|
|
Stranica: 12/13.
|
[ 310 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 10 sij 2014, 21:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60956 Lokacija: DAZP HQ
|
doc je napisao/la: Kako se ovo zove? (druga fotka) to je jedna puca tu iz mog i Junuzovog susjedstva. nećeš vjerovati, ali do ušiju se zaljubila u mene prije točno 6 godina. doduše, da to nije ni znala...duga priča.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 10 sij 2014, 22:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 10 sij 2014, 22:49 |
|
|
dudu je napisao/la: doc je napisao/la: Kako se ovo zove? (druga fotka) to je jedna puca tu iz mog i Junuzovog susjedstva. nećeš vjerovati, ali do ušiju se zaljubila u mene prije točno 6 godina. doduše, da to nije ni znala...duga priča. Nije valjda bratska veza?!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 16:55 |
|
|
Krenula je naprijed s tvrtkom Instigo koju je, istina, registrirala još 2012. godine u Splitu u Ivaniševićevoj ulici. Na sudu je tvrdila da su joj mjesečna primanja 20.000 kuna.
U sudnici se njih dvoje prvog dana ročišta, iako su sjedili jedno pored drugog, nisu ni pogledali. Drugoga dana, u petak, nakon stanke, kada su se nekako u isto vrijeme vratili u sudnicu, izmijenili su poglede i sramežljive osmijehe. Međutim, prividnu hladnoću koja sada među njima vlada mogla bi zamijeniti vatra jer izgleda da ne namjeravaju štedjeti jedno drugo. Ona je krivnju prebacila na njega već prvog dana suđenja. Prve iskre te vrste frcale su za ispitivanja pred istražiteljima nakon njihova uhićenja. On je navodno tvrdio da je novac dao Jasmini Bilonić kako bi ga sakrila i da bi se kasnije njime mogla obnoviti crkva svetog Nikole u Baškoj Vodi. Ona je pak to nijekala.
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/tko ... nic-914672Otrov. I ako nije zaliti Simu, neka ga izdrma, ***.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 17:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37948 Lokacija: Gl. grad regije
|
Što su meni ovakve umjetne odvratne. Kad oduzmeš posao frizerki, kozmetičarki i inih ostane umišljena garibuša.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 17:33 |
|
|
Ma sami pogled vuce na morskog pasa, kazen, otrov neki.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 17:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što su meni ovakve umjetne odvratne. Kad oduzmeš posao frizerki, kozmetičarki i inih ostane umišljena garibuša. Te umjetne su zakon, tu je uložen trud, napor, vrijeme, novac, znanje... kad vidiš osrednju trebu ekstra sređenu znaš da je tu stil. A ne neka što se slučajno rodila lijepa i zgodna, pa ni sama ne zna šta će sa sisama...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 17:37 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
Vuče na Seku Aleksić:
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 18:52 |
|
|
Ma da, evo sad gledam Sevu na tv. Ista Michael Jackson. Ulozila je sto jest jest.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 18:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuze, koju si ti ono u tinejdzerskim snovima obljubivao??? Dovodio do ektaze? Zaboravila sam. No nabaci par slika!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 19:01 |
|
|
Nisam samo ja. Sherao sam s Mar-kanom. Tanja Simic guglaj. Uzgred, tad sam bio veliki obozavatelj umjetnickih dijela Terese Orlowsky. Danas kad me ne pucaju hormoni sve je to smijesno ali tad je to bilo tako.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 19:13 |
|
|
Nabaci slike. Što si lijen? Da vidimo što je bilo u djiru!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 20:57 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Meni je to nekako sa starijim ženama nepojmljivo. Previše sam skrušen momak. Neću zaboraviti kada mi je u noćnom klubu neka Australka +40 prošvrljala rukama gdje nije trebala. Osjećao sam se grozno, ta večer je za mene bila gotova.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 21:15 |
|
|
Vukan je napisao/la: Meni je to nekako sa starijim ženama nepojmljivo. Previše sam skrušen momak. Neću zaboraviti kada mi je u noćnom klubu neka Australka +40 prošvrljala rukama gdje nije trebala. Osjećao sam se grozno, ta večer je za mene bila gotova. Problem je samo prvi put Samo pazi da ne oboriš šahovske figure na tabli,kao što se meni desilo
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 22:11 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7386 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vukan je napisao/la: Meni je to nekako sa starijim ženama nepojmljivo. Previše sam skrušen momak. Neću zaboraviti kada mi je u noćnom klubu neka Australka +40 prošvrljala rukama gdje nije trebala. Osjećao sam se grozno, ta večer je za mene bila gotova.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 22:25 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Vukan je napisao/la: Meni je to nekako sa starijim ženama nepojmljivo. Previše sam skrušen momak. Neću zaboraviti kada mi je u noćnom klubu neka Australka +40 prošvrljala rukama gdje nije trebala. Osjećao sam se grozno, ta večer je za mene bila gotova. Problem je samo prvi put Samo pazi da ne oboriš šahovske figure na tabli,kao što se meni desilo Markane, je li teško pridrzavati se bilo u mladosti tebi kao vjerniku čednosti i ne prakticirati Sex prije braka? Okolina, društvo, utjecaj.. Radim studiju pa pitam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 23:12 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
kiler je napisao/la: Vukan je napisao/la: Meni je to nekako sa starijim ženama nepojmljivo. Previše sam skrušen momak. Neću zaboraviti kada mi je u noćnom klubu neka Australka +40 prošvrljala rukama gdje nije trebala. Osjećao sam se grozno, ta večer je za mene bila gotova. +- 5 godina je krajnja granica. Nijesmo svi isti :)
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 23:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Problem je samo prvi put Samo pazi da ne oboriš šahovske figure na tabli,kao što se meni desilo Markane, je li teško pridrzavati se bilo u mladosti tebi kao vjerniku čednosti i ne prakticirati Sex prije braka? Okolina, društvo, utjecaj.. Radim studiju pa pitam. Pa,nisam ja bio nekakav vjernik za primjer,u ta doba...Kao i većina ostalih,pratio sam moderne zapadnjačke tekovine:-)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 23:30 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Markane, je li teško pridrzavati se bilo u mladosti tebi kao vjerniku čednosti i ne prakticirati Sex prije braka?
Okolina, društvo, utjecaj.. Radim studiju pa pitam.
Pa,nisam ja bio nekakav vjernik za primjer,u ta doba...Kao i većina ostalih,pratio sam moderne zapadnjačke tekovine:-) Po utiskom sam veze ministrovog "rodjaka" zato pitam. Nije studija nikakva
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 23:50 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Vukan je napisao/la: Meni je to nekako sa starijim ženama nepojmljivo. Previše sam skrušen momak. Neću zaboraviti kada mi je u noćnom klubu neka Australka +40 prošvrljala rukama gdje nije trebala. Osjećao sam se grozno, ta večer je za mene bila gotova.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 12 sij 2014, 23:53 |
|
|
Pessimus, ni ti ne prakticiraš čednost prije bračne zajednice?
Mislim obzirom na široka interesovanja i dokazano znanje kad je podforum religija u pitanju?:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 13 sij 2014, 01:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pessimus, ni ti ne prakticiraš čednost prije bračne zajednice?
Mislim obzirom na široka interesovanja i dokazano znanje kad je podforum religija u pitanju?:) Prakticiram svjetovni celibat sve dok ga mi ne dođe da ga prekršim.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 13 sij 2014, 01:28 |
|
|
Misliš dok ti se ne ukaze dobra prilika zadovoljavajućeg kvaliteta
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 13 sij 2014, 01:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Misliš dok ti se ne ukaze dobra prilika zadovoljavajućeg kvaliteta
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milfomanija Postano: 13 sij 2014, 01:31 |
|
|
Pošteno, pošteno
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|