|
|
Stranica: 9/13.
|
[ 317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:18 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pređimo na Skajp, sve ću ti objasnit. Vidi ti molim te ovo, AIDova je došla do ministrovog skype kontakta, tu privilegiju nemaju ni najbliži suradnici i krilnici hercegbosne ... Od adrese kuće u Neumu tOčnije.Uskoro vam se javim iz Klokanije Irma neka si mi rekla za švalerske manipulacije sarajevskog levata !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
Moja ogromna zelja da te prebijem je dovoljan dokaz mog patriotizma. Svaki patriota ce da me podrzi budi siguran.
I kažeš taj te napustio jer je psihopat ? Veci je od mene sigurno, nemoj da ti njega jos posaljem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Apsolutno netačno, ne znam odakle ti taj dojam, mene zanima samo dobra diskusija a protežiram forumašice jer ko u svakoj birtiji privlače forumaše, a sve ostalo je kao neka interna zajebancija i predstava za naivne mase, jbg. forumu fali poneka sapunica u backgroundu.
Mensečinilo da si spominjala nekog Portugalca, morebit da sam nešto pobrkao.
Ne znam dal da ti izrazim žaljenje ili čestitam?!
Ja nisam bio zaručen, ajmo reći da sam prije 10-ak godina počeo imati primisli o možda eventualnom vrlo preliminarnom izviđanju za zaručnički prsten. Fala Bogu, nisam, guštam svaki dan kada vidim u šta se kravetina pretvorila danas (fizičkom smislu dakako).
Ja sam stekla takav dojam, da sad ne trazim istorijske upise ovde Moguce da smo naglabali i portugalcima onda kada su nas izbacili u fudbalu sa kvalifikacija za EP ili SP ne sjecam se, a nikad u zivotu nikoga iz Portugala nisam upoznala. Ovo je meni po dugi put da se zarucim, treca sreca Dobro je sto je na vrijeme pokazao svoje pravo lice, mada sam iz svega toga izasla koda me zgazio voz, i jedva dodjes sebi, al opet te to sve ojaca samo je problem sto skontas da si izgubio puno vremena koje ne mozes povratiti. Ma valjda je sve stvar zrelosti. Moja prva zaruka je propala zbog moje aposultne nezrelosti tada, ja neznam ni sama kako je on bio vidio tada u meni zenu za brak. Da je to sve doslo u pravo vrijeme ja bi sad bila udata zena sa djecom. I moras biti svjestan da je ljepota prolazna stvar Je li ti palo na pamet da je problem možda u tebi, ili treba čekati i treći brodolom?! Mjeri dvaput, sjeci jedanput Ja imao neku predstavu da si mlada, svježa, kad ono odigrala za više klubova od Zlatana Ibrahimovića.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Irma je napisao/la: Ja sam stekla takav dojam, da sad ne trazim istorijske upise ovde Moguce da smo naglabali i portugalcima onda kada su nas izbacili u fudbalu sa kvalifikacija za EP ili SP ne sjecam se, a nikad u zivotu nikoga iz Portugala nisam upoznala. Ovo je meni po dugi put da se zarucim, treca sreca Dobro je sto je na vrijeme pokazao svoje pravo lice, mada sam iz svega toga izasla koda me zgazio voz, i jedva dodjes sebi, al opet te to sve ojaca samo je problem sto skontas da si izgubio puno vremena koje ne mozes povratiti. Ma valjda je sve stvar zrelosti. Moja prva zaruka je propala zbog moje aposultne nezrelosti tada, ja neznam ni sama kako je on bio vidio tada u meni zenu za brak. Da je to sve doslo u pravo vrijeme ja bi sad bila udata zena sa djecom. I moras biti svjestan da je ljepota prolazna stvar Je li ti palo na pamet da je problem možda u tebi, ili treba čekati i treći brodolom?! Mjeri dvaput, sjeci jedanput Ja imao neku predstavu da si mlada, svježa, kad ono odigrala za više klubova od Zlatana Ibrahimovića. Pa sama sam napisala da je prvi put bilo do mene. Pa mlada sam se i bila zarucila, vidis da puisem o nezrelosti. A sta ne mozes biti mlada, svjeza i imati dvije zaruke iza sebe? Nisam bila u braku pobogu, niti radjala djecu, nego samo dobila dva prstena od dva muskarca. Ti sad ispade zatucan ko BBC.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Je li ti palo na pamet da je problem možda u tebi, ili treba čekati i treći brodolom?! Mjeri dvaput, sjeci jedanput Ja imao neku predstavu da si mlada, svježa, kad ono odigrala za više klubova od Zlatana Ibrahimovića. Pa sama sam napisala da je prvi put bilo do mene. Pa mlada sam se i bila zarucila, vidis da puisem o nezrelosti. A sta ne mozes biti mlada, svjeza i imati dvije zaruke iza sebe? Nisam bila u braku pobogu, niti radjala djecu, nego samo dobila dva prstena od dva muskarca. Ti sad ispade zatucan ko BBC. To ti se na engleskom zove "baggage". Mislim ono, dobro je da ne donosiš djecu u miraz sljedećem, ali mislim da neće požuriti da familiji saopšti da mu je ovo zaručnici treća sreća...mislim ako je "naš".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:35 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Pa ako su dvojica bila spremna iskeširati za prsten, možemo bar biti sigurni da liči na nešto (ili su to bili Stevie Wonder i Ray Charles).
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:37 |
|
|
SDB je napisao/la: Pa ako su dvojica bila spremna iskeširati za prsten, možemo bar biti sigurni da liči na nešto (ili su to bili Stevie Wonder i Ray Charles). Pitanje je koliko su iskeširali, na zapadu je nepisano pravilo 2 mjesečne (bruto) plaće.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa ako su dvojica bila spremna iskeširati za prsten, možemo bar biti sigurni da liči na nešto (ili su to bili Stevie Wonder i Ray Charles). Pitanje je koliko su iskeširali, na zapadu je nepisano pravilo 2 mjesečne (bruto) plaće. Nije li 3?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:42 |
|
|
SDB je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje je koliko su iskeširali, na zapadu je nepisano pravilo 2 mjesečne (bruto) plaće.
Nije li 3? Možda u Engleskoj? Australija se malo više fura na praktičnost. I dvije bruto je previše.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:45 |
|
|
Meni je to rekla osoba iz Jamerike. Da je previše, previše je. Doduše, jednog doktora (sa zmijom u džepu) sam malo bacio u depresiju prije nekog vremena tim podatkom, tako da je dobro došlo.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Irma je napisao/la:
Pa sama sam napisala da je prvi put bilo do mene. Pa mlada sam se i bila zarucila, vidis da puisem o nezrelosti. A sta ne mozes biti mlada, svjeza i imati dvije zaruke iza sebe? Nisam bila u braku pobogu, niti radjala djecu, nego samo dobila dva prstena od dva muskarca. Ti sad ispade zatucan ko BBC.
To ti se na engleskom zove "baggage". Mislim ono, dobro je da ne donosiš djecu u miraz sljedećem, ali mislim da neće požuriti da familiji saopšti da mu je ovo zaručnici treća sreća...mislim ako je "naš". Koda ce i on znat Ovo samo ovde pisem, da podjelim s nekim bar virtualno, da mi bude lakse
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:47 |
|
|
SDB je napisao/la: Pa ako su dvojica bila spremna iskeširati za prsten, možemo bar biti sigurni da liči na nešto (ili su to bili Stevie Wonder i Ray Charles). Sasa i Dejan Matic
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:48 |
|
|
SDB je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje je koliko su iskeširali, na zapadu je nepisano pravilo 2 mjesečne (bruto) plaće.
Nije li 3? Pa nisam Jennifer Lopez, niti su oni bili P Diddi i Marc Antoni, ili Ben Aflec
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:49 |
|
|
SDB je napisao/la: Meni je to rekla osoba iz Jamerike. Da je previše, previše je. Doduše, jednog doktora (sa zmijom u džepu) sam malo bacio u depresiju prije nekog vremena tim podatkom, tako da je dobro došlo. Ova dama drži monopol na bankare i elitu, kod nje su se iskeširali sve moje kolege...lafo good deal, židovske veze sa južnom afrikom itd itd http://www.gpisraeldiamonds.com.au/Djevojke, odaberite dijamant sa stranice, my inbox is ready.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:51 |
|
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To ti se na engleskom zove "baggage". Mislim ono, dobro je da ne donosiš djecu u miraz sljedećem, ali mislim da neće požuriti da familiji saopšti da mu je ovo zaručnici treća sreća...mislim ako je "naš".
Koda ce i on znat Ovo samo ovde pisem, da podjelim s nekim bar virtualno, da mi bude lakse Ja sam davno odlučio da buduću ženu neću pitati apsolutno ništa o njenoj prošlosti, hvala na potvrdi moje odluke
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Irma je napisao/la: Koda ce i on znat Ovo samo ovde pisem, da podjelim s nekim bar virtualno, da mi bude lakse Ja sam davno odlučio da buduću ženu neću pitati apsolutno ništa o njenoj prošlosti, hvala na potvrdi moje odluke Nase muskarce opterecuje burna proslost zene, to je tako i nece se zadugo to promjeniti.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Irma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ja sam davno odlučio da buduću ženu neću pitati apsolutno ništa o njenoj prošlosti, hvala na potvrdi moje odluke Nase muskarce opterecuje burna proslost zene, to je tako i nece se zadugo to promjeniti. Sve muskarce to muci. Zato je bolje ne pitati kao sto rece Ministar. Blazeno neznanje.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 20:59 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 21:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SDB je napisao/la: Pa ako su dvojica bila spremna iskeširati za prsten, možemo bar biti sigurni da liči na nešto (ili su to bili Stevie Wonder i Ray Charles). Meni supruga kupila prsten. Sramote. Ah ta emancipacija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 22:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59813 Lokacija: DAZP HQ
|
nitko nema dobru ženu kao BBC, njemu pravo sjekira pala u med. prava laf žena.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 23:25 |
|
|
Uvijek se pitam u čemu je tajna uspjeha BBC-a ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 23:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mora bit zgodan. Zene mogu biti takve prema tipovima koji im imponiraju izgledom, dakle nose ga kao trofej, ili koji su bogati, ili koni suu jako pametni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 23:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Baš ste ženturače. Ne mogu biti zgodan visim na ovom forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 14 ruj 2013, 23:44 |
|
|
Je.Zgodan si :)
Vidjela sam u onoj kapi kad si bio u Beču.Visina ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 00:01 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mjeri dvaput, sjeci jedanput nije brate, nego - triput mjeri, jednom reži. ja imam još dva fore.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|