|
|
Stranica: 92/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 17:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Koštao nas je isključivo Štimac, i gubitak navijačke potpore (zasićenost i činjenica da im sada smetaju stvari i pojave kojih je uvijek bilo). Igrači će se kod nas uvijek prodavati kroz repku, a ono što će varirati je tolerancija navijača (koja opet ovisi o rezultatu).
Nikad nije bilo pojava da predsjednik jednog nogometnog kluba postavlja i smjenjuje izbornike i predsjednike Saveza, određuje sastav i upada u svlačionicu držati motivacijske govore.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 17:36 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne znam, mozda se pojave i druge opcije za BiH.
Hoće Mamićeva zelja za zaradom i dobrim transferima gdje igrače prikazuje kao paradne konje u reprezentaciju dugoročno HR fudbal uništiti?
Reprezentacija HR i videći klubovi trenutno su u njegovoj privatnoj sluzbi. Sluzbi zarade i transfera.
Dinamo je ergela za uzgoj mladih talenata a repka sluzi za paradiranje u sluzbi transfera od kojih on isključivo zaradjuje.
I to nije nikakva moja bolesna zelja da ponizim HR fudbal, klubove i repku to su činjenice. Ja se uopće ne slažem sa tezom da je promocija igrača kroz reprezentaciju u ovom ciklusu koštala Hrvatsku. Pa zaboga, na SP 1998 su vodili likove poput Petra Krpana i sl. Ako mi netko može dokazati koji igrači vise u reprezentaciji, a koji realno ne pripadaju tu, i dokažu da su nas ti igrači direktno koštali, alal im vera. Koštao nas je isključivo Štimac, i gubitak navijačke potpore (zasićenost i činjenica da im sada smetaju stvari i pojave kojih je uvijek bilo). Igrači će se kod nas uvijek prodavati kroz repku, a ono što će varirati je tolerancija navijača (koja opet ovisi o rezultatu). Lik poput Kovača i postepeno osvajanje navijača (i bijeg iz otrovne sredine poput Zagreba) bi to trebali barem djelomično sanirati. Jbg, ako nisi u mogućnosti da dugoročno sagledaš poslijedice i činjenično stanje u HR nogometu ja ne znam kako da ti pomognem? Jednom govoriš o dugoročnim planovima jednom o sadašnjosti i trenutnom stanju. Priznajem da hinjski i zlobno zelim uniziti HR repku i općenito nogomet. To je tvoj današnji nevjerovatno promućuren zaključak. Probaj gledati nacjetanje surfera ili čekaj valove na pješčanoj plazi, te se okušaj sam na dasci. Mozda je u tom kvaka?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 17:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ja se uopće ne slažem sa tezom da je promocija igrača kroz reprezentaciju u ovom ciklusu koštala Hrvatsku. Pa zaboga, na SP 1998 su vodili likove poput Petra Krpana i sl.
Ako mi netko može dokazati koji igrači vise u reprezentaciji, a koji realno ne pripadaju tu, i dokažu da su nas ti igrači direktno koštali, alal im vera.
Koštao nas je isključivo Štimac, i gubitak navijačke potpore (zasićenost i činjenica da im sada smetaju stvari i pojave kojih je uvijek bilo). Igrači će se kod nas uvijek prodavati kroz repku, a ono što će varirati je tolerancija navijača (koja opet ovisi o rezultatu).
Lik poput Kovača i postepeno osvajanje navijača (i bijeg iz otrovne sredine poput Zagreba) bi to trebali barem djelomično sanirati.
Jbg, ako nisi u mogućnosti da dugoročno sagledaš poslijedice i činjenično stanje u HR nogometu ja ne znam kako da ti pomognem? Jednom govoriš o dugoročnim planovima jednom o sadašnjosti i trenutnom stanju. Priznajem da hinjski i zlobno zelim uniziti HR repku i općenito nogomet. To je tvoj današnji nevjerovatno promućuren zaključak. Probaj gledati nacjetanje surfera ili čekaj valove na pješčanoj plazi, te se okušaj sam na dasci. Mozda je u tom kvaka? Jesi i zlobno i hinjski i trolerski nastrojeno stvorenje kada želiš skrenuti temu sa nečega što ti ne odgovara. Ja sam pokrenuo diskusiju o proizvodnim kapacitetima BiH lige, da bi ti skrenula temu na Mamića i kriminalne pojave u hrvatskom nogometu. Tih pojava je uvijek bilo, i biti će, a dovoljno sam star da se sjećam svih problema, optužbi i prodaji mediokriteta kroz repku koji su je pratili od 1996. I nisu bitno naškodili rezultatu. Sumnjam da je ovo početak sunovrata hrvatskog nogometa - sve dok je tu proizvodnja igrača, ide nekako. Jednostavno se poklopio loš rezultat sa kulminacijom mržnje prema Mamiću, Štimcu i Šukeru. Ako netko misli da je ovo sunovrat hrvatskog nogometa, neka se samo sjeti doba od 1999-2005, kada se slabo proizvodilo, kada nije bilo dobrih igrača, i kada su likovi poput Barića kroz jedan ciklus koristili i pozivali nevjerojatan broj igrača koji pod normalnim uvjetima nikada ne bi ni prismrdili repci. Vratimo se temi - BiH.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 17:44 |
|
|
Da imate malo veze o nogometu, ne biste BiH gledali samo u kontekstu Džeke. Pa nije on Ibrahimović da sam nosi repku. Pjanić, Misimović, Lulić, Begović, Spahić, Mujdža... su igrači koji također nose repku.
Naravno da zavisimo od dijaspore, ali varate se ako mislite da će BiH pasti poslije ove generacije. Ima mnogo mladića 90+ godišta koji će u budućnosti biti glavne poluge ove reprezentacije. Nažalost, liga i klubovi su takvi da od njih nema neke koristi, tek par igrača se afirmira kroz Premijer ligu BiH i ode put inozemstva, gdje neki stasaju u zaista sjajne igrače. Džeko je primjer toga.
Najbitnije je da N/FSBiH radi bez zapreka, da su navijači svim srcem uz reprezentaciju i da nema problema u svlačionici. Pogledajte HR repku, koliko štete je sposoban napraviti jedan trener.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 17:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Koštao nas je isključivo Štimac, i gubitak navijačke potpore (zasićenost i činjenica da im sada smetaju stvari i pojave kojih je uvijek bilo). Igrači će se kod nas uvijek prodavati kroz repku, a ono što će varirati je tolerancija navijača (koja opet ovisi o rezultatu).
Nikad nije bilo pojava da predsjednik jednog nogometnog kluba postavlja i smjenjuje izbornike i predsjednike Saveza, određuje sastav i upada u svlačionicu držati motivacijske govore. Bilo je i gore - Mamić je kontrolirao bolesnog i senilnog Markovića, a svojevremeno je repku vodio i vjerojatno najkorumpiraniji izbornik u povijesti repke - Blažević. Uvijek je bilo problema, a o njima se pisalo samo kada je izostao rezultat. Ne mislim da je Mamić imao ikakve veze sa lošim rezultatom repke kada je Štimac već zasjeo na mjesto izbornika, ali njegov izbor jeste bio problematičan, i nadam se da je to zadnji put da će se ići na takva rješenja, sa obzirom kako je završilo.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 17:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jbg, ako nisi u mogućnosti da dugoročno sagledaš poslijedice i činjenično stanje u HR nogometu ja ne znam kako da ti pomognem? Jednom govoriš o dugoročnim planovima jednom o sadašnjosti i trenutnom stanju. Priznajem da hinjski i zlobno zelim uniziti HR repku i općenito nogomet. To je tvoj današnji nevjerovatno promućuren zaključak. Probaj gledati nacjetanje surfera ili čekaj valove na pješčanoj plazi, te se okušaj sam na dasci. Mozda je u tom kvaka? Jesi i zlobno i hinjski i trolerski nastrojeno stvorenje kada želiš skrenuti temu sa nečega što ti ne odgovara. Ja sam pokrenuo diskusiju o proizvodnim kapacitetima BiH lige, da bi ti skrenula temu na Mamića i kriminalne pojave u hrvatskom nogometu. Tih pojava je uvijek bilo, i biti će, a dovoljno sam star da se sjećam svih problema, optužbi i prodaji mediokriteta kroz repku koji su je pratili od 1996. I nisu bitno naškodili rezultatu. Sumnjam da je ovo početak sunovrata hrvatskog nogometa - sve dok je tu proizvodnja igrača, ide nekako. Jednostavno se poklopio loš rezultat sa kulminacijom mržnje prema Mamiću, Štimcu i Šukeru. Ako netko misli da je ovo sunovrat hrvatskog nogometa, neka se samo sjeti doba od 1999-2005, kada se slabo proizvodilo, kada nije bilo dobrih igrača, i kada su likovi poput Barića kroz jedan ciklus koristili i pozivali nevjerojatan broj igrača koji pod normalnim uvjetima nikada ne bi ni prismrdili repci. Vratimo se temi - BiH. Priznaj lijepo da ti je Maminjo simbol Hercegovca koji vedri i oblači u Hr nogometu. Jedina ti je zelja što više takvih koji će postrojavati Perece Od nogometa pa do socijalne skrbi, ekonomije i politike Dakle s Mamićem i svim onim što smo ti ja i D.S argumentirano predočili HR je trenutno daleko od evropske nogometne sile. Daleko od bilo kakvog fudbalskog profesionalizma i VI ovdje prisutni nemate nikakvog pokrića prigovarati BiH. Mozeš se pojesti, lupati glavom o zid i sl. Jednostavno dok se Mamić ponaša kao u svojoj privatnoj prći kad je u pitanju repka i Dinamo, transferi igrača, smjenjuje i postavlja postave za mene je to balkanski primitivizam i . To nema veze sa kvalitetom igrača ni nogometnom općenito nego odnosima unutar saveza ..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 18:13 |
|
|
Citat: Dakle, hvala još jednom za pregled problema koji su svima poznati, i za diskretnu najavu (više nadu), da je ovo početak kraja hrvatske repke. Zašto bi se ja veselila kraju HR nogometa? Repke pogotovo? Meni je smiješna bila pozicija iz koje ste VI nastupili i neke konstatacije. Zato sam pomenula probleme sa kojim se susrećete i koliko je čitava ta našminkana priča daleko od evropskih standarda i nogometnog profesionalizma. Ne znam zašto si se nalozio i zašto insistiraš na činjenici " proizvodnje igrača" koji su po tebi garancija opstanka reprezentacije. Evropske škole nogometa su svjetski priznate i ne vidim zašto bi produkti poput Pjanića bili neki škart? Jedina garancija da će neka mlada nada HR nogometa zasjati u reprezentaciji HR trenutno je Mamićeva dobra volja i mogućnost zarade. Mamiću je zadnja briga plasman reprezentacije i rezultati. Bitna je promocija i mozebitna korist. Zbilja mislim da si preemotivan kad je nogomet u pitanju i neracionalan.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 18:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la:
Otrovan si samo ti. Dok je u Zagrebu prisutna apatija i indiferentnost, u Splitu i Rijeci se Mamićeva repka doslovno MRZI.
Prestrani kontrirati zbog osobnih animoziteta. Istina je da se Dinamo mrzi u Splitu i Rijeci, ali bi repka imala bolji doček nego u Zagrebu jer nemaju često priliku ugostiti repku. Možda ne bi bilo dobro kao u Osijeku, ali bi bilo bolje od ovakvog Zagreba. Netočno, doček reprezentacije u Splitu je bio sramotan, na onoj utakmici protiv Švicarske. U Rijeci bi bilo nešto bolje, no teren je jednostavno premalen za ozbiljnije natjecateljske utakmice...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 18:18 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Činjenica je da ima određeni udio Srba i Hrvata koji prate i navijaju za BiH, barem potajno, ili koji se bar ne mrze reprezentaciju i ne raduju se porazima (drugim riječima, svejedno im je). BiH se pretvara u nogometnu silu i prirodno je da ima sve više navijača. To što se uspjeh repke hoće ispolitizirati je druga priča. Naravno da je utjecaj rata ostavio posljedice i da u miješanim sredinama, gdje su odnosi naroda narušeni, ima netrpeljivosti i čak mržnje prema drugome, no većinu uopće više ne zanima kako igra druga repka izuzev BiH. Nikad nisam navijao protiv Hrvatske, mada nisam ni za njih. Drago mi je kad dobro igraju i redaju uspjehe, ali to je sve. Isto što većina iz HR misli o BiH repki. Pa sta ti mislis? Da smo mi kao vi. Da slavimo poraze tamo neke repke. Najvise je budi uvjeren onih Koje u najmanju ruku libo racku za vasu repku. Tesko da ima bolesnika koji bi slavili vase poraze
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 18:22 |
|
|
To je bio doček Mamićeve repke, a ne hrvatske reprezentacije. Zato nije sramotno. Ali bit će jednog dana opet reprezentacija koja će svugdje biti dobrodošla.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 18:28 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Prestrani kontrirati zbog osobnih animoziteta. Istina je da se Dinamo mrzi u Splitu i Rijeci, ali bi repka imala bolji doček nego u Zagrebu jer nemaju često priliku ugostiti repku. Možda ne bi bilo dobro kao u Osijeku, ali bi bilo bolje od ovakvog Zagreba.
Netočno, doček reprezentacije u Splitu je bio sramotan, na onoj utakmici protiv Švicarske. U Rijeci bi bilo nešto bolje, no teren je jednostavno premalen za ozbiljnije natjecateljske utakmice... To je bilo odmah nakon izbora Štimca, a i sam znaš da je to dočekano na nož u cijeloj javnosti. Osim toga, igrali su grozno i izgubili. Tako da to ne smatram mjerodavnim, i uvjeren sam da su ostali gradovi itekako željni repke (natjecateljskih tekmi), mada je taj animozitet prema Mamiću i Šukeru prisutan svugdje. Mislim da je realna atmosfera van Zagreba nešto bliže onom dočeku u Osijeku (gdje se dobro navijalo, ali i vrijeđalo - no na način koji ne šteti repki).
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zašto bi se ja veselila kraju HR nogometa? Repke pogotovo? Meni je smiješna bila pozicija iz koje ste VI nastupili i neke konstatacije. Zato sam pomenula probleme sa kojim se susrećete i koliko je čitava ta našminkana priča daleko od evropskih standarda i nogometnog profesionalizma. Ne znam zašto si se nalozio i zašto insistiraš na činjenici " proizvodnje igrača" koji su po tebi garancija opstanka reprezentacije. Evropske škole nogometa su svjetski priznate i ne vidim zašto bi produkti poput Pjanića bili neki škart? Jedina garancija da će neka mlada nada HR nogometa zasjati u reprezentaciji HR trenutno je Mamićeva dobra volja i mogućnost zarade. Mamiću je zadnja briga plasman reprezentacije i rezultati. Bitna je promocija i mozebitna korist. Zbilja mislim da si preemotivan kad je nogomet u pitanju i neracionalan. De ti definiraj profesionalizam prvo, pričaš o ovome kao da mijesiš burek. Profesionalizam u nogometu je po meni nogomet okrenut zaradi. Pa Maminjo je tu iberprofesionalan. Njegov jedini problem je što ne dijeli s drugima kolače, drugima koji misle da zaslužuju dio, a takvih je mnogo. Uvijek je bilo prodaje igrača kroz repku, evo ja mislim da je to glavni razlog zašto reprezentacija Jugoslavije imala nikakve rezultate, koja je po imenima uvijek trebala osvajat pehare. Hrvatska isto ima izlog, dok ima rezultata nikom ni ne smeta, ali sad su i ovakvi poput Maminja shvatili da su pretjerali. Inače, ljudi koji su povezani s Maminjom, tj. rade za neke od kolektiva kojima on upravlja, su puni rijeli hvale za njega. Tvrde da su plaće dobre, da ne kasne, i da se drži dogovorenog. Ako to nije profesionalizam ne znam što je. Meni su kod njega mutne samo igre oko stadiona i naslonjenost na proračun grada Zagreba, ostalo je doista O.K. Što se tiče BiH proći će euforija već u idućem ciklusu, i onda opet kao Luksemburg... I sad bi u repki Hr igrao jedino Džeki.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zašto bi se ja veselila kraju HR nogometa? Repke pogotovo? Meni je smiješna bila pozicija iz koje ste VI nastupili i neke konstatacije. Zato sam pomenula probleme sa kojim se susrećete i koliko je čitava ta našminkana priča daleko od evropskih standarda i nogometnog profesionalizma. Ne znam zašto si se nalozio i zašto insistiraš na činjenici " proizvodnje igrača" koji su po tebi garancija opstanka reprezentacije. Evropske škole nogometa su svjetski priznate i ne vidim zašto bi produkti poput Pjanića bili neki škart? Jedina garancija da će neka mlada nada HR nogometa zasjati u reprezentaciji HR trenutno je Mamićeva dobra volja i mogućnost zarade. Mamiću je zadnja briga plasman reprezentacije i rezultati. Bitna je promocija i mozebitna korist. Zbilja mislim da si preemotivan kad je nogomet u pitanju i neracionalan. De ti definiraj profesionalizam prvo, pričaš o ovome kao da mijesiš burek. Profesionalizam u nogometu je po meni nogomet okrenut zaradi. Pa Maminjo je tu iberprofesionalan. Njegov jedini problem je što ne dijeli s drugima kolače, drugima koji misle da zaslužuju dio, a takvih je mnogo. Uvijek je bilo prodaje igrača kroz repku, evo ja mislim da je to glavni razlog zašto reprezentacija Jugoslavije imala nikakve rezultate, koja je po imenima uvijek trebala osvajat pehare. Hrvatska isto ima izlog, dok ima rezultata nikom ni ne smeta, ali sad su i ovakvi poput Maminja shvatili da su pretjerali. Inače, ljudi koji su povezani s Maminjom, tj. rade za neke od kolektiva kojima on upravlja, su puni rijeli hvale za njega. Tvrde da su plaće dobre, da ne kasne, i da se drži dogovorenog. Ako to nije profesionalizam ne znam što je. Meni su kod njega mutne samo igre oko stadiona i naslonjenost na proračun grada Zagreba, ostalo je doista O.K. Što se tiče BiH proći će euforija već u idućem ciklusu, i onda opet kao Luksemburg... I sad bi u repki Hr igrao jedino Džeki. Nemoj sad i ti pretjerivati - po godinama igrača, ova generacija ima u sebi još 2, možda i 3 ciklusa, a imaju nacionalni naboj koji je nas krasio 1996-1998 i 2006-2008. Ja sam samo govorio o strukturalnim kapacitetima proizvodnje igrača. Moj model je za BiH predvidio 1 prvenstvo (od 10), a za Hrvatsku 2.53. No ono što moj model nema je ono što pokušavam objasniti - a to je nešto za što ne mogu pronaći podatke - broj i vrijednost nogometnih akademija u europskim zemljama.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:15 |
|
|
Ne mislim uopće čitati od tačke da izvrgavam ruglu Mamića, HR i Dinamo, repku.
To su tvoje nebuloze. Čiste...
Fudbal osobito repka ne mogu biti privatna svojina niti srestva za ostvarivanje dobiti pojedinca.
A što se ostalog tiče.. Oduzeo bi mi i ovo malo radosti svojim proserima što smo se plasirali na SP. Glupim matematičkim prikazima. Ustvari te prpa od mozebitnog poraza protiv Islanda, pa ti je osobna utjeha da BiH uniziš do kraja. Zapitaj se odakle Tebi bolesna potreba da sereš po drzavi u kojoj si se rodio, gradu i klubu uz koji si odrastao?
Sretan? Nadam se da jesi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nemoj sad i ti pretjerivati - po godinama igrača, ova generacija ima u sebi još 2, možda i 3 ciklusa, a imaju nacionalni naboj koji je nas krasio 1996-1998 i 2006-2008. Kao što sam napisao već pratio sam ja repku BiH od rata naovamo, Barbarez, Kodro, Bolić, Baljić, Šabić, Hibić, Salihamidžić...halo, duplo bolji od ovih danas, isto je bilo "nacionalnog naboja"... Potrefila se lagana skupina i igrač poput Džekija, no neka se on ozljedi ili postane nezainteresiran ode sve u helać.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne mislim uopće čitati od tačke da izvrgavam ruglu Mamića, HR i Dinamo, repku.
To su tvoje nebuloze. Čiste...
Fudbal osobito repka ne mogu biti privatna svojina niti srestva za ostvarivanje dobiti pojedinca.
A što se ostalog tiče.. Oduzeo bi mi i ovo malo radosti svojim proserima što smo se plasirali na SP. Glupim matematičkim prikazima. Ustvari te prpa od mozebitnog poraza protiv Islanda, pa ti je osobna utjeha da BiH uniziš do kraja. Zapitaj se odakle Tebi bolesna potreba da sereš po drzavi u kojoj si se rodio, gradu i klubu uz koji si odrastao?
Sretan? Nadam se da jesi. Ja sam jedan od rijetkih koji nije omaložavao uspjeh BiH repke, slobodno ukažite gdje sam bio nešto drugo osim korektnog i realnog komentatora. Tvoj problem je što u svakom komentaru, diskusiji vidiš neki "napad na Bosnu" i grizeš kao pitbull - tako si dočekala i moju analizu i pokušaj diskusije o strukturalnim kapacitetima zemalja za trajni uspjeh. Ako se drugi rugaju i omaložavaju BiH, slobodno napadaj njih, ne projiciraj na mene. PS: Ja sam se rodio u Jugoslaviji, i za repku moje zemlje i države sam navijao svim srcem dok Hrvatska nije krenula svojim putem. Tako da nitko nije izdao "svoju" zemlju. Raspadom Jugoslavije smo svi odabrali nove repke, i navijanje za BiH uopće nije nešto što bi trebalo biti prirodno i urođeno.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nemoj sad i ti pretjerivati - po godinama igrača, ova generacija ima u sebi još 2, možda i 3 ciklusa, a imaju nacionalni naboj koji je nas krasio 1996-1998 i 2006-2008. Kao što sam napisao već pratio sam ja repku BiH od rata naovamo, Barbarez, Kodro, Bolić, Baljić, Šabić, Hibić...halo, duplo bolji od ovih danas, isto je bilo "nacionalnog naboja"... Potrefila se lagana skupina i igrač poput Džekija, no neka se on ozljedi ili postane nezainteresiran ode sve u helać. Imali su neke dobre individualce (zaboravio si i Salihamidžića), ali su bilo loše vođeni, raštimani orkestar. Nije ovaj uspjeh posljedica slabe grupe (čak i nije nužno bila najslabija u kvalifikacijama) nego kulminacija napora gdje su u zadnjih 10 godina mogli otići i na 4 prvenstva da je bilo malo više sreće i manje krađe (Francuska npr.). Ja ih ne bi podcjenjivao, i mislim da će u sljedećih 6-8 godina imati dobre rezultate, ali govorim o nepostojanju sustava, temelja koji bi ih osigurao nakon odlaska ove generacije.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:26 |
|
|
Odaberi i drugi rodni grad ako mozeš i počupaj sve korijene, tvoja bolesna zelja da budeš uspješniji od prosječnog stanovnika šeherske kasabe zvane Sarajevo je za upisa u anale.
Budi Purger ili Dalmoš najbolje ti je.
Grozim se pomisli da mozemo dijeliti u bolnicu u kojoj smo rodjeni.
A ne Sarajevo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:30 |
|
|
Pa svi smo rođeni na Jezeru, đe drugo
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 19:43 |
|
|
Odličan primjer u praksi radi čega pucaju miješani brakovi, a mislio sam da nema te sile koja bi se ispriječila između emtulje i mene.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:00 |
|
|
mir niti može niti sme imati alternativu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Odličan primjer u praksi radi čega pucaju miješani brakovi, a mislio sam da nema te sile koja bi se ispriječila između emtulje i mene. A zašto bi neslaganje oko fudbala bilo uzrok pucanja miješanih brakova? To je samo simptom, a pravi razlog je da vam ljubav nije prava...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:22 |
|
|
Ljepoto prerasla sam te Nije više bila klinka, počela je da se šminka I da želi stvari skupe Tako mi je svakog dana bivala sve više strana Slutio sam šta nas čeka Pa sam prestao da brinem, kako da joj zvezde skinem Postala mi je daleka Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama Za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama Danas je na sedmom nebu. Kažu mi da čeka bebu Našla je sigurnost, sreću, dom Ima muža, inžinjera, pred kojim je karijera I mesto u društvu visokom Ja još kradem dane Bogu. Ja još umem, ja još mogu Da sam sebi stvorim neki mir Još sam sretan što postojim. Pišem pesme, zvezde brojim Još sam onaj isti vetropir Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama Za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama Još sam sretan što postojim. Pišem pesme, zvezde brojim Još sam onaj isti vetropir Zamisli me s budućim Ministrom u vladi RH ili premijerom
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:24 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odličan primjer u praksi radi čega pucaju miješani brakovi, a mislio sam da nema te sile koja bi se ispriječila između emtulje i mene. A zašto bi neslaganje oko fudbala bilo uzrok pucanja miješanih brakova? To je samo simptom, a pravi razlog je da vam ljubav nije prava... Kao da je ovo diskusija o nogometu. Ovo ti je klasična obrana Bosne protiv agresora i dušmana.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:28 |
|
|
Uh, uvijek mi to, kao pripadniku agresorskog naroda, promakne... tačno se vidi da nemam taj osjećaj za filing za odbranu Bosne.... Jesi li siguran da se ne radio o tome da ti je još jedan klon postao teret?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Groot i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|