|
|
Stranica: 12/13.
|
[ 317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:02 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti imaš poseban razlog biti ljubomoran Nijedan te argument ne moze oprati.Ziviš ko " nosač Samuel " Strah ti u kostima od Hercegovki se uvukao.Na forumu kad te Ilirka ili Sopta prozivu u stavu si mirno Hercegovke su posebne žene. Pročitaj uvodni post od Saye. Nema tu puno filozofije. Ti meni, ja tebi. Jesu, zato si ti takav Bolje me ne vuci za tipke :))
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Razišli se oko zastave. Ja htio pod zastavom Hrvata BiH, sa kompromisnom verzijom zastavom SFRJ, ona hoće pod ljiljanima, sa zastavom NDH kao kompromisnom.
Lepi, kad sam bila i kasnom pubertetu voljela sam te.Sad kod muškaraca osim mišića trazim i osjećaje i ljubaznost. Prerastoh :( Prerasla si kad mi je ponestalo fora, sve nakon tri mjeseca skuže da u mene nema ni dubine ni suštine.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lepi, kad sam bila i kasnom pubertetu voljela sam te.Sad kod muškaraca osim mišića trazim i osjećaje i ljubaznost. Prerastoh :( Prerasla si kad mi je ponestalo fora, sve nakon tri mjeseca skuže da u mene nema ni dubine ni suštine. Šalim se ! Znaš da si ti moje srce Sarajeva i to ono od pravo, pravcato, najvrednije. Sad te bacam u nostalgiju smišljeno
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Irma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Uvijek se pitam u čemu je tajna uspjeha BBC-a ? Tajna je u njegovom laganju o nekoj nepostojeceoj super-zeni koja se eto udala za njega, ili bolje rec on se udo. Ja se mogu kladit da on laze. Ma di si ti Irma. Vidiš kako ona sve nasluti. Još da pogodi iz kojeg grada u Srbiji sam.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
Tajna je u njegovom laganju o nekoj nepostojeceoj super-zeni koja se eto udala za njega, ili bolje rec on se udo. Ja se mogu kladit da on laze.
Ma di si ti Irma. Vidiš kako ona sve nasluti. Još da pogodi iz kojeg grada u Srbiji sam. Cacak?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lepi, kad sam bila i kasnom pubertetu voljela sam te.Sad kod muškaraca osim mišića trazim i osjećaje i ljubaznost. Prerastoh :( Prerasla si kad mi je ponestalo fora, sve nakon tri mjeseca skuže da u mene nema ni dubine ni suštine. Džaba ti sad igra i da si najgori,ova zagrizla k'o pit bull
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:12 |
|
|
Nije Čačak. Vidiš da dobro vladam ijekavicom. Pogađaj dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Prerasla si kad mi je ponestalo fora, sve nakon tri mjeseca skuže da u mene nema ni dubine ni suštine. Šalim se ! Znaš da si ti moje srce Sarajeva i to ono od pravo, pravcato, najvrednije. Sad te bacam u nostalgiju smišljeno Zar ti nije čudno da sam u domovini bio mjesec dana, a da nisam otišao u Sarajevo?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:13 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
Tajna je u njegovom laganju o nekoj nepostojeceoj super-zeni koja se eto udala za njega, ili bolje rec on se udo. Ja se mogu kladit da on laze.
Ma di si ti Irma. Vidiš kako ona sve nasluti. Još da pogodi iz kojeg grada u Srbiji sam. Nisam ništa izdala No morala sam Juki skinuti onaj samozadovoljni osmijeh sa lica i uhakati Ministra njegove teorije. Ti se na mene svakako ne mozeš naljutiti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:16 |
|
|
Ne znam ja o čemu vi pričate. Preko 30.000 komentara i vi o mojoj ženi. Moram još više pisati.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šalim se ! Znaš da si ti moje srce Sarajeva i to ono od pravo, pravcato, najvrednije. Sad te bacam u nostalgiju smišljeno Zar ti nije čudno da sam u domovini bio mjesec dana, a da nisam otišao u Sarajevo? Pa gdje smo se vidjeli i dogovorili za Neum ? Opet izdadoh. Neće te valjda izbaciti iz HDZ-a....Ako budu ima kod Zlaje mjesto !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne znam ja o čemu vi pričate. Preko 30.000 komentara i vi o mojoj ženi. Moram još više pisati. Zovi je na forum
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:19 |
|
|
Ima ona svoj forum. Forumi donose harmoniju i mir u kući. Ako se ispravno koriste.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zar ti nije čudno da sam u domovini bio mjesec dana, a da nisam otišao u Sarajevo? Pa gdje smo se vidjeli i dogovorili za Neum ? Opet izdadoh. Neće te valjda izbaciti iz HDZ-a....Ako budu ima kod Zlaje mjesto ! A eto, nisam bio ni u Zegayu, da se čisto izbalansira. No pravi šok čuvam za sljedeći posjet, ni Zegej ni Sarajevo, jedini glavni grad kojem idem u posjet je Beograd! CCC, kada bi ti samo znala kakve kontraobavještajne ratove vodimo protiv kriminalno-zločinačke HDZ BiH hobotnice, ne bi me ni u šali trpala u zajednički koš.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Ma di si ti Irma. Vidiš kako ona sve nasluti. Još da pogodi iz kojeg grada u Srbiji sam.
Nisam ništa izdala No morala sam Juki skinuti onaj samozadovoljni osmijeh sa lica i uhakati Ministra njegove teorije. Ti se na mene svakako ne mozeš naljutiti Podsjeti na dvije iznimne tete, koje su davale boju, okus i miris (od Ilirke bi dobrodošao i koji dodir )ovom forumu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisam ništa izdala No morala sam Juki skinuti onaj samozadovoljni osmijeh sa lica i uhakati Ministra njegove teorije. Ti se na mene svakako ne mozeš naljutiti Podsjeti na dvije iznimne tete, koje su davale boju, okus i miris (od Ilirke bi dobrodošao i koji dodir )ovom forumu. Daleko im lepa kuća. Dragička, Sonja i Sayuri su jedine hercegovke po mom ukusu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisam ništa izdala No morala sam Juki skinuti onaj samozadovoljni osmijeh sa lica i uhakati Ministra njegove teorije. Ti se na mene svakako ne mozeš naljutiti Podsjeti na dvije iznimne tete, koje su davale boju, okus i miris (od Ilirke bi dobrodošao i koji dodir )ovom forumu. Bio si potlačen no očigledno da ti je to fetiš !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:25 |
|
|
Junuz je malo izgubljen. Nema rodnog zavičaja, u Zagrebu ga gledaju kao dotepenca. Nije lako.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa gdje smo se vidjeli i dogovorili za Neum ?
Opet izdadoh.
Neće te valjda izbaciti iz HDZ-a....Ako budu ima kod Zlaje mjesto !
A eto, nisam bio ni u Zegayu, da se čisto izbalansira. No pravi šok čuvam za sljedeći posjet, ni Zegej ni Sarajevo, jedini glavni grad kojem idem u posjet je Beograd! CCC, kada bi ti samo znala kakve kontraobavještajne ratove vodimo protiv kriminalno-zločinačke HDZ BiH hobotnice, ne bi me ni u šali trpala u zajednički koš. Kod Raguza mozeš.Probosanski HDZ Šta češ u BG ? Zar me nisi obećao mazati kremama na plazi u Neumu ?Lazova...
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Podsjeti na dvije iznimne tete, koje su davale boju, okus i miris (od Ilirke bi dobrodošao i koji dodir )ovom forumu. Daleko im lepa kuća. Dragička, Sonja i Sayuri su jedine hercegovke po mom ukusu. Tebi nema u Hercegovinu..nikad. Osobno ću se pobrinuti da ne doziviš junuzuvu tuznu sudbinu
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Junuz je malo izgubljen. Nema rodnog zavičaja, u Zagrebu ga gledaju kao dotepenca. Nije lako. Kako nemam? Nije ni teško, ne mogu kajkat, ne stoji mi, dotepenec sam i uživam u tome, u Zg nas je puno više nego istinskih domaćih tako da to nije hendikep. Pogotovo ne u Sesvetama. Nego, ja te nisam vrijeđao, samo izvukao zaključe na osnovu infoa koje imamo. Inače, Srpkinje su mi sexualno najprivlačnije a Hercegovke su mi onako, najkompletnije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A eto, nisam bio ni u Zegayu, da se čisto izbalansira. No pravi šok čuvam za sljedeći posjet, ni Zegej ni Sarajevo, jedini glavni grad kojem idem u posjet je Beograd! CCC, kada bi ti samo znala kakve kontraobavještajne ratove vodimo protiv kriminalno-zločinačke HDZ BiH hobotnice, ne bi me ni u šali trpala u zajednički koš. Kod Raguza mozeš.Probosanski HDZ Šta češ u BG ? Zar me nisi obećao mazati kremama na plazi u Neumu ?Lazova... Čuj šta ću u Beogradu, valjda idem na dalje instrukcije i isplatu. Pitaj Sayuri koliko je Raguž "probosanski". Biće još dana za megdana u Neumu, najavi se sljedeći put.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Daleko im lepa kuća.
Dragička, Sonja i Sayuri su jedine hercegovke po mom ukusu.
Tebi nema u Hercegovinu..nikad. Osobno ću se pobrinuti da ne doziviš junuzuvu tuznu sudbinu Jesi čula za onu: kome je suđeno da bude jeban, same mu gaće spadaju? Tako da mislim da nitko nije "ukroćen" od žene, nego je završio baš onako kako ga sljeduje, po osobnosti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kod Raguza mozeš.Probosanski HDZ Šta češ u BG ? Zar me nisi obećao mazati kremama na plazi u Neumu ?Lazova... Čuj šta ću u Beogradu, valjda idem na dalje instrukcije i isplatu. Pitaj Sayuri koliko je Raguž "probosanski". Biće još dana za megdana u Neumu, najavi se sljedeći put. Neplanirane stvari su najbolje Kakve najave. Mozda te zateknem sa kakvom dobroddrzećom plavušom pa napravim scenu Inače bi mi bio dosadan neki dogovoren isplaniran susret.Volim kad ljudima nezgodno Uzivala bi da Tebi bude !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TOP Bošnjakinja foruma Postano: 15 ruj 2013, 15:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Junuz je malo izgubljen. Nema rodnog zavičaja, u Zagrebu ga gledaju kao dotepenca. Nije lako. Kako nemam? Nije ni teško, ne mogu kajkat, ne stoji mi, dotepenec sam i uživam u tome, u Zg nas je puno više nego istinskih domaćih tako da to nije hendikep. Pogotovo ne u Sesvetama. Nego, ja te nisam vrijeđao, samo izvukao zaključe na osnovu infoa koje imamo. Inače, Srpkinje su mi sexualno najprivlačnije a Hercegovke su mi onako, najkompletnije. A Bosanke ? Sram te bilo roda svoga.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|