|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 28 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
rigato
|
Naslov: Putne torbe Postano: 18 svi 2014, 23:30 |
|
|
Pozdrav zbog čestog putovanja uspio sam potrgati dvije trobe već, tako da sam se odluči kupiti neku skuplju, pa me zanima ako netko ima iksustva da preporuči nekog boljeg proizvođača, hvala
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 00:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ne znam kako to ljudi uspiju. Kakve torbe? Ja koristim samo sportske od poliestera i presao sam s njima sito i reseto.  Champion ugl., Puma isto. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 09:28 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ne znam kako to ljudi uspiju. Kakve torbe? Ja koristim samo sportske od poliestera i presao sam s njima sito i reseto.  Champion ugl., Puma isto.  Kakav si ti guzonja pa ne nosiš odijela u putnim torbama? U takve kao tvoje definitivno odijela ne mogu stati i biti pripremljena jednim potezom za obući!
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 11:06 |
|
|
rigato je napisao/la: Pozdrav zbog čestog putovanja uspio sam potrgati dvije trobe već, tako da sam se odluči kupiti neku skuplju, pa me zanima ako netko ima iksustva da preporuči nekog boljeg proizvođača, hvala Bitna su 4 kotača, a ne dva. Ako često letiš, bitno je da je oklop tvrd radi stvari koje se mogu uništiti prilikom "bacanja" putnih torba. Poželjna je i kričavija boja da lako prepoznaš svoj i da što brže izletiš iz zračne luke. Skuplji ne znači nužno praktičniji.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 11:17 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
|
škerac je napisao/la: Ako često letiš, bitno je da je oklop tvrd ovo. i ne mora biti vrišteća boja, dovoljno je da staviš etiketu koju ćeš lako prepoznati (onaj papirić s imenom i adresom). Samsonite je praktički neuništiv, iz iskustva.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 11:19 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: škerac je napisao/la: Ako često letiš, bitno je da je oklop tvrd ovo. i ne mora biti vrišteća boja, dovoljno je da staviš etiketu koju ćeš lako prepoznati (onaj papirić s imenom i adresom). Samsonite je praktički neuništiv, iz iskustva. Samsonite ok, imam loše iskustvo sa etiketama. Meni je bolje da vrišti.  Brža sam.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 11:27 |
|
|
škerac je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ovo.
i ne mora biti vrišteća boja, dovoljno je da staviš etiketu koju ćeš lako prepoznati (onaj papirić s imenom i adresom).
Samsonite je praktički neuništiv, iz iskustva.
Samsonite ok, imam loše iskustvo sa etiketama. Meni je bolje da vrišti.  Brža sam. uzmi u obzir da ne vole svi vrišteću prtljagu, naročito muškarci. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 11:34 |
|
|
Uzela sam u obzir. Zato sam ja brža. 
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 21:37 |
|
|
Otvorio temu, kupio torbu i vjerojatno otišao... 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 21:45 |
|
|
troluša.  ovo je dušu dalo za put od 3-4-5 dana  a evo i za tebe nešto.  
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 21:56 |
|
|
 Mrzim tu boju! Gdje je nađe Moš je glat proslijediti jednoj političarki koja je obožava! 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 22:20 |
|
|
pa vrišti. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 19 svi 2014, 23:05 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
ZGabriel je napisao/la: troluša.  ovo je dušu dalo za put od 3-4-5 dana  a evo i za tebe nešto.   
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 20 svi 2014, 00:53 |
|
|
škerac je napisao/la: Uzela sam u obzir. Zato sam ja brža.  Cek, pa ti nisi musko?  Ti si zena? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 20 svi 2014, 13:07 |
|
|
škerac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne znam kako to ljudi uspiju. Kakve torbe? Ja koristim samo sportske od poliestera i presao sam s njima sito i reseto.  Champion ugl., Puma isto.  Kakav si ti guzonja pa ne nosiš odijela u putnim torbama? U takve kao tvoje definitivno odijela ne mogu stati i biti pripremljena jednim potezom za obući! Odijela nosim samo kad moram, ali bas kad moram... a ja to sve ubacim u obicni ruksak i cao... najednostavnije a i ako se poguzva meni to ne smeta.  Samo mora biti cisto.
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 20 svi 2014, 13:53 |
|
|
Ljudima glava u torbi, a ti bi da ovdje oformimo tim i mlatimo praznu slamu. Gdje ti živiš čovječe! Imaš li išta pametnije reći dok ti piša iz vodovodne cijevi?! 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 20 svi 2014, 21:25 |
|
|
škerac je napisao/la: Ljudima glava u torbi, a ti bi da ovdje oformimo tim i mlatimo praznu slamu. Gdje ti živiš čovječe! Imaš li išta pametnije reći dok ti piša iz vodovodne cijevi?!  Da imam velikoga pisu? P.S. Ja nemam pojma o cemu ti pises, al s obzirom da si zensko neke stvari su mi ipak malo jasnije. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 20 svi 2014, 21:25 |
|
|
I kako znas da meni nije glava u torbi? Ha ja. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 20 svi 2014, 21:30 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Aztec je napisao/la: škerac je napisao/la: Ljudima glava u torbi, a ti bi da ovdje oformimo tim i mlatimo praznu slamu. Gdje ti živiš čovječe! Imaš li išta pametnije reći dok ti piša iz vodovodne cijevi?!  Da imam velikoga pisu? P.S. Ja nemam pojma o cemu ti pises, al s obzirom da si zensko neke stvari su mi ipak malo jasnije.  Ova izgleda ne razlikuje dovod i odvod.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 21 svi 2014, 08:58 |
|
|
Recite nešto kratko ali glupo: korrisnik je napisao/la: Ova izgleda ne razlikuje dovod i odvod.
Gabi daj jednu kavu, pa makar bila i sikteruša, ne mora biti razgovoruša! 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 21 svi 2014, 09:55 |
|
|
škerac je napisao/la: Recite nešto kratko ali glupo: korrisnik je napisao/la: Ova izgleda ne razlikuje dovod i odvod.
Gabi daj jednu kavu, pa makar bila i sikteruša, ne mora biti razgovoruša!  Dovod i odvod vode meh  drž se ti kuhinje.
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 21 svi 2014, 11:20 |
|
|
I za kraj malo muškog šovinizma: korrisnik je napisao/la:  drž se ti kuhinje.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 21 svi 2014, 12:16 |
|
|
TO ti je savjet u Americi ženi bušilica iščupala skalp kose.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 21 svi 2014, 12:17 |
|
|
kako ste od putne torbe došli do bušilice? 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Putne torbe Postano: 21 svi 2014, 12:18 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: kako ste od putne torbe došli do bušilice?  Rekla Eva Adamu da pojede jabuku. Ona prva nešto Aztecu dobacila ja se u priču ubacio i eto voila.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Groot i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|