|
|
Stranica: 2/25.
|
[ 609 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
stormbringer
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Celjski Kod vas u Sloveniji zakon je rigorozan i guze se ne smiju gledati. Krivično djelo možda za autohtone slovence, ja to nisam
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ceha je napisao/la: Potcjenjuješ Zadra Sarajko Nikako, no svi imamo slabosti. Zašto bi on bio izuzetak? Ne svi. http://www.youtube.com/watch?v=T6DJcgm3wNYBar ne u svemu :) Zadar1993 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Potcjenjuješ Zadra Sarajko I've seen mighty assess and stood fast . Si, no pasaran :)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:11 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jagnje, ti bi mogao likovati ionako preferiraš dobre, skrušene, skromne i jednostavne djevojke Sad kad sutra opet izbije sveopšta međuženska svađa na forumu... Ne prizivaj zlo.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:12 |
|
|
Ceha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nikako, no svi imamo slabosti. Zašto bi on bio izuzetak? Ne svi. http://www.youtube.com/watch?v=T6DJcgm3wNYBar ne u svemu :) Ukratko Sarajko, nemoj mi u kahvu podvaliti kriptonit .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
stormbringer
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:13 |
|
|
nešto ovako "umjetničko"
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jagnje, ti bi mogao likovati ionako preferiraš dobre, skrušene, skromne i jednostavne djevojke Sad kad sutra opet izbije sveopšta međuženska svađa na forumu... Jesi zloban. A VI muški se ne svadjate kao? Nego administratori isto muškarci pa sve to uredno obrišu. @Celjski se odreče Janezlanda @Ceha, svi svi :) Evo Celjski i Jaganjac su očigledni primjeri. @Zadar, neću...Odletjećeš mi Idem ja, a VI evo imate domaći zadatak. Što više lijepih guza molim
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 00:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Sad kad sutra opet izbije sveopšta međuženska svađa na forumu... Jesi zloban. A VI muški se ne svadjate kao? Nego administratori isto muškarci pa sve to uredno obrišu. @Celjski se odreče Janezlanda @Ceha, svi svi :) Evo Celjski i Jaganjac su očigledni primjeri. @Zadar, neću...Odletjećeš mi http://www.youtube.com/watch?v=qtFBRJFN3p8 ? Još bolje http://www.youtube.com/watch?v=d9SCrpXN3EE
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 01:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Moje slike imaju na forumu već. Mogu ti smijernice dati. Dosta zajebancije slike na sunce!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 02:00 |
|
|
Ja sam svoj prilog dala na 10/10.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 08:27 |
|
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moje slike imaju na forumu već. Mogu ti smijernice dati. Dosta zajebancije slike na sunce! Koju vrstu voliš? Nabaci sliku neku Inače Slike su pozeljne na ovoj temi. A Ceha duša draga, konačno da se i on odlijepi od kartografije...Da sam znala da će ga ovo zanimati davno bi temu otvorila da se opusti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 10:01 |
|
|
Samo za gospodina Ljiljana Gospođica Sandra
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 10:35 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Ja sam svoj prilog dala na 10/10. No excuses Fotke idu tu SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Dosta zajebancije slike na sunce! Koju vrstu voliš? Nabaci sliku neku Inače Slike su pozeljne na ovoj temi. A Ceha duša draga, konačno da se i on odlijepi od kartografije...Da sam znala da će ga ovo zanimati davno bi temu otvorila da se opusti Ovo zvuči kao da crtam kartu ženskih guza Tko ima što protiv kartografije? Agathonikos je napisao/la: Samo za gospodina Ljiljana Gospođica Sandra Not bad, iako se na slici ne vidi prednja strana
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 11:24 |
|
|
Sandra Afrika sprijeda samo za Cehu
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:10 |
|
|
Ova meni Sandra Afrikanka djeluje kao neka mulatkinja Ceha pošalji Doca da joj testira IQ prvo i ispita sve druge potencijale...Nikad se ne zna...Ja bi onako naivno rekla da joj boja tijela na volvoksovoj slici potiče iz "šprice" za tamnjenje.. No ipak, što je sigurno, sigurno je. Docova intervencija Mozda je cura i čistokrvna Srpkinja no Doc ima ugradjen radar za otkrivanje takvih pojedinosti, te je najpouzdanija osoba za testiranje.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ova meni Sandra Afrikanka djeluje kao neka mulatkinja Ceha pošalji Doca da joj testira IQ prvo i ispita sve druge potencijale...Nikad se ne zna...Ja bi onako naivno rekla da joj boja tijela na volvoksovoj slici potiče iz "šprice" za tamnjenje.. No ipak, što je sigurno, sigurno je. Docova intervencija Mozda je cura i čistokrvna Srpkinja no Doc ima ugradjen radar za otkrivanje takvih pojedinosti, te je najpouzdanija osoba za testiranje. U ovim situacijama IQ je sekundaran, pa makar bila i za instituciju .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:16 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ova meni Sandra Afrikanka djeluje kao neka mulatkinja Ceha pošalji Doca da joj testira IQ prvo i ispita sve druge potencijale...Nikad se ne zna...Ja bi onako naivno rekla da joj boja tijela na volvoksovoj slici potiče iz "šprice" za tamnjenje.. No ipak, što je sigurno, sigurno je. Docova intervencija Mozda je cura i čistokrvna Srpkinja no Doc ima ugradjen radar za otkrivanje takvih pojedinosti, te je najpouzdanija osoba za testiranje. U ovim situacijama IQ je sekundaran, pa makar bila i za instituciju . Ja sam uvjerena da bi je Doc testirao i podvrgao unakrsnom ispitivanju čisto da vidi kako djeluje pod pritiskom Ti ne bi?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Samo za gospodina Ljiljana Prkno gospođice Sandre.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:23 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sandra Afrika sprijeda samo za Cehu Nadasve simpatična Crtica. SarajkaDjevojka je napisao/la: Ova meni Sandra Afrikanka djeluje kao neka mulatkinja Ceha pošalji Doca da joj testira IQ prvo i ispita sve druge potencijale...Nikad se ne zna...Ja bi onako naivno rekla da joj boja tijela na volvoksovoj slici potiče iz "šprice" za tamnjenje.. No ipak, što je sigurno, sigurno je. Docova intervencija Mozda je cura i čistokrvna Srpkinja no Doc ima ugradjen radar za otkrivanje takvih pojedinosti, te je najpouzdanija osoba za testiranje. Zadar1993 je napisao/la: U ovim situacijama IQ je sekundaran, pa makar bila i za instituciju . Mens sano in corpore sano Nema ništa bez zdravog tijela SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam uvjerena da bi je Doc testirao i podvrgao unakrsnom ispitivanju čisto da vidi kako djeluje pod pritiskom Ti ne bi? Začepio usta jakim argumentima
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:25 |
|
|
Eh, ne znate VI Doca koji je to profesionalac. Nema kod njega cile mile @Aga, jeste se zanijeli i VI?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:28 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Nikoga ne zanimaju pregovori gospodina Assada i Slobodne sirijske vojske, svi se prebacili amo.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:38 |
|
|
SDB je napisao/la: Nikoga ne zanimaju pregovori gospodina Assada i Slobodne sirijske vojske, svi se prebacili amo. Uspješno sam vam rasteretila politiku, svjetska zbivanja, HR i cijeli gornji kat foruma
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:41 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
I gore ostadosmo samo gospodin Junuz i ja.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:46 |
|
|
Možda da gospođa Asma postavi slike sa letovanja na sirijsku temu?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 12:48 |
|
|
To vam je odavno zelja bila gospodine SDB:D Da ste Bumbara s metlom zvali ne bi se ovako razišli forumaši. Zene su čudo @Jaganjac, da postaviš ti kakve svoje slike? Nije na temi precizirano muške ili zenske
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|