|
|
Stranica: 93/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:29 |
|
|
Još je zločestija kad izgubi u raspravi. Rastavio te na proste faktore. Budi dostojanstvena u porazu. Nemoj se sad valjati po podu... A usput bi nam mogla razložiti malo i BiH u nogometnom smislu kao što si RH. Tu si opet pokazala zavidno znanje i sve nas posramila no ajmo na temu. (U očekivanju neke zločeste primjedbe...iskreno tvoj doc! )
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:33 |
|
|
Metemma je napisao/la: Uh, uvijek mi to, kao pripadniku agresorskog naroda, promakne... tačno se vidi da nemam taj osjećaj za filing za odbranu Bosne.... I tu grešite, jer svim Bosancima i Hercegovcima, pa tako i vama, naša država treba da je svetinja, i da svi mi, rame uz rame, stanemo na put svakom obliku antidržavnih mahinacija i inih neprijateljskih dejstvovanja
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 20:35 |
|
|
Dobro ne treba sad tu neki profinjeni riječnik gospodine Aga. Dovoljno je reći da je ovo bio napad na Bosnu.
No mlade patriotske snage su se još jednom iskazale.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 21:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59826 Lokacija: DAZP HQ
|
Marko Livaja, 1993., napadač, Atalanta Ante Rebić, 1993., napadač, Fiorentina Mateo Kovačić, 1994., vezni, Inter Josip Radošević, 1994., vezni, Napoli Tin Jedvaj, 1995., obrambeni, Roma Šime Vrsaljko, 1992., bek, Genoa Igor Bubnjić, 1992., obrambeni, Udinese svi do jednog članovi prvog tima. u padu smo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:01 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Pazi Ministra i MAtemme, bukvalaca Momci certifikat Hrvastva odnosno Srpstva nećete dobiti navijajući za klubove iz Zegeja i Begeša pogrešno ste shvatili poentu navijanja, politike i općenito sport. Dakle kritike Mamiću stizu sa svih strana to što si ti Ministre stao u njegovu odbranu ne čini te većim Hrvatom od prosječnog purgera. Pogrešno su te informirali u Klokaniji. Jednom Splićaninu recimo nikad ne bi palo na um da postupi poput tebe bosančerosa. Ubiće te potreba i dokazivanje Hrvastva A tebe Matemma Srpstva. Teško je biti neprihvaćeni Bosančeros u sredinama kao HR i Srbija ... I da ja jesam raspravljala o sportu i fudbalu, no ako smo se već dotakli politike mozemo i o vašim kompleksima. Nije problem.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:11 |
|
|
Ovo napisano je toliko glupo da nemam šta da kažem. Možeš ti i bolje, ne znam šta ti je. Tschus!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:16 |
|
|
Ma dobra je. Lupa i gluposti piše i misli ako naljepi podrugljivka da je nešto napravila. No pretpostavljam da je impresivno gledati ju u živo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:23 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ovo napisano je toliko glupo da nemam šta da kažem. Možeš ti i bolje, ne znam šta ti je. Tschus! Pogadjam u sridu a nisam alkarka Matemmaaaaa ti si zvedin četnikkkkk Osjećaš se malo srbastije ako ovo skandira Marakana?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:24 |
|
|
Leti kao leptirić, ubada kao pčelica.
Nemoj više, zbedirat ćeš nam Meta :)
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:27 |
|
|
Ponekad dosadna kao zunzara Teško je ne tumačiti druge po sebi, ona ne može da shvati da postoje ljudi koji nemaju problem sa identitetom
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Mir i dobro djeco .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:29 |
|
|
Ajde samo priznaj da je još jednom potukla sve na bojnome polju i sačuvaj malo dostojanstva. Kakva cura, pera joj odbiti ne možeš. Do mi ni ra.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:29 |
|
|
Pa nemam ja bolesnu potrebu da isčupam korijene MAtemma i dodvorim se nekom Dakle tko pati od krize?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:31 |
|
|
Kako ga samo tuče i dok je na podu. Još će mu polugu složit, a onda je gotov.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:35 |
|
|
Prosto čovjek ne zna dal je sramotnije iznijeti neku bijednu odbranu ili se povući u tišinu podvijenog repa...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:40 |
|
|
Metemma je napisao/la: Prosto čovjek ne zna dal je sramotnije iznijeti neku bijednu odbranu ili se povući u tišinu podvijenog repa... Ne privlači srpskom junaštvu povući se. Izađite na posljednji megdan, makar ste uz njen superiorni intelekt i britki izričaj osuđeni na poraz
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:53 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Prosto čovjek ne zna dal je sramotnije iznijeti neku bijednu odbranu ili se povući u tišinu podvijenog repa... Ne privlači srpskom junaštvu povući se. Izađite na posljednji megdan, makar ste uz njen superiorni intelekt i britki izričaj osuđeni na poraz 0:19
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:55 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pazi Ministra i MAtemme, bukvalaca Momci certifikat Hrvastva odnosno Srpstva nećete dobiti navijajući za klubove iz Zegeja i Begeša pogrešno ste shvatili poentu navijanja, politike i općenito sport. Dakle kritike Mamiću stizu sa svih strana to što si ti Ministre stao u njegovu odbranu ne čini te većim Hrvatom od prosječnog purgera. Pogrešno su te informirali u Klokaniji. Jednom Splićaninu recimo nikad ne bi palo na um da postupi poput tebe bosančerosa. Ubiće te potreba i dokazivanje Hrvastva A tebe Matemma Srpstva. Teško je biti neprihvaćeni Bosančeros u sredinama kao HR i Srbija ... I da ja jesam raspravljala o sportu i fudbalu, no ako smo se već dotakli politike mozemo i o vašim kompleksima. Nije problem. Gospođice emt, naš Ministar nikome ne treba dokazivati svoje hrvatstvo. Nama su sarajevski i zagrebački Hrvati podjednako važni.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 22:59 |
|
|
Naglasite mu to gospodine SDB. Što češće to bolje. Znate njih dvojca su očigledni primjeri da vicevi o Bosancima nisu bez temelja A Carmello neka naglasi MAtemmi
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 23:01 |
|
|
Naglasite mu to gospodine SDB. Što češće to bolje. Znate njih dvojca su očigledni primjeri da vicevi o Bosancima nisu bez temelja A Carmello neka naglasi MAtemmi Uštedjeće blamazu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 23:01 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Prosto čovjek ne zna dal je sramotnije iznijeti neku bijednu odbranu ili se povući u tišinu podvijenog repa... Ne privlači srpskom junaštvu povući se. Izađite na posljednji megdan, makar ste uz njen superiorni intelekt i britki izričaj osuđeni na poraz Veleštovana pamet je termin ja mislim, bezbroj puta do sada dokazana i potvrđena. Dok je muške solidarnosti i ovog organiziranog branjenja, nema zime. Jao nama ako dođe dan kad muškarac zaboravi svoje drugove i ostane jedan na jedan sa Emt. Onda ni svo junaštvo i čojstvo ovog svijeta ne pomaže.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 23:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Emt bre bona ba, ne može Junuzov hepek sastaviti koliko ti možeš rastaviti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Dobro Doc ti, Zadar, volvoks i gospodin SDB mozete sebi dozvoliti luksuz da se zezate Niste fer!!!! Jednostavno niste!!!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naglasite mu to gospodine SDB. Što češće to bolje. Znate njih dvojca su očigledni primjeri da vicevi o Bosancima nisu bez temelja A Carmello neka naglasi MAtemmi Uštedjeće blamazu. Nema potrebe. Shvaća on to vrlo dobro.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 23:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Niste fer!!!! Jednostavno niste!!!!
Zar ti misliš da mi to ne znamo. Riječima velikog Michaela Collinsa: Ako se borimo po tvojim pravilima, izgubit ćemo. Zato ćemo izmisliti svoja pravila. I nadati se da nećeš zamjetiti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|