HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 sij 2025, 11:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 89  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Makedoniji
PostPostano: 23 tra 2014, 13:04 

to je već ustaljena praksa da sve partizansko-komunističke zločine prepisuju Srbima pa tako i Zufer postade četnik sa sve Makedoncima iz skopske crne gore gde ima punih 10 porodica koje se prezivaju na ić

Vrh

PostPostano: 01 svi 2014, 15:30 

Čestitam VMRO-vcima na pobedi. U borbi za očuvanje države Makedonije uvek će imati podršku pravih srpskih nacionalista.
Ako prošiptarska SDSM (makedonski levičari) pobedi i nastavi sa srbofobijom, onda će Makedonci dobiti još jednog neprijatelja, pa da vidimo dokle će dogurati sa orcima, goblinima i ostalim stvorenjima iz Mordora.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2014, 23:00 

Divanjol je napisao/la:
to je već ustaljena praksa da sve partizansko-komunističke zločine prepisuju Srbima pa tako i Zufer postade četnik sa sve Makedoncima iz skopske crne gore gde ima punih 10 porodica koje se prezivaju na ić

Divanjoll u makedoniju partizansko komunisticke jedinice nastaju 1948 godine kada ih je tempo nagovorio da se bacaju te gllupe kokarde i da sa petokrakom je llakshe da se ubijaju allbanci.Da u skopsku crnu goru ima deset porodica koje se prezivaju na Ić nije bash velika istina.Skopski karadak je vishe srpski nastrojen od jagodine.porecanska 36 sella josh dan danas nose shajkacu i srpske opanke.Mislim na one starije.
tetovska sella zilce, rataje, brvenica, cellopek, to su cista srpska sella i to agrarci nikolle pashica.gostivarska sella tumcevishte stence volkovija sve sami agrarci.famiolje bogdanovski iz gostivara su do 1945 godine billi bogdanovici.danas su bogdanovski.njihovi ujaci iz sella bellovishte koji se prezivaju srbinovski, to su cigani iz leskovca koji su se doselilli u cerovo kao raja od turskih pasha .Oni su ubili rahmana sa 5 sinove.Pa kada spominjesh da u skopsku crnu goru ima deset familija sa srpskim prezimenom pomislim da si obaveshtajac iz interneta.Shta me terash da sumnjam u tvoje mogucnosti

Vrh

PostPostano: 02 svi 2014, 23:02 

Ibar je napisao/la:
@sokoli

zufer? zvuci muslimanski?

joj, riješite se više tih osvećivanja i svega toga. Makedoniji treba mir. Bolje u miru zivjeti nego ratovati. Poz!

I rahman morina je imo allbansko ime i prezime ali .......

Vrh

PostPostano: 05 svi 2014, 10:51 

sokoli je napisao/la:
Divanjol je napisao/la:

Divanjoll u makedoniju partizansko komunisticke jedinice nastaju 1948 godine kada ih je tempo nagovorio da se bacaju te gllupe kokarde i da sa petokrakom je llakshe da se ubijaju allbanci.Da u skopsku crnu goru ima deset porodica koje se prezivaju na Ić nije bash velika istina.Skopski karadak je vishe srpski nastrojen od jagodine.porecanska 36 sella josh dan danas nose shajkacu i srpske opanke.Mislim na one starije.
tetovska sella zilce, rataje, brvenica, cellopek, to su cista srpska sella i to agrarci nikolle pashica.gostivarska sella tumcevishte stence volkovija sve sami agrarci.famiolje bogdanovski iz gostivara su do 1945 godine billi bogdanovici.danas su bogdanovski.njihovi ujaci iz sella bellovishte koji se prezivaju srbinovski, to su cigani iz leskovca koji su se doselilli u cerovo kao raja od turskih pasha .Oni su ubili rahmana sa 5 sinove.Pa kada spominjesh da u skopsku crnu goru ima deset familija sa srpskim prezimenom pomislim da si obaveshtajac iz interneta.Shta me terash da sumnjam u tvoje mogucnosti

Tempo je podigao "partizane" u reonu Debrca tj u selima između Kičeva i Ohrida a tamo sumnjam da je bilo četnika. U vreme Kraljevine Jugoslavije svi su u Makedoniji imali prezimena na ić ne zato što su Srbi poreklom nego što je to bila"moda" diktirana iz BG
Skopska Crna Gora je skoro pa prazna što se pravoslavnog stanovništva tiče a ti sumnjaj koliko hoćeš ali videlo se da ja raspolažem boljim informacijama sa terena direktno

Vrh

PostPostano: 07 svi 2014, 12:23 

Divanjol je napisao/la:
sokoli je napisao/la:

Tempo je podigao "partizane" u reonu Debrca tj u selima između Kičeva i Ohrida a tamo sumnjam da je bilo četnika. U vreme Kraljevine Jugoslavije svi su u Makedoniji imali prezimena na ić ne zato što su Srbi poreklom nego što je to bila"moda" diktirana iz BG
Skopska Crna Gora je skoro pa prazna što se pravoslavnog stanovništva tiče a ti sumnjaj koliko hoćeš ali videlo se da ja raspolažem boljim informacijama sa terena direktno

Divanjoll Tempo tamo nije imo shta da podigne jer su tamo partizanske jedinice vec postojalle.Prva akcija partizana u rajonu debra i peshkopije je bio u septembar 1941 godine kod mesta: kodra e kaces.
Tamo su vec bili daleko stigli allbanski partizani od ostalih dellova makedonije. hamdi dema, hisni dema, haxhi leshi hamdi leshi.So gar haxhi leshi je vec prve akcije napravio u aprill 1941 godine.U gostivaru je dellovao Ahmet pero dok je veza sa komunistima allbanije je bio ucitelj iz sella cajle Enver qaf thona.Xhem hasa koji je bio u izgnanstvu u allbaniju posle ubistva srpskih dzandara se vraca u7 gostivar i postaje cuvar zatvora u gostivar.jedne noci pushta sve zarobljene allbanske komuniste iz zatvora i sa 40 istomishljenika stvaraju prvu partizansku cetu u reonu gostivara.Batalimo historiju koju ste vi napisalli kao pobednici rata koja za mene nije uop0shte validna i nema nikakve tezhine.Jer nasha se istorija nije pisalla ali se tradicionallno u allbanskim ODAMA prenosillo od oca na sina od deda na unuka.
Sporazum envera hoxhe sa ali gostivarijem alias vuk tempo da se svi komunisti billo koje nacionallnosti bore zajedno i da na kraju rata svaka nacija ce zhivjeti u svoju drzhavu billa je fatallna.Allbanski komunisti a narocito xhem hasa nikad nije pristao da sa srbima se bori na jednu stranu.I tada se predaje talijanima i sa cijellom svojom vojskom masovno prellazi u balliste ili bolje receno na stranu nazi fashista.A imo je 12 hiljada naoruzhanih vojnika i znao je da raskrinka srbo cetnicke jedinice.
Nikad dzhem gostivari nije izgubio jednu bitku od cetnickih brigada.I bio je u pravo.
Enver caf thona je pobegao u allbaniju i spasio se.
Ahmet pero od teshkih batina psihicki se poremetio i umro u lludnici.
Ostali jedva su se spasilli bekstvom u allbaniju.Vojnici dzhema hase su masovno likvidirani.Samo u tetovskom monopollu su za tri nedelje likvidirana 7000 allbanaca mushkaraca zhena dece staraca. u gostivaru sa svakog sella su likvidirani allbanci mushkarci.Prvo su zatvoreni u osnovnu shkollu u sello cajle odakle su se ujutro dovezalli vezani kod mesta GURI BILALLIT gde ih je cekao ciganin otac adilja kasapija koji je isto bio mesar po struci.On ih je ubadao nozem u potiljak i tako su padalli u vardar da ih voda nosi.(zato su romi tako omrazeni u allbanskim sredinama jer uvijek su billi na strani onih koji su nas ubijalli)
ne da nisu imali ko da ih sahrani nego treballo je leshevi da pllove po vardaru da bi narod to gledo i da bi mu usho strah u kosti.
Ok batalimo to nego da se vratimo tvojim informacijama kojim ti baratash.Preporucio bih ti da se ne mucish i da procitash knjigu: Obaveshtajac stoljeca, Dr Riçard sorge.
Tu mozhesh mnogo da naucish o psihologiji obaveshtavanja. knjiga je vredna citanja.Batali tu teoriju o plasiranju jedne polu informacije da bi se dokopao punih informacija.Tvoje informacije ne lice ni polla informacijama.Kada kazhesh da je rajon skopske crne gore ogoljeno od hristijanskih porodica.Tu si u pravo nisu puno ostali.Ali nema puno ni allbanskih porodica tamo.Sa razlikom da su se tvoji cetnici selilli za skoplje i uvukli se u drzhavnu administraciju vodece garniture VMRO-DPMNE ( koja prilici radikalima sheshelja a najmanje u njoj ima makedonskog) dok moji allbanci su otishli azilanti u bijelli svet.
Kao drugo sella koje sam ti spomenuo mallo gorije.To su danas makedonska sella koja nikada tu nisu postojalle.One su se podigle u zemlju koja je oduzeta allbancima sa agrarnom reformom.Ta sella postoje kao cista etnicka sella koje su doshle iz srbije kao agrarci.jedan deo su raja ili bolje receno srpski nomadi.koje su doveli turske begovi kao slluge.Dok drugi deo je doneo pashic.Po gradovima postoje josh oni srbi koje je doveo rankovic i jna.Te familije nisu imalle prezimena na ski.Jer prezimena na ski nikada i nisu postojalle u makedoniju.Postojale su sa OV, i sa Iç dok ot svega toga tito je stvorio prezimena na SKI, da bi se docepo solluna i izllazak na bellomorie kako bi rekli bugari,da bi tim prezimenima oduzeli allbancima istocnu allbaniju ili danas zapadnu makedoniju, da bi uzeli bugarima svoj deo u vardarsku makedoniju.To su bili gllavni ciljevi titove bagre.Oduzeti trst do molnfakonea italianima.Da se koristi slovenska manjina u korushku ishtajersku za daljne ekspansije.Da se koriste novokomponirani makedonci za pretencije prema albaniji bugarskoj i grckoj.Zato grcija nikada nece da priznaje da se makedonija imenjuje tim imenom.Znaju grci da ce sa tim imenom da se tezhi na sollun.jer je sollun bio i je deo makedonije.Zato vam nije uspeo srpski dogovor sa grcima o podeli makedonije.Jer bi to definitivno betoniro vashe srpske ciljeve za izllazak na more u sollunu posle toga ste mogli samo da sanjate.A vama treba izllazak na more.Zhelite to

Vrh

PostPostano: 07 svi 2014, 15:13 

zanmljivi su ti partizani albanci iz mkd koji nisu hteli da se bore zejdno sa srbima i makedoncima već postali balisti
oko skopske crne gore vidimo da nisi bio u pravu a i priča kako je sve to srpska zavera protiv svih okolnih naroda naravno najviše na štetu albanaca je više nego smešna.
Istoriju si kažeš učio od dede i starijih kao da kod nas nema strijih pa nismo čuli i mi neke priče koje kažu da ti po tebi sjajni borci balisti nikad i nisu ratovali već bili nešto kao hajduci udarali iza leđa i u zasedi i bežali u šumu pa kad god se okupila neka malo jača vojska gubili bitke. tvrdiš da gostivari nije izgubio bitku a njegovih vojnika malo da je preteklo posle rata a tu ih je tempo najviše počistio sa debarčanima ali ne onima iz debra već iz ohrida
Vmro je sve samo ne srpska partija ali ako ih makedonski narod bira to je njihovo pravo i ja se tamo ne bih mešao u njihovo gazdovanje, ako ih pak opet napadnete i bude im potrebna pomoć sigurno će se naći dovoljno ljudi koji će pomoći makedonskoj braći da ne izgube ono što su im Srbi doneli još u balkanskim ratovima

Vrh

PostPostano: 07 svi 2014, 18:16 

Divanjol je napisao/la:
zanmljivi su ti partizani albanci iz mkd koji nisu hteli da se bore zejdno sa srbima i makedoncima već postali balisti
oko skopske crne gore vidimo da nisi bio u pravu a i priča kako je sve to srpska zavera protiv svih okolnih naroda naravno najviše na štetu albanaca je više nego smešna.
Istoriju si kažeš učio od dede i starijih kao da kod nas nema strijih pa nismo čuli i mi neke priče koje kažu da ti po tebi sjajni borci balisti nikad i nisu ratovali već bili nešto kao hajduci udarali iza leđa i u zasedi i bežali u šumu pa kad god se okupila neka malo jača vojska gubili bitke. tvrdiš da gostivari nije izgubio bitku a njegovih vojnika malo da je preteklo posle rata a tu ih je tempo najviše počistio sa debarčanima ali ne onima iz debra već iz ohrida
Vmro je sve samo ne srpska partija ali ako ih makedonski narod bira to je njihovo pravo i ja se tamo ne bih mešao u njihovo gazdovanje, ako ih pak opet napadnete i bude im potrebna pomoć sigurno će se naći dovoljno ljudi koji će pomoći makedonskoj braći da ne izgube ono što su im Srbi doneli još u balkanskim ratovima

Ko to kazhe da nisam bio u pravu.Mozhesh li uopshte da napravish razliku od vremenskog perioda.Koliko je godina proshlo od 1945 godine do danas.Jel pricash kakvo je stanje billo ili kakvo je sada.Skopska crna gora i rajon porecija oduvijek su billi cetnicka leglla.I ti mi josh kazhesh da ja nisam u pravu.Dok josh dan danas traje iseljavanje mojih allbanaca od zulluma koji vrshe cetnici u skopsku crnu goru.Evo ti dokaz.

faik zekiri iz sella radishani sa 20 clanova porodice napustio rodnu kucu od pritiska u sello radishani.
http://almakos.com/lajme/maqedoni/50156 ... video.html

familiju zekiri iz radishana je prihvatilla familija dibrani u shtutgartu
http://almakos.com/lajme/maqedoni/50167 ... shani.html

a makedonske vllasti nikako da reaguju.Ako se makedoncu ili srbinu udara jedan shamar u makedoniju za polla sata krivac je u zatvoru.Kad se ubijaju allbanci krivci se nikad ne pronadju.To su fakti.Ko misli drugacije nek mi spominje jedan sllucaj da je otkriven napadac makedonac kad je napao allbanca.Ili sa druge strane nek mi neko kazhe dali postoji nekazhnjeni allbanac kad je napao jednog makedonca.Ako postoji jedan takav sllucaj ja cu se opet izvinjavati cijellom forumu ovdje.
Kod nas se istorija ne uci divanjoll.Ona se prenosi iz kolena u koleno.Ona zhivi zajedno sa nama.
Kazhesh da ti ballisti i nisu ratovalli?
ok od koga se raspalla potpuno 1 i 15 makedonsku brigadu.Mislim da ovo nisu neke sitne jedinice ipak su to brigade jelda divanjol.
U bukovicu je unishtena brigada pod vodstvom komandanta TOM NIK GJELAJ iz allbanije.U bitkama je poginuo i sam komandant koji je za vas bio tom shumski.
U suvu goru ste preterpjelli katastrofu.Cetnicka brigada sa 800 vojnika koja je uvijek englezima prijavljivala deset puta vishe vojnika i primalla oruzhje i municiju za deset hiljada vojnika koja mu je billa ispracena iz vazduha od strane engleza.Posle prvog napada dzhema hase spas su nashlli u tresku pri cemu rijetko ko od cetnika je prezhiveo tu bitku.Moj otac je bio ucesnik u istu bitku. i tvrdio je da vecinom cetnici i nisu billi pogodjeni metkom.jednostavno kad bi culi glas xhema hase popushtalo ih je srce od straha.
Kazhesh da ste ubili njegove vojnike to je fakt.Opet gnasna srpska politika.Niste ulazili vi srbi u gradove nego ste pushtali 4 allbansku brigadu koja kasnije je preimenjena u 7 allbanska brigada.Ne zheleci dzhemo da ratuje protiv svojih allbanaca povllacio se uvijek.Vi ste tjeralli allbansku brigadu sve dalje i dalje dok ste vi zauzimalli osllobodjene teritorije i masakriralli neduzhno pucanstvo.Doznalle su vashe jedinice da se dzhemo nallazi iznad bogovinja, i napali ste ga.Izguli ste 170 vojnika.Za osvetu ste streljali neduzhne seljake sella negotino.
Da dzhem gostivari nije izgubio bitku.I niste smjelli da mu se suprostavljate.Na kraju ozna je uspjella preko tashte da ga otruje.
Divanjoll ravnopravni vi nikada niste moglli da ratujete sa nama.Ako sa deset ljudi treba da ratujem protiv celle brigade ondak je normallna strategija gerillskog vojevanja.
Tada mi i nashi desnicari smo izgubili rat i vi ste sa vashom ruskom bracom klali koliko ste mogli.Danas ste vi sa starom rusijom u bllato do gushe.Problem je u tome shta nama nashi saveznici ne daju da jednom za uvijek reshimo problem sa vama.To ce nama opet da se osveti.Ali i kotur ce cijello vreme da se okrece jednom gore jednom dole.Zhillavi smo mi.Mi smo zhillaviji nego shto vi mozhete i da zamishljate.
Ako hocesh da znash koja su sella koja su naseljena agrarcima ili srpskim doshljacima koji se kod nas narodno zovu drazhisti ova su ti sella cista srbocetnicka sella(kad ovo kazhem mislim na onaj hristijanski deo tih sella).Ovo ti spominjem samo u polloshku kotlinu.
Brvenica, dolno sedlarce, falishta,Cellopek, vratnica, xhepcishte,Rataje, glodja, shemshovo,palcishte, vrapcishte (deo koji se zove gallate i zubovce) tumcevishte stence vollkovija, polla sella balindoll i golemo turcane, kunovo.vrutok novo sello cerovo mavrovo, eden dell od galicnik.Istocno od tetova i gostivara postoje 36 sella koja josh danas nose srpsku nacionallnu odecu.od treske do sella vollce samokov zdunje pa sve do makedonskog broda.Mislio je pashic da tu srbi budu tampon da se ne shire prema istocnoj makedoniji.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2014, 01:18 

sokoli je napisao/la:
Jer nasha se istorija nije pisalla ali se tradicionallno u allbanskim ODAMA prenosillo od oca na sina od deda na unuka.

Vidi se.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2014, 12:01 

naravno da se vidi da je sokolov deda voleo da priča lovačke priče a mali tigar to sve još lepo obradi pre nego što ovde ispiše naučnofantastične priče
od svih sela pobrojanih jedino je Čelopek danas kao i uvek većinsko makedonski a tačno je da je tu bila i jedna velika borba između četnika-komita i turske vojske koju su činili bašibozluci većinom tu iz Makedonije i gde su Srbi imali dvoje poginulih a protivnik mnogo puta više i gde su poraženi totalno
Za vreme II sv.rata u Makedoniji skoro da nije bilo četničkih jedinica sem negde u delu između Kumanova i Vranja tako da ove priče sokola-tigra ne treba uzimati za ozbiljno to spada u ono kako je deda pričao unuka da je kraljević marko pobijo 'iljadu turaka
Tačno je da su vlasti Kraljevine Srbije slale svoje sunarodnike ne prostore današnje Makedonije gde su oni kupovali imanja od turskih aga i begova koji su kao poraženi morali da idu za Tursku, sve to danas se isto dešava na Kosovu i to ne smeta sokoliju.Svi ti Srbi dobili su tapije od turaka za imanja koja su platili ima toga i oko Bitolja,Ohrida, Prilepa gde skoro nikad i nije bilo Albanaca koji su skoro pa svi bili u turskoj vojsci i mnogi su kao poraženi otišli sa svojim begovima za Tursku

Vrh

PostPostano: 09 svi 2014, 13:32 

Divanjol je napisao/la:
naravno da se vidi da je sokolov deda voleo da priča lovačke priče a mali tigar to sve još lepo obradi pre nego što ovde ispiše naučnofantastične priče
od svih sela pobrojanih jedino je Čelopek danas kao i uvek većinsko makedonski a tačno je da je tu bila i jedna velika borba između četnika-komita i turske vojske koju su činili bašibozluci većinom tu iz Makedonije i gde su Srbi imali dvoje poginulih a protivnik mnogo puta više i gde su poraženi totalno
Za vreme II sv.rata u Makedoniji skoro da nije bilo četničkih jedinica sem negde u delu između Kumanova i Vranja tako da ove priče sokola-tigra ne treba uzimati za ozbiljno to spada u ono kako je deda pričao unuka da je kraljević marko pobijo 'iljadu turaka
Tačno je da su vlasti Kraljevine Srbije slale svoje sunarodnike ne prostore današnje Makedonije gde su oni kupovali imanja od turskih aga i begova koji su kao poraženi morali da idu za Tursku, sve to danas se isto dešava na Kosovu i to ne smeta sokoliju.Svi ti Srbi dobili su tapije od turaka za imanja koja su platili ima toga i oko Bitolja,Ohrida, Prilepa gde skoro nikad i nije bilo Albanaca koji su skoro pa svi bili u turskoj vojsci i mnogi su kao poraženi otišli sa svojim begovima za Tursku

Divanjoll rekoh ti pazi shta pishesh i kako pishesh jer kao obaveshtajac po struci ima da ispadnesh neozbiljan.Ok moj pokojni deda nije bio zavrshio ni kurs KOS-a ni udbe.Jadnik nije znao da ambalazira stvari jer nije pohadjao kurseve u staljinistickim logorima u rusiju za agenta provokatora.On je pricao nama ono istinski kako je gledao ocima obicnog smrtnika.
Ono o tapijama nesto mi sumnjivo.Daj molim te postiraj nam tu u forumu kako je gllasio dogovor izmedju nikolle pashica i dzelala bajara.To prije drugog svetskog rata.
Daj nam posle i postiraj dzentlementski dogovor kumrovackog bravara sa turcima u split posle drugog svetskog rata

Vrh

PostPostano: 09 svi 2014, 15:37 

biće sve to kad ti postaviš dogovor između miloševića i thaqija o otimanju srpske imovine!
što se tiče obaveštajnog rada to je možda tvoja specijalnost, ja sam više bio za terenski rad,specijalnost gonjenje gerilaca i kriminalaca u uniformi uqk

Vrh

PostPostano: 09 svi 2014, 19:53 

Divanjol je napisao/la:
biće sve to kad ti postaviš dogovor između miloševića i thaqija o otimanju srpske imovine!
što se tiče obaveštajnog rada to je možda tvoja specijalnost, ja sam više bio za terenski rad,specijalnost gonjenje gerilaca i kriminalaca u uniformi uqk

Ne licish mi na takvog.Brzo gubish zhivce.To nije osobina jednog veterana.Sta se gonjenja tice to je uvijek billo.Svi koji su u pocetku ganjalli na kraju su izganjani.Daj bozhe da si imo srecu da si nasao utociste tamo nedje na kraju prvomajske u zemunu, na batajnickom putu.U slucaju nostalgije, uleto butem isho na kosovu, poslacu ti slike sa billo kog mesta na kosovu.
Za uzvrat reci nam neshto za dzhemo ciganina, grobara iz gnjillana.Ja cu ti reci gde je likvidiran.A ko ga je likvidiro to ne znam.A i kad bi znao nikad ne bih ti reko.
A za sllucaj bunar kod naselja dzhamija e llapit u prishtini cemo kasnije imamo napretek vremena

Vrh

PostPostano: 09 svi 2014, 22:47 

Zar su Albanci jedino sto se dogadja u Makedoniji?

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 12 svi 2014, 13:36 

po sokoliju u makedoniji i žive samo albanci uz ponekog zasotalog četnika
željno očekujem da ispiše nove bedastoće mada se i iz toga što šta može izvući ...

Vrh

PostPostano: 12 svi 2014, 17:20 

Divanjol je napisao/la:
po sokoliju u makedoniji i žive samo albanci uz ponekog zasotalog četnika
željno očekujem da ispiše nove bedastoće mada se i iz toga što šta može izvući ...

Bedastoça ako analiziramo tu rijec ili podelimo u dva della BEDA-STOçA (Izvinjavam se jer slovo ç veliko nemam na tastaturi) To je za mene znak uzrujanosti ljutnje i mrzhnje i od toga se mogu donijeti neki zakjuçci.
Ne u makedoniju zhive albanci,bugari, srbi,turci,romi,torbeshi,cincari ili vllasi,krci,gauri,egipcani,grci,jude, i svega ostallog po mallo.
Allbanci se deklarishu kao allbanci i nikako ne pristaju i ne priznaju da budu bilo shta drugo.Evo ja licno mislim da je najlepshe neshto u ovu zemaljsku kugllu koje postoji to je da budesh allbanac.I ja ako hiljadu puta umirem i ponovo se rodim i ako me bog pita koju cu naciju da odaberem sebi ja cu reci ALLBANAC I NISHTA DRUGO.
Jeste da su lepe i druge nacije.Ali o tim drugim nacijama neka pricaju ostali a ne ja.ostavimo to na stranu.Znaci mi priznajemo da smo allbanci i zhivimo kao takvi.Dok svi ostali to kamufliraju.Bugari iz makedonije to drzhe skriveno radi represija koje se njima nanose.Njih u makedoniju gone kao veshtice.Srbi cincari i ostalla ....... to oni su kao suncokret.Ako dnevnoj politici odgovara da su makedonci oni su najveci makedonci.Ako treba da su rusi ili cetnici to oni odmah postaju.A ima ih svakakvih

Vrh

PostPostano: 12 svi 2014, 17:45 

Kakav je kod Srba osjećaj sa spoznajom da im Hrvat ubio Dražu Mihajlovića ?

Vrh

PostPostano: 12 svi 2014, 20:24 

Kako šiptari u Makedoniji dobijaju azil

Bačena bomba na kuću Albanaca
IZVOR: TANJUG
Skoplje -- Prošle noći oko ponoći bačena je bomba na kuću porodice Zećiri iz skopskog naselja Radišani koja je bila u žiži zbog sukoba sa aktivistima vladajuće VMRO-DPMNE.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=846879

Vidi kako brzo uče... Hronologija događaja:
1) Plemenski skup zaključuje da ovde nema leba i da polovina mora u Nemačku.
2) Skupi se gomilica i urla na vladajuću strukturu poznatu po svom "nestašnom" podmlatku zvanom aktivisti.
3) Aktivisti nalupaju par ulučnih drekavaca.
4) Sledećeg dana pola plemena stiže u Nemačku i traži azil, dokumentujući zahtev autentičnim novinskim člancima.
5) Par dana kasnije, Nemci ne padaju na foru pa ovi smišljaju jači argument.
6) Buum u kupatilu.
7) Mission acomplished - AZIL

Vrh

PostPostano: 12 svi 2014, 21:56 

Fulao sam temu, dogodi se i najboljima.

Vrh

PostPostano: 13 svi 2014, 16:20 

Robbie MO je napisao/la:
Zar su Albanci jedino sto se dogadja u Makedoniji?

:zubati kralju :klanjam

Vrh

PostPostano: 17 svi 2014, 19:06 

Bokser iz makedonije Nuri seferi postao evropski prvak u u wbo versiju
http://www.youtube.com/watch?v=BXjsyerAlRc

Vrh

PostPostano: 20 svi 2014, 23:53 

Shteta shta jedan zlocinac nam pokvari lepo raspolozhenje.Zlocinac ne poznaje naciju a zlocince ne mislim da branim i kada su to licno moji albanci.Juce je poginuo mlladi angele iz gjorce petrova.Doticni je video da mu neko u dvoru krade tocak pa je poceo da ganja uljeza.Kada ga je dostigao llopov iznenada potegne nozh i mlladog maturanta teshko ranio.Posle kratkog vremena je neduzhni mlladic preminuo.Kuca je svetinja.Niko nema pravo da ti udje u kucu nepozvan.Mlladi angele je bio u pravu potpuno.I jedina mu je billa krivica shta je branio kucni prag.Jedino mi preostaje da pokojnom mladicu pozhelim vijecni raj a njegovoj familiji izdrzhljivost u ovim teshkim trenucima.Dok za uljeza najstrozhu kaznu

Vrh

PostPostano: 21 svi 2014, 20:39 

Citat:
Albanac ubio Makedonca, haos u Skoplju

Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u neredima u skopskom naselju Đorče Petrov, koji traju od ponedeljka a koje je izazvalo ubistvo makedonskog mladića Angela P.(18), za koje je osumnjičen 19-togodišnji Albanac, danas privedeno 27 lica, među kojima ima i maloletnika.

slika
slika
slika

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU ... -u-Skoplju

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 08 lip 2014, 10:49 

Posle povrede Marca reusa, mladi Shkodran mustafi allbanac iz makedonije, iz gostivara dobija shansu da putuje za brazil sa njemackom reprezentacijom.
Ucestvo puno albanaca po evropskim reprezentacijama ucine za nas allbance interesantnije pracenje svetskog prvenstva u brazilu.
http://www.bild.de/sport/fussball/shkod ... .bild.html

Vrh

PostPostano: 08 lip 2014, 18:49 

Whiteone je napisao/la:
Čestitam VMRO-vcima na pobedi. U borbi za očuvanje države Makedonije uvek će imati podršku pravih srpskih nacionalista.
Ako prošiptarska SDSM (makedonski levičari) pobedi i nastavi sa srbofobijom, onda će Makedonci dobiti još jednog neprijatelja, pa da vidimo dokle će dogurati sa orcima, goblinima i ostalim stvorenjima iz Mordora.

Zar Makedonija nije dio velike srpske drzave :zubati

HT Eronet 092-890-830
Za pomoc RS iz Srbije 2161
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 89  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: