HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 sij 2025, 12:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 85 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2
PostPostano: 27 ožu 2013, 23:26 

mateb je napisao/la:
volvoks je napisao/la:
Opet si pio :zubati
Krećem se u krugovima gdje je Iphone must have, tako da nisam imao punu slobodu izbora...

:D

Javite se kad uz tekmu popijete pivicu, gospodine SDB :zubati

Noviji Iphonei imaju iste funkcije kao i svaki drugi mobitel, tako da mi nisu jasni napadi s GEEK fronte. Druga je stvar bila kad prvi Iphone nije imao neke osnovne stvari kao što su MMS i GPS, no sada to nema smisla...

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2013, 23:27 

Naša Kvačica je napisao/la:
Mobitel bi morao stati u džep. Stvarno ne želim tašnu nosat sa sobom zbog tableta sa GSM funkcijom. :zubati

Galaxy note 2 staje u džep bez ikakvih problema. Ima 5,5".

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2013, 23:34 

Naša Kvačica je napisao/la:
Mobitel bi morao stati u džep. Stvarno ne želim tašnu nosat sa sobom zbog tableta sa GSM funkcijom. :zubati

...torbu... :smajl025

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2013, 23:40 

volvoks je napisao/la:
mateb je napisao/la:

:D

Javite se kad uz tekmu popijete pivicu, gospodine SDB :zubati

Noviji Iphonei imaju iste funkcije kao i svaki drugi mobitel, tako da mi nisu jasni napadi s GEEK fronte. Druga je stvar bila kad prvi Iphone nije imao neke osnovne stvari kao što su MMS i GPS, no sada to nema smisla...

Ne znam otkud to da ja uz tekmu ne pijem pivu. :neznam A i ono što sam zaradio, zaradio sam vlastitim žuljevitim rukama. :D

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2013, 23:41 

@SDB , zaključio na temelju jednog posta, slično kao i ti o mom socijalnom statusu :D

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2013, 23:49 

volvoks je napisao/la:
@SDB , zaključio na temelju jednog posta, slično kao i ti o mom socijalnom statusu :D

Puno je teže logički izvesti da, ako pijem vino uz nogomet, UVIJEK pijem vino uz nogomet, nego da, ako imam iphone i krećem se u društvu gdje ga svi imaju (a sam ne zarađujem), mi stari ima love. :zivili

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 07:52 

Vladimir RUS je napisao/la:
Pošto je prošlo oko 11 mjeseci od pokretanja teme sa istim sadržajem (http://hercegbosna.org/forum/internet-racunala/nesto-o-vasem-mobitelu-t6206.html), odlučio sam da pokrenem još jednu takvu temu pošto pretpostavljam da je dosad većina vas promijenila svoje mobilne ljubimce. :zubati

Stoga, kažite nam koji ste mobilni ovaj put odabrali, dakle recite nam koji ste marku i model odabrali, kao i karakterstike, cijenu i slično?

I još jedno pitanje, dali ste ostali vjerni marki mobitela koju ste do sada koristili ili ste se priklonili nekoj drugoj marki? :D
Nokia C6-00

Vrh

PostPostano: 29 ožu 2013, 15:09 

Kamera od 41 megapiksaća,to je najbitnije što mogu istaknuti :neznam

Vrh

PostPostano: 07 sij 2014, 00:56 

Neki dan se igrao sa Windows 8 smartphone. Ako to možeš nazvati igrom, kroz sve opcije i funkcije prođeš za manje od 1 minute. Nešto gluplje u svom životu nisam vidio.

Podsjetilo me na MacBook, evo prika ti si debil i mi smo ti sve namjestili nema nikakvih opcija i podešavanja.

Citat:
KRAJ IGRE: Samsung (Android) je pobijedio Apple!

Najnovije izvješće koje dolazi iz Gartnera odnosi se na isporuke smartphone uređaja u drugom kvartalu ove godine…

Izvješće pokazuje da 79% svih isporučenih uređaja što je oko 178 milijuna pametnih telefona, koristi Android operativni sustav. Od 178 milijuna Android uređaja (ta brojka ne uključuje tablet i ostale Android uređaje) , 40% čine Samsungovi uređaji, što je bilo i za očekivati, javlja ICTBusiness.

Appleov udio na tržištu se smanjio s 19 % u drugom kvartalu 2012 na 14% u istom kvartalu 2013, iako je broj isporuka porastao s 29 na 32 milijuna isporučenih uređaja u istim kvartalima . Također Windows Phone operativni sustav je zabilježio pristojan rast s 2,6% u drugom kvartalu 2012 na 3,3% u istom periodu 2013. Ono što se nije očekivalo je poprilično velik pad BlackBerrya , koji je pao sa 5,2% na 2,7% u drugom kvartalu ove godine, te se broj isporuke spustio s 8 milijuna isporučenih uređaja na 6,2 milijuna.

Iako su brojke za BlackBerry i Windows Phone poražavajuće, Androidu vrlo dobro ide. Iz Applea se brane činjenicom da su se oni odlučili na prodaju samo jednog uređaja. Umjesto da izdaju stotine telefona godišnje kao što je slučaj s Androidom…

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:01 

Na sličnu foru je i Windows postao apsolutni broj 1 kada su u pitanju kompjuteri tako da Google nije uradio ništa revolucionarno što već nije viđeno. I Microsoft bi bio jako popularan na polju telefona kada bi donijeli odluku da besplatno ponude proizvođačima telefona Windows Phone pošto je isti dobar kao Android samo ima manu koja nije u skladu sa višegodišnjim trendom postavljenim još od doba krize, a to je da ljudi hoće dobar softver, ali nisu za to da isti bude dio cijene telefona i tu je Google vidio na vrijeme da nešto takvo slično može da dovede do buma na tržištu sličnom tržištu desktop i laptop računara.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 19:06 

Koji sad telefon uzeti. Od 0€ do 99€ mi nude sve napravljene zadnjih nekoliko mjeseci. Zarađeno od prošlih pretplata.
LG Nexus 5 (19 €) je mrcina po svemu ali nema port za eksternu karticu. A koju kitu će mi više od 16 GB.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2014, 23:47 

Mislim se ovaj uzeti. Samo zbog jedne jedine stvari, onaj kapacitativni stick da ga koristim umjesto prstiju. Smartphone skoro nikad nisam koristio za surfanje. Kad moram napisati SMS od 3 rečenice dođe mi da sebi kosu isčupam.

Sa ovim stickom je već druga priča, da se negdje sjesti i satima koristiti, uživati, kao mali netbook.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 13:40 

zna li netko gdje (i kako, odnosno može li se uopće) za ovaj mobitel skinuti call recorder.

http://www.samsung.com/hk_en/support/mo ... 3300CWKTGY

SAMSUNG GT-C3300K

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 13:46 

Sve što ti treba tu nađeš pretragom, nema boljeg.
http://forum.xda-developers.com/

Inače za to moraš ispuniti 2 uvjeta:
- Da telefon hardware omogućava tako nešto,
- Da instaliraš custom mod (ROM).

Možda imaš sreće pa ti nijedno do toga ne treba ali sumnjam. Meni za HTC Desire je trebalo.
Problem je naime što to proizvođači telefona i OS-a nevoljno rade jer je u većini država protuzakonito nekoga snimati bez da ga upitaš prvo i kažeš da ćeš ga snimati.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 14:32 

OS nije android.

ima svakakvih priglupih aplikacija, ali call recordera nema.

znam da je zabranjeno snimati, ali tko će sve popamtiti kad radiš nekoliko stvari odjednom...

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 14:38 

Jebi ga na toj slici Android. Trebao si odmah napisati. Ali svejedno, custom ROM ti ne gine skoro sam siguran.
Android to bar dozvoljava, ne znam za druge.

Samo sa Apps ne ide jer nemaju low lewel pristup hardware-u. Sjećam se da su za moj HTC Desire uzimali signal koji ide u zvučnik pa ga preusmjeravali u taj recorder.

Ali pogledaj, pričam samo kako sam čitao o mom telefonu. Možda je kod tvog sve lako.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 14:47 

BBC je napisao/la:
Jebi ga na toj slici Android. Trebao si odmah napisati. Ali svejedno, custom ROM ti ne gine skoro sam siguran.
Android to bar dozvoljava, ne znam za druge.

Samo sa Apps ne ide jer nemaju low lewel pristup hardware-u. Sjećam se da su za moj HTC Desire uzimali signal koji ide u zvučnik pa ga preusmjeravali u taj recorder.

Ali pogledaj, pričam samo kako sam čitao o mom telefonu. Možda je kod tvog sve lako.

a u biti možda i jest, ali ovo ej malo stariji mob. nije smartphone. ne razumijem se u to.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 18:09 

Graničar Jozo je napisao/la:
zna li netko gdje (i kako, odnosno može li se uopće) za ovaj mobitel skinuti call recorder.

http://www.samsung.com/hk_en/support/mo ... 3300CWKTGY

SAMSUNG GT-C3300K

Evo probaj ovdje.

http://www.mobyware.net/samsung-champ-c3300-c3303-device-1873/java-call-recorder-free-download-free-46457.html

P.S. Za svaki slučaj, poslije skidanja ovog programa pokreni i antivirus. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 19:02 

e to me zanima. kako pretražiti viruse na mobitelima?

pretpostavljam da AV za Win OS ne skenira i na Android OS.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 12 sij 2014, 21:48 

Da. Imaš ovdje Kaspersky Antivirus prilagođen za Javu.

http://www.mobyware.net/free-samsung-champ-c3300-c3303+antivirus-download-1873-all-1-date.html

http://www.mobyware.net/samsung-champ-c3300-c3303-device-1873/antivirus-tag/kasperskey-free-anti-virus-scanner-download-free-217383.html

A imaš i ovdje.

http://gallery.mobile9.com/c/samsung-c3300k-champ-softwares_3092/1/?fi=52

Dok antivirus za Android imaš na Google Play Storu, a imaš i naprimjer Kaspersky za Android.

http://www.kaspersky.com/downloads/productupdates/mobile_for_android

Znači svi koji prave antivirusne programe za kompjuter, rade to i za telefone s tim da je za svaki OS posebno.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2014, 08:46 

Hvala Vlado.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 13 sij 2014, 11:03 

Naručio sam ovaj Samsumg Galaxy Note 3. Prije toga napravio od kartona model istih dimenzija i debljine da vidim hoće li me živcirati jer je velik. Pa nije nešto strašno, imam duge prste i još uvijek ga mogu sa jednom rukom koristiti.

Ljudi sa onom S-Pen brže pišu text nego ja kucam na tipkovnici laptopa. Kad sam prvo gledao ta videa nije mi bilo jasno što izvode, jesu poludili.
Vrlo inteligentno napravljeno. Staviš Pen na 1 slovo i to je početak, ne dižeđš Pen i program kuži sve dok povlačiš i blizu ravnu crtu do drugog slova, kad sa slova broj 2 skreneš na treće slovo program zna da hoćeš to slovo. Poslije kad odeš na razmak i skreneš sa njega program zna da si završio svoju riječ. Tako genijalno i tako brzo ide pisanje sa samo malo treninga.

A može se i standardno kucati sa Pen ili prstom po slovima, po volji. Ili pisati kao na papiru, program prevede u standardan tekst.

Napokon nešto na tržištu da i za antitalente kao ja za Smartphones neka korist.

Uvijek sam se pitao zašto su sa tržišta nestali oni stari organizers sa Pen. nekad davno sam to koristio na poslu, da danas moram šefu slati raporte sa Smartphones sigurno bih dobio nogu sa posla kako sporo kucam.

Inače Samsung statistika pokazuje da na ova njihova dva Pen modela 69% ljudi koristi Pen. Što znači da se to vraća nazad.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2014, 14:26 

Citat:
Vrlo inteligentno napravljeno. Staviš Pen na 1 slovo i to je početak, ne dižeđš Pen i program kuži sve dok povlačiš i blizu ravnu crtu do drugog slova, kad sa slova broj 2 skreneš na treće slovo program zna da hoćeš to slovo. Poslije kad odeš na razmak i skreneš sa njega program zna da si završio svoju riječ. Tako genijalno i tako brzo ide pisanje sa samo malo treninga.

Tek sada si otkrio Swype!?

To postoji već godinama i možeš da ga koristiš i prstom, na bilo kojem android telefonu. Ja nikad nisam mogao da se naviknem na swype, ne leži mi, pet puta mi je lakše da kucam.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2014, 15:01 

Kakav crni prst, zbog toga sam i uzeo ovo. Svako treće slovo pogriješim. Kad pišem SMS od 3 rečenice najradije bih telefon zviznuo u zid.

Isgto vrijedi za surfanje i kucanje web adrese ili keywords. Zato ga nisam nikad ni koristio za Internet.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2014, 20:25 

Da, to stoji.

Mada, ja i nisam nešto mnogo koristio S Pen na Note 2.

A i swype mi je užas, ne mogu nikako da se naviknem na to, pa sam odustao i da pokušavam.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 85 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: