HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 ruj 2026, 20:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pizda od covika
PostPostano: 11 stu 2013, 23:50 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:

Nakon dugo vremena se neko osvrne na nešto što si napisala i opet nezadovoljna, ccccc... :zubati

To ja " grebem" da ne primijetiš. :D

Inače mojim sinovima će ćaća biti uzor najbolji. To bi bilo najpoštenije a i najpametnije. Zamlaćivati mušku djecu kojekakvim zvijezdama poput fudbalera, pjevača ili glumaca i djevojčice manekenkama ( starletama) je negativno. Takodje i ostavlja poslijedice po psihu djece. Netalentirani dječaci zapostavljaju školu zbog fudbala, a curice obolijevaju od bolumije da bi nakaradno pratile današnje standarde ljepote.
Namjeravam djeci usaditi dakle prave zivotne vrijednosti ( ljubav, poštovanje, odanost i brigu o obitelji)
Tko ti moze biti bolji uzor od sopstvenog oca?

Nema većeg uspjeha ako to ostvariš/ostvarim :D to ti je ujedno besplatan savjet od mene u vezi odgoja :biceovodobro

Ne mozes stavljat u isti kontest fudbalere, pjevace, glumce i starlete.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 23:51 

Vladimir RUS je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

koliko mu vremena treba da se prije treninga slika s klincem i potpiše na loptu/dres/poster?

:rolleyes

Mislim da ovdje u ovom slučaju se ne radi o tome da čovjek tobože "ne želi" se slikati sa svojim fanom (ko bi normalan odbio fana) mislim da je tu najvjerovatnije nešto drugo posrijedi, nešto nevezano za malog pošto možda mu je jednostavno bio loš dan pa nije imao volje ili su ga gnjavili njegovi menadžeri ili možda oboje ili nešto treće sasvim, ko će znati šta je bilo posrijedi, pošto novinari kada pričaju priču oni pričaju samo onu priču koju oni vide ili žele da vide, a koja je najčešće površna i jednostrana kao da čitaš proglas neke partije, a ne novinski članak tako da, na prvi pogled čini se kao jedna sasvim jednostavna vijest, ali zapravo vijest koja zbog šturosti daje mnogo prostora za razna tumačenja. :wink

Vlado, molim te... :001_rolleyes
sumnjam da je ova akcija organizirana na ho-ruk. ono, pojavi se mama s klincem ispred kluba i traži da vidi veličanstvenog Ibru.
netko ga je morao informirati unaprijed. i ako je njemu bio problem provesti pet minuta s bolesnim djetetom, onda je zadnja gnjida.
ne daj Bože da se njegovom djetetu to dogodi, okrenuo bi nebo i zemlju da mu ugodi i olakša bolest. pa bi mogao imati malo razumijevanja i ljudskosti kad je neko nepoznato dijete u pitanju.
znaš kako se kaže - sve što radiš - sebi radiš. ja mu želim sve najbolje, ali ako je ova priča istinita, moje želje mu neće pomoći.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 23:53 

Irma je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

I onda neko kaze da nasilje nije dobro. Pa kako se ne nadje neko da tog Tuhcica malo disciplinara, sipka u zube ili tako nesto.

Odkud znas da lik ne dolazi s podrucja gdje je bio bosjacko-hrvatski sukob, i mozda dozivio svasta i otuda ovakva reakcija.

Ajd Irma ne kaki. :D A kako ti znas da jeste, i kakve to veze ima... Uostalom vidis da je jos balav (ili se meni cini). Taj za vrijeme rata je jos babi Sakibu bio u jajima. Istina je ta je tip jedna mala odvratna fasisticka gnjida.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 23:55 

Aztec je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Odkud znas da lik ne dolazi s podrucja gdje je bio bosjacko-hrvatski sukob, i mozda dozivio svasta i otuda ovakva reakcija.

Ajd Irma ne kaki. :D A kako ti znas da jeste, i kakve to veze ima... Uostalom vidis da je jos balav (ili se meni cini). Taj za vrijeme rata je jos babi Sakibu bio u jajima. Istina je ta je tip jedna mala odvratna fasisticka gnjida.

Odkud znas da mu babo nije ubijen u logoru ili na zivom stitu, pa otud ovakkva reakcija?

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 23:57 

Irma je napisao/la:

To ja " grebem" da ne primijetiš. :D

Inače mojim sinovima će ćaća biti uzor najbolji. To bi bilo najpoštenije a i najpametnije. Zamlaćivati mušku djecu kojekakvim zvijezdama poput fudbalera, pjevača ili glumaca i djevojčice manekenkama ( starletama) je negativno. Takodje i ostavlja poslijedice po psihu djece. Netalentirani dječaci zapostavljaju školu zbog fudbala, a curice obolijevaju od bolumije da bi nakaradno pratile današnje standarde ljepote.
Namjeravam djeci usaditi dakle prave zivotne vrijednosti ( ljubav, poštovanje, odanost i brigu o obitelji)
Tko ti moze biti bolji uzor od sopstvenog oca?

Nema većeg uspjeha ako to ostvariš/ostvarim :D to ti je ujedno besplatan savjet od mene u vezi odgoja :biceovodobro

Ne mozes stavljat u isti kontest fudbalere, pjevace, glumce i starlete.

Mogu..
A što su to neuspjele manekenke, pjevačice, voditeljice i sl nego starlete?
Trebam poticati djevojčicu na gluposti u vezi izgleda, pa da postane opsjednuta, voditi je po audicijama i takmičenjima ljepote kao maloljetnu?

Nemam ja takvih neostvarenih ambicija koje bi na djecu prenosila. 1.Škola, 2.Sport kao fizička aktivnost bez ambicija itd

:D

Rad, red i disciplina!

Samo mene pratile

Vrh

PostPostano: 11 stu 2013, 23:58 

Irma je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

Odkud znas da mu babo nije ubijen u logoru ili na zivom stitu, pa otud ovakkva reakcija?

A od kud ti znas da Mladicu nisu neki muslimani, Bosnjaci ubili neki rod kojih desetak god. prije rata pa od tud Srebrenica?

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 00:13 

Irma je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

Sve da je tako, nije mu bolestan mali kriv za to. Granica se zna.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 00:16 

puntar2.0 je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Ma vidis ti da se nasa Irmica slaze s momkom. :yes

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 00:26 

Aztec je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

I meni se cini.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 10:29 

Irma je napisao/la:
Upravo je primio "Guldbollen" po osmi put.

pa kad je Zlatan najbolji,...

mislim da je tvoja ocjena o "hladnim švedima" u prethodnom postu pretjerana jer oni su što se danas kod ove cyber- kezmadi kaže "cool", eto kad su tako hladna srca zašto Švedi primaju i pomažu toliko po svijetu, a imaju i neka imaju jer znaju i umiju. Ko to pomaže Švede? Ja baš nisam čuo da su tražili a niti primili pomoć od nekoga. To su vrijedini, marljivi i pošteni ljudi, koji puno piju i vjerovatno zato i umiju opstati u onakvoj klimi i podneblju. Negdje se to mora odraziti, ako je to na temperamentu cijena je mala u usporedbi sa svim ostalim vrlinama koje imaju, a imaju ih.

Ovo što se Ibrahimoviću pokušava pretjerano uvaljivati bolesno djete je ispod svakog dostojanstva i pijeteta koje zaslužuje bolesnik, a krivci su sigurno njegovi roditelji koji dopuštaju da se od bolesti djeteta pravi cirkus i ucjene oko poznate osobe.
Nije djetetu dovoljan dres i ostale džidže-midže što je poslao? Ma daj, da sam ja u svom tabijanu dobio dres Maradone ili Pelea, što u današnjim gabaritima Ibra jeste, bio bih presretan i zahvalan. Dočim ovo sve poprima obrise organizirane medijske hajke sa nečasnim namjerama gdje se koristi jadno bolesno djete, jel može niže? Mislim da može jer neki izgleda jedva čekaju i priželjkuju smrt u ovoj priči da se Ibrahimoviću napiju krvi.
Za takav firaunluk trba biti hladan iliti kul i nadam se da ga neće uspjeti degradirati kao čovjeka.

Ili bi da presječe stvar trebao anonimno posjetiti dječaka, rukovati se sa njim bez slikanja i ostalog cirkusa.
Jer kome treba ovoliki cirkus, dječaku sigurno ne.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 10:47 

Irma je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

I onda neko kaze da nasilje nije dobro. Pa kako se ne nadje neko da tog Tuhcica malo disciplinara, sipka u zube ili tako nesto.

Zato što mu piše da je iz Tuzle, u Tuzli je završio osnovnu i srednju školu.
I što i da je ih područja gdje i jeste bio sukob između Hrvata i muslimana? Tebi to opravdava ovakav upis? Ja sam teško stradao od strane muslimana u tom sukobu i nikada nisam ni pomislio tako nešto kada bih vidio sliku malog dječaka i djevojčice bošnjakinje/bošnjaka... a kamoli da to javno napišem. Isto je i sa svim ljudima koje znam.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 15:27 

puntar2.0 je napisao/la:
Bolesni Hajrudin došao u Pariz, Ibrahimović se nije pojavio

- PSG nam je osigurao ulaznice za susret s Lorientom, a mali Hajrudin sav je sretan zajedno s majkom krenuo na put
Bolesni Hajrudin došao u Pariz, Ibrahimović se nije pojavio

Već mjesecima traje priča o dječaku Hajrudinu i nogometašu Zlatanu Ibrahimović. Dječak iz BiH boluje od teškog oblika leukemije i posljednja mu je želja upoznati slavnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića.

No, nikako da do tog susreta i dođe. Zlatan mu je već poslao i potpisan dres, a u video-poruci objasnio mu je da se zbog obveza nikako ne može uživo naći s njim. Tada se u priču uključila humanitarka Thea Rekić koja je ipak pokušala organizirati susret Zlatana i Hajrudina.

Ona je danas u razgovoru za BiH medije otkrila i tamnu stranu ove cijele priče. Naime, iz PSG-a je napokon dobila lijepe vijesti, zvali su ju krajem listopada i rekli da Hajrudin može doći u Pariz te da će se sresti sa Zlatanom. Ipak, na kraju nije sve ispalo po planu...

- PSG nam je osigurao ulaznice za susret s Lorientom, koji se igrao u petak 1. studenog, a mali Hajrudin sav je sretan zajedno s majkom krenuo na put. Došli smo na utakmicu, ali Ibrahimović nije igrao. Međutim, iz kluba su nam javili da je na tribinama i da će se poslije susresti s Hajrudinom. No, uslijedio je novi šok - njega uopće nije bilo na stadionu i nije se javljao na mobitel - ispričala je Rekić te nastavila:

- Tada su nam iz kluba poručili da dođemo ujutro na trening, a kada smo to i napravili, Zlatana opet nije bilo. Rekli su nam da odemo razgledati Pariz, a da će nas poslije spojiti s njim. No, vozač nas je cijeli dan vozio gradom, a od Ibrahimovića ništa. Navečer je Hajrudin već bio jako umoran pa smo otišli u hotel, a i sam vozač rekao nam je da više nema smisla da nas tako dugo zavaravaju. Hajrudin je tužan legao u krevet, a u nedjelju ujutro su nas spakirali i poslali kući. Dječaku je majka rekla da je Ibrahimović ozlijeđen te da je morao u bolnicu. Najgore od svega je to što smo čuli da je taj dan Ibrahimović gledao teniski meč između Nadala i Đokovića - rekla je Rekić koja se pita je li moguće da je Ibrahimović namjerno izbjegao susret.

Otkrila je i da je mali Hajrudin na putu prema zračnoj luci vozaču predao crtež i pismo te zamolio da ih preda Zlatanu...

http://www.vecernji.hr/nogomet/bolesni- ... vio-902067

Sto reci. Naslov teme neka stoji za sebe.

Pa mozda coek nije ni znao da je mali dosao.. Ugl, ovo sve skupa mi je jako tuzno :sad

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 16:28 

ZGabriel je napisao/la:
Vlado, molim te... :001_rolleyes
sumnjam da je ova akcija organizirana na ho-ruk. ono, pojavi se mama s klincem ispred kluba i traži da vidi veličanstvenog Ibru.
netko ga je morao informirati unaprijed. i ako je njemu bio problem provesti pet minuta s bolesnim djetetom, onda je zadnja gnjida.
ne daj Bože da se njegovom djetetu to dogodi, okrenuo bi nebo i zemlju da mu ugodi i olakša bolest. pa bi mogao imati malo razumijevanja i ljudskosti kad je neko nepoznato dijete u pitanju.
znaš kako se kaže - sve što radiš - sebi radiš. ja mu želim sve najbolje, ali ako je ova priča istinita, moje želje mu neće pomoći.

Svejedno, posao fudbalera (barem onih visoko plaćenih) je jako skalabilan tojest uvijek nešto iskrsne u međuvremenu i zato uzdati se da u to da se neko ko stalno ima neke obaveze može tek tako vidjeti ravno je vjerovanju u obećanja političara o boljem životu. :D

Jeste ovaj konkretno slučaj malo da kažem nezgodan, ali vjerujem da je čovjek dosad imao prilike da sluša i sasluša takve, slične i nažalost sigurno čak i traumatičnije priče od ove i uputi im znak pažnje u vidu poklona i slično, ali očigledno je to da je ova priča ta koja je jedina dobila medijsku pažnju (negativnu pošto ne sjećam se kada zadnji put nisam pročitao neku potitivnu vijest, jer na koji god da portal zavirim svaki dan su vijesti sa bombastičnim i šokantnim naslovima, te razne ispovijesti, drumska razbojništva, te muž ubio ženu pa presudio sebi, te hapšenje organizovane narko bande koje slušam svaki dan, te razna analitička istraživanja na temu porasti stope samoubistava i opšte stope kriminaliteta, kao i porodičnog nasilja, pa zatim nasilja na tribinama, nasilja u školi, nasilja na internetu, zatim razne nesreće, poplave, požari, cunamiji, zemljotresi, auto-nesreće itd. Naslovi se mijenjaju, ali zato nedao bog da prođe dan a da se ne napravi članak negativan na svim tematikama, jer treba narod uplašiti što je više moguće), dok oni kojima je Zlatan dosad uputio toplu riječ, kao i na humanitarni način pomogao to očigledno te iste žute novinare ne interesuje pošto takve vijesti očigledno im nisu "sočne".

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 17:02 

Red je oprati čovjeka..Nije znao uopće :(

Citat:
Vijest da je jedan od najboljih fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović u nekoliko navrata izbjegao susret s bolesnim dječakom Hajrudinom Kamenjašem, izazvala je mnoštvo negativnih reakcija u našoj zemlji, ali i u inostranstvu.

Međutim, niko do sada nije objavio šta o cijelom slučaju kaže Zlatan Ibrahimović, slavni fudbaler PSG-a na čiju je adresu usmjeren posljednji val kritike.
Bolesni dječak je, podsjećamo, uz pomoć humanitarke Thee Rekić otputovao u Pariz kako bi upoznao svog idola. Bila mu je to posljednja želja. Ali...
''Iz Pariza su javili da možemo dovesti Hajrudina i da će doći do sastanka sa Zlatanom. Ne mogu da vam opišem tu radost! Sve mi je kao bajka izgledalo”, rekla je humanitarka Thea Rekić koja je odmah, s radosnom viješću pozvala jednog našeg fudbalera da mu javi datum.
Taj fudbaler je finansirao četiri karte za Pariz i platio troškove smještaja. Dodatne troškove, svoj dolazak iz Stuttgarta kao i troškove boravka u Parizu preuzela je Thea... glasila je informacija koju je prije tri dana objavila Slobodna Bosna, uz žalosnu informaciju da do nekoliko dogovorenih susreta ipak nije došlo. Navodi se i kako je u vrijeme planiranog druženja, Zlatan Ibrahimović igrao tenis s Novakom Đokovićem...
Svi mediji u državi, kao i nekoliko inozemnih, među kojima je i Corriere della Sport, preuzelo je i objavilo priču o tome kako teško bolesni dječak Hajrudin, uprkos 'dogovorenom' dolasku u Pariz, nije uspio upoznati svog idola.
Ova priča danas je dobila i svoj prekokret - Zlatan Ibrahimović, navodno, uopće nije ni znao da će dječak doći u Pariz 'da ga upozna':
''Ne osuđujte Zlatana. On nije znao da će Hajrudin doći u Pariz. Trenutno je u Švedskoj'', kazao je za Avaz bivši selektor fudbalske reprezentacije i bivši igrač francuskog prvoligaša, Faruk Hadžibegić, nakon što je u PSG-u istražio da li je dječakov dolazak bio isplaniran...
Dodatni detalji ovog slučaja znat će se sutra, za kada je dnevni list Avaz najavio opsežan članak o tome. Tako je potresna storija o bolesnom dječaku kojem je posljednja želja da se upozna sa Zlatanom Ibrahimovićem ponovo podigla medijsku prašinu.

Samo mene pratile

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 17:17 

Uglavnom Irma, ti kao 100% patriotkinja ne smiješ u budućnosti dozvoliti " da neka svedjanka, norvezanka ili dankinja zgrabi ovakvog jednog našeg "

Drzi tu Skandinaviju na okupu :D

Samo mene pratile

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 18:45 

Irma je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

Kako bi ti lepo branila Mladića i Karadžića da si Srpkinja.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 19:02 

Irma je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

Nabijem tebe I tvoje razmislanje. Koliko glupa trebas biti da ovakvo sto napises

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 19:05 

Irma je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

Pa jebo te njegov babo. Sta mislis da neki idiot napise za ovog malog sto ide kod zlatana
Ko ga sisa balija nek rikne. Zamisli tog kretenluka.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:10 

Tulkas je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Pa jebo te njegov babo. Sta mislis da neki idiot napise za ovog malog sto ide kod zlatana
Ko ga sisa ****** nek rikne. Zamisli tog kretenluka.

Kao prvo samim tim sto je neko ovde nabacio ovaj slucaj koji nem aveze s temom o kojoj pisemo mi je dovoljan da sumnjam u ovo nakaceno,a drugo itekako je moguce da je neki pobornik herceg-bosne napravio lazni profil sa laznom izjavom. Dakle ja vam u ovo nabaceno ne vjerujem, niti vam vjeruje iko sto dolazi iz podrucja gdje ste htjeli paradrzavu "herceg-bosnu" etnicki cistu primjenjivajuci zlocina kao sredtsvo.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:13 

Aztec je napisao/la:
Irma je napisao/la:

A od kud ti znas da Mladicu nisu neki muslimani, Bosnjaci ubili neki rod kojih desetak god. prije rata pa od tud Srebrenica?

Opet pokazujete na kojem stepenu civilizacije ste vi, a kojem mi. Znaci ti poredis ono sto je R.Mladic naredio i sproveo, sa nekim profilom na facebooku (koji Boga pitaj jeli pravi) koji odbija humanitarnu akciju. To je tebi isto? Ma bravo.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:17 

puntar2.0 je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

I meni se cini.

Uopste se ne slazem stim, i smatram da ima dovoljno dobrih ljudi koji ce pomoci Eduardu i njegov zivot nece zavisit od jednog idiota. Ali kao sto sam vec napisala u ovo sto ste nakacili na ovu temu ja nevjerujem i tacka. Mi nismo cetnici.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:18 

BBC je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Kako bi ti lepo branila Mladića i Karadžića da si Srpkinja.

Nemam ja komplexe ko ti pa da zamisljam takve stvari.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:32 

Uglavnom Irma, ti kao 100% patriotkinja ne smiješ u budućnosti dozvoliti " da neka svedjanka, norvezanka ili dankinja zgrabi ovakvog jednog našeg "

Drzi tu Skandinaviju na okupu :D

Ma sumnjala sam ja odmah u ovu svu nazovi "organizaciju" ovih "humanitaraca". Pokusala sam vam objasnit kako je to sve islo sa Zlatanaom i njegovom povezanoscu sa Bosnom i nasim ljudima. Sama cinjenica da je o odrastao u najgorem naselju u Svedskoj (Rosengård), nemate pojma kakvo je to okruzenje, a uspio je postati ono sto jeste je stvarno za svaku pohvalu. U tom prvom klubu "Balkan" s kojim je poceo, sta mislis ko je tamo preovladavao. Sto se tice Svedjanski nasi su ispocetka bukvalno orgijali s njima, i nisi mogao doci do naseg momka od njih. Valjda im to bilo novo i egzoticno, i naravno lako i dostizno :zubati
Sad je drugacija stvar.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:34 

Imaš ti komplekse, čim si ovdje registrirana. Ja nisam nikad pisao na vašim forumima.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:44 

bumbar92 je napisao/la:
Irma je napisao/la:
Upravo je primio "Guldbollen" po osmi put.

pa kad je Zlatan najbolji,...

mislim da je tvoja ocjena o "hladnim švedima" u prethodnom postu pretjerana jer oni su što se danas kod ove cyber- kezmadi kaže "cool", eto kad su tako hladna srca zašto Švedi primaju i pomažu toliko po svijetu, a imaju i neka imaju jer znaju i umiju. Ko to pomaže Švede? Ja baš nisam čuo da su tražili a niti primili pomoć od nekoga. To su vrijedini, marljivi i pošteni ljudi, koji puno piju i vjerovatno zato i umiju opstati u onakvoj klimi i podneblju. Negdje se to mora odraziti, ako je to na temperamentu cijena je mala u usporedbi sa svim ostalim vrlinama koje imaju, a imaju ih.

Ovo što se Ibrahimoviću pokušava pretjerano uvaljivati bolesno djete je ispod svakog dostojanstva i pijeteta koje zaslužuje bolesnik, a krivci su sigurno njegovi roditelji koji dopuštaju da se od bolesti djeteta pravi cirkus i ucjene oko poznate osobe.
Nije djetetu dovoljan dres i ostale džidže-midže što je poslao? Ma daj, da sam ja u svom tabijanu dobio dres Maradone ili Pelea, što u današnjim gabaritima Ibra jeste, bio bih presretan i zahvalan. Dočim ovo sve poprima obrise organizirane medijske hajke sa nečasnim namjerama gdje se koristi jadno bolesno djete, jel može niže? Mislim da može jer neki izgleda jedva čekaju i priželjkuju smrt u ovoj priči da se Ibrahimoviću napiju krvi.
Za takav firaunluk trba biti hladan iliti kul i nadam se da ga neće uspjeti degradirati kao čovjeka.

Ili bi da presječe stvar trebao anonimno posjetiti dječaka, rukovati se sa njim bez slikanja i ostalog cirkusa.
Jer kome treba ovoliki cirkus, dječaku sigurno ne.

Neznas neke stvari i nemoj meni drzati predavanje o njima. Pomazu i primaju jer im je zemlja velika i nenaseljena, i imaju jos nekih razloga, nebi sad o tome. druga stvar evo Norveska ti je najsjevernija zemlja pa ima tu opet razlike u mentalitetu. Svedska ti je uvijek bila "neutralna", i kadje Hitler usetao u Norvesku, preko Svedske koja je bila opet bila neutralna, i naravno da ce profitirat kada nikad ne ulazis ni u kakav sukob. Nisu Svedsjani cvijece, i ne vlada bas ljubav izmedju njih, Norvezana i Danaca.
Sto se tice malog Hajrudina, vidim da mu se otac nigdje ne spominje, a to moze znacit da ima samo majku koja zeli djetetu da ispuni sve jer dijete nema jos puno vremena. Nije krivamajka nego ovi sto su organizovali ovakav cirkus. Vidjecemo sta ce na kraju ispasti sa ovom pricom. Ibrahimovicu moze ovo veliku stetu navuci ako bi se recimo svedski novinari upetljali i objavili ovo sve. Ugled bi mu bio srozan, dok nasi novinari uopste ne istraziju nego samo popljuju, kako jedam medij uradi tako i svi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: