|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 188 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za poluzati Postano: 08 sij 2014, 13:43 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
e baš takvi.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za poluzati Postano: 08 sij 2014, 13:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za poluzati Postano: 08 sij 2014, 13:45 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: e baš takvi. Pih. Samo ti sebi uzmi onog ružnog vampira dedu, a ja ću sebi Chrisa
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za poluzati Postano: 08 sij 2014, 13:47 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e baš takvi. Pih. Samo ti sebi uzmi onog ružnog vampira dedu, a ja ću sebi Chrisa deda ima 32-33 godine. piletina.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Muški za poluzati Postano: 08 sij 2014, 14:01 |
|
|
Sto je luzati?
I kako ste se sitili Momoe, ta nije da zenske stvarno ne vole oestrogen napumpane metroseksualce. Juhu.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za poluzati Postano: 08 sij 2014, 14:26 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sto je luzati?
I kako ste se sitili Momoe, ta nije da zenske stvarno ne vole oestrogen napumpane metroseksualce. Juhu. Luzati je nešto kao lizati samo finije De vidi Momou..vidi taj pogled ispod obrva
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 09 sij 2014, 21:14 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:25 |
|
|
Ian
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:26 |
|
|
Jeremy
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:27 |
|
|
Haldir
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:36 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Haldir peško. pa jbm kruški, đe ih iskopaš? gaydar ti je u kvaru, pa krivo mjeri?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Haldir peško. pa jbm kruški, đe ih iskopaš? gaydar ti je u kvaru, pa krivo mjeri? Sjebana sam .. šta ću Uostalom....fini su i takvi..ne mora značiti da baš mora biti on ..zadovoljim se i ja nekim sličnim njemu
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:39 |
|
|
Tko je promijenio naslov teme!
Ispravno je poluzati, a ne polizati!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:41 |
|
|
Kruskha je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: peško. pa jbm kruški, đe ih iskopaš? gaydar ti je u kvaru, pa krivo mjeri? Sjebana sam .. šta ću i onda stavi zastavu Herceg-Bosne da pojača efekt. a jesi šašava... meni ti klasično lijepi muškarci izgledaju k'o nacrtani. nekako su mi totalno nestvarni i kad se miču i pričaju. doduše, Gerard Butler je njami.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:41 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Tko je promijenio naslov teme!
Ispravno je poluzati, a ne polizati! Vidi stvarno...
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:43 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Sjebana sam .. šta ću i onda stavi zastavu Herceg-Bosne da pojača efekt. a jesi šašava... meni ti klasično lijepi muškarci izgledaju k'o nacrtani. nekako su mi totalno nestvarni i kad se miču i pričaju. doduše, Gerard Butler je njami. Pa Haldir i Jeremy nisu klasični nimalo Ostatak ekipe i je...ali bože moj...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:43 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Tko je promijenio naslov teme!
Ispravno je poluzati, a ne polizati! zovi bumbara u pomoć, on će ti vratiti U.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:45 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Pa Haldir i Jeremy nisu klasični nimalo Ostatak ekipe i je...ali bože moj... Haldir, aka Craig Parker...lutkica. ama, nije nikakav problem, samo razmišljam naglas. meni je Viggo Mortensen u LOTR-u bio , a uživo me malčice razočarao.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:47 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Pa Haldir i Jeremy nisu klasični nimalo Ostatak ekipe i je...ali bože moj... Haldir, aka Craig Parker...lutkica. ama, nije nikakav problem, samo razmišljam naglas. meni je Viggo Mortensen u LOTR-u bio , a uživo me malčice razočarao. Pa nisam stavila njega kao aka Craig već kao Haldir ...a meni je pak Vigo uživo puno bolji..još je i introvert
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:49 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:50 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Pa nisam stavila njega kao aka Craig već kao Haldir ...a meni je pak Vigo uživo puno bolji..još je i introvert meni je bolji bez perike i šminke (ali prelijep, kao što rekoh). ali zato što ne volim plavušane. Viggo je uživo skoro neprimjetan, ne mogu naći bolji izraz. neupadljiv. mrvicu viši od mene, bezveze obučen, i jako tiho govori. ja sam mu skoro ponudila upaljač jer nije mogao zapaliti cigaretu, onda sam skužila tko jee i pustila ga na miru.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:52 |
|
|
Kruskha je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: peško. pa jbm kruški, đe ih iskopaš? gaydar ti je u kvaru, pa krivo mjeri? Sjebana sam .. šta ću Uostalom....fini su i takvi..ne mora značiti da baš mora biti on ..zadovoljim se i ja nekim sličnim njemu Meni je bio jako zgodan (i još je) Chris Coulson koji je glumio Voldemorta u drugom filmu, odnosno Toma Riddlea koji izađe iz dnevnika Al i on je gay
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Pa nisam stavila njega kao aka Craig već kao Haldir ...a meni je pak Vigo uživo puno bolji..još je i introvert meni je bolji bez perike i šminke (ali prelijep, kao što rekoh). ali zato što ne volim plavušane. Viggo je uživo skoro neprimjetan, ne mogu naći bolji izraz. neupadljiv. mrvicu viši od mene, bezveze obučen, i jako tiho govori. ja sam mu skoro ponudila upaljač jer nije mogao zapaliti cigaretu, onda sam skužila tko jee i pustila ga na miru. Pa meni je upravo zbog toga karakterno divan
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:53 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Sjebana sam .. šta ću Uostalom....fini su i takvi..ne mora značiti da baš mora biti on ..zadovoljim se i ja nekim sličnim njemu Meni je bio jako zgodan (i još je) Chris Coulson koji je glumio Voldemorta u drugom filmu, odnosno Toma Riddlea koji izađe iz dnevnika Al i on je gay Pa ne može se reći da nije zgodan, ali za moj ukus je prebebasta faca.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:54 |
|
|
Kruskha je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Meni je bio jako zgodan (i još je) Chris Coulson koji je glumio Voldemorta u drugom filmu, odnosno Toma Riddlea koji izađe iz dnevnika Al i on je gay Pa ne može se reći da nije zgodan, ali za moj ukus je prebebasta faca. Uf da znam... tebi se sviđa onaj iznakaženi general iz Avatara
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|