|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Vrhunski telefoni Postano: 04 ruj 2013, 18:18 |
|
|
Kada biste imali oko recimo najmanje par stotina KM za "bacanje" koji telefon biste sebi kupili da vas služi godinama?
P.S. Obavezno glasajte na anketi prije nego što date odgovor na ovo pitanje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Vrhunski telefoni Postano: 04 ruj 2013, 20:21 |
|
|
Ne razumijem se u te telefone, imam jedan koji nije pametan i star je 5 godina, a sam model 7 godina :) i dobro me služi koja poruka i masu poziva i razgovora sa ljepšim polovicama :)
Možda bi dao veću svotu za mobitel sa kvalitetnom HD kamerom.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vrhunski telefoni Postano: 09 ruj 2013, 14:08 |
|
|
Citat: Apple predstavlja novi iPhone: Prezentacija modela 5S i 5C 10. septembra
Novi iPhone 5S mogao bi dobiti i senzor za otisak prsta kojim bi budući korisnici otključavali telefon, ali ta informacija još nije potvrđena
"Apple" će predstaviti novi iPhone 10. septembra, potvrđeno je iz te kompanije.
"Apple" bi najvjerovatnije trebalo da predstavi dvije verzije – 5S i 5C.
Novi iPhone 5S nasljednik je već postojeće "petice", tako da se mogu očekivati poboljšanja poput bržeg procesora i bolje kamere, prenosi SEEbiz.
Pored tih noviteta, novi iPhone 5S mogao bi dobiti i senzor za otisak prsta kojim bi budući korisnici otključavali telefon, ali ta informacija još nije potvrđena.
Pored jače i skuplje verzije, "Apple" bi trebalo da predstavi i jeftiniju verziju iPhone 5C.
Slovo C u imenu najvjerovatnije obilježava glavnu karakteristiku tog telefona, a to su boje (color).
"Apple" će takođe predstaviti i novi operativni sistem iOS7. Izvor: http://www.vijesti.me/vijesti/apple-predstavlja-novi-iphone-prezentacija-modela-5s-5c-10-septembra-clanak-147719
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kilzo
|
Naslov: Re: Vrhunski telefoni Postano: 11 stu 2013, 17:00 |
|
|
Defintiivno sam za iPhone, iako sam korisnik Samsunga...ali kad naši operateri nemaju u ponudi Apple telefone. Na žalost, jer Apple traži da se proda do 100.000 telefona godišnje, to je kod nas u BiH nemoguće:( Iako sam na m:tel-u, već više od 10 godina, mislim da imaju najbolju ponudu ostalih uređaja, posebno kad su u pitanju HTC i Samsung, www.mtel.ba/eshop-privatni/ često gledam, jer mi je istekao ugovor pa mogu novi telefon da uzmem, ali se razmišljam da li je bolje da uzmem HTC ili Samsung s4? Ili možda ovaj Active? Šta vi kažete? Trenutno koristim telefon Samsung S3. Ili možda da ostanem na ovom uređaju?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Vrhunski telefoni Postano: 11 stu 2013, 17:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25878 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vladimir RUS je napisao/la: Kada biste imali oko recimo najmanje par stotina KM za "bacanje" koji telefon biste sebi kupili da vas služi godinama?
Vrhunski telefoni za "par stotina KM"??! Na kojem to ti tržištu kupuješ high class telefone za low class cijenu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vrhunski telefoni Postano: 11 stu 2013, 18:26 |
|
|
Kilzo je napisao/la: Defintiivno sam za iPhone, iako sam korisnik Samsunga...ali kad naši operateri nemaju u ponudi Apple telefone. Na žalost, jer Apple traži da se proda do 100.000 telefona godišnje, to je kod nas u BiH nemoguće:( Iako sam na m:tel-u, već više od 10 godina, mislim da imaju najbolju ponudu ostalih uređaja, posebno kad su u pitanju HTC i Samsung, www.mtel.ba/eshop-privatni/ često gledam, jer mi je istekao ugovor pa mogu novi telefon da uzmem, ali se razmišljam da li je bolje da uzmem HTC ili Samsung s4? Ili možda ovaj Active? Šta vi kažete? Trenutno koristim telefon Samsung S3. Ili možda da ostanem na ovom uređaju? Ako hoćeš moje mišljenje, Samsung Galaxy S4 definitivno. :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vrhunski telefoni Postano: 11 stu 2013, 18:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Kada biste imali oko recimo najmanje par stotina KM za "bacanje" koji telefon biste sebi kupili da vas služi godinama?
Vrhunski telefoni za "par stotina KM"??! Na kojem to ti tržištu kupuješ high class telefone za low class cijenu? Zato sam ispred "par stotina KM" napisao "najmanje". ![whistling :whistling](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/whistling.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: Vrhunski telefoni Postano: 11 stu 2013, 19:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Bobovac je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Kada biste imali oko recimo najmanje par stotina KM za "bacanje" koji telefon biste sebi kupili da vas služi godinama?
Vrhunski telefoni za "par stotina KM"??! Na kojem to ti tržištu kupuješ high class telefone za low class cijenu? Pa nije bas ni par stotina markica niska klasa telefona. Ako hoces obicni mob, za razgovore i sms imas ih kupiti za nekih valjda 30 KM. Za koju stoju daju se vec naci mobiteli koji nude puno vise. Ja gledam na PIK-u sebi i da se cjenkati za nove stvari... Evo recimo prvo sto sam naletio... Covjek prodaje Nokiu 808 za 330 KM. Duduse polovan, al tek kupljen i s garancijom od god. dana. Ko hoce dobar mob s jednom od najboljih kamera (bolji je samo mislim od isto Nokie Lumie najnovija ne znam koja...) za ne veliku lovu. http://www.pik.ba/artikal/9614243/nokia ... ena-za-s3/
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|