|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 165 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 16:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60959 Lokacija: DAZP HQ
|
Alfa je opis za zgodnu ženu pokvarenu u duši.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 16:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Porsche, Bembare i Mečke su ipak pročitane ko bukvar, i dobro poznate na ovim prostorima (dobro Porsche malo manje). Alfa Romeo nije neka brutalna snaga i njemačka preciznost (i detalj na posteru svakog adolescenta), nego uzvišenost, elegancija, pa i unikatna misterioznost. Alfa je thinking, refined man's Porsche. uglavnom izvan tvoje kategorije. drži se ti fiće. Ovo je moje trenutno auto, ali mi ne pada na pamet usporedba sa ženskim čeljadem, barem ne sa forumskim:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 16:23 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17476 Lokacija: יום טוב
|
zašto ne? ionako pišeš o dojmovima. koliko u njima ima istine, druga je priča.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 16:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: Alfa je opis za zgodnu ženu pokvarenu u duši. Pokvarena u kom smislu? Krije tajne, čeka te kvar kada najmanje očekuješ? Meni su pozitivne asocijacije, izlistao sam ih sve na prošloj stranici.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 16:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60959 Lokacija: DAZP HQ
|
u svakom. Alfa je predivna na prvu, sve dok se ne spetljaš s njom. samo se dobro utegnula i sastavila na neko vrijeme dok se na navučeš, a onda se krene raspadat, pa shvatiš da je emocionalno nezrela, plitka, a u ekstremu možda i psihopat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 16:32 |
|
|
dudu je napisao/la: u svakom. Alfa je predivna na prvu, sve dok se ne spetljaš s njom. samo se dobro utegnula i sastavila na neko vrijeme dok se na navučeš, a onda se krene raspadat, pa shvatiš da je emocionalno nezrela, plitka, a u ekstremu možda i psihopat. netko se opekao u prošlosti, čini mi se.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 19:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7386 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: cijenim trud, ali fulao si marku. Svaka čast za model mala.To je i moja tiha patnja otkad znam za sebe.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 22:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Idemo redom:
Sarajka Đevojka - Tesla Model S: Novo, nedokazano, s potencijalno velikim mogućnostima. Prosto te mami da izvučeš iz garaže i odradiš đir-dva. Skupo, privlači pažnju, ali dugoročno isplativa opcija (električni pogon).
Sayuri: Volvo S40: Dokazano, sigurno, estetski skladno, organizirano, inteligentan i intuitivan layout u kabini, rentabilno, iznenađujuće moćno kada okolnosti nalažu.
ZGabriel: Alfa Romeo Giulietta: Dobro čuvana tajna i unikat na našim prostorima unatoč bogatoj tradiciji, sofisticirano, elegantno, misteriozno.
bura: Mini Cooper: Relativno novo, i na prvu pomisao totalno van šablona, ali sa čudnim magnetizmom i radoznalošću da probam, uz latentni strah da će mi se unatoč predrasudama strašno svidjeti. Totalno netipičan model u BiH, ali ti vremenom uđe u krvotok, iznutra totalno drukčije od doživljaja baziranog na eksterijeru. Brzo, mobilno, zanimljivo (na momente čak i uzbudljivo), i vrlo zahvalno (ipak je BMW)!
Šeha: Opel Astra: Šabloniziran komercijalni model za gradsku vožnju, manje-više nepromijenjen u zadnjih 20 godina, ali sa različitim brandingom za različita tržišta: U kontinentalnoj Europi Opel, u Engleskoj Vauxhall, u SAD General Motors, u Aziji Holden. haha
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 22:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: u svakom. Alfa je predivna na prvu, sve dok se ne spetljaš s njom. samo se dobro utegnula i sastavila na neko vrijeme dok se na navučeš, a onda se krene raspadat, pa shvatiš da je emocionalno nezrela, plitka, a u ekstremu možda i psihopat. Alfa je cudan auto, s nekim nelogicnostima u samoj kabini od drzaca za case, pepeljare koja se ne moze izvuci jer udara u nesto i sl... Sve u svemu lose autom. Pri tim ne mislim na bilo koju forumasicu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 22:08 |
|
|
dudu je napisao/la: u svakom. Alfa je predivna na prvu, sve dok se ne spetljaš s njom. samo se dobro utegnula i sastavila na neko vrijeme dok se na navučeš, a onda se krene raspadat, pa shvatiš da je emocionalno nezrela, plitka, a u ekstremu možda i psihopat. Ni znao nisam. U obranu Alfe se može reći da se većina žena pokaže ovakvima, bar u blažem obliku.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 23:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministry of Sound je napisao/la: Idemo redom:
Sarajka Đevojka - Tesla Model S: Novo, nedokazano, s potencijalno velikim mogućnostima. Prosto te mami da izvučeš iz garaže i odradiš đir-dva. Skupo, privlači pažnju, ali dugoročno isplativa opcija (električni pogon).
Sayuri: Volvo S40: Dokazano, sigurno, estetski skladno, organizirano, inteligentan i intuitivan layout u kabini, rentabilno, iznenađujuće moćno kada okolnosti nalažu.
ZGabriel: Alfa Romeo Giulietta: Dobro čuvana tajna i unikat na našim prostorima unatoč bogatoj tradiciji, sofisticirano, elegantno, misteriozno.
bura: Mini Cooper: Relativno novo, i na prvu pomisao totalno van šablona, ali sa čudnim magnetizmom i radoznalošću da probam, uz latentni strah da će mi se unatoč predrasudama strašno svidjeti. Totalno netipičan model u BiH, ali ti vremenom uđe u krvotok, iznutra totalno drukčije od doživljaja baziranog na eksterijeru. Brzo, mobilno, zanimljivo (na momente čak i uzbudljivo), i vrlo zahvalno (ipak je BMW)!
Šeha: Opel Astra: Šabloniziran komercijalni model za gradsku vožnju, manje-više nepromijenjen u zadnjih 20 godina, ali sa različitim brandingom za različita tržišta: U kontinentalnoj Europi Opel, u Engleskoj Vauxhall, u SAD General Motors, u Aziji Holden. Evo Haiku Mozarte koji voliš da puniš kajdanke. A smajlići su note! Htjeo( ) to ne htjeo ( ) zvaces je mojim imenom ( ) i dok je milujes ( ) u tebi zivim skriveno ( ) uzalud ( )je da ne mislis na mene ( ) uzalud ( )jer tecem ti kroz vene ( ) uzalud ( )je sad ljubis mjesto mene ( ) uzalud ( )jer tecem ti kroz vene ( )
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 05 pro 2013, 23:57 |
|
|
Čime se mogu pohvalit forumašice, na osnovu čega da glasujem? Hoće li barem biti mita sa njihove strane u vidu kuverti?
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:04 |
|
|
haiku??? o majko mila. ovo treba prevest na japanski i proslijedit dalje. eto Josipe, dobio si cajke. opleti!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:11 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7386 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nedostaju ti još dva stiha za pravi haiku.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:12 |
|
|
Alfa je dobar auto. Sve sto se ima reci na temu.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:13 |
|
|
kiler je napisao/la: Nedostaju ti još dva stiha za pravi haiku. moj upis je pravi haiku. ali meni je najljepši jedan koji sam davno čula: gle, ruže, san mnogih ratnika
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:17 |
|
|
I sto znaci, radi se o zeni, ili o potrebi muskaraca da cuvaju nesto njezno poput ruzice. Neka me grom pukne ako ja te poezije razumin, sigurno san priprost za takve stvari.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:22 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: I sto znaci, radi se o zeni, ili o potrebi muskaraca da cuvaju nesto njezno poput ruzice. Neka me grom pukne ako ja te poezije razumin, sigurno san priprost za takve stvari. daj puntar, ne zajebaji. ruže - proljeće, sunce, romantika, a ratnici negdje u blatu na bojištu. o čemu će sanjati? o kvadratnim jednadžbama?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:23 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: haiku??? o majko mila. ovo treba prevest na japanski i proslijedit dalje. eto Josipe, dobio si cajke. opleti! Opet jer sam opisana u rangu BMW odnosno S klasa Mercedesa? Plači i moliiiii tuu pomoći nemaaaa Inkvii ti vozi Bendzonijaaaa a ti si Tojota bez amortizeraaaaa! Lijepo pajki teta Zgabi!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:25 |
|
|
Ne opet...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:26 |
|
|
ko će drugi nego ciganka iz mahale pokvarit temu...
evo od mene, kad neće nitko drugi:
mahalušo, mahalušo, opet vrag je u te uš'o opet lažeš i spletkariš atmosferu lijepu kvariš.
okani se, garavi skote ove hrvatske ljepote idi svojim ciganima pa cigani dalje s njima.
doviđenja, laku noć
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 00:37 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ko će drugi nego ciganka iz mahale pokvarit temu...
evo od mene, kad neće nitko drugi:
mahalušo, mahalušo, opet vrag je u te uš'o opet lažeš i spletkariš atmosferu lijepu kvariš.
okani se, garavi skote ove hrvatske ljepote idi svojim ciganima pa cigani dalje s njima.
doviđenja, laku noć Tačno si sebe opisala prvom strofom. Na DVA foruma te tvoji Hrvati izbjegavaju. Registruješ se i stalkaš nas po Balkanu I ti i "haverica Monika".. Ako bi mogla birati da budem poput tebe ili Romkinja Čergarka, izabrala bi da budem Čergarka.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 01:03 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 01:06 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: :dragobojic Vidi u ovog potpisa
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Izbor za Miss Hercegbosna.org Foruma 2013 Postano: 06 pro 2013, 09:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tačno si sebe opisala prvom strofom. Na DVA foruma te tvoji Hrvati izbjegavaju. Registruješ se i stalkaš nas po Balkanu I ti i "haverica Monika".. Ako bi mogla birati da budem poput tebe ili Romkinja Čergarka, izabrala bi da budem Čergarka. pa ne možeš. cigančice djevojčice. nemoj mi reći da si i do Kubure stigla. SarajkaCiganka od nemila do nedraga...doduše, Kubura voli punomasne debelguze multikulti "dame", možda bude treća-sreća s njim. možete širit bratstvo i jedinstvo po Austriji.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|