|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
AnaB
|
|
Naslov: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 12:55 |
|
|
Vidim da nema slične teme. Zanima me da li ima zainteresiranih momaka i djevojaka iz dijaspore koji su zainteresirani za povezivanje sa vršnjacima i vršnjakinjama u domovini?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 13:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ima cijeli forum za dijasporu, koji nažalost više i nije baš aktivan, djelomično zato što nije lako definirati našu dijasporu BiH Hrvata.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
AnaB
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 13:11 |
|
|
Baš šteta. Nekako imam dojam da je prosječan vijek forumaša ovdje preko trideset godina. Pa sam pokušavala potaknuti na razgovor nešto mladje osobe. Na FB stranici je nekako drugačije.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 13:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Pa mislim da je ovdje valjda jedno 50% forumasa ispod 30.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 15:50 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Ako ne i vise. Zapravo su rijetki iznad 35, a vecina je u skupini 20-30 godina.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 16:24 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1676 Lokacija: Srbija Beograd
|
AnaB je napisao/la: Vidim da nema slične teme. Zanima me da li ima zainteresiranih momaka i djevojaka iz dijaspore koji su zainteresirani za povezivanje sa vršnjacima i vršnjakinjama u domovini? Ana, da li bi tvoji pre prihvatili srpskog momka ili muslimanskog ? Recimo moji bi najteže prešli preko toga da u kuću dovedem neku bulu.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 18:20 |
|
|
Dijaspora (nema razlike) se vraca kuci, nakon toliko godina...RH ponistava osobne karte,bez obzira gdje se nalzite! Da li ce dijaspori vratiti i novce-cekove koje su davali Domovini...!?
|
|
Vrh |
|
|
AnaB
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 19:08 |
|
|
Whiteone je napisao/la: AnaB je napisao/la: Vidim da nema slične teme. Zanima me da li ima zainteresiranih momaka i djevojaka iz dijaspore koji su zainteresirani za povezivanje sa vršnjacima i vršnjakinjama u domovini? Ana, da li bi tvoji pre prihvatili srpskog momka ili muslimanskog ? Recimo moji bi najteže prešli preko toga da u kuću dovedem neku bulu. Nije to ništa. Najveća tragedija bi sigurno bila da im zeta u kuću dovedeš.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 19:22 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Ana, koliko imaš godina? Ja na ljeto idem u Frankfurt.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 19:59 |
|
|
AnaB je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Ana, da li bi tvoji pre prihvatili srpskog momka ili muslimanskog ? Recimo moji bi najteže prešli preko toga da u kuću dovedem neku bulu. Nije to ništa. Najveća tragedija bi sigurno bila da im zeta u kuću dovedeš. Misliš ono, em islamista em ********. E to je dno dna, sodoma i gomora, zlo i naopako. p.s. mi Beograđani priznajemo samo Purgerke. Dzaba što je Mišura najlepša na Balkanu, ali čim progovori smori.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 20:34 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Dobra ideja u svakom slučaju, no kao što Mini kaže teško je animirati dijasporu na forumu nekako, od aktivnih dijasporaša mi napamet pada jedino Max, za Stecak ne znam je li u domovini ili van nje, a tu je i novopečeni dijasporaš mario .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 20:39 |
|
|
AnaB je napisao/la: Vidim da nema slične teme. Zanima me da li ima zainteresiranih momaka i djevojaka iz dijaspore koji su zainteresirani za povezivanje sa vršnjacima i vršnjakinjama u domovini? Ana reci nam malo više podataka o samoj sebi kao na primjer koliko godina imaš, odakle si, dali si iz dijaspore i tražiš nekog ko je odavde ili si odavde i tražiš nekog ko je iz dijaspore ili si iz dijaspore sa privremenim boravkom ovdje pa tražiš nekog za zajednički život u dijaspori i slične informacije da bi smo znali sa kakvim novim snagama raspolažemo na ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 21:03 |
|
|
Whiteone je napisao/la: AnaB je napisao/la: Nije to ništa. Najveća tragedija bi sigurno bila da im zeta u kuću dovedeš. Misliš ono, em islamista em ********. E to je dno dna, sodoma i gomora, zlo i naopako. p.s. mi Beograđani priznajemo samo Purgerke. Dzaba što je Mišura najlepša na Balkanu, ali čim progovori smori. Vidis dalmosi najvise priznaju I poznaju beogradjanke
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 21:07 |
|
|
AnaB je napisao/la: Baš šteta. Nekako imam dojam da je prosječan vijek forumaša ovdje preko trideset godina. Pa sam pokušavala potaknuti na razgovor nešto mladje osobe. Na FB stranici je nekako drugačije. Mozemo se dopisivati. Evo ja skupljam salvete, znacke I bedzOve...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 22:59 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Misliš ono, em islamista em ********. E to je dno dna, sodoma i gomora, zlo i naopako. p.s. mi Beograđani priznajemo samo Purgerke. Dzaba što je Mišura najlepša na Balkanu, ali čim progovori smori. Vidis dalmosi najvise priznaju I poznaju beogradjanke
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 02 stu 2013, 23:06 |
|
|
Nego, to povezivanje sa dijasporon se svelo na interes svakog pojedinca, koliko ga zanima, koliko puta godisnje navrati, a RH po ton pitanju ne radi ama bas nista, jedino sto dobijes kao dijasporac je Mikijevo ''vi ne zivite tu, sto hocete odlucivati?!'' i dobrodoslicu pojedinaca kojima je mrze viditi dijasporca nego furesta.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 03 stu 2013, 13:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Vladimir RUS je napisao/la: AnaB je napisao/la: Vidim da nema slične teme. Zanima me da li ima zainteresiranih momaka i djevojaka iz dijaspore koji su zainteresirani za povezivanje sa vršnjacima i vršnjakinjama u domovini? Ana reci nam malo više podataka o samoj sebi kao na primjer koliko godina imaš, odakle si, dali si iz dijaspore i tražiš nekog ko je odavde ili si odavde i tražiš nekog ko je iz dijaspore ili si iz dijaspore sa privremenim boravkom ovdje pa tražiš nekog za zajednički život u dijaspori i slične informacije da bi smo znali sa kakvim novim snagama raspolažemo na ovom forumu. Vlado, to me više ne voliš? Odmah druga čim me nema
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 03 stu 2013, 15:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ana reci nam malo više podataka o samoj sebi kao na primjer koliko godina imaš, odakle si, dali si iz dijaspore i tražiš nekog ko je odavde ili si odavde i tražiš nekog ko je iz dijaspore ili si iz dijaspore sa privremenim boravkom ovdje pa tražiš nekog za zajednički život u dijaspori i slične informacije da bi smo znali sa kakvim novim snagama raspolažemo na ovom forumu. Vlado, to me više ne voliš? Odmah druga čim me nema Mislim šta da ti kažem nego jesi neponovljiva, ali nisi nezamjenjiva. Volim ja tebe samo realno ne gajim nadu, već kukuruze, a nada ako dođe, dođe, a ako ne dođe onda back to the dark side.
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Povezivanje dijaspore sa domovinom Postano: 03 stu 2013, 16:09 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Misliš ono, em islamista em ********. E to je dno dna, sodoma i gomora, zlo i naopako. p.s. mi Beograđani priznajemo samo Purgerke. Dzaba što je Mišura najlepša na Balkanu, ali čim progovori smori. Vidis dalmosi najvise priznaju I poznaju beogradjanke Ne znam, Novosađanke su još bolje.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|