HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 pro 2024, 13:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1852 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 75  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Islam i pitanja o islamu
PostPostano: 12 stu 2013, 21:39 

Upozorenja: -1
Bilo šta što se smatram zločinom, samo naprijed.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:48 

Citat:
Ibn Aun has narrated: “I wrote a letter to Nafi and Nafi wrote in reply to my letter that the Prophet had suddenly attacked Bani Mustaliq without warning while they were heedless and their cattle were being watered at the places of water.

Their fighting men were killed and their women and children were taken as captives; the Prophet got Juwairiya on that day. Nafi said that Ibn 'Umar had told him the above narration and that Ibn 'Umar was in that army.” Bukhari 3.46.717

- Napad na karavan, svi muškarci poklani i pobijeni.
- Žene ubijenih uzete za ropkinje i za seks.

Asocira li vas na Srebrenicu ? Ako nije to je zato što Mladić nije glumatao "proroka".

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:52 

Citat:
"I was afraid for you with this young lady. You had killed her father, her husband and many of her relatives, I was really afraid for you on her account". (Ibn Ishaq, p. 766)

Ibn Ishaq govori o Židovkinji, (Safiyah), sa kojom je Muhammad proveo noć samo nekoliko sati nakon što joj je poklao svu mušku obitelj i njenog čovjeka.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 21:56 

Citat:
Bukhari 3.34.432: “Narrated Abu Saeed Al-Khudri: that while he was sitting with Allâh's Apostle he said, "O Allâh's Apostle! We get female captives as our share of booty, and we are interested in their prices, what is your opinion about coitus interruptus?" The Prophet said, "Do you really do that? It is better for you not to do it. No soul that which Allâh has destined to exist, but will surely come into existence.”

Muhammadovi ratnici mu se obraćaju sa diemom oko silovanja zarobljenih žena. Zanimalo ih što on misli o "prekidu seksualnog odnosa", običaj da se spriječe neželjene trudnoće u silovanju. Muhammad im ne kaže da je ružno da siluju žene čiju obitelj su pobili prije toga. Konstatirao onako ladno da ne moraju prekidati odnos, "sve je to allahova volja, što mora biti bit će".

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:02 

Koliko znam, Muhamed i njegovi ashabi su se morali braniti od idolopoklonika, samim tim su odgovarali na napade drugih karavana jer je prema islamu dozvoljeno braniti se i uzvratiti napad, iako izričito piše da ne smije napadati prvi. I nemamo uvid u vjerodostojnost tim pripovjedanja, da li je Poslanik lično naredio to (sumnjam)...

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:04 

Ne pravi se mutav. 100% jasno se radi o silovanju bespomoćnih žena. To vama ni Mladić u Srebrenici nije radio.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:08 

Citat:
The Muslims had little source of wealth/survival in the first place. They couldn't go around robbing people, but they also couldn't end up starving to death, so caravan raiding and taking back what was rightfully theirs was the best option.

Those same wealth/belongings would've/was being used by the Quraish to further hurt/inflict pain on the Muslims.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:11 

Što je sad to ? Stavi nešto od Cerića o Srebrenici kao relativno za diskusiju.
Tražio si hadite, ja ti dajem hadite i svjedočenja muhammadovih suvremenika. Uživaj sad, dolaze još neki. Ovo ja više zbog drugih forumaša, ne zbog vas.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:12 

Citat:
“Who is willing to kill Ka'b bin Al-Ashraf who has hurt Allâh and His Apostle?" Thereupon Muhammad bin Maslama got up saying, "O Allâh's Apostle! Would you like that I kill him?" The Prophet said, "Yes." Muhammad bin Maslama said, "Then allow me to say a (false) thing (i.e. to deceive Ka’b).” The Prophet said, "You may say it." Then Muhammad bin Maslama went to Ka’b and said, "That man (i.e. Muhammad) demands Sadaqa (i.e. Zakat [alms]) from us, and he has troubled us, and I have come to borrow something from you." On that, Kab said, "By Allâh, you will get tired of him!" Muhammad bin Maslama said, "Now as we have followed him, we do not want to leave him unless and until we see how his end is going to be. Now we want you to lend us a camel load or two of food." …Muhammad bin Maslama and his companion promised Kab that Muhammad [bin Maslama] would return to him. He came to Kab at night along with Kab's foster brother, Abu Na'ila. Kab invited them to come into his fort, and then he went down to them. His wife asked him, "Where are you going at this time?" Kab replied, "None but Muhammad bin Maslama and my (foster) brother Abu Na'ila have come." His wife said, "I hear a voice as if blood is dripping from him.” Ka'b said, "They are none but my brother Muhammad bin Maslama and my foster brother Abu Naila. A generous man should respond to a call at night even if invited to be killed." …So Muhammad bin Maslama went in together with two men, and said to them, "When Ka'b comes, I will touch his hair and smell it, and when you see that I have got hold of his head, strip him. I will let you smell his head." Kab bin Al-Ashraf came down to them wrapped in his clothes, and diffusing perfume. Muhammad bin Maslama said, "I have never smelt a better scent than this.” Ka'b replied, "I have got the best Arab women who know how to use the high class of perfume." Muhammad bin Maslama requested of Ka’b, "Will you allow me to smell your head?" Ka'b said, "Yes." Muhammad smelt it and made his companions smell it as well. Then he requested of Ka'b again, "Will you let me (smell your head)?" Ka'b said, "Yes." When Muhammad got a strong hold of him, he said (to his companions), "Get at him!" So they killed him and went to the Prophet and informed him. (Abu Rafi) was killed after Ka'b bin Al-Ashraf. [1]

Muhammad zapovjedio ubijanje jednog mladog pjesnika jer mu nisu odgovarali stihovi.

Hadit: Bukhari, 5.59.369

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:20 

Citat:
“Bint Marwan, of Banu Umayyah ibn Zayd, when five nights had remained from the month of Ramadan, in the beginning of the nineteenth month from the hijrah of the apostle of Allâh. `Asma' was the wife of Yazid ibn Zayd ibn Hisn al-Khatmi. She used to revile Islam, offend the prophet and instigate the (people) against him. She composed verses. Umayr Ibn Adi came to her in the night and entered her house. Her children were sleeping around her. There was one whom she was suckling. He searched her with his hand because he was blind, and separated the child from her. He thrust his sword in her chest till it pierced up to her back.

Then he offered the morning prayers with the prophet at al-Medina. The apostle of Allâh said to him: ‘Have you slain the daughter of Marwan?’ He said: ‘Yes. Is there something more for me to do?’ He [Muhammad] said: ‘No. Two goats will not butt together about her.’ This was the word that was first heard from the apostle of Allâh. The apostle of Allâh called him `Umayr, ‘basir’ (the seeing).” -- Ibn Sa`d's in Kitab al-Tabaqat al-Kabir, translated by S. Moinul Haq, Vol. 2, p. 24.

Muhammad zapovijedio da se ubije jedna pjesnikinja jer se u nekoliko stihova bijesno osvrnula na "stranca" (Muhammad) koji je tu došao i zavadio plemena Meke i Medine.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:30 

Citat:
'A'isha (Allah be pleased with her) reported: Allah's Apostle (may peace be upon him) married me when I was six years old, and I was admitted to his house when I was nine years old. Muslim 8. 3310

Citat:
Narrated 'Aisha:that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death). Bukhari 7. 62. 64

Citat:
Narrated 'Aisha:that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: I have been informed that 'Aisha remained with the Prophet for nine years (i.e. till his death)." what you know of the Quran (by heart)' Bukhari 7. 62. 65

Citat:
Narrated 'Ursa:The Prophet wrote the (marriage contract) with 'Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death). Bukhari 7. 62. 88

Muhammad je imao 51. godinu kad je oženio, kad je Aisha imala 6. godina.
Imao je 54 godine kad je, ja silovao kako to drugačije nazvati, kad je ona imala 9 godina.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:40 

BBC je napisao/la:
Citat:
'A'isha (Allah be pleased with her) reported: Allah's Apostle (may peace be upon him) married me when I was six years old, and I was admitted to his house when I was nine years old. Muslim 8. 3310

Citat:
Narrated 'Aisha:that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death). Bukhari 7. 62. 64

Citat:
Narrated 'Aisha:that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: I have been informed that 'Aisha remained with the Prophet for nine years (i.e. till his death)." what you know of the Quran (by heart)' Bukhari 7. 62. 65

Citat:
Narrated 'Ursa:The Prophet wrote the (marriage contract) with 'Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death). Bukhari 7. 62. 88

Muhammad je imao 51. godinu kad je oženio, kad je Aisha imala 6. godina.
Imao je 54 godine kad je, ja silovao kako to drugačije nazvati, kad je ona imala 9 godina.

A provjeri koliko je Mejrem (Marija) imala godina kada je rodila Isusa 13 (neki dan sam baš gledo u na dicaveriiju ili national geographic), druga stvar tu piše kada je ušla u brak sa 9 godina što nije bilo baš neuobičajeno u to vrijeme.
Druga stvar nisu imali bračne odnose dok ona nije postala serijatski punoljetna hadis se prenosi od Aise r.a.

A mogu se ja sa vama raspravljat to nije problem samo najlakse je u na radiju kad voditelju smeta on samo iskljuci slusaoca i ono nastavi pricu tako ste mene izbrisali na soli255 i odjednom svi imate argumente.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:42 

BBC je napisao/la:
Citat:
“Bint Marwan, of Banu Umayyah ibn Zayd, when five nights had remained from the month of Ramadan, in the beginning of the nineteenth month from the hijrah of the apostle of Allâh. `Asma' was the wife of Yazid ibn Zayd ibn Hisn al-Khatmi. She used to revile Islam, offend the prophet and instigate the (people) against him. She composed verses. Umayr Ibn Adi came to her in the night and entered her house. Her children were sleeping around her. There was one whom she was suckling. He searched her with his hand because he was blind, and separated the child from her. He thrust his sword in her chest till it pierced up to her back.

Then he offered the morning prayers with the prophet at al-Medina. The apostle of Allâh said to him: ‘Have you slain the daughter of Marwan?’ He said: ‘Yes. Is there something more for me to do?’ He [Muhammad] said: ‘No. Two goats will not butt together about her.’ This was the word that was first heard from the apostle of Allâh. The apostle of Allâh called him `Umayr, ‘basir’ (the seeing).” -- Ibn Sa`d's in Kitab al-Tabaqat al-Kabir, translated by S. Moinul Haq, Vol. 2, p. 24.

Muhammad zapovijedio da se ubije jedna pjesnikinja jer se u nekoliko stihova bijesno osvrnula na "stranca" (Muhammad) koji je tu došao i zavadio plemena Meke i Medine.

Koja pjesnikinja
BBC je počinio nešto (sad mogu izmislit bilo šta) zato što smo se nas dvojca preporiječili......

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:44 

Ne, bez laganja. Jasno piše da je imala 6. godina kad je ovaj oženio. Sa 9 godina su "konzumirali brak", imali seks. To više ni vaši najjači klerici ne negiraju (pravdaju na razne načine).
Pa ne mislim da si ti nešto pametan da si u stanju to smuljati.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:45 

tuzla255 je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Koja pjesnikinja
BBC je počinio nešto (sad mogu izmislit bilo šta) zato što smo se nas dvojca preporiječili......

Tipično ogavno muslimanski. Znači nije zločin zapovijediti svom ratniku da ubije bespomoćnu ženu ?

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:48 

Volim ja na ovakvim temama loviti ove somine "graDŽane". :laugh

Ovo ja više pišem zbog Hrvata i raznih "Junuza" da vide da tamo gdje islam ljudima zavrti mozgom nema surađivanja i stvaranja bilo čega zajedničkog.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:49 

bura je napisao/la:
soli255 je napisao/la:
Niko mi ne odgovori na

Slušaj da ne bude zabune ja Isu a.s. (Isusa) volim više nego i oca i mater zajedno jer to je i moj poslanik ali vi ga ne volite čim ste od njega napravil cirkus stavljanjem na krst, to je isto ko kad bi ja u znak poštovanja prema srebreničanima uzviukivao nož žica Srebrenica, pato je najveća uvreda za njih a tako i za Isusa (Isa a.s.) to razapinjanje.
Druga stvar šta da je kojim slučajem ubijen na giljotini ili vješanjem štabi mjesto krštenja i krsta na vratu bi nosio giljotinu i giljotinio se.

A ako već slijediš Isusa interesujeme koliko si pročito od biblije, znaš li da ti je zabranila svinjetinu.

Na grobovima stanuju i noće na skrovitim mjestima,jedu svinjetinu,meću u zdjelu jela nečista. (Biblija, Izaija,65.4)

...pritom jedu meso svinjeće nečisto, miševe; svi će izginuti, veli Gospod. (Biblija, Izaija,66.17)

A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen,ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti, niti se njhove strvine doticati - za vas su one nečiste. (Biblija, Levitski zakon 11:7,8)

Prvo, nama Isus nije poslanik nego sin Bozji, odnosno pravi coek i pravi Bog, a drugo, imas ti cirkus u glavi idiote jedan nekulturni!

Ako je Isus Bog onda Bog sve zna je li tako i kad će neko umrijeti i kad će sudnji dan i sve ono što je za nas smrtnike skriveno.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:50 

Aaa, stari trik. Vrati se na priču o Isusu.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:54 

A sad naprijed izbrišite me pa ono ko mi smo u pravu.
A zaboravio sam za ono da su svi banovi bosanski bili kršćani a ne bogumili tako srbi kažu da su bili pravoslavci a dokaz im je Vlatko Vuković koji je učestvovao u bitci za srpstvo mada ja mislim da on jeste bio katolik mada nisam 100% siguran).

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 22:57 

De ti malo o ovim haditima. Mani se muslimanskog naprdivanja.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:00 

BBC je napisao/la:
Aaa, stari trik. Vrati se na priču o Isusu.

A šta ti nisam odgovorio o Muhamedu ja sam ti poslo gdje je Muhamed a.s. zabranio ubijanje starih i ne moćnih a za te hadise koje si ti naveo trebam procitat jer nisam ja neki vjerski učenjak da bi sve znao al provjerit cu ako me ne izbrisete pa ono ostane ono ne javljam se više a vi u pravu.
A nisi mi odgovorio ako si vjernik i postujes Boga da li mislis [b]DA LI BOG ZNA SVE ONO ŠTO MI NE ZNAMO I KAD ĆE SE DESITI DUDNJI DAN [b]

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:04 

I Ratko Mladić je zabranio ubijanje žena i djece. Čak im i autobuse osigurao. Muhammad je to što je ostalo živo "preobratio na islam".
Tko je pozitivniji tu ?

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:06 

tuzla255 je napisao/la:
A nisi mi odgovorio ako si vjernik i postujes Boga da li mislis [b]DA LI BOG ZNA SVE ONO ŠTO MI NE ZNAMO I KAD ĆE SE DESITI DUDNJI DAN [b]

I šta onda,ti ćeš postaviti pitanje a kako to Isus nije znao kad je sudnji dan?

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:07 

Pa kako je Bog ako nezna jer Bog je onaj koji sve zna

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:08 

Izučavao sam život ovog divnog čovjeka, i, po mom mišljenju on je daleko od toga da bude Antihrist, već bi trebao da se zove Spasitelj čovječanstva. Vjerujem da, ako bi se čovjeku poput njega dala vlast nad svijetom, da bi uspio u rješavanju problema [svijeta] i donio bi toliko poželjkivani mir i sreću. Moja prognoza je da će vjera Muhammeda postati prihvatljjiva za Evropu sjutrašnjice, kao što počinje da bude prihvatljiva Evropi današnjice. (George Bernard Shaw, The Genuine Islam, vol. 1, no. 81936.)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1852 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 75  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: