|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 01:51 |
|
|
storaB je napisao/la: Pišete gluposti. Dobro pa si ti navratio... Iako bi možda bilo bolje da gospodinu SDB-u pojasniš nove stvari oko popisa...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 01:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
doc je napisao/la: Ja sam ti van konkurencije. Jedinstven. Ma pusti ZG. Kako je u Sarajevu danas? Bio mi frend za novu i oduševile su ga vaše propagandno psihološke fore. 1-0 za šeherski tim. Vratila sam se u Beč. Radim već.. Šeher ko Šeher, obišla sam Posavinu, Tz, pa preko Karaule kući. Onda malo na Vlašić. Snijega ni rad lijeka. I prodje odmor. Što ti frenda oduševilo? Konkretno:)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 01:53 |
|
|
doc je napisao/la: Ja sam ti van konkurencije. Jedinstven. Ma pusti ZG. Kako je u Sarajevu danas? Bio mi frend za novu i oduševile su ga vaše propagandno psihološke fore. 1-0 za šeherski tim. Pojedinačno su fakat ok ljudi, znam samo jednu Bošnjakinju da je ***, ali kolektivno, to je bolest. Zato lako zavaraju ljude i privuku Perece na svoju stranu. Jesi mu objasnio kaj si trebo ili još u društvu glumiš liberala?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 01:55 |
|
|
volvoks je napisao/la: doc je napisao/la: Ja sam ti van konkurencije. Jedinstven. Ma pusti ZG. Kako je u Sarajevu danas? Bio mi frend za novu i oduševile su ga vaše propagandno psihološke fore. 1-0 za šeherski tim. Pojedinačno su fakat ok ljudi, znam samo jednu Bošnjakinju da je ***, ali kolektivno, to je bolest. Zato lako zavaraju ljude i privuku Perece na svoju stranu. Jesi mu objasnio kaj si trebo ili još u društvu glumiš liberala? Ma Doc se takodje kuha kao zaba. Kakvo pojašnjenje. Na mukama je rad mog šarma
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 01:58 |
|
|
volvoks je napisao/la: doc je napisao/la: Ja sam ti van konkurencije. Jedinstven. Ma pusti ZG. Kako je u Sarajevu danas? Bio mi frend za novu i oduševile su ga vaše propagandno psihološke fore. 1-0 za šeherski tim. Pojedinačno su fakat ok ljudi, znam samo jednu Bošnjakinju da je ***, ali kolektivno, to je bolest. Zato lako zavaraju ljude i privuku Perece na svoju stranu. Jesi mu objasnio kaj si trebo ili još u društvu glumiš liberala? Šta ti radiš još budan!? Ma njega su totalno obradili...nema mu spasa...te vole Hrvate, te ni jednu neugodnost nije doživio, čak ga ni moja primjedba da vole RH Hrvate, a ne one ih BiH nije ponukala nego tvrdi da baš vole sve...prava su raja...a na 30 km Republika Srpska, a tamo nam ipak nije pametno da idemo... Uglavnom Emt bi bila ponosna. Da je u Sarajevu... Sarajlije raja, a zli čede po vodstvom dede vrebaju s bregova (dobro to i nije daleko od istine )
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:01 |
|
|
Tko se jednom napije vode sa Baščaršije moj Doc Kraj mu je! Ako te Deda pročita za ovo zadnje promijeniće mišljenje o dobrosusjetskim odnosima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Ja sam ti van konkurencije. Jedinstven. Ma pusti ZG. Kako je u Sarajevu danas? Bio mi frend za novu i oduševile su ga vaše propagandno psihološke fore. 1-0 za šeherski tim. Vratila sam se u Beč. Radim već.. Šeher ko Šeher, obišla sam Posavinu, Tz, pa preko Karaule kući. Onda malo na Vlašić. Snijega ni rad lijeka. I prodje odmor. Što ti frenda oduševilo? Konkretno:) A, zavarala me me lokacija. Ne osvježavaš ju pa valjda zato... Pa ćevapi su ga totalno razočarali ali burekđinica ili šta li Bosna ga je oduševila...derao je po bureku ko mutav...kaže da takav u životu dobar nije pojeo. I naravno raja...sve ih razumiješ jedino ne možeš popamtiti ime niti jednog značajnijeg mjesta u gradu jer je sve hadžihafezbegovićeva nešto...
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:03 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
doc je napisao/la: storaB je napisao/la: Pišete gluposti. Dobro pa si ti navratio... Iako bi možda bilo bolje da gospodinu SDB-u pojasniš nove stvari oko popisa... Nisam se vama obratio. Epic!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:06 |
|
|
Jesi vidio Sarajke s tijestom čuda čine općenito. Nije kvalitet bureka samo po burekdzinicama dobar. A ćevape je trebao traziti po preporuci! Idući put ja te informiram a Ti njega !:) Ako i ti ne navratis iz radoznalosti :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
orleanski
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:08 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 18:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jesi vidio Sarajke s tijestom čuda čine općenito. Nije kvalitet bureka samo po burekdzinicama dobar. A ćevape je trebao traziti po preporuci! Idući put ja te informiram a Ti njega !:) Ako i ti ne navratis iz radoznalosti :) Skoro cijelu sam BiH obišao i definitivno najbolji burek je kod Age u Mostaru. Uvjerljivo najbolji.
_________________ It iz aj.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:10 |
|
|
orleanski je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jesi vidio Sarajke s tijestom čuda čine općenito. Nije kvalitet bureka samo po burekdzinicama dobar. A ćevape je trebao traziti po preporuci! Idući put ja te informiram a Ti njega !:) Ako i ti ne navratis iz radoznalosti :) Skoro cijelu sam BiH obišao i definitivno najbolji burek je kod Age u Mostaru. Uvjerljivo najbolji. Hercegovačka posla Samo se hvališete! Neutemeljeno! Evo ja priznam da su travnički ćevapi najbolji. No burek.. I priznam da je jagnjetina kod Maksumića na Jablanici vrh.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jesi vidio Sarajke s tijestom čuda čine općenito. Nije kvalitet bureka samo po burekdzinicama dobar. A ćevape je trebao traziti po preporuci! Idući put ja te informiram a Ti njega !:) Ako i ti ne navratis iz radoznalosti :) Zapravo jesam, prije 2 sata... Tražio je...zato se i razočarao... Mislim da ću prije do Metropole svih Južnih Slavena ako igdje u tom pravcu neistražene zemlje...mada zašto da ne...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:14 |
|
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jesi vidio Sarajke s tijestom čuda čine općenito. Nije kvalitet bureka samo po burekdzinicama dobar. A ćevape je trebao traziti po preporuci! Idući put ja te informiram a Ti njega !:) Ako i ti ne navratis iz radoznalosti :) Zapravo jesam, prije 2 sata... Tražio je...zato se i razočarao... Mislim da ću prije do Metropole svih Južnih Slavena ako igdje u tom pravcu neistražene zemlje...mada zašto da ne... Kaj si našel? Sarajku ili burekdzincu? U Sofri večerao? Koja je metropola svih J.Slavena? IS?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
orleanski
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: orleanski je napisao/la: Skoro cijelu sam BiH obišao i definitivno najbolji burek je kod Age u Mostaru. Uvjerljivo najbolji. Hercegovačka posla Samo se hvališete! Neutemeljeno! Evo ja priznam da su travnički ćevapi najbolji. No burek.. I priznam da je jagnjetina kod Maksumića na Jablanici vrh. Sve utemeljno. I više puta provjereno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:16 |
|
|
Ma daj. Ćevape sluzite s krompirom i hljebom!
Burek ispod peke uz Neretvu na par mjesta nije loš .. No bolji je u Konjicu kod mosta. Sjeckani.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
orleanski
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma daj. Ćevape sluzite s krompirom i hljebom!
Burek ispod peke uz Neretvu na par mjesta nije loš .. No bolji je u Konjicu kod mosta. Sjeckani. To ne bih znao. Once you try Agin burek, you never go back.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:20 |
|
|
orleanski je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma daj. Ćevape sluzite s krompirom i hljebom!
Burek ispod peke uz Neretvu na par mjesta nije loš .. No bolji je u Konjicu kod mosta. Sjeckani. To ne bih znao. Once you try Agin burek, you never go back.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Zapravo jesam, prije 2 sata...
Tražio je...zato se i razočarao...
Mislim da ću prije do Metropole svih Južnih Slavena ako igdje u tom pravcu neistražene zemlje...mada zašto da ne...
Kaj si našel? Sarajku ili burekdzincu? U Sofri večerao? Koja je metropola svih J.Slavena? IS? Niti jedno...jer smo večerali prije 2-3 sata...a našao sam majstora Stojana Cvetkovića Stoleta i za sada zadovoljava naše nepce...oporavio se čovjek na zg srbijanskim ćevapima... Sofra? Jasno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:25 |
|
|
Kakvi ZG-SRbijanaki ćevapi Perecu? O boze! Jedino mjesto di se ćevap jede je BiH !!!
Sofra da, zakaj ne buš tam jel?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:26 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:30 |
|
|
Fini.
Dobri su zagrebački Srbi pusti ti njih na miru...
Puki mit. Nešto kao i prirođene srpske vojničke vrline...sarajevski ćevapi...pih...
Preporuči nešto Bečanko...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:33 |
|
|
Zna li ovaj čovjek ikad šta priča... čuj mit... :facepalm
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:36 |
|
|
O deda...ne spavaš? Treba se pazit u tvojim godinama...možda još i Solunac budeš.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:37 |
|
|
Pusti ga zemljak vidiš da mu SVA brada masna od bureka Već je pečen! Cvjećari otvoreno!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ja bih da izjavim :D Postano: 13 sij 2014, 02:38 |
|
|
doc je napisao/la: O deda...ne spavaš? Treba se pazit u tvojim godinama...možda još i Solunac budeš. Kaj bilo? Nećete skupa u krstaški pohod na mrske dzihadlije? Ja bureka u novine napakovala za puta!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|