|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 15:32 |
|
|
A ja i pomislio nešto o ženstvenosti.rekoh da hanumi prodam neki novi fazon od vas...a ono revija gaća,k'o da sam u FIS-u na odjelu textila
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 16:21 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vukan je napisao/la: Pola ih izgleda ko papagaji.
Samostojece ili nista. Ovo su revije, malo glamura Neće ti se cura u normalnim okolnostima ovako obući. Na stranu, ima Vukan pravo. Osim toga gdje ćeš više glamura od toga? To je bio dugo vremena statusni simbol dama na zapadu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 16:31 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: A ja i pomislio nešto o ženstvenosti.rekoh da hanumi prodam neki novi fazon od vas... Ja se nadam da je tvoja hanuma dovoljno praktična, prizemljena i samosvjesna žena i da joj ne treba nikakav novi fazon! Živile mudante i mudantice!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 16:43 |
|
|
škerac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A ja i pomislio nešto o ženstvenosti.rekoh da hanumi prodam neki novi fazon od vas... Ja se nadam da je tvoja hanuma dovoljno praktična, prizemljena i samosvjesna žena i da joj ne treba nikakav novi fazon! Živile mudante i mudantice! E,može one gaćke 2. zdesna,što i bubrege čuvaju!2 kom moliću lijepo!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 17:21 |
|
|
Samo da pohvalim temu i gazdaricu (pokretačice teme) i odoh putem svojim.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 17:48 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Mar-kan je napisao/la: A ja i pomislio nešto o ženstvenosti.rekoh da hanumi prodam neki novi fazon od vas...a ono revija gaća,k'o da sam u FIS-u na odjelu textila Nema ovog u FIS-u, a ako budeš htio biti velikodušan prema zeni proslijediću ja tebi adrese gdje da naručiš. Što se tiče ovog veša kod Škerca na slici, istina najudobniji je i najzdraviji no ponekad jednostavno ne IDE uz odjeću. Ljeto, plitke bijele hlače i gačice do pod pazuhe? Gdje to ima? Neka haljina i isto tako, ono se guma uvrti oko struka...
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 17:51 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo su revije, malo glamura Neće ti se cura u normalnim okolnostima ovako obući. Na stranu, ima Vukan pravo. Osim toga gdje ćeš više glamura od toga? To je bio dugo vremena statusni simbol dama na zapadu. Vidi omladine što zagovaraju " minimalizam" Dobro, revije su jedno a perje sluzi kao scenski efekat. Pa ne izvodite cure valjda u halterima i korzetima da će se perjem kititi. Haljina IDE na to. Vlado, hvala. Dobrodošao.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 18:07 |
|
|
Vlado na 2:00 Zavodnik broj 6.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 18:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: škerac je napisao/la: E,može one gaćke 2. zdesna,što i bubrege čuvaju!2 kom moliću lijepo! Bubregare takozvane. Trebalo bi referendum raspisati da li ste za obiteljske gaće. Treba pod muss zaštiti bubrege od sotonskih gaćona što postavlja Sarajkadjevojka. Ja sam ZA !
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 18:31 |
|
|
Kakvi sotonski gaćoni? To su andjeoski Škerac svojoj djevojci/zeni kupi nešto slično u kompletu garantiram da ti vijagra neće trebati. A ni orasi Evo himne za moje gaćone Ti si jara, ti si para, ti ko vrela si I kad te gledam jedu mi se med i orasi Sve sto imam ja bih dao da moja si Ali kad hocu da te zgrabim ipak bezis mi
I bas sve momke lako zapalis pa ohladis I moj mozak bogami ces ti da poludis I kad odustanu svi drugi jer ih rastuzis Ja znam za koga ces na kraju da se odlucis
JER JA SAM ZMIJA, A TI SI ZABA, ZABA MOZES DA BEZIS ALI DZABA, DZABA I KADA UPADNES U ZAMKU TU U SIPRAZJU U JEDNOM ZALOGAJU TEBE JA PROGUTACU - 2X
Ti si socan, ti si mocan, ti si fatalan I bas od uvek sam na takve momke padala Al` da ti sebe predam odmah ja bih plakala Jer bi pomislio sigurno da laka sam
Zato bezim, malo rezim, a ti juris me I sa drugim momcima za mene bopis se a ja te volim duso, ali samo pravim se jer ovako kada nemas me, ja imam te
JER TI SI ZMIJA, A JA SAM ZABA, ZABA MOZES DA PRETIS, ALI DZABA, DZABA I KADA UPADNEM U ZAMKU TU U SIPRAZJU BAS KADA ZINES U DVA SKOKA BRZO NESTACU - 2X
JER JA SAM ZMIJA...
JER TI SI ZMIJA...
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 18:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Na stranu, ima Vukan pravo. Osim toga gdje ćeš više glamura od toga? To je bio dugo vremena statusni simbol dama na zapadu.
Pa ne izvodite cure valjda u halterima i korzetima da će se perjem kititi. Haljina IDE na to. Pa jasno da haljina ide na to što si mislila da ih vodamo okolo u takvoj opremi ? Ipak ne ostane cijelu večer u haljini .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 19:08 |
|
|
Zadar nemoj dalje!
Stranka te prati i ima velike planove s tobom!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 19:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 19:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar nemoj dalje!
Stranka te prati i ima velike planove s tobom! Kakvo pitanje takav i odgovor
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 19:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 21:18 |
|
|
Baš mi se dopadaju prva i treća.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 15 sij 2014, 22:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
JER TI SI ZMIJA...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 09:53 |
|
|
Škerac, jesu ti to zenine veličine šatorskog krila što razvlačiš?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 10:28 |
|
|
Polako, ali sigurno, u modu se vraćaju retro modeli, takozvani “bapski donji veš”. Moderni materijali i krojevi učinili su ove gaćice veoma poželjnim među damama.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 17:15 |
|
|
škerac je napisao/la: Polako, ali sigurno, u modu se vraćaju retro modeli, takozvani “bapski donji veš”. Moderni materijali i krojevi učinili su ove gaćice veoma poželjnim među damama. retro styling
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 17:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: :D
Baš mi se dopadaju prva i treća. I meni. Još više ova Dobro, možda bi bolje bilo bez ovog pojasa dolje.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 17:43 |
|
|
Osobno nosim puno klasičniju odjeću većinu vremena. Što bi neki ovdje rekli, klasični retro stil. Traperice i majica Ali zato ljeti... Na minimalac, topići i minice i haljinice svakovrstne... I, ljepota nikad ne može biti vulgarna, ako je ono što pokazuješ lijepo, onda je lijepo. I točka
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 18:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sve za zagrebačku špicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 18:51 |
|
|
snowflake je napisao/la: Osobno nosim puno klasičniju odjeću većinu vremena. Što bi neki ovdje rekli, klasični retro stil. Traperice i majica Ali zato ljeti... Na minimalac, topići i minice i haljinice svakovrstne... I, ljepota nikad ne može biti vulgarna, ako je ono što pokazuješ lijepo, onda je lijepo. I točka Naravno, svakodnevno se nijedna od nas zena ne oblači u djiru djevojaka s modnih pista kad je rublje u pitanju. Često ustajem kasno zavaravajući budilnik pa završim do posla i polupočešljana. Prednost duge kose je u tom vezivanju i neobaveznim visećim pundjama No sve mi volimo lijepo izgledati s vremena na vrijeme i u nekim posebnim prilikama. A ljeto je zbilja odlično za opuštene stilove i minimalno krpica.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ljepota i zenstvenost Postano: 16 sij 2014, 19:04 |
|
|
Mogu samo pohvaliti stav @snowflake i @Sarajke .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|