|
|
Stranica: 9/20.
|
[ 482 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:23 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Sve u redu Ribice . Jel tko od vas pretjerao u iću za blagdane ka ja ? Ma jedini si I zašto ti dođeš tu pisati samo kad dođe Ribica? a ja cijelo poslijepodne čamim sama
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:25 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Sve u redu Ribice . Jel tko od vas pretjerao u iću za blagdane ka ja ? Samo ti
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:26 |
|
|
Kruškice, daj mi pošalji život
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:27 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruškice, daj mi pošalji život Sekundu samo .
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:33 |
|
|
Nikad to ne budem prošla... već sam stvarno pomišljala da si skinem onaj program za varanje
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:35 |
|
|
Šta ima i program? A bože
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:38 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Šta ima i program? A bože Ima Lijepo si skineš, namjestiš neograničen broj života i boostera i zuuum! Možeš i preskakat nivoe, sve živo
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:39 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Šta ima i program? A bože Ima Lijepo si skineš, namjestiš neograničen broj života i boostera i zuuum! Možeš i preskakat nivoe, sve živo Ima li i za criminal case?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Kruskha je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sve u redu Ribice . Jel tko od vas pretjerao u iću za blagdane ka ja ? Ma jedini si I zašto ti dođeš tu pisati samo kad dođe Ribica? a ja cijelo poslijepodne čamim sama Možda ciljam baš na Ribicu, tko će ga znati. Eno lijepo je napisano na prethodnoj stranici družba je družba, ali je služba Služba . Nu općenito se razorim već tradicionalno na ove praznike. Jedno četovanje po Velebitu ili Sljemenu mi ne gine, zavisi samo gdje ću prije završiti. Imam dojam na Sljemenu
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:42 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sve u redu Ribice . Jel tko od vas pretjerao u iću za blagdane ka ja ? Samo ti Jah sve jasno
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:45 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ma jedini si I zašto ti dođeš tu pisati samo kad dođe Ribica? a ja cijelo poslijepodne čamim sama Možda ciljam baš na Ribicu, tko će ga znati. Eno lijepo je napisano na prethodnoj stranici družba je družba, ali je služba Služba . Nu općenito se razorim već tradicionalno na ove praznike. Jedno četovanje po Velebitu ili Sljemenu mi ne gine, zavisi samo gdje ću prije završiti. Imam dojam na Sljemenu Joj baš sam nesmotrena i sebična... ako ciljaš na Ribicu nije red da se miješam Nego Ribica i ja idemo na proljeće jedno 3 dana na Velebit .. to će nam biti dovoljno za cijelogodišnje pretjerivanje u iću i piću
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:48 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
Zadar1993 je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ma jedini si I zašto ti dođeš tu pisati samo kad dođe Ribica? a ja cijelo poslijepodne čamim sama Možda ciljam baš na Ribicu, tko će ga znati. Eno lijepo je napisano na prethodnoj stranici družba je družba, ali je služba Služba . Nu općenito se razorim već tradicionalno na ove praznike. Jedno četovanje po Velebitu ili Sljemenu mi ne gine, zavisi samo gdje ću prije završiti. Imam dojam na Sljemenu Juniore, kako izdržavaš ovu već višetjednu južinu? Meni je hrana mila majka, ali vrijeme me kolje. Jučer idem dati krv i ne daju mi zbog niskog tlaka (već sam više puta davao i ovo je prvi put da me vrate). Još kaže doktorica da je to masovna pojava ovijeh dana. Za popizdit, ko da me netko opalio mokrom krpom po tikvi...
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:49 |
|
|
Nemojte se vas dvije na Velebitu zagubiti, mrzio bih da vas vidjeti izgubljene pa da vas mi kršni kamenjarci i Dalmoši moramo spašavati, no ne mogu reći da ne bih uživao u zadatku
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:50 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Nemojte se vas dvije na Velebitu zagubiti, mrzio bih da vas vidjeti izgubljene pa da vas mi kršni kamenjarci i Dalmoši moramo spašavati, no ne mogu reći da ne bih uživao u zadatku U zadatku davanja uplatnica? Ma nećemo se izgubiti... idemo nekom Premužićevom stazom bez skretanja igdje
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:53 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Možda ciljam baš na Ribicu, tko će ga znati. Eno lijepo je napisano na prethodnoj stranici družba je družba, ali je služba Služba . Nu općenito se razorim već tradicionalno na ove praznike. Jedno četovanje po Velebitu ili Sljemenu mi ne gine, zavisi samo gdje ću prije završiti. Imam dojam na Sljemenu Juniore, kako izdržavaš ovu već višetjednu južinu? Meni je hrana mila majka, ali vrijeme me kolje. Jučer idem dati krv i ne daju mi zbog niskog tlaka (već sam više puta davao i ovo je prvi put da me vrate). Još kaže doktorica da je to masovna pojava ovijeh dana. Za popizdit, ko da me netko opalio mokrom krpom po tikvi... Iskreno ja vrijeme gotovo ne osjetim. Mi mladi Zajedničari smo poletni i po ovoj južini. Osobito ako morate potencijalne bolje polovice voditi u šetnju najljepšom hrvatskom rivom . Mene puno više zajebava činjenica da sunca nema zbog ovih oblaka, pa je mračno već oko 3 sata. Dekocentrira me od nekih zadataka, a prispava mi se već oko 9 sati.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:53 |
|
|
Kruskha je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Ima Lijepo si skineš, namjestiš neograničen broj života i boostera i zuuum! Možeš i preskakat nivoe, sve živo Ima li i za criminal case? Ne znam... btw. uhapsila sam ubojicu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:54 |
|
|
P.S. Seniore hvalevrijedna akcija davanja krvi. Gdje se daje ?
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:55 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Juniore, kako izdržavaš ovu već višetjednu južinu? Meni je hrana mila majka, ali vrijeme me kolje. Jučer idem dati krv i ne daju mi zbog niskog tlaka (već sam više puta davao i ovo je prvi put da me vrate). Još kaže doktorica da je to masovna pojava ovijeh dana. Za popizdit, ko da me netko opalio mokrom krpom po tikvi... Iskreno ja vrijeme gotovo ne osjetim. Mi mladi Zajedničari smo poletni i po ovoj južini. Osobito ako morate potencijalne bolje polovice voditi u šetnju najljepšom hrvatskom rivom . Mene puno više zajebava činjenica da sunca nema zbog ovih oblaka, pa je mračno već oko 3 sata. Dekocentrira me od nekih zadataka, a prispava mi se već oko 9 sati. Pa inače ni ja, ali ovo stvarno dugo traje. Doduše, valjda je kombinacija južine, oblaka, ranog mraka i hranusine. Bogu hvala, idući tjedan malo u bijeli svijet, tamo će valjda biti bolje...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:56 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nemojte se vas dvije na Velebitu zagubiti, mrzio bih da vas vidjeti izgubljene pa da vas mi kršni kamenjarci i Dalmoši moramo spašavati, no ne mogu reći da ne bih uživao u zadatku U zadatku davanja uplatnica? Ma nećemo se izgubiti... idemo nekom Premužićevom stazom bez skretanja igdje Spašavanja mladih dama. Mi u Dalmaciji smo nepopravljivi romantičari, a forumski deda kaže i fašisti
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ima li i za criminal case? Ne znam... btw. uhapsila sam ubojicu Aha..kojeg? I ja sam jednog ... samo možda i nije taj jer svejedno treba sve zvijezdice na svim poljima sakupiti i uvijek je neki novi dokaz
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
|
|
Zadar1993 je napisao/la: P.S. Seniore hvalevrijedna akcija davanja krvi. Gdje se daje ? Nije akcija, možeš dati svaki dan osim nedjeljom u Petrovoj 3, na Zavodu za transfuziju. Ne znam kako je u Zadru, ali možeš naći na netu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:57 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Iskreno ja vrijeme gotovo ne osjetim. Mi mladi Zajedničari smo poletni i po ovoj južini. Osobito ako morate potencijalne bolje polovice voditi u šetnju najljepšom hrvatskom rivom . Mene puno više zajebava činjenica da sunca nema zbog ovih oblaka, pa je mračno već oko 3 sata. Dekocentrira me od nekih zadataka, a prispava mi se već oko 9 sati. Pa inače ni ja, ali ovo stvarno dugo traje. Doduše, valjda je kombinacija južine, oblaka, ranog mraka i hranusine Bogu hvala, idući tjedan malo u bijeli svijet, tamo će valjda biti bolje... Na isto mjesto kao i prošle godine u ovo doba ili for pleasure ?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:58 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Kruskha je napisao/la: U zadatku davanja uplatnica? Ma nećemo se izgubiti... idemo nekom Premužićevom stazom bez skretanja igdje Spašavanja mladih dama. Mi u Dalmaciji smo nepopravljivi romantičari, a forumski deda kaže i fašisti Uh..onda smo previše slični..mene optužuju za fašizam gdje god se pojavim. Ali nisam romantična...a niti nepopravljiva... A ko je deda? Ajde ukaži mi na njega
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:58 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa inače ni ja, ali ovo stvarno dugo traje. Doduše, valjda je kombinacija južine, oblaka, ranog mraka i hranusine Bogu hvala, idući tjedan malo u bijeli svijet, tamo će valjda biti bolje... Na isto mjesto kao i prošle godine u ovo doba ili for pleasure ? Isto mjesto, no i tu ima pleasurea, vidjeti neke stare prijatelje, popiti vrhunskog piva...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 18:59 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: P.S. Seniore hvalevrijedna akcija davanja krvi. Gdje se daje ? Nije akcija, možeš dati svaki dan osim nedjeljom u Petrovoj 3, na Zavodu za transfuziju. Ne znam kako je u Zadru, ali možeš naći na netu. Aha. Primljeno na znanje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|