zrak.I svaki put nakon utakmice tzv.navijaći moraju izazivati nerede i dijeliti Mostar.Pa hoće li se ikad ti ljudi dozvati pameti,hoće li ikad više Mostar biti jedinstven??cccccc....što drugo reći nego šovinisti,fašisti.... 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:21 |
|
|
Razumijemo njihove želje da ne žele sa Hrvatima i želimo im sretan i miran život u istočnom Mostaru.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:34 |
|
|
Azteka okružili ispred katedrale ovo je njegova zadnja slika 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:36 |
|
|
Bolan Kiler nisi ih ti ni čuo. Pretpostavljam da živiš negdje na Međinama, Đikovini, Panjevini, Ilićima 
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:40 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
BBC je napisao/la: Razumijemo njihove želje da ne žele sa Hrvatima i želimo im sretan i miran život u istočnom Mostaru. Da se ja pitam poželio bi im što dalje od Istočnog Mostara, naravno iz vaše hr perpsektive. 
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:41 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Tko sve ode na svjetsko... No ajde, budući da je bila uvjerljivo najslabija skupina, nije ni tako čudno. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 10 ruj 2013, 22:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7518 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Sayuri je napisao/la: Bolan Kiler nisi ih ti ni čuo. Pretpostavljam da živiš negdje na Međinama, Đikovini, Panjevini, Ilićima  Bona na Međinama su vaši. A ja živim u strogom Centru grada i imaš pravo ,ništa nisam čuo.Obično večer pred sutrašnji radni dan.Čak se ni cvrčci više ne čuju,ne smiju se ni oni oglasiti. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|