|
|
Stranica: 121/196.
|
[ 4876 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 13 pro 2013, 14:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Čitao sam danas kolumnu u VL, bua konzervativci... Tako, zanimljivo, ljevica, kvaziljevica i HDZ nisu svjesni trenutka. Simulira Nino mogući razvoj događaja... Zanimljivo za pročitat a nažalost na webu nema.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 13 pro 2013, 16:43 |
|
|
Ima na njegovoj fejs stranici, no trenutno sam na Iphoneu pa ne mogu iskopirati. I nisam nešto oduševljen, pomalo je krivo postavljeno. Ti neokonzervativci nisu dobili nikakav legitimitet sa 2/3 glasova za, pa nitko nije glasao Za jer mu se svidjela Ž. Markić 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 13 pro 2013, 17:55 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Nikako se nisam mogao sjetiti na šta mi izgleda situacija sa Ninom i njegovom sljedbom a onda se sjetih: Pa na 'Balkanskog špijuna'.
Kao što glavni lik u filmu naganja 'ubačene elemente kontrarevolucije i kapitalizma' tako i naš Nino poveo borbu protiv 'jugoslovenštine i komunizma' koju većina građana Hrvatske doduše ne vidi ali eto Nino ima nos za njih, namirisao ih je i sad hrabro ih otkriva.
Kad je 2004. isto ovako rulja kestenjara prozivala tadašnju socijaldemokratsku vladu da hoće da isporuči Antu Gotovinu, zemlja se tresla. Sanader ga izruči, nitko 'a' ne reče.
Jedan od najboljih primjera licemjerja podivljale HDZovske rulje koja normalno se ne miri niti će se ikada pomiriti sa gubitkom tako lako pokradenih milijuna, vila, zemljišta, brodova, slika, satova.
Prodavaju nam spiku kako su 'zaštitnici nacije' a da će nas 'Europa oglodati do kosti' a eno svjedoci smo sad kako Ukrajini i staro i mlado skočilo na noge da se obrane od njihovih 'zaštitnika nacionalnih interesa' i njihovih 'Ivkošića, Sanadera i Tomašića'. Svjesni su samo da ih Europa i njezin pravni , ekonomski i politički sustav možem barem donekle ako ne zaštiti a ono ublažiti posljedice strahovite pljačke njihovih Sanadera, Ivkošića, i Vidoševića.
Hercegovina stoji tu gdje i jeste. Hrabro je 1944 'branila Europu od azijatske ruske horde, engleskih kolonijalista i američkih plutokrata'.
Isto tako sad 'brani Hrvatsku od podivljalih komunista, orjunaša i Jugoslavena'
Samo naprijed, samo jako!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 13 pro 2013, 18:19 |
|
|
|
I mene zanima gdje bi recimo Banca stavio na onim grafovima. Ja isto ne vidim jugoslavenstinu ali vidim srhastinu. Ne vidim komumizam ali socijalizma ima. Ima se sto lustrirat. Itekako.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 09:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ko je ovaj lik u Večernjaku, Branimir Pofuk, rijetko plitak i gadljiv lik. U rasčlambi analize ovih Hatesa i Jupeka je uzeo slovo "J" i podsjetio da su se slovom "J" u nacističkoj Njemačkoj obilježavali i Židovi (Juden). Pa to je ispod razine i forumskog trola. Naime, na Internetu postoji nešto što se zove Godwinov zakon, koji nalaže da svaka diskusija, što duže traje neminovno dovodi do nekog oblika poređenja sa Nacistima. Internetska etika također nalaže da osoba koja prva napravi paralelu sa nacistima, automatski gubi diskusiju, koja se tada zatvara. Koga zanima Godwinov zakon ili teorema: http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_lawTakođer je i predvidljivo etiketirao HTS (Hatesa) kao Nacional-Socijalista, ondosno Nacista...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 10:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63844 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Pofuk je bio član prve postave Petog dana, sa Zidićem i Mandićem, kad se emisija možda i nije tako zvala, slabije se već sjećam. uglavnom taj koncept je započeo s njima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 10:05 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6191 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ko je ovaj lik u Večernjaku, Branimir Pofuk, rijetko plitak i gadljiv lik.
Citat: Branimir Pofuk, novinar, glazbeni kritičar i kolumnist Večernjeg lista, rođen u Križevcima. Novinarstvom se počeo baviti kasnih 1980.-ih na zagrebačkom Radiju 101, još u vrijeme dok je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu studirao muzikologiju. Za vrijeme rata radio je za Associated Press te kao novinar prošao većinu ratišta u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.
“Civilnom” novinarstvu vratio se kao prvi glazbeni urednik netom pokrenutog Hrvatskog katoličkog radija, a potom je, od prvog broja, radio u Jutarnjem listu sve do unazad dvije godine kada je prešao u Večernji list. Apologet Olivera Frljića.
Odgojen kao katolik. U najranijem djetinjstvu tako ga je odgajala majka. Bio je ministrant. Završio katoličku gimnaziju u katoličkom sjemeništu.
Supruga mu je Lela Knežević, koja je od tajnice postala urednica na HRT-u bez i jednog objavljenog novinarskog priloga. Nju podržava Miljenko Jergović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 10:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
On je propali sjemeništarac, pa valjda odatle vuče svoje frustracije.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 10:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25014 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Drago Pilsel i Branimir Pofuk - isti ratni put. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 10:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Mogu se samo nadati da mu ga je neki duhovni brat fra. Jeleča zavukao do jaja, i da ga to danonoćno proganja, kao i Pilsela uostalom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 10:30 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mogu se samo nadati da mu ga je neki duhovni brat fra. Jeleča zavukao do jaja, i da ga to danonoćno proganja, kao i Pilsela uostalom. Iskreno ne znam, jer obično ne proučavam intelektualne patuljke, no prije bih rekao sudeći po plitkosti tekstova da on nije mogao držati stvar u gaćama a ne netko drugi 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 10:58 |
|
|
|
Tipični čovjek kojem je vjera ispred nacije pa ga previše preuzme univerzalnost katoličanstva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 11:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nema to veze sa vjerom već utjecajem njegove okoline na njega. I željom da se zadrži dobra plaća. Židovi su mu (im) jasno rekli što misle o braku i poređenjima sa "nacistima". I ako pored toga i dalje insistiraš na takvim kolumnama to radiš iz mržnje i zlobe, ne neinformiranosti.
Ispravnije pitanje bi bilo zašto Večernji daje ljudima plaće za "pluralizam" i kontra mišljenja ako i sami znaju da su laži. Zašto nagrađuju laži, valjda postoje drugačija mišljenja da ne moraju biti laž. Ali eto, Amerikanci i jesu izmislili kolumne da se vlasnik medija ogradi od sudskih tužbi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 11:13 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6191 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
volvoks je napisao/la: Tipični čovjek kojem je vjera ispred nacije pa ga previše preuzme univerzalnost katoličanstva. Nije mu vjera ispred nacije. On više nije katolik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 11:17 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: volvoks je napisao/la: Tipični čovjek kojem je vjera ispred nacije pa ga previše preuzme univerzalnost katoličanstva. Nije mu vjera ispred nacije. On više nije katolik. Istina, zamijenio sam ga sa Šolom što se tiče backgrounda i dobio krivi zaključak na osnovu teksta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 11:28 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Pilsel, Pofuk, Zidić, Mandić, Eca, Peca, Ovi , Oni.
Brate mili priznajte da je Nino progutao motku i to je to.
Problem je što od njega stvoriste božanstvo i kako sad puku reći da božanstvo počelo nesuvislo se ponašati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 12:49 |
|
|
|
Ne, već je premalo jedan Nino za sva ta govna, a gdje je još BiH.
Nije Pofuk bio takav prije. U zadnjih par godina je podilkanio totalno. Gledam na barometar.hr sve njegovi tekstovi, sam sebe i klika čini mi se.
Mislim da je trenutno najnekvalitetnije što VL ima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 12:57 |
|
|
Sva sreća pa Rudanicu više nitko ne doživljava: 'Uživala sam u Srbiji koja ima fašizam, ali i Gospođu ministarku. Hrvatska ima samo fašizam!' Ako vam je do praćenja sličnih likova. Ja ne znam zašto vas oni fasciniraju.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 13:25 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Crni Božo je napisao/la: Moram se složiti sa ovime. Izgleda da je Stankoviću zadaća bila okarakterizirati Ninu kao okorjelog desničara u očima ljevičara, neoliberala, anacionalnih i sličnih, te je u tome dobrim dijelom i uspio. A pošto u javnome životu većinom prolaze ti urbani neoliberali, ovime si je Nino zatvorio dosta vrata u tome segmentu, no sa druge strane otvorio dosta njih u političkom smislu (ako se poželi aktivnije baviti politikom vjerojatno bi mu većina stranaka desnoga centra otvorilo svoja vrata).
Btw. baš me zanima, dali u Hercegovini uopće postoji pojam - urbani neoliberal, a hrvatskog porijekla, znači nekakav APS (anacionalan - permisivan - socijalan) po Raspudićevoj podjeli. pogledajte onaj video iz dubrovnika i obratite pozornost oko kojih političkih kategorija će se vodit budućnost. obje počinju s H. Na ovo misliš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 13:40 |
|
|
NINO RASPUDIĆ U DUBROVNIKU: Razotkriveni su temelji hrvatskog društva, moćnici iz onog režima i njihovi potomci drže poluge moći! Doslovce 'čovjek na čovjeku': Izniman interes dubrovačke publike za predavanje ovoga vrsnog intelektualca LEX PERKOVIĆ 'Prvo smo dobili loše objašnjenje kako se zakonom štiti branitelje, kao da će Finci ili Portugalci pisati optužnice protiv branitelja. Druga je taktika bila promjena Ustava o ne zastarijevanju političkih ubojstava. No kako je rastao pritisak iz Europske komisije, pribjeglo se ovoj taktici, prvo priznavši da je došlo do pogreške, ali da će se pogreška ispraviti 1. srpnja 2014. Očito je bilo ili riječ o kupovanju vremena i saniranju političke štete koja bi nastala Perkovićevim svjedočenjem, ili su se nadali da će biologija učiniti svoje'. 'Očito je da su UDBA-ške ili post UDBA-ške strukture u Hrvatskoj i dalje toliko jake da su u stanju gurnuti Vladu u borbu s malim šansama za pobjedu, da bi se zaštitilo jednog jedinog čovjeka koji to apsolutno ne zaslužuje. A utjecaj struktura se vidi i na sinu gospodina Perkovića. Ja bih razumio da je riječ o stručnjaku bez kojeg obavještajni sustav ne funkcionira, ali to nažalost nije tako. Radi se u potpunom analfabetu kada je u pitanju obavještajni sustav'. Jugoslavenske strukture i dalje na vlasti
'Rasplet će biti zanimljiv, jer su razotkriveni pravi temelji hrvatskog društva. Očito je da moćnici iz onog režima i njihovi potomci nisu izgubili kontrolu nad polugama moći. Automatizam EU-a ih je natjerao na panične reakcije koje vidimo. Izručenje Perkovića i ekipe mogao bi biti početak razračunavanja s totalitarnim naslijeđem. Kostur je ispao iz ormara i nitko ga ne može vratiti u ormar', pričao je Raspudić pred mnoštvom Dubrovčana u samostanu Svete Klare. ‘Boje se razbijanja mita o sretnom društvu u onoj državi, gdje su se po bivšem predsjedniku nazivali gradovi dok je bio živ, danas se tome u Sjevernoj Koreji smijemo. Jeli se lustracija trebala provesti 90-tih, jeli se nakon što je zemlja obranjena trebalo ljude iz onog sustava maknuti od poluga moći, to su prava pitanja koja traže odgovore'.
REFERENDUM O BRAKU ‘Dio komunista, KOS-ovaca, UDBA-ša se uvukao u nove strukture, dio se prikrio pa naknadno isplivao na površinu, a najzanimljiviji broj njih je ušao u tzv. civilno društvo. Sa Marxa su vrlo lako prešli na kapitalizam. Oni koji su propagirali tzv. proletarijat sada pričaju o pravima žena, ljudskim pravima, ekologiji. Vidljiva je hegemonija upravljanja koja je pripala istim strukturama koje po prvi put ne znaju što će raditi. Sa referendumom koji se dogodio 1. prosinca gube kontrolu. Prvo su ismijavali ljude koji su skupljali potpise, pa je krenulo pričom o ‘Opus Dei’ i bogatašima koji ne plaćaju porez. Ljudi su osjetili kako im se nešto nameće, i dogodio se građanski aktivizam. Iako su se svi mediji solidarizirali protiv inicijative, referendum se dogodio. Očito je da plan o indoktrinaciji nije uspio’.
‘Sada strukture ‘kmeče’ kako treba pojačati građanski odgoj, indoktrinaciju. Pokazalo se da su nespremni na dijalog, služii su se dehumanizacijom neistomišljenika što je metoda iz davnih vremena. Analiza medija dva tjedna prije referenduma pokazuje kako su se strukture i mediji ponašali fašistoidno’, jasan je bio Raspudić.TKO ZAPRAVO VLADA HRVATSKOM ‘Današnji vladar Hrvatske je spoj liberalnog kapitalizma, ultra lijeve vrijednosti što se tiče životnih vrijednosti, i izrazito je anacionalan. Nekakav spoj Vladimira Bakarića, Donalda Trumpa i Eltona Johna, to vam je EPH, oni će vas uvjeravati kako su štrajkaši totalni neradnici, poput sveučilišnih prefesora ili liječnika, recimo. Što se tiče životnih vrijednosti sve prolazi, i naravno Jugoslavija je bila divna. Nakon devedesete je došlo do konzervatizacije društva. No, doći će do toga da će se ova inicijativa artikulirati kroz politički ili neki drugi oblik, a ono što na mladima ostaje, onima koji su rođeni u Hrvatskoj ostaje da se politiziraju. Da se bave javnim stvarima, da ne budu idioti u onom grčkom smislu, da prate što se događa, dakle da nam politiku ne vode jugoslavenski fosili čiji je politički staž, u pravilu, započeo početkom sedamdesetih’, zaključio je Raspudić. HRVATSKA KONFUZNA POLITIČKA SCENA ‘Nejasne su političke podjele u Hrvatskoj. Nejasne su u cijelom svijetu, jer su se dogodile kultne promjene. Podjela lijevo-desno nije više jasna. SDP se bavio desnim politikama, dok je politika HDZ-a bila izrazito socijalna. Vlada HDZ-a glasuje za zakon kojem se Crkva protivi, a ljevica je zapravo elitistička. Zato je primjerenija trodimenzionalna podjela, koja uz podjelu lijevo-desno ima parametre političkih Hrvata i Jugoslavena, druga je os vrijednosti iz svakodnevnog života, dok je treća os odnos prema radu i kapitalu. Ovom podjelom se dobiva puno bolja podjela koja zahvaća svaki segment odruštva. Nino Pavić i EPH ‘I u ovoj podjeli se nađe stvarni vladar Hrvatske JPK (jugoslaven, permisivan, kapitalist). To je Nino Pavić, i to je ideologija koju promiče Jutarnji list. ‘On’ je pomodan Europejac, poznavatelj japanskih restorana, regionalist. S druge strane spektra imamo HTK (Hrvat, tradicionalist, kapitalist). Ovo je pandan JPK-u i iza njega se krie najveće licemjerje. Sanaderština je najbolji primjer toga, nisu to kapitalisiti koji bi ulagali, nego samo za ‘sisanje’ uz pomoć veza i monopolističkog položaja.’ ‘Najveći protvnik JPK-a je HTS, dakle Hrvat, tradicionalist, socijalno osjetljiv, on je JPK-u najveća prijetnja, jer mu se suprostavljaju na sve tri osi. Između JPK-a i HTS-a će se voditi bitka u narednim godinama’, opisao je Raspudić kompleksnost političke zbilje u Hrvatskoj. Pitanja iz publike Ovakav skup nije mogao proći bez pitanje iz publike, koja su mahom bila vezana na jučerašnje gostovanje gospodina Raspudića u emisiji Nedjeljom u 2. ‘Popili smo piće nakon emisije ja i gospodin Stanković, bilo je tu i folklora, ali na taktiku jeli bolji Ronaldo ili Messi… Ako je meni bolji Messi, druga strana inzistira na Ronaldu, i tako unedogled’. Dao je Raspudić i savjet mladima koji se sve više iseljavaju, kazavši kako nigdje nije blistavo. ‘Bio sam nedavno u Kanadi, našim ljudima tamo nije jasna tzv. pozitivna histerija koju hrvatski lijevi mediji stvaraju o Kanadi. Teško da tamo u bilo kojim poslovima možemo konkurirati Kinezima ili Pakistancima. Nigdje nije med i mlijeko, nemojte iseljavati’, zaključio je Raspudić. http://www.portaloko.hr/clanak/nino-ras ... a/0/54795/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 13:54 |
|
|
Nino je u jučerašnjem Petom danu pokazao da je izrazito liberalan što se tiče rasnog pitanja, smatra da su bijelci u JAR-u kolonizatori te se složio sa idejama Deana Dude o zemljišnim i ekonomskim reformama, tako da bi bogatstvo i podjela zemljišta pratilo rasnu podjelu stanovništva, što je s etičke razine itekako upitno. Je li Nino nakon forumskih prvoboraca razočarao i Doca? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 13:58 |
|
|
|
Nitko nije savršen. Svatko ima mana.
No hoćeš li ti jednom pokazati i vrlinu?
Ili se samo zadovoljavaš nivoom provokacije i apologetike neobranjivog?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 14:31 |
|
|
|
Apsolutno nikada ne branim neobranjivo, to ostavljam onima s radikalnijim stavovima. Raspudićev izrazito negativan stav spram kolonijalizma je oblikovan zbog patronizirajućeg stava zapadnih sila prema ovom području kao i promatranja ovdašnjih naroda kao divljaka koje treba civilizirati. Tu je još i nesvrstanost koja je dovela do toga da kolonizirane promatramo kao potlačenu braću. Posljedica je toga da Raspudić dijeli stav debele većine Hrvata te mu se ne može ništa zamjeriti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 14:48 |
|
|
doc je napisao/la: Sva sreća pa Rudanicu više nitko ne doživljava: 'Uživala sam u Srbiji koja ima fašizam, ali i Gospođu ministarku. Hrvatska ima samo fašizam!' Ako vam je do praćenja sličnih likova. Ja ne znam zašto vas oni fasciniraju. Da, nikako, evo je u Nedjelju u Nu2. Ja ne znam kome nije iznenađenje kad otkrije da su Rudanica i Matvejević Hercegovci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: dr.sc. Nino Raspudić Postano: 14 pro 2013, 15:23 |
|
|
|
Nije li i zrikavac ovakvom matricom pokušavao opisati političku orijentaciju u nekoj od svojih kolumni...ako se dobro sjećam pisao je isto nešto takvo, jupek, jutes i sl...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|