|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 188 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:55 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
Kruskha je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Viggo je uživo skoro neprimjetan, ne mogu naći bolji izraz. neupadljiv. mrvicu viši od mene, bezveze obučen, i jako tiho govori. ja sam mu skoro ponudila upaljač jer nije mogao zapaliti cigaretu, onda sam skužila tko je i pustila ga na miru. Pa meni je upravo zbog toga karakterno divan mene je živciralo što je tih. ostalo ok. i još mi je zabrljao potpis u knjizi, to mi je bio vrh. poslije smo se zezale da je to zbog moje haljine. ovaj Riddle je isto zgođušan, ali vidi se da je piletina.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:57 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Pa ne može se reći da nije zgodan, ali za moj ukus je prebebasta faca.
Uf da znam... tebi se sviđa onaj iznakaženi general iz Avatara E sad...i ne baš Trebala bi znati priču zašto je postavljen tada kada je postavljen
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:57 |
|
|
Kruskha je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Uf da znam... tebi se sviđa onaj iznakaženi general iz Avatara E sad...i ne baš Trebala bi znati priču zašto je postavljen tada kada je postavljen A jel je? Znači bila sam u pravu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:58 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Pa meni je upravo zbog toga karakterno divan mene je živciralo što je tih. ostalo ok. i još mi je zabrljao potpis u knjizi, to mi je bio vrh. poslije smo se zezale da je to zbog moje haljine. ovaj Riddle je isto zgođušan, ali vidi se da je piletina. Te žene uvijek misle da netko nešto zabrlja radi njih Ja sam makla u mozgu pa eto... volim još i više maknute... ptsp...šizofrenija...introverrtiranost..fobije..etc etc
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 10:59 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: E sad...i ne baš Trebala bi znati priču zašto je postavljen tada kada je postavljen A jel je? Znači bila sam u pravu Ne pratim te više ...objasni mi
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:00 |
|
|
I btw. daj mi pošalji kartu za vlak da mogu dalje igrat
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:01 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: I btw. daj mi pošalji kartu za vlak da mogu dalje igrat Na čemu? Sagi ili?
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:02 |
|
|
Kruskha je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: I btw. daj mi pošalji kartu za vlak da mogu dalje igrat Na čemu? Sagi ili? Pa da... Candy Crush
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:02 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ja sam makla u mozgu pa eto... volim još i više maknute... ptsp...šizofrenija...introverrtiranost..fobije..etc etc ako ti imaš neku fobiju, nađi nekoga s istom fobijom. bit će vam dvostruko veselo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:03 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: I btw. daj mi pošalji kartu za vlak da mogu dalje igrat pa jeovaspatak, na svim forumima drvite o tim igricama. bolje stavljajte dečkiće na temu.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:03 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Na čemu? Sagi ili?
Pa da... Candy Crush Evo idem...
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:04 |
|
|
Charlie Hunnam, nesuđeni Christan Grey
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:05 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ja sam makla u mozgu pa eto... volim još i više maknute... ptsp...šizofrenija...introverrtiranost..fobije..etc etc ako ti imaš neku fobiju, nađi nekoga s istom fobijom. bit će vam dvostruko veselo. Ne ide to tako... netko mora u nečemu i biti superiorniji ... To ti je ona fora ...recimo budući ima arahnofobiju....ne čekaj ne može...to imam ja... Imaa...a boji se petarda jbg I pukne petarda a on sav u šoku..a ja ga privinem na grudi i gladim po glavi...šuuušuuuu sve je u redu Kruška je tu..šuuššu..
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:17 |
|
|
Kruskha je napisao/la: I pukne petarda a on sav u šoku..a ja ga privinem na grudi i gladim po glavi...šuuušuuuu sve je u redu Kruška je tu..šuuššu.. a jbt, jel ti tražiš frajera ili dijete za posvajanje? edit: zamišljam kruškicu onako sitnu i krhku kako tješi nekog grmalja od 190.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:19 |
|
|
Evo i jednog našeg, i mi konja za trku imamo
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:20 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: I pukne petarda a on sav u šoku..a ja ga privinem na grudi i gladim po glavi...šuuušuuuu sve je u redu Kruška je tu..šuuššu.. a jbt, jel ti tražiš frajera ili dijete za posvajanje? Da li ti mene čitaš sa razumijevanjem? Ne.. Pa idemo ispočetka.. Dobar dan Dobar dan... On ima tu fobiju..tu je malo mako...ali zato recimo ja vidim pauka a on jednom rukom mene digne u zrak čim dalje od pauka (uzeli smo u obzir da je pauk na podu) i drugom rukom ubije pauka Muško je pravo, ali sa falingom
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:22 |
|
|
Ben..oćeš ga sa kratkom :luzanje: Oćeš sa dugom :luzanjem2:
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:23 |
|
|
Ček..nisam dugu učitala
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:23 |
|
|
od naših je meni bio zgodan Ranko Zidarić (a i otac mu ima nešto). ne znam kako sad izgleda. i Dragan Despot. ali i on me razočarao kad sam ga vidjela u prolazu, sitan je k'o čvarak. kruški, razumijem ja tebe, ali opis ti je bio kruška u nevolji: sad vidim da sam opet krivog napisala. nije Zidarić stariji nego Kruno Šarić. ne znam zašto ih mijenjam, uopće ne liče.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:24 |
|
|
Sad jesam
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: od naših je meni bio zgodan Ranko Zidarić (a i otac mu ima nešto). ne znam kako sad izgleda. i Dragan Despot. ali i on me razočarao kad sam ga vidjela u prolazu, sitan je k'o čvarak. kruški, razumijem ja tebe, ali opis ti je bio kruška u nevolji: Mrzim paukove...fuj!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:28 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Mrzim paukove...fuj!
ovaj smajli je kreirala jedna moja frendica koja ima isti problem. ušla je jednom u hotelsku sobu, sjela na krevet i skužila malog maleckog pauka na jastuku. istrčala je vrišteći i tražila premještaj.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:30 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ovaj smajli je kreirala jedna moja frendica koja ima isti problem. ušla je jednom u hotelsku sobu, sjela na krevet i skužila malog maleckog pauka na jastuku. istrčala je vrišteći i tražila premještaj. Ja ne mogu vrištati..da barem mogu... ili vikati ili što ja znam..ja se ukočim smrznem i ni makac .. Pouka iz moje fobije: ne dajte djeci gledati horor filmove ...nikad!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:32 |
|
|
Vratimo se na temu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Muški za polizati Postano: 10 sij 2014, 11:34 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Vratimo se na temu Na zapovijed
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|