|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pismonoša
|
Naslov: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 20:07 |
|
|
Istrajnim i lukavim radom prikupili smo sve podatke o vama, BBC ce upasti u jezero dok bude hranio labude Ustašu Ministra ćekamo na našem bosanskom moru Man in Blaka smo 100% locirali i čekamo priliku da starog ustaškog prodnju zgazimo. Kreten Lider je već dobio opomenu, i njemu radi guza ko meduza, a on zna i zašto. Lik je strašljiv i očekujemo da pobjegne preko granice. Markanu smo neki dan prošli pored kuće, Bumbar će pasti sa visoka. Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu. Hvala jednoj forumašici na pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 20:34 |
|
|
Mene ste zaboravili :(
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 20:39 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Pismonoša je napisao/la: Markanu smo neki dan prošli pored kuće,
lijepe pse ima, jelda?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 20:42 |
|
|
Najbolji mi je nick Pismonoša, a 90% da ovo sam Jack piše
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 20:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59991 Lokacija: DAZP HQ
|
abort the forum...abort, abort! red alert!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 20:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pismonoša je napisao/la: Istrajnim i lukavim radom prikupili smo sve podatke o vama, BBC ce upasti u jezero dok bude hranio labude Ustašu Ministra ćekamo na našem bosanskom moru Man in Blaka smo 100% locirali i čekamo priliku da starog ustaškog prodnju zgazimo. Kreten Lider je već dobio opomenu, i njemu radi guza ko meduza, a on zna i zašto. Lik je strašljiv i očekujemo da pobjegne preko granice. Markanu smo neki dan prošli pored kuće, Bumbar će pasti sa visoka. Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu. Hvala jednoj forumašici na pomoći. Kada?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 21:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25733 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pismonoša je napisao/la: Istrajnim i lukavim radom prikupili smo sve podatke o vama,
Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu. Što sam sebe persiraš jadan ne bio?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 21 sij 2014, 21:25 |
|
|
?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 00:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Najače je "tko"...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 00:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Pismonoša je napisao/la: Istrajnim i lukavim radom prikupili smo sve podatke o vama, BBC ce upasti u jezero dok bude hranio labude Ustašu Ministra ćekamo na našem bosanskom moru Man in Blaka smo 100% locirali i čekamo priliku da starog ustaškog prodnju zgazimo. Kreten Lider je već dobio opomenu, i njemu radi guza ko meduza, a on zna i zašto. Lik je strašljiv i očekujemo da pobjegne preko granice. Markanu smo neki dan prošli pored kuće, Bumbar će pasti sa visoka. Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu. Hvala jednoj forumašici na pomoći. Zašto sam ja zaboravljen/izostavljen s popisa?
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 00:50 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
More li se znat koji je to vas forum ili cemo ostat zakinuti za informacije?
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 01:17 |
|
|
Stvarno je mnogo Forumasa uvrijedeno sto nisu na tom popisu !!!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 02:13 |
|
|
Nemoj prijetit bezveze Turčine, Tuta će te dočekat u Jablanici.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 12:39 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Pozdrav cyber-vehabije
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 12:46 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20908 Lokacija: među zvijezdama
|
Nisam mogla izdati :Mrshu, Dudu-a, Zadra i još neke meni drage forumaše.
Ministra sam jedino zrtvovala za dobrobit HB. I izdala!
Poslaće mu Aid-ovu agenticu Šejlu iz Mostara da ga " ispituje" i dočeka!
Zao mi je Ministre:((
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 12:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne hranim više labudove. Svo vrijeme mi ode na studiranje razloga zašto su Brote pale u Brčkom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 12:51 |
|
|
@Sarajka
Haha, odmah sam posumnjao na tebe :) da je čitav topic tvoje maslo :)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 12:57 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20908 Lokacija: među zvijezdama
|
ManInBlack je napisao/la: @Sarajka
Haha, odmah sam posumnjao na tebe :) da je čitav topic tvoje maslo :) Ja se ne kloniram, stvarno nisam ja. Mada je ovo tko, čudno i liči na mene. No nisam. Provjeri kod Ministra :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 13:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naslov teme je neispravan, treba "Herceg-Bosanske seronje".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 14:05 |
|
|
Jebote, fakat Minija nema. Možda su ga doĆekali u bosanskom moru, njega ustašu. Ne znam što mu je gore, što mu more nazva bosanskim ili što ga nazva ustašom?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 14:12 |
|
|
bolje si pripremite naoružanje, sa vehabijama nikad se nezna, pa da možete "zvekete" drito u tintaru
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 14:32 |
|
|
Zašto? Na ovom forumu se ne vrijeđa baš. Za uvrede se leti van. Ne znam koje su točke optužnice uopće. Nikad niko nije baniran zato što je Bošnjak ili Srbin, ili Hrvat. Ovaj forum je puno otvoreniji od Klixovog npr. A vehabije? Njih više zanimaju stari muslimani grešnici a ne kjafiri, bar od rata.
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 14:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto? Na ovom forumu se ne vrijeđa baš. Za uvrede se leti van. Ne znam koje su točke optužnice uopće. Nikad niko nije baniran zato što je Bošnjak ili Srbin, ili Hrvat. Ovaj forum je puno otvoreniji od Klixovog npr. A vehabije? Njih više zanimaju stari muslimani grešnici a ne kjafiri, bar od rata. pa bolje spriječit nego liječit, al nema veze, ako poginete napravit ćemo od vas mučenike, podignut križadu, i sve će to bit za cilj
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 15:48 |
|
|
divljak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto? Na ovom forumu se ne vrijeđa baš. Za uvrede se leti van. Ne znam koje su točke optužnice uopće. Nikad niko nije baniran zato što je Bošnjak ili Srbin, ili Hrvat. Ovaj forum je puno otvoreniji od Klixovog npr. A vehabije? Njih više zanimaju stari muslimani grešnici a ne kjafiri, bar od rata. pa bolje spriječit nego liječit, al nema veze, ako poginete napravit ćemo od vas mučenike, podignut križadu, i sve će to bit za cilj Ma daj, pola foruma zna ko sam ja pa nikad nisam dobio prijeteću poruku ni preko pp-a a ni na druge načine. Ovaj samo želi da postanemo poznati: Vaše fotografije, lične podatke , slike vaših kuća, auto, objaviti ćemo javno na našem forumu.A to manje-više i nije tajna. Valjda je liku problem što se zna ko je on. Samo se ne objavljuje jer mu se ne želi davat publicitet koji ne zaslužuje.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Herceg seronje Znamo tko ste Postano: 22 sij 2014, 16:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto? Na ovom forumu se ne vrijeđa baš. Za uvrede se leti van. Ne znam koje su točke optužnice uopće. Nikad niko nije baniran zato što je Bošnjak ili Srbin, ili Hrvat. Ovaj forum je puno otvoreniji od Klixovog npr.
Junuza bi trebalo staviti na poster kao primjer žrtve terorista, a ispod napisati ovaj tekst... "Zašto... pa mi nismo loši... "...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|