|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
suzi
|
Naslov: Naocare Postano: 22 svi 2013, 13:15 |
|
|
Trend 2013: Upadljive naočare za sunce
Novi trend za proleće 2013. godine jesu upadljive naočare. Do sada neviđene naočare za sunce primećene su na skoro svim revijama, a prednjače naočare neobičnih oblika, sa upečatljivim šarama i u više boja. Morate imati jedne ovakve i bićete sigurno zapažene u masi drugih crnih, običnih naočara. Kada budete krenuli u kupovinu novih naočara, imajte sledeće u vidu – i nećete pogrešiti:
Neobičan oblik
Opredelite se za naočare koje nisu klasičnog oblika, koje imaju oštar oblik, neobične ivice i ukrašene ručke. Svi oblici su dozvoljeni – od okruglog, srcastog, zvezdastog, retro mačkastog – šta god vam padne na pamet. Budite dovoljno hrabre i posmatrajte svet kroz naočare nesvakidašnjeg oblika. Sigurno ćete biti primećene sa ovakvim naočarimaMačkast oblik naočara je u trenduZašto da ne? Naočare zvezdastog oblika i naočare sa blještećim detaljima
Jarke boje
Izaberite neke naočare jarke boje. Proleće stiže, pa zašto se ne biste malo poigrali bojama i umesto klasičnih crnih ili braon naočara izabrali neke, recimo zelene, crvene, plave?Posmatrajte svet kroz jedne ovakve – ružičaste naočareNaočare plave boje su must have ovog proleća
Nijansirane
Davno je prošlo vreme jednobojnih naočara i onih sa mat nijansama. Izaberite neke kojima se prelivaju boje, ili koje su u dve kontrastne nijanse – dobro je dok je neočekivano. Neobične naočare - samo za hrabre devojkeDvobojne naočare
Naočare sa printom
Pored oblika, pri izboru naočara obratite pažnju i na print. Sve prolazi – cvetovi, tufne, geometrijske šare. Budite smele i istaknite se savršenim izborom za predstojeće proleće i leto.Vesele šarene naočare začiniće svaku kombinacijuOdaberite svoje tufničaste naočareNaočare na cvetiće su odličan izbor;)
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 22 svi 2013, 13:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Nisam osobito ljubiteljica jarkih boja, šarenila i cvijetića a ni čudnih srcastih oblika.Osjećala bi se djetinjasto.Mada mogu razumijeti da smjelije osobe to vole.Ja volim kape, sportske većinom.Štite kosu od znojenja, sunca a mogu posluziti i kao zaštita za oči.U svim bojama :) No naočarima klasičnim i uobičajnim dajem ipak prednost.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
suzi
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 18 pro 2013, 23:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisam osobito ljubiteljica jarkih boja, šarenila i cvijetića a ni čudnih srcastih oblika.Osjećala bi se djetinjasto.Mada mogu razumijeti da smjelije osobe to vole.Ja volim kape, sportske većinom.Štite kosu od znojenja, sunca a mogu posluziti i kao zaštita za oči.U svim bojama :) No naočarima klasičnim i uobičajnim dajem ipak prednost. Pametno.Klasičan stil je nepogrešiv ,ove ostale varijante su malo zahtjevnije.
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 19 pro 2013, 02:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Joj koje sam cvike ja imao za voznju... one neke starinske. Gore tamno, dole zute. Al dane nekome ne znam ni ja a bas su bile dobre...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 19 pro 2013, 16:46 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Ja nosim naočale jer moram, a pošto moram trudim se da budu neupadljive i moderne te da stoje sa službenijim stilom tako da nosim dosta tanke sa samo gornjim dijelom okvira . Kad nađem sliku dodat ću na temu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 19 pro 2013, 17:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Zadar1993 je napisao/la: Ja nosim naočale jer moram, a pošto moram trudim se da budu neupadljive i moderne te da stoje sa službenijim stilom tako da nosim dosta tanke sa samo gornjim dijelom okvira . Kad nađem sliku dodat ću na temu. Uvijek elegantan Uvijek u djiru!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 19 pro 2013, 18:50 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ja nosim naočale jer moram, a pošto moram trudim se da budu neupadljive i moderne te da stoje sa službenijim stilom tako da nosim dosta tanke sa samo gornjim dijelom okvira . Kad nađem sliku dodat ću na temu. Uvijek elegantan Uvijek u djiru! Evo ih
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 19 pro 2013, 19:25 |
|
|
Znam Lijepe su. Mada bih ja neke sebi iz fore uzela sa crnim okvirom :) Seksipilna transformacija kao u filmovima. Iz štreberke se pretvaram u divlju zavidnicu! Skidam naočare, puštam kosu, otkopčavam par dugmadi na košulji i cijepanja prorez na suknji do bezobrazluka
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 19 pro 2013, 19:32 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Fino zvuči,možeš i nastaviti. Samo ,kakve to ima veze sa temom??
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 19 pro 2013, 21:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60913 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Skidam naočare, puštam kosu, otkopčavam par dugmadi na košulji i cijepanja prorez na suknji do bezobrazluka..
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
nekretnine
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 23 pro 2013, 13:43 |
|
|
Imam ove Raybanke Ali 90% vremena nosim leće.
|
|
Vrh |
|
|
FEO
|
Naslov: Re: Naocare Postano: 23 pro 2013, 14:21 |
|
|
Nosim ovakve opticke Police. A ove suncane Ray-Ban.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|