|
|
Stranica: 10/20.
|
[ 482 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:00 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Nije akcija, možeš dati svaki dan osim nedjeljom u Petrovoj 3, na Zavodu za transfuziju. Ne znam kako je u Zadru, ali možeš naći na netu.
Aha. Primljeno na znanje. Nekad su imali odličan sir i vrhnje koje dobiješ nakon davanja. Ne znam kako je sad.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:00 |
|
|
Kruskha je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Ne znam... btw. uhapsila sam ubojicu Aha..kojeg? I ja sam jednog ... samo možda i nije taj jer svejedno treba sve zvijezdice na svim poljima sakupiti i uvijek je neki novi dokaz Ma ne trebaš, ja nisam sve skupila... Tjelohranitelja, sutkinja ga osudila na doživotni zatvor i zahvalila se deputy Ribici na izvrsnoj istrazi
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:02 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Kruskha je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Spašavanja mladih dama. Mi u Dalmaciji smo nepopravljivi romantičari, a forumski deda kaže i fašisti Uh..onda smo previše slični..mene optužuju za fašizam gdje god se pojavim. Ali nisam romantična...a niti nepopravljiva... A ko je deda? Ajde ukaži mi na njega Mene ne optužuju za ništa jer sve upakiram u lijep omot, a kad krenem govoriti kako mislim odmah shvate da imaju posla s lukavim Latinom. Deda? Već češ ga upoznati na ovom bespuću svemrežja. Zašto da kvarim iznenađenja ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:02 |
|
|
Mene je toga uvijek strah iz nekog razloga (davanja krvi) Nisam nikad dala. Iako svaka čast ljudima koji daju krv, a ima ih koji su i preko 100 puta..
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:03 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Aha..kojeg? I ja sam jednog ... samo možda i nije taj jer svejedno treba sve zvijezdice na svim poljima sakupiti i uvijek je neki novi dokaz Ma ne trebaš, ja nisam sve skupila... Tjelohranitelja, sutkinja ga osudila na doživotni zatvor i zahvalila se deputy Ribici na izvrsnoj istrazi E pa njega sam i ja..i sutkinja se takaj zahvalila..samo poslije njega iskoči još neki novi dokaz pa opet skupljati zvijezdice? Ili si ti na trećem nivou već?
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:03 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Aha. Primljeno na znanje. Nekad su imali odličan sir i vrhnje koje dobiješ nakon davanja. Ne znam kako je sad. Pusti to sir i vrhnje. Ja ću ovdje oteti bocu vrhunskog crnog vina i doći s njom u Zegej, kako mi ne bi bilo dosadno. Interested ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:04 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Uh..onda smo previše slični..mene optužuju za fašizam gdje god se pojavim. Ali nisam romantična...a niti nepopravljiva... A ko je deda? Ajde ukaži mi na njega Mene ne optužuju za ništa jer sve upakiram u lijep omot, a kad krenem govoriti kako mislim odmah shvate da imaju posla s lukavim Latinom. Deda? Već češ ga upoznati na ovom bespuću svemrežja. Zašto da kvarim iznenađenja ? Da vidiš..pakiranje znači puno toga u životu ..istina. A daj reci ko je to
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:06 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Mene je toga uvijek strah iz nekog razloga (davanja krvi) Nisam nikad dala. Iako svaka čast ljudima koji daju krv, a ima ih koji su i preko 100 puta.. Znam likove koji su fizički kao planina, a kad vide krv problijede ko male curice .
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:08 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Mene je toga uvijek strah iz nekog razloga (davanja krvi) Nisam nikad dala. Iako svaka čast ljudima koji daju krv, a ima ih koji su i preko 100 puta.. Ja sam davao četiri puta (jučer bi bio peti), i stvarno nije ništa posebno. Malo boli samo na početku kad te pikne i to je to. Inače, višestruki darivatelji dobiju besplatno dopunsko zdravstveno nakon određenog broja davanja (za žene je mislim 25).
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:10 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Nekad su imali odličan sir i vrhnje koje dobiješ nakon davanja. Ne znam kako je sad. Pusti to sir i vrhnje. Ja ću ovdje oteti bocu vrhunskog crnog vina i doći s njom u Zegej, kako mi ne bi bilo dosadno. Interested ? Idem sad na neku večeru kod prijatelja koji ima par sanduka, tako da prvo to moram riješiti.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:12 |
|
|
Gdje će nam jetra druže ? No kad riješiš taj sanduk javi se i dođi probati ovo. Ja bi se u ovom mogao ugušiti, a inače ne volim popiti puno vina.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:13 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Gdje će nam jetra druže :zubati ? No kad riješiš taj sanduk javi se i dođi probati ovo. Ja bi se u ovom mogao ugušiti, a inače ne volim popiti puno vina. U bolje sutra. Apsolutno, apsolutno.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:15 |
|
|
SDB je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Mene je toga uvijek strah iz nekog razloga (davanja krvi) Nisam nikad dala. Iako svaka čast ljudima koji daju krv, a ima ih koji su i preko 100 puta.. Ja sam davao četiri puta (jučer bi bio peti), i stvarno nije ništa posebno. Malo boli samo na početku kad te pikne i to je to. Inače, višestruki darivatelji dobiju besplatno dopunsko zdravstveno nakon određenog broja davanja (za žene je mislim 25). Ja sam prošle godine htjela dati pa mi je rekla nek se udebljam.. i ja sam se udebljala ove godine i idem ovaj mjesec dati krv
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:15 |
|
|
Ma glup ovaj Criminal case... neću to više igrat!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:16 |
|
|
Prijeđi ma Max Paynea Ribice
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:17 |
|
|
Kruskha je napisao/la: SDB je napisao/la: Ja sam davao četiri puta (jučer bi bio peti), i stvarno nije ništa posebno. Malo boli samo na početku kad te pikne i to je to.
Inače, višestruki darivatelji dobiju besplatno dopunsko zdravstveno nakon određenog broja davanja (za žene je mislim 25).
Ja sam prošle godine htjela dati pa mi je rekla nek se udebljam.. i ja sam se udebljala ove godine i idem ovaj mjesec dati krv Bravo
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:18 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Prijeđi ma Max Paynea Ribice Šta je to?
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:19 |
|
|
SDB, šta znači SDB?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:19 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Ma glup ovaj Criminal case... neću to više igrat! Pa šta ti je glupo tamo?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:23 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Prijeđi ma Max Paynea Ribice Šta je to? Kultna igrica. Dojam je kao da si dio krimića .
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:24 |
|
|
Kruskha je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Ma glup ovaj Criminal case... neću to više igrat! Pa šta ti je glupo tamo? Pa riješila sam slučaj, a ne da ići dalje... i za svaku sitnicu trebaš imat bar jednu zvjezdicu, a za skupit ju, potrošit bar pola onih energija... predugo mi traje... Ja ću se držat Candy Crusha
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:24 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: SDB, šta znači SDB? To je bilo i moje pitanje kad sam bio mlad i neiskusan. Sad sam samo mlad
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:27 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Šta je to?
Kultna igrica. Dojam je kao da si dio krimića . Aha Ma ne da mi se to, ja to malo samo, za malo ubit vrijeme Jel igraš inače puno igrica?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:28 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Pa šta ti je glupo tamo? Pa riješila sam slučaj, a ne da ići dalje... i za svaku sitnicu trebaš imat bar jednu zvjezdicu, a za skupit ju, potrošit bar pola onih energija... predugo mi traje... Ja ću se držat Candy Crusha Ma nisi ga riješila..krviog smo u zatvor strpale Ribek Zato ne ide dalje dok sve dokaze ne sakupimo pa onda vidimo tko je pravi ubojica
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Dobre vibracije Postano: 04 sij 2014, 19:33 |
|
|
Idem ja sad.. Book
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|