HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 vel 2025, 22:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Koji fon vam se najviše sviđa?
Apple Iphone 5S 20%  20%  [ 2 ]
Samsung Galaxy S4 40%  40%  [ 4 ]
Sony Xperia Z1 10%  10%  [ 1 ]
Nokia Lumia 1020 10%  10%  [ 1 ]
Huawei Ascend P2 10%  10%  [ 1 ]
Pantech Vega Iron 0%  0%  [ 0 ]
Motorola Moto X 0%  0%  [ 0 ]
Oppo Find 5 0%  0%  [ 0 ]
HTC One 10%  10%  [ 1 ]
LG G2 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 10
Autor/ica Poruka
 Naslov: Vrhunski telefoni
PostPostano: 04 ruj 2013, 18:18 

Kada biste imali oko recimo najmanje par stotina KM za "bacanje" koji telefon biste sebi kupili da vas služi godinama?

P.S. Obavezno glasajte na anketi prije nego što date odgovor na ovo pitanje.

Vrh

Naslov: Re: Vrhunski telefoni
PostPostano: 04 ruj 2013, 20:21 

Ne razumijem se u te telefone, imam jedan koji nije pametan i star je 5 godina, a sam model 7 godina :) i dobro me služi koja poruka i masu poziva i razgovora sa ljepšim polovicama :)

Možda bi dao veću svotu za mobitel sa kvalitetnom HD kamerom.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013, 14:08 

Citat:
Apple predstavlja novi iPhone: Prezentacija modela 5S i 5C 10. septembra

Novi iPhone 5S mogao bi dobiti i senzor za otisak prsta kojim bi budući korisnici otključavali telefon, ali ta informacija još nije potvrđena

"Apple" će predstaviti novi iPhone 10. septembra, potvrđeno je iz te kompanije.

"Apple" bi najvjerovatnije trebalo da predstavi dvije verzije – 5S i 5C.

Novi iPhone 5S nasljednik je već postojeće "petice", tako da se mogu očekivati poboljšanja poput bržeg procesora i bolje kamere, prenosi SEEbiz.

Pored tih noviteta, novi iPhone 5S mogao bi dobiti i senzor za otisak prsta kojim bi budući korisnici otključavali telefon, ali ta informacija još nije potvrđena.

Pored jače i skuplje verzije, "Apple" bi trebalo da predstavi i jeftiniju verziju iPhone 5C.

Slovo C u imenu najvjerovatnije obilježava glavnu karakteristiku tog telefona, a to su boje (color).

"Apple" će takođe predstaviti i novi operativni sistem iOS7.

Izvor: http://www.vijesti.me/vijesti/apple-predstavlja-novi-iphone-prezentacija-modela-5s-5c-10-septembra-clanak-147719

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 17:00 

Defintiivno sam za iPhone, iako sam korisnik Samsunga...ali kad naši operateri nemaju u ponudi Apple telefone. Na žalost, jer Apple traži da se proda do 100.000 telefona godišnje, to je kod nas u BiH nemoguće:(

Iako sam na m:tel-u, već više od 10 godina, mislim da imaju najbolju ponudu ostalih uređaja, posebno kad su u pitanju HTC i Samsung, www.mtel.ba/eshop-privatni/ često gledam, jer mi je istekao ugovor pa mogu novi telefon da uzmem, ali se razmišljam da li je bolje da uzmem HTC ili Samsung s4? Ili možda ovaj Active? Šta vi kažete? Trenutno koristim telefon Samsung S3. Ili možda da ostanem na ovom uređaju?

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 17:48 

Vladimir RUS je napisao/la:
Kada biste imali oko recimo najmanje par stotina KM za "bacanje" koji telefon biste sebi kupili da vas služi godinama?

Vrhunski telefoni za "par stotina KM"??! Na kojem to ti tržištu kupuješ high class telefone za low class cijenu?

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 18:26 

Kilzo je napisao/la:
Defintiivno sam za iPhone, iako sam korisnik Samsunga...ali kad naši operateri nemaju u ponudi Apple telefone. Na žalost, jer Apple traži da se proda do 100.000 telefona godišnje, to je kod nas u BiH nemoguće:(

Iako sam na m:tel-u, već više od 10 godina, mislim da imaju najbolju ponudu ostalih uređaja, posebno kad su u pitanju HTC i Samsung, www.mtel.ba/eshop-privatni/ često gledam, jer mi je istekao ugovor pa mogu novi telefon da uzmem, ali se razmišljam da li je bolje da uzmem HTC ili Samsung s4? Ili možda ovaj Active? Šta vi kažete? Trenutno koristim telefon Samsung S3. Ili možda da ostanem na ovom uređaju?

Ako hoćeš moje mišljenje, Samsung Galaxy S4 definitivno. :)

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 18:28 

Bobovac je napisao/la:

Vrhunski telefoni za "par stotina KM"??! Na kojem to ti tržištu kupuješ high class telefone za low class cijenu?

Zato sam ispred "par stotina KM" napisao "najmanje". :whistling

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 19:34 

Bobovac je napisao/la:

Pa nije bas ni par stotina markica niska klasa telefona. Ako hoces obicni mob, za razgovore i sms imas ih kupiti za nekih valjda 30 KM. Za koju stoju daju se vec naci mobiteli koji nude puno vise. Ja gledam na PIK-u sebi i da se cjenkati za nove stvari...

Evo recimo prvo sto sam naletio... Covjek prodaje Nokiu 808 za 330 KM. Duduse polovan, al tek kupljen i s garancijom od god. dana. Ko hoce dobar mob s jednom od najboljih kamera (bolji je samo mislim od isto Nokie Lumie najnovija ne znam koja...) za ne veliku lovu.

http://www.pik.ba/artikal/9614243/nokia ... ena-za-s3/

Svi mi prdimo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.