|
|
Stranica: 8/132.
|
[ 3287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Baka je van sebe. Nekog momka su pretukli u sporednoj ulici u blizini tetine kuće dok ona bila kod nje. Stariji su to ljudi i šokirani su. Gore kontejneri i gume, kao da je 92 kazu. Preseravanje, 92 nije bilo nikakvih demonstracija po tuzli nisu gorjeli kontejneri nisu gorjele gume danas nije svirala opća opasnost nisu doletjele granate radio tuzla nije objavio spisak poginulih branilaca tuzle I šta to ljude podsjeća na 92? Nazovem danas blisku osobu, ona pije kavu u kafiću smještenom u centru Tuzle, i kaže frka je u krugu 300 metara od zgrade vlade tk, u ostatku grada sasvim normalno, niko ne bi rekao da se kilometar dalje divljaci i policajci naganjaju preko travnjaka, prvi zbog adrenalina , drugi zbog povišenih dnevnica.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39562 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Znači sama potvrđuješ da su ovi prosvjedi nacionalno i politički iscenirani da se preplaši Hrvate u mješovitim sredinama kako bi ih se zastrašilo?
Ako su ovo socijalni prosvjedi u kojima se traži bolji život, zašto se onda bojiš za svoje?
Očito si i sama svjesna da bi mogli nastradati samo zato sto nisu prave vjere, vidiš za razliku od Tuzle ni jedan Bošnjak u Herceg Bosni se ne treba bojati. Koga ti izigravaš odvjetnika i unakrsno me ispituješ sa nekim poluretardiranim tvrdnjama gdje bi sad ja trebala odbrambeni gard zauzeti. Moj odgovor na postavljena pitanja ti je Sad se nastavi praviti pametan i izvoditi svoje dubokoumne zaključke. Tipičan bošnjački potez i kultura na djelu kad vide da su u krivu odmah vrijeđanje. Poluretardirane tvrdnje a sama si izjavila: "Ima Hrvata iz mješovitih sredina kao MiB, Markan i sl. Što ako sve ovo izmakne kontroli, bez obzira tko je orkestrirao!? Plašite li se za sebe i svoju imovinu? Porodicu i drage ljude?" "Mislim boli tebe, ti si bezbijedan no ja imam staru baku u TZ koja je uzgred Hrvatica. Imam rodbinu. Danas su ljude po Hendeku pendrečili." Pa sama si izjavila da se bojiš za baku zato što je Hrvatica, i tvrdila da će nastradati hrvatska imovina i Hrvati ako stvari izmaknu kontroli.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Baka je van sebe. Nekog momka su pretukli u sporednoj ulici u blizini tetine kuće dok ona bila kod nje. Stariji su to ljudi i šokirani su. Gore kontejneri i gume, kao da je 92 kazu. Preseravanje, 92 nije bilo nikakvih demonstracija po tuzli nisu gorjeli kontejneri nisu gorjele gume danas nije svirala opća opasnost nisu doletjele granate radio tuzla nije objavio spisak poginulih branilaca tuzle I šta to ljude podsjeća na 92? Nazovem danas blisku osobu, ona pije kavu u kafiću smještenom u centru Tuzle, i kaže frka je 300 metara u krugu zgrade vlade tk, u ostatku grada sasvim normalno, niko ne bi rekao da se kilometar dalje divljaci i policajci naganjaju preko travnjaka, prvi zbog adrenalina , drugi zbog povišenih dnevnica. Ja ne znam iz koje ti perspektive pišeš no po Hendeku su pendrečili momka. Na Slatini takodje u ulazu u zgradu su dohvatili bili nekog čovjeka. A gume su gorjele i svjet je išao kako sporednim ulicama u strahu tako i glavnom. Sad ono mozda je taj Hrvat neki super junak pa se nije uplašio no ja pišem kako je to dozivjela pedeseršestigodišnja zena.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:34 |
|
|
Klinci u Tz se valjda bune što babuka da lovu samo za sendvič i kafu, a đe tu klađara, slot, aura light, ponekad trava ako nema dopa itd itd... Ja samo takve vidim na ovim snimcima, nigdje obespravljenog radnika udarnika Cirkus jači od onog JMBG-a.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Koga ti izigravaš odvjetnika i unakrsno me ispituješ sa nekim poluretardiranim tvrdnjama gdje bi sad ja trebala odbrambeni gard zauzeti. Moj odgovor na postavljena pitanja ti je Sad se nastavi praviti pametan i izvoditi svoje dubokoumne zaključke. Tipičan bošnjački potez i kultura na djelu kad vide da su u krivu odmah vrijeđanje. Poluretardirane tvrdnje a sama si izjavila: "Ima Hrvata iz mješovitih sredina kao MiB, Markan i sl. Što ako sve ovo izmakne kontroli, bez obzira tko je orkestrirao!? Plašite li se za sebe i svoju imovinu? Porodicu i drage ljude?" "Mislim boli tebe, ti si bezbijedan no ja imam staru baku u TZ koja je uzgred Hrvatica. Imam rodbinu. Danas su ljude po Hendeku pendrečili." Pa sama si izjavila da se bojiš za baku zato što je Hrvatica, i tvrdila da će nastradati hrvatska imovina i Hrvati ako stvari izmaknu kontroli. I što znači to? Da ja prijetim Markanu ili MiB i svojoj babi? Bojim se za svakog normalnog čovjeka radnika i porodicu. A vama naglašavam da je bolesno likovati na nesrećom Ma gdje se ona dogadjala. Osobito je bolesno likovati jer na forumu ima ljudi koji zive u mješovitim sredinama Hrvata. No ne zato što su Hrvati pa će ovim nemirima biti nacionalno ugrozeni nego moze im se dijete ili supruga, pa i oni sami zateći kad eskalira sukob izmedju policije i prisvjednika. Na ulici, u dvorištu, prodavnici ili trznom centru. Mogu ljudi stradati. Ako vam već nije zao Bošnjaka Imajte sućuti za svoje. Mada je moralno bolesno likovati i nad bošnjačkom nesrećom. Debilno..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja ne znam iz koje ti perspektive pišeš no po Hendeku su pendrečili momka. Na Slatini takodje u ulazu u zgradu su dohvatili bili nekog čovjeka. A gume su gorjele i svjet je išao kako sporednim ulicama u strshu tako i glavnom.
Sad ono mozda je taj Hrvat neki super junak pa se nije uplašio no ja pišem kako je to dozivjela edeseršestigodišnja zena. Pendrečili nekog momka neka su ga koji *** nosi kapuljaču preko glave i maramu preko lica. Da može baciti kamen kao NN osoba i izbiti oko nekom policajcu? I one studente što su poprskani suzacvem, koji k imaš gledati sa strane i još dobaciti policajcu Da ti ja nešto ispričam, 96 godine odem poslom u Bonn tada još djelomično glavni grad Njemačke i upadnem u neku gužvu, kurdi napali tursku ambasadu. I ja se napravim da ta frka mene ne zanima i nastavim hodati prema svom odredištu. U jednom trenutku osjetim jak udarac i lupim nosom u asfalt, a zatim čizmu na vratu. Lisice na leđima i u zeleni kombi. Tamo me pretresaše i nađoše dokumenta, koja jasno ukazuju da nemam veze sa turcima i kurdima :) ispričaše se ljudi i rekoše da moram napustiti taj kvart.. To je posao specijalaca, nemaju oni kada pitati jesi li ili nisi, ako nisi skloni se, ako jesi onda ili se muški potuci ili bježi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:41 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: Klinci u Tz se valjda bune što babuka da lovu samo za sendvič i kafu, a đe tu klađara, slot, aura light, ponekad trava ako nema dopa itd itd... Ja samo takve vidim na ovim snimcima, nigdje obespravljenog radnika udarnika Cirkus jači od onog JMBG-a. Što ne odfakaš na Forum o sunčanom entitetu i ne hvališ presjednika Dodika i blagostanje u RS-u? Što te boli K za FBiH i prosvjedima?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:44 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39562 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovako se prosvjeduje npr u Španjolskoj koja je isto multinacionalna zemlja a ovako u Bošnjakistanu, svakom normalnom čovjeku razlika jasno vidljiva Ako hoće bolje plaće i penzije zašto ne nose zastave EU, ja nisam vidio niti jednu?
|
|
Vrh |
|
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: RuKa RuCi je napisao/la: Klinci u Tz se valjda bune što babuka da lovu samo za sendvič i kafu, a đe tu klađara, slot, aura light, ponekad trava ako nema dopa itd itd... Ja samo takve vidim na ovim snimcima, nigdje obespravljenog radnika udarnika Cirkus jači od onog JMBG-a. Što ne odfakaš na Forum o sunčanom entitetu i ne hvališ presjednika Dodika i blagostanje u RS-u? Što te boli K za FBiH i prosvjedima? Jok bona Fatma, interesanto mi baš ovo.Čekam kraj da vidim hoće li bakica prezivjeti
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:47 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja ne znam iz koje ti perspektive pišeš no po Hendeku su pendrečili momka. Na Slatini takodje u ulazu u zgradu su dohvatili bili nekog čovjeka. A gume su gorjele i svjet je išao kako sporednim ulicama u strshu tako i glavnom.
Sad ono mozda je taj Hrvat neki super junak pa se nije uplašio no ja pišem kako je to dozivjela edeseršestigodišnja zena. Pendrečili nekog momka neka su ga koji *** nosi kapuljaču preko glave i maramu preko lica. Da može baciti kamen kao NN osoba i izbiti oko nekom policajcu? I one studente što su poprskani suzacvem, koji k imaš gledati sa strane i još dobaciti policajcu Da ti ja nešto ispričam, 96 godine odem poslom u Bonn tada još djelomično glavni grad Njemačke i upadnem u neku gužvu, kurdi napali tursku ambasadu. I ja se napravim da ta frka mene ne zanima i nastavim hodati prema svom odredištu. U jednom trenutku osjetim jak udarac i lupim nosom u asfalt, a zatim čizmu na vratu. Lisice na leđima i u zeleni kombi. Tamo me pretresaše i nađoše dokumenta, koja jasno ukazuju da nemam veze sa turcima i kurdima :) ispričaše se ljudi i rekoše da moram napustiti taj kvart.. To je posao specijalaca, nemaju oni kada pitati jesi li ili nisi, ako nisi skloni se, ako jesi onda ili se muški potuci ili bježi. To je nešto sasvim drugo. To se dogadja i ovdje. Ne vidim uopće paralelu s tim dogadjajem na tvom poslovnom putovanju i ovim dogadjajima u TZ. Jasno je zašto su Nijemci bili brutalni no ni to nije opravdano, ali moze se tolerirati. No ovo u TZ znamo oboje da se ni priblizno ne moze uporediti sa tvojim slučajem zaboga. Prosvjednicima su se trebali obratiti nadlezni a ne specijalce slati da pendreče. Nije im babovina TK.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prosvjednicima su se trebali obratiti nadlezni a ne specijalce slati da pendreče. Nije im babovina TK. Kome da se obrate, onim balavcima iz el.teh škole ili fukarama sa fantomkama preko lica. Kako ste tako naivni, 95% ljudi na onom skupu je iz znatiželje, 1 % ima neke zahtjeve, 4% njih baca kamenje da izazove nerede, kako bi ekipa sa strane mogla odraditi kladionice, supermarkete i sl..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:56 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Što ne odfakaš na Forum o sunčanom entitetu i ne hvališ presjednika Dodika i blagostanje u RS-u? Što te boli K za FBiH i prosvjedima?
Jok bona Fatma, interesanto mi baš ovo.Čekam kraj da vidim hoće li bakica prezivjeti Bakica hoće gospodine Četnik, i 92 je prezivjela. To što je malo preplašena je 0 u usporedbi na one godine kad ste VI orgijali. No ljudima se sjećanja vraćaju. Ja ni petarde ne volim ni vatromet u Beču nakon svakodnevnog vatrometa koje mi je čika Djeneral Sratko priredjivao u Sarajevu. Bolje skupite srpskom *** za protezu na FB nego što vrijeme Gubiš ovdje bacajući četničke prosere .. Osnuj grupu" Djenerale, proteza škljovavica ti si naša srpska uzdanica"
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Tipičan bošnjački potez i kultura na djelu kad vide da su u krivu odmah vrijeđanje.
Poluretardirane tvrdnje a sama si izjavila:
"Ima Hrvata iz mješovitih sredina kao MiB, Markan i sl. Što ako sve ovo izmakne kontroli, bez obzira tko je orkestrirao!? Plašite li se za sebe i svoju imovinu? Porodicu i drage ljude?"
"Mislim boli tebe, ti si bezbijedan no ja imam staru baku u TZ koja je uzgred Hrvatica. Imam rodbinu. Danas su ljude po Hendeku pendrečili."
Pa sama si izjavila da se bojiš za baku zato što je Hrvatica, i tvrdila da će nastradati hrvatska imovina i Hrvati ako stvari izmaknu kontroli.
I što znači to? Da ja prijetim Markanu ili MiB i svojoj babi? Bojim se za svakog normalnog čovjeka radnika i porodicu. A vama naglašavam da je bolesno likovati na nesrećom Ma gdje se ona dogadjala. Osobito je bolesno likovati jer na forumu ima ljudi koji zive u mješovitim sredinama Hrvata. No ne zato što su Hrvati pa će ovim nemirima biti nacionalno ugrozeni nego moze im se dijete ili supruga, pa i oni sami zateći kad eskalira sukob izmedju policije i prisvjednika. Na ulici, u dvorištu, prodavnici ili trznom centru. Mogu ljudi stradati. Ako vam već nije zao Bošnjaka Imajte sućuti za svoje. Mada je moralno bolesno likovati i nad bošnjačkom nesrećom. Debilno.. Nitko ne likuje nad nedužnim građanima, radnicima, umirovljenicima, ali brate ako već mislite prosvjedovati organizirajte se i maknite ovu ekstremnu bagru, da ne nastrada netko nedužan Koliko je vadim više je ovih koji mašu lijijaš krpama nego nekim transparentima, sindikalnim zastavama, zviždaljkama. Postoje i druge metode tu je referendum za smijenu vlasti, mirni sindikalni prosvjedi, opći štrajkovi ali većinu to ne zanima nego je važno pokazati bošnjački patriotizam i iznjeti liljušu na ulicu nedaj bože da me vide sa zastavom EU ili vartom a ja bi europski standard i islamski fundamentalizam, e ne može to tako.
|
|
Vrh |
|
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:58 |
|
|
Joj ti huligani su uvijek tak jadni bedasti. Pa lijepo da se dogovore da se nađu pred kućom Bakira i u 5 minuta naprave štetu od miljon maraka, to je posao. Ili npr dođe ekipa do nedovršene Čovićeve kučice i isti proces. Pa to boli kad ti nestane nešto što mukotrpno gradiš pošteno stećenim parama a ovo malo bacaju po javnoj zgradi jaja i kamenje. Uh sigurno će se nešto promjeniti
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:59 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prosvjednicima su se trebali obratiti nadlezni a ne specijalce slati da pendreče. Nije im babovina TK. Kome da se obrate, onim balavcima iz el.teh škole ili fukarama sa fantomkama preko lica. Kako ste tako naivni, 95% ljudi na onom skupu je iz znatiželje, 1 % ima neke zahtjeve, 4% njih baca kamenje da izazove nerede, kako bi ekipa sa strane mogla odraditi kladionice, supermarkete i sl.. Tuzla je uništen grad. Od nekadašnjeg industrijskog giganta pretvorena je u propali dio propalog kantona. Ti ne mozeš znati tko je bio na prosvjedima. Uostalom danima su radnici pojedinačno prosvjedovali iz raznih furmi. Gledala sam lično zene iz Aide i sl.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prosvjednicima su se trebali obratiti nadlezni a ne specijalce slati da pendreče. Nije im babovina TK. Kakvi nadležni bona. Šta da im kažu? Da će ponovno pokrenuti proizvodnju, isplatiti im zaostatke...? Ti su zbrisali dok nije sasvim zagustilo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:03 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prosvjednicima su se trebali obratiti nadlezni a ne specijalce slati da pendreče. Nije im babovina TK. Kakvi nadležni bona. Šta da im kažu? Da će ponovno pokrenuti proizvodnju, isplatiti im zaostatke...? Ti su zbrisali dok nije sasvim zagustilo. Pa treba ljude pendrečiti da se razidju da ta bagra nastavi krasti. Neka utičnice povade i sijalice iz propalih postrojenja. Još to je ostalo..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:05 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prosvjednicima su se trebali obratiti nadlezni a ne specijalce slati da pendreče. Nije im babovina TK. Kakvi nadležni bona. Šta da im kažu? Da će ponovno pokrenuti proizvodnju, isplatiti im zaostatke...? Ti su zbrisali dok nije sasvim zagustilo. Ti su već na godišnjim odmorima po europskim skijalištima, i uz kamin prate raju kako "prosvjeduje". I kladim se da će opet na izborima ove godine biti izabrani isti likovi u tu zgradu, i to čijom željom?
|
|
Vrh |
|
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bakica hoće gospodine Četnik, i 92 je prezivjela. To što je malo preplašena je 0 u usporedbi na one godine kad ste VI orgijali. No ljudima se sjećanja vraćaju.
Ja ni petarde ne volim ni vatromet u Beču nakon svakodnevnog vatrometa koje mi je čika Djeneral Sratko priredjivao u Sarajevu. Bolje skupite srpskom *** za protezu na FB nego što vrijeme Gubiš ovdje bacajući četničke prosere ..
Osnuj grupu" Djenerale, proteza škljovavica ti si naša srpska uzdanica" Daj bona Fatma, tejk it izi.Situacija je više nego alarmantna, po haustorima se kriju ilegalci, baka popila duplu dozu Enapa, pas se popiškio na perzijaner, a tebi do nekog nazovi mutant humora nastalog radom sa genima Ismeta Hore i scenariste "Vize za budućnost"
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tuzla je uništen grad. Od nekadašnjeg industrijskog giganta pretvorena je u propali dio propalog kantona. Ti ne mozeš znati tko je bio na prosvjedima.
Uostalom danima su radnici pojedinačno prosvjedovali iz raznih furmi. Gledala sam lično zene iz Aide i sl. Kakav gigant, ne budi smiješna. skup tvornica koje su 90tih godina radile na zastarjeloj tehnologiji i proizvodili stvari koje danas nikome ne trebaju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:08 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Bakica hoće gospodine Četnik, i 92 je prezivjela. To što je malo preplašena je 0 u usporedbi na one godine kad ste VI orgijali. No ljudima se sjećanja vraćaju.
Ja ni petarde ne volim ni vatromet u Beču nakon svakodnevnog vatrometa koje mi je čika Djeneral Sratko priredjivao u Sarajevu. Bolje skupite srpskom *** za protezu na FB nego što vrijeme Gubiš ovdje bacajući četničke prosere ..
Osnuj grupu" Djenerale, proteza škljovavica ti si naša srpska uzdanica" Daj bona Fatma, tejk it izi.Situacija je više nego alarmantna, po haustorima se kriju ilegalci, baka popila duplu dozu Enapa, pas se popiškio na perzijaner, a tebi do nekog nazovi mutant humora nastalog radom sa genima Ismeta Hore i scenariste "Vize za budućnost" Baš poluretardirani četalj zasluzuje finu dozu ironije ili sarkazma? Ne bi ti to razumio. A ja sam sposobna da se spustim i na mentalni nivo i uveselim i poluretardirane poput tebe Školovali su me za takve zadatke. Pa da ti uljepšane noć. L.N Nadam se da si se zabavio.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je zanimljivo kako VI ove nerede komentirate hladnokrvno. Promatrači. Kao da vas se uopće ne tiču. Ostao sam ti dužan na ovo pitanje. Kod nas kršćana u BiH postoji izreka: proći kao pored turskog / muslimanskog groblja. Vjerujem da je osjećaj isti i prema ovim divljanjima po Tuzli.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Kakvi nadležni bona. Šta da im kažu? Da će ponovno pokrenuti proizvodnju, isplatiti im zaostatke...? Ti su zbrisali dok nije sasvim zagustilo.
Pa treba ljude pendrečiti da se razidju da ta bagra nastavi krasti. Neka utičnice povade i sijalice iz propalih postrojenja. Još to je ostalo.. E da. Svaki drugi Tuzlak je 2008. na l. izborima birao SDP, a 2012. svaki treći. Pendrek račun im stigao. Naravno, nisu oni jedini odgovorni, ali zasigurno glavni.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76884 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Neka biraju koga hoće. Njihov problem.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 02:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je zanimljivo kako VI ove nerede komentirate hladnokrvno. Promatrači. Kao da vas se uopće ne tiču. Mogu razumjeti da ste ravnodušni prema drzavi BiH no ne mogu razumjeti da nemate straha kad vam se djeca budu vraćala iz škole ili zene s posla, kako će to proteći. Ima Hrvata iz mješovitih sredina kao MiB, Markan i sl. Što ako sve ovo izmakne kontroli, bez obzira tko je orkestrirao!? Plašite li se za sebe i svoju imovinu? Porodicu i drage ljude? Hladnokrvan? Iskreno, dok vas neskinemo s'kurca ili dok vi ne skontate da terorom nad Hrvatima nećete ništa dobit nego samo izgubiti (u što sumnjam)… Bošnjakistanu želim sve najgore! Sama činjenica da očekuješ suosječanje od naroda kojeg tvoja polička elita otvoreno terorizira godinama uz javno odobravanje Bošnjačke javnosti govori koliko ste šizofreni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|