|
|
Stranica: 4/20.
|
[ 482 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:00 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kruški, stvarno ima MAte!
Sarajlija. No nije onaj zgodni. Ovaj je kao Uroš ponekad! Sad ga zovemo Deda. Previše ste izbivali s ovoga općilišta, gospođice emt.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60952 Lokacija: DAZP HQ
|
Kruskha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kruški, stvarno ima MAte!
Sarajlija. No nije onaj zgodni. Ovaj je kao Uroš ponekad! Zaboga saro pa neću zgodne napadat onda bi mogla ostat suvog da prostiš jer nadaleko je poznato da ovdje ne zalaze forumaši koji nisu makar 7.85/10.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:02 |
|
|
Nego, jebe li se šta
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
|
|
dudu je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ali čemu toliki trud? Zadar je već rekao...jer Mir nema alternative TM Ajde..logično
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne da mu Inkvi poglavnik odsustva!
On i Aleksa zauzimaju visoke pozicije u Hrvoaziji do Niša!
Ma Inkvi je uvijek bio slab na Srbe, više njih je on zvao na svoj forum. A i mora mu se priznati, jedan je od najboljih poznavatelja naših komšija, to je stvarno istina. Intervenirajte da ujedinimo općilišta! Vi imate tu moć!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:03 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma Inkvi je uvijek bio slab na Srbe, više njih je on zvao na svoj forum. A i mora mu se priznati, jedan je od najboljih poznavatelja naših komšija, to je stvarno istina.
Intervenirajte da ujedinimo općilišta! Vi imate tu moć! Bojim se da to ne bi ni Joža Manolić ujedinio.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Kruskha je napisao/la: SDB je napisao/la: Srbeki su naše cvijeće, to je bar jasno. Ne znam ne znam... ima kvalitetnijih i nadasve ljepših stvari za zaljevati od takovog cvijeća Ima u Civljanama cijelo selo u našoj demokratskoj Zajednici pa reci ti sad da oni nisu naše cvijeće.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
dudu je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Zaboga saro pa neću zgodne napadat onda bi mogla ostat suvog da prostiš jer nadaleko je poznato da ovdje ne zalaze forumaši koji nisu makar 7.85/10. Slike molim! Dokaz!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Zaboga saro pa neću zgodne napadat onda bi mogla ostat suvog da prostiš jer nadaleko je poznato da ovdje ne zalaze forumaši koji nisu makar 7.85/10. No ajde... Samo moji standardi zgodnosti su ti malo iskrivljeni.....
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma Inkvi je uvijek bio slab na Srbe, više njih je on zvao na svoj forum. A i mora mu se priznati, jedan je od najboljih poznavatelja naših komšija, to je stvarno istina.
Intervenirajte da ujedinimo općilišta! Vi imate tu moć! evo čim se ujedine katolici i pravoslavni. iako, mislim da ekumenizam ima veću perspektivu za budućnost.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: onda bi mogla ostat suvog da prostiš jer nadaleko je poznato da ovdje ne zalaze forumaši koji nisu makar 7.85/10.
Slike molim! Dokaz! di si ti bila zadnjih tjedana kad smo se klali sa slikama.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:05 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ne znam ne znam... ima kvalitetnijih i nadasve ljepših stvari za zaljevati od takovog cvijeća Ima u Civljanama cijelo selo u našoj demokratskoj Zajednici pa reci ti sad da oni nisu naše cvijeće. A to su već u rangu degenija
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:07 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Intervenirajte da ujedinimo općilišta! Vi imate tu moć! Bojim se da to ne bi ni Joža Manolić ujedinio. K tome nam sad još otiđoše Perki i Mustač, tako da stvarno nema nade
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:07 |
|
|
Kruskha je napisao/la: dudu je napisao/la: onda bi mogla ostat suvog da prostiš jer nadaleko je poznato da ovdje ne zalaze forumaši koji nisu makar 7.85/10.
No ajde... Samo moji standardi zgodnosti su ti malo iskrivljeni..... ako misliš jel ima forumaša cigo look Ibrakadabra- ima i toga.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:08 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Intervenirajte da ujedinimo općilišta! Vi imate tu moć! evo čim se ujedine katolici i pravoslavni. iako, mislim da ekumenizam ima veću perspektivu za budućnost. Provokatore! Zar ja nisam najdrazi cvjetić? Ujedinio bi se sa storomB i rastkom?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Intervenirajte da ujedinimo općilišta! Vi imate tu moć! evo čim se ujedine katolici i pravoslavni. iako, mislim da ekumenizam ima veću perspektivu za budućnost. Provokatore! Zar ja nisam najdrazi cvjetić? Ujedinio bi se sa storomB i rastkom?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
|
|
dudu je napisao/la: Kruskha je napisao/la: No ajde... Samo moji standardi zgodnosti su ti malo iskrivljeni..... ako misliš jel ima forumaša cigo look Ibrakadabra- ima i toga. Ma jok to... Ako detektiram kojeg prvom ću ti javiti
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:09 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Slike molim! Dokaz!
di si ti bila zadnjih tjedana kad smo se klali sa slikama. Da. Čak smo imali i profesionalni žiri, sastavljen između ostalog od forumašice anaB i dragice88.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:11 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Slike molim! Dokaz!
di si ti bila zadnjih tjedana kad smo se klali sa slikama. Evo meni i Kruški i Ribici šalji: Tvoju, Ministrovu, Mrshinu, Zadrovu i Docovu u prvom krugu. Plus Bobočevu! Šlag!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: evo čim se ujedine katolici i pravoslavni. iako, mislim da ekumenizam ima veću perspektivu za budućnost. Provokatore! Zar ja nisam najdrazi cvjetić? Ujedinio bi se sa storomB i rastkom? to što si najdraži, ne znači da nema i drugog cvijeća. storaB je drinski graničar, a takve se pomno zalijeva. rastko je tu pak da se održi ona Raškovićeva "Srbi su lud narod". i to zalijevamo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: di si ti bila zadnjih tjedana kad smo se klali sa slikama. Evo meni i Kruški i Ribici šalji: Tvoju, Ministrovu, Mrshinu, Zadrovu i Docovu u prvom krugu. Plus Bobočevu! Šlag! ovo sve nije problem, osim Docovu, on je s gnušanjem odbio natjecati se s nama jer citiram: "ja sam za vas ono što je Messi za Ronalda".
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:14 |
|
|
Dudu čemu takav gay avatar? Što si glasao protiv ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:14 |
|
|
Ne izvlačite se! Nego ajmo slike te!
Aleksa u neka doba slike dila na kauču u svilenom ogrtaču a vi ko seoske mlade.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne izvlačite se! Nego ajmo slike te!
Aleksa u neka doba slike dila na kauču u svilenom ogrtaču a vi ko seoske mlade. od njega još imam traume
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 03 sij 2014, 17:16 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Dudu čemu takav gay avatar? Što si glasao protiv ? rečeno mi je da moj Universidad Catholica avatar prijeteći djeluje po manjine, pa se sjetih naše devize Mir nema alternativu TM i odlučih se iskupiti neko vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|