|
|
Stranica: 1/25.
|
[ 609 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:18 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovih dana javlja se " nasušna potreba" za rasterećenje podforuma " politika". Pozivam sve samoproglašene demografe, kartografe i slične pojave ovog vitrualnog općilišta da pridonesu svojim prisustvom ovoj temi Neka "Vozdovčanka" Karmelova bude uvod. Pa izvolite gospodo...Osjećajte se korisno.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovih dana javlja se " nasušna potreba" za rasterećenje podforuma " politika". Pozivam sve samoproglašene demografe, kartografe i slične pojave ovog vitrualnog općilišta da pridonesu svojim prisustvom ovoj temi Neka "Vozdovčanka" Karmelova bude uvod. Pa izvolite gospodo...Osjećajte se korisno. Očekivao sam bolji uvod u ovu temu od tebe Sarajko .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovih dana javlja se " nasušna potreba" za rasterećenje podforuma " politika". Pozivam sve samoproglašene demografe, kartografe i slične pojave ovog vitrualnog općilišta da pridonesu svojim prisustvom ovoj temi Neka "Vozdovčanka" Karmelova bude uvod. Pa izvolite gospodo...Osjećajte se korisno. Očekivao sam bolji uvod u ovu temu od tebe Sarajko . Sa dokaznim materijalom? Znam..no mislim da bi bilo kontraproduktivno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Očekivao sam bolji uvod u ovu temu od tebe Sarajko . Sa dokaznim materijalom? Znam..no mislim da bi bilo kontraproduktivno. Slažem se. Zato je PP otvoren .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:37 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sa dokaznim materijalom? Znam..no mislim da bi bilo kontraproduktivno. Slažem se. Zato je PP otvoren . Ne bih da te dekoncentriram, jer učiš. Domovina je na prvommjestu. Sluzba je sluzba, a druzba je druzba
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
stormbringer
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne bih da te dekoncentriram, jer učiš. Domovina je na prvommjestu. Sluzba je sluzba, a druzba je druzba ima nas koji neidemo više u školu i riješili smo više-manje sve probleme oko karata i domovine
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Slažem se. Zato je PP otvoren . Ne bih da te dekoncentriram, jer učiš. Domovina je na prvommjestu. Sluzba je sluzba, a druzba je druzba Apsolutno. Zato ću je pospremiti za bolje dane na hard disk
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:42 |
|
|
stormbringer je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne bih da te dekoncentriram, jer učiš. Domovina je na prvommjestu. Sluzba je sluzba, a druzba je druzba ima nas koji neidemo više u školu i riješili smo više-manje sve probleme oko karata i domovine Ma i faks je više umjetničko druženje nego škola druže .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:44 |
|
|
stormbringer je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne bih da te dekoncentriram, jer učiš. Domovina je na prvommjestu. Sluzba je sluzba, a druzba je druzba ima nas koji neidemo više u školu i riješili smo više-manje sve probleme oko karata i domovine Celjski Kod vas u Sloveniji zakon je rigorozan i guze se ne smiju gledati. Krivično djelo @Zadar, mislim da bi ti to gledao kao TV. Jednostavno ne bi mogao odoliti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
stormbringer
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:45 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ma i faks je više umjetničko druženje nego škola druže . dakle nema smetnji, da ne primimo paket iznenađenja
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: stormbringer je napisao/la: @Zadar, mislim da bi ti to gledao kao TV. Jednostavno ne bi mogao odoliti You can't be sure unless you try it .
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:47 |
|
|
stormbringer je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ma i faks je više umjetničko druženje nego škola druže . dakle nema smetnji, da ne primimo paket iznenađenja
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:49 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: @Zadar, mislim da bi ti to gledao kao TV. Jednostavno ne bi mogao odoliti You can't be sure unless you try it . Zeliš da preuzmem krivnju za tvoj mozebitni neuspjeh? Odlučno odbijam!!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:52 |
|
|
Samo da ne bude...
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:53 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:54 |
|
|
SDB je napisao/la: =)) Ko melem pred predavanja . SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: You can't be sure unless you try it . Zeliš da preuzmem krivnju za tvoj mozebitni neuspjeh? Odlučno odbijam!!! Dobivate unaprijed amnestiju pred otažbinom .
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: You can't be sure unless you try it . Zeliš da preuzmem krivnju za tvoj mozebitni neuspjeh? Odlučno odbijam!!! Potcjenjuješ Zadra Sarajko
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:56 |
|
|
SDB je napisao/la: =)) Ja sam blagovremeno upozorila pitomca odnosno štićenika. No on insistira Zelim da to udje u zapisnik. @ Zadar, što je to? Kadija te tuzi kadija ti sudi
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:57 |
|
|
Ceha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zeliš da preuzmem krivnju za tvoj mozebitni neuspjeh? Odlučno odbijam!!! Potcjenjuješ Zadra Sarajko I've seen mighty assess and stood fast .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:57 |
|
|
Ceha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zeliš da preuzmem krivnju za tvoj mozebitni neuspjeh? Odlučno odbijam!!! Potcjenjuješ Zadra Sarajko Nikako, no svi imamo slabosti. Zašto bi on bio izuzetak?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 06 lis 2013, 23:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: =)) Ja sam blagovremeno upozorila pitomca odnosno štićenika. No on insistira Zelim da to udje u zapisnik. @ Zadar, što je to? Kadija te tuzi kadija ti sudi O Tito dragi koja komedija Kadija te oslobađa, idi u miru .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:01 |
|
|
Oslobodja me radi svojih sopstvenih zelja?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:05 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Samo da ne bude... Jagnje, ti bi mogao likovati ionako preferiraš dobre, skrušene, skromne i jednostavne djevojke Mislim, priznaj da bi likovao. Daj okačite neke slike da vidimo što volite, kad smo načisto sa karakternim osobinama
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jagnje, ti bi mogao likovati ionako preferiraš dobre, skrušene, skromne i jednostavne djevojke Sad kad sutra opet izbije sveopšta međuženska svađa na forumu...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Oslobodja me radi svojih sopstvenih zelja? Zbog isključenja protupravnosti
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|