|
|
Stranica: 74/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 10:48 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa moglo se iz mog posta pročitati da ne odobravam. Sva sreća da to radi jedan dio navijača a ne većina i ne fudbaleri. A sad ti meni reci jel ti odobravaš šta vaši rade po stadionima?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 10:54 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Sayuri je napisao/la: Pa moglo se iz mog posta pročitati da ne odobravam. Sva sreća da to radi jedan dio navijača a ne većina i ne fudbaleri. A sad ti meni reci jel ti odobravaš šta vaši rade po stadionima? Još jedno pitanje i završavam, poštuješ li zvaničnu zastavu i zvaničnu himnu Bosne i Hercegovine? I smatraš li da su to obilježja BiH u ovakvom demografsko-političkom sastavu, a ne ratna zastava ili bošnjačka nacionalna, i pjesma Jedna si jedina?
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 10:56 |
|
|
S obzirom da ti meni ne odgovaraš na pitanja neću ni ja tebi. Znači nemam šta pisati s likom kojem je Mladić uzor i koji podržava pjevanje nož, žica, Srebrenica. Ostaj mi zbogom
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 10:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: Pa moglo se iz mog posta pročitati da ne odobravam. Sva sreća da to radi jedan dio navijača a ne većina i ne fudbaleri. A sad ti meni reci jel ti odobravaš šta vaši rade po stadionima? Nekompetentan za odgovorit na pitanje. Ne pratim.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 10:57 |
|
|
Pitala sam Storu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 10:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sabury je od Hrvata doživjela Đemosajd. Podijelili su je na 16 dijelova, silovali 8 puta, zatrpali u 6 masovnih grobnica. I sad serucka na forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:00 |
|
|
sayuri, odgovarati na nešto da bi se pravila komparativna analiza odlika je siromašnih zaluđenika ili u najboljem slučaju nedostojnih sagovornika u argumentacijskom smislu.
Dakle dva prosta pitanja sam ti postavio, čekam odgovore!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60097 Lokacija: DAZP HQ
|
ovim Bošnjacima su žene najveći nogometni stručnjaci ako je suditi po ovoj temi. očekujem od sayuri kvalitetnu analizu BIH repke u kontekstu predstojećeg svjetskog prvenstva, u stilu Sarajke, koja je al pari u znanju sa Sušićem.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:03 |
|
|
storaB je napisao/la: sayuri, odgovarati na nešto da bi se pravila komparativna analiza odlika je siromašnih zaluđenika ili u najboljem slučaju nedostojnih sagovornika u argumentacijskom smislu.
Dakle dva prosta pitanja sam ti postavio, čekam odgovore! Nekad je i šutnja odgovor. Žali bože utrošenih riječi na tebe. Vozdrica.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:04 |
|
|
ok, tako sam i mislio... Moram priznat, nisam se ni nadao da i vi Bošnjaci poštujete zvanične simbole.. bye
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:08 |
|
|
Prvo pometi ispred svog praga pa onda pokaži na nekog dragi stora. Ne možeš osuđivati nekog a sam činiti još gore. To i jest vaš problem, što problem vidite samo u Bošnjacima a nikad niste priznali neku svoju grešku, a te greške su i te kako gore od naših.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:11 |
|
|
dudu je napisao/la: ovim Bošnjacima su žene najveći nogometni stručnjaci ako je suditi po ovoj temi. očekujem od sayuri kvalitetnu analizu BIH repke u kontekstu predstojećeg svjetskog prvenstva, u stilu Sarajke, koja je al pari u znanju sa Sušićem. Nisam nikakav nogometni stručnjak i malo se vrati na moje postove. Nigdje nisam pisala o taktikama ili šansama na prošloj utakmici. Jesi li se ti oporavio od šoka?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:12 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Prvo pometi ispred svog praga pa onda pokaži na nekog dragi stora. Ne možeš osuđivati nekog a sam činiti još gore. To i jest vaš problem, što problem vidite samo u Bošnjacima a nikad niste priznali neku svoju grešku, a te greške su i te kako gore od naših. Ovako je nešto i sam Sejfudin Tokić u stanju reći.. Ok shvatili smo, ti BiH doživljavaš kao nacionalnu državu Bošnjaka...
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:14 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
mi smo u šoku, sve je sinoć bilo spremno za veliko slavlje u slučaju da BIH kiksne. imao sam spremnu litvansku zastavu
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:16 |
|
|
storaB je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Prvo pometi ispred svog praga pa onda pokaži na nekog dragi stora. Ne možeš osuđivati nekog a sam činiti još gore. To i jest vaš problem, što problem vidite samo u Bošnjacima a nikad niste priznali neku svoju grešku, a te greške su i te kako gore od naših. Ovako je nešto i sam Sejfudin Tokić u stanju reći.. Ok shvatili smo, ti BiH doživljavaš kao nacionalnu državu Bošnjaka... Rekla sam ti. Nastavljam s odgovorima na tvoja pitanja kad ti odgovoriš na moja. 1. je li ti Mladić idol i osuđuješ li skandiranja nož, žica, srebrenica 2. osuđuješ li napade na autobuse s našim navijačima u doboju i ostalim gradovima 3. osuđuješ li pokliče mržnje vas Srba prema Bošnjacima 4. smatraš li državnu zastavu svojom zastavom 5. smtraš li himnu BiH svojom himnom Izvoli.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60097 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: dudu je napisao/la: ovim Bošnjacima su žene najveći nogometni stručnjaci ako je suditi po ovoj temi. očekujem od sayuri kvalitetnu analizu BIH repke u kontekstu predstojećeg svjetskog prvenstva, u stilu Sarajke, koja je al pari u znanju sa Sušićem. Nisam nikakav nogometni stručnjak i malo se vrati na moje postove. Nigdje nisam pisala o taktikama ili šansama na prošloj utakmici. Jesi li se ti oporavio od šoka? pomalo se oporavljam, stvarno nisam mogao doći sebi dokud smo nisko pali, ali kad sam jutros pročitao da Štimac definitivno odlazi, duh i vjera su se vratili ili su bar na dobrom putu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:22 |
|
|
Sayuri je napisao/la: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/vlajki-zmajevi-su-vec-medju-16-najboljih Sad ćete napisati da njegova riječ ništa ne važi jer je ružan Vi ste toliko glup narod da ne kužite da vam je to najveći problem. Tako ste godinama pravili državu sa Mesićem umjesto sa izbornim predstavnicima hrvatskog naroda. I danas vidimo da mislite nastaviti sa tim. Pa zašto čovjek da vas žali i ima razumijevanja za vas ? Nema šanse. Idi traži po komentarima sa kim ćeš begovinu i agovinu praviti, možda ti upali.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:29 |
|
|
Sayuri je napisao/la: storaB je napisao/la: Ovako je nešto i sam Sejfudin Tokić u stanju reći.. Ok shvatili smo, ti BiH doživljavaš kao nacionalnu državu Bošnjaka... Rekla sam ti. Nastavljam s odgovorima na tvoja pitanja kad ti odgovoriš na moja. 1. je li ti Mladić idol i osuđuješ li skandiranja nož, žica, srebrenica 2. osuđuješ li napade na autobuse s našim navijačima u doboju i ostalim gradovima 3. osuđuješ li pokliče mržnje vas Srba prema Bošnjacima 4. smatraš li državnu zastavu svojom zastavom 5. smtraš li himnu BiH svojom himnomIzvoli. Ja sam davno dao odgovore... Ali pošto si ti bošnjačka šovinistkinja koja sanja san da Bosna postane nacionalna država Bošnjaka, ovdje i završavamo.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:30 |
|
|
Spektakularan doček Zmajevima u Sarajevu, hiljade navijača slavi heroje BiHPlasman Zmajeva na Svjetsko prvenstvo izazvao je nezapamćenu euforiju u cijeloj zemlji, a s razlogom je najuzbudljivije bilo u Sarajevu gdje je organiziran i svečani doček. Po dolasku ispred Vječne vatre oduševljenje je eruptiralo, svi su pjevali, skakali, emocije su bile neopisive! Od BBI centra do Vječne vatre zemlja se tresla od euforije i oduševljenja! Prema procjenama, više od 50.000 navijača slavilo je heroje nacije, koji su ovoj zemlji donijeli toliko potrebnu i zasluženu radost i sreću. Nogometaši , predvođeni selektorom Safetom Sušićem, popeli su se na balkon iznad Vječne vatre. I sami impresionirani i zadivljeni onim što vide nisu mogli sakriti emocije. Vjernim pristalicama su se kratko obratili Pape, Emir Spahić, Vedad Ibišević i Edin Džeko, koji ih je pozvao da proslave plasman na Mundijal. Pape je zahvalio svima i rekao da ovu pobjedu poklanja navijačima. Džeko je oduševljene navijače pozdravio sa "Vozdra Rajvosa". "Jesmo u Brazilu? Jesmo svi u Brazilu? Jesmo zasluženo u Brazilu? A šta nas je! Haj'mo da proslavimo svi zajedno, zaslužili smo!", rekao je Dijamant. I strijelac pobjedničkog gola Vedad Ibišević pozvao je sve na slavlje uz konstataciju da je večeras ludnica. (Klix.ba)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:32 |
|
|
Nešto ne štima u tim vašim vijestima. "Slavlje u čitavoj BiH", pa se spominju Sarajevo, Zenica, Tuzla i Mostar (istoĆni).
Hebi ga, ne ide na silu.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:35 |
|
|
BBC evo nešto za tebe Turski mediji su izdvojili puno prostora za vijesti o pobjedi bh. reprezentacije, i to pod naslovom “Historijska pobjeda BiH“. U objavljenim vijestima se također može vidjeti sreća turskog naroda zbog uspjeha BiH, uprkos porazu Turske.
“Ako ništa, imamo tim za koji ćemo navijati na Svjetskom prvenstvu. Igrači bh. reprezentacije su naša braća koja su odrasla pod jako teškim uslovima i nadamo se da će biti primjer i našim nogometašima“, jedna je od poruka navijača.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:35 |
|
|
Slavi se na 24%. Slave Bošnjaci.
Uživajte u slavlju.
Al ne treba lagat.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:36 |
|
|
Jedno drugo pitanje me interesuje... Navodno prema bošnjačkim izvorima Sarajevo ima preko 400k ljudi... A na dočeku, prema opet bošnjačkim (FACE) izvorima nešto preko 10k ljudi... Čudno, zar ne....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 11:40 |
|
|
doc je napisao/la: Slavi se na 24%. Slave Bošnjaci.
Uživajte u slavlju.
Al ne treba lagat. Bjež ba. Ta tuka je pravila na FB profil "Milorad Dodik" i sad bi je trebalo doživljavati ozbiljno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|