Pozdrav zbog čestog putovanja uspio sam potrgati dvije trobe već, tako da sam se odluči kupiti neku skuplju, pa me zanima ako netko ima iksustva da preporuči nekog boljeg proizvođača, hvala
Ne znam kako to ljudi uspiju. Kakve torbe? Ja koristim samo sportske od poliestera i presao sam s njima sito i reseto. Champion ugl., Puma isto.
Kakav si ti guzonja pa ne nosiš odijela u putnim torbama? U takve kao tvoje definitivno odijela ne mogu stati i biti pripremljena jednim potezom za obući!
Pozdrav zbog čestog putovanja uspio sam potrgati dvije trobe već, tako da sam se odluči kupiti neku skuplju, pa me zanima ako netko ima iksustva da preporuči nekog boljeg proizvođača, hvala
Bitna su 4 kotača, a ne dva. Ako često letiš, bitno je da je oklop tvrd radi stvari koje se mogu uništiti prilikom "bacanja" putnih torba. Poželjna je i kričavija boja da lako prepoznaš svoj i da što brže izletiš iz zračne luke. Skuplji ne znači nužno praktičniji.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
škerac je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
Ne znam kako to ljudi uspiju. Kakve torbe? Ja koristim samo sportske od poliestera i presao sam s njima sito i reseto. Champion ugl., Puma isto.
Kakav si ti guzonja pa ne nosiš odijela u putnim torbama? U takve kao tvoje definitivno odijela ne mogu stati i biti pripremljena jednim potezom za obući!
Odijela nosim samo kad moram, ali bas kad moram... a ja to sve ubacim u obicni ruksak i cao... najednostavnije a i ako se poguzva meni to ne smeta. Samo mora biti cisto.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Ljudima glava u torbi, a ti bi da ovdje oformimo tim i mlatimo praznu slamu. Gdje ti živiš čovječe! Imaš li išta pametnije reći dok ti piša iz vodovodne cijevi?!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
škerac je napisao/la:
Ljudima glava u torbi, a ti bi da ovdje oformimo tim i mlatimo praznu slamu. Gdje ti živiš čovječe! Imaš li išta pametnije reći dok ti piša iz vodovodne cijevi?!
Da imam velikoga pisu?
P.S. Ja nemam pojma o cemu ti pises, al s obzirom da si zensko neke stvari su mi ipak malo jasnije.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Da imam velikoga pisu?
P.S. Ja nemam pojma o cemu ti pises, al s obzirom da si zensko neke stvari su mi ipak malo jasnije.
Ova izgleda ne razlikuje dovod i odvod.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.