|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 04 vel 2014, 21:40 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
|
BBC je napisao/la: Na tebe sam mislio. Puno kavana po raznim forumima, neudata. Neće tu čaj pomoći. ovisi s kojom namjerom i svrhom se čaj koristi. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 22 svi 2014, 21:04 |
|
|
Sirup od borovih iglica-sad vam je vrijeme da ga pripremite,dok su litorasti-izboji aktualni.Kod mene dvije tegle na 'kišeljenju',od jele i smreke.Čuda radi ako vas grlo zeza,provjereno!
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 22 svi 2014, 21:37 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Kad se ubodete na ekser ranu treba "natabati " nekim drvetom da krv izađe a onda se stavi kajmak i bokvica sto put sam tako. Samo jednom sam morao ići doktoru radi eksera kad sam imo 2 godine pa djed rašalovao ploču a ja dlanovima upao na eksere ali to je više bilo radi perventive. Kolko sam se put ubo na eksere kad bi svaki put išao doktoru.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 23 svi 2014, 08:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Otrovat ćete se, ne glupirajte se.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 24 svi 2014, 13:29 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Kad se ubodete na ekser ranu treba "natabati " nekim drvetom da krv izađe a onda se stavi kajmak i bokvica sto put sam tako. Samo jednom sam morao ići doktoru radi eksera kad sam imo 2 godine pa djed rašalovao ploču a ja dlanovima upao na eksere ali to je više bilo radi perventive. Kolko sam se put ubo na eksere kad bi svaki put išao doktoru. Što nije prikladniji neki alkohol koji će dezinficirati ranu?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 24 svi 2014, 13:42 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 18014 Lokacija: Drina je na granici!
|
Divlja svinja5 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kad se ubodete na ekser ranu treba "natabati " nekim drvetom da krv izađe a onda se stavi kajmak i bokvica sto put sam tako. Samo jednom sam morao ići doktoru radi eksera kad sam imo 2 godine pa djed rašalovao ploču a ja dlanovima upao na eksere ali to je više bilo radi perventive. Kolko sam se put ubo na eksere kad bi svaki put išao doktoru. Što nije prikladniji neki alkohol koji će dezinficirati ranu? alkohol se ne stavlja na ranu zato što širi krvne sudove i pospješuje krvarenje. Dezinfekcija rane se vrši jodom.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 24 svi 2014, 13:49 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Divlja svinja5 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kad se ubodete na ekser ranu treba "natabati " nekim drvetom da krv izađe a onda se stavi kajmak i bokvica sto put sam tako. Samo jednom sam morao ići doktoru radi eksera kad sam imo 2 godine pa djed rašalovao ploču a ja dlanovima upao na eksere ali to je više bilo radi perventive. Kolko sam se put ubo na eksere kad bi svaki put išao doktoru. Što nije prikladniji neki alkohol koji će dezinficirati ranu? Poenta je da prvo moraš istjerati malo krvi poslije kad se ubodeš na ekser. To se radi "tabanjem" nekim drvetom ko je sa sela znat će o čemu pričam.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 20 lip 2014, 15:48 |
|
|
Ballistol. Markanu i Bumbaru je sigurno poznata marka, ulje za namazivanje svega i svacega, oruzja, mehanickih sredstava itd. Dobro za kozne tegobe, infekcije, rane, priprzenu kozu itd. itd. Ima jak miris, zbog toga nije za svakoga, ali topla priporuka. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 20 lip 2014, 16:00 |
|
|
Sto se tice rakije kao prirodne medicine, lijecnici ce to naravno opovrgnuti, ali cinjenica je da umjerena doza alkohola moze biti lijekovita kod oboljenja vena i srcanog sistema, dok u prikomjernoj upotribi dijeluje kontraproduktivno.
Znaci, jednas rakijica na dan moze biti dobra, vise nije za priporuku. Tako nekako.
|
|
Vrh |
|
 |
škerac
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 20 lip 2014, 17:57 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sto se tice rakije kao prirodne medicine, lijecnici ce to naravno opovrgnuti, ali cinjenica je da umjerena doza alkohola moze biti lijekovita kod oboljenja vena i srcanog sistema, dok u prikomjernoj upotribi dijeluje kontraproduktivno.
Znaci, jednas rakijica na dan moze biti dobra, vise nije za priporuku. Tako nekako. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 20 lip 2014, 22:26 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ballistol. Markanu i Bumbaru je sigurno poznata marka, ulje za namazivanje svega i svacega, oruzja, mehanickih sredstava itd. Dobro za kozne tegobe, infekcije, rane, priprzenu kozu itd. itd. Ima jak miris, zbog toga nije za svakoga, ali topla priporuka.  Viđao sam negdje ovu stvar,ali nisam znao da može i na kožu? 
|
|
Vrh |
|
 |
Kamov
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 20 lip 2014, 22:43 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 02:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
korrisnik je napisao/la: Kad se ubodete na ekser ranu treba "natabati " nekim drvetom da krv izađe a onda se stavi kajmak i bokvica sto put sam tako. Samo jednom sam morao ići doktoru radi eksera kad sam imo 2 godine pa djed rašalovao ploču a ja dlanovima upao na eksere ali to je više bilo radi perventive. Kolko sam se put ubo na eksere kad bi svaki put išao doktoru. Ti i dlanovima na eksere  Obzirom da se tako često bodeš na eksere dat ću ti jedan savjet: uvijek daske, oplate, letve i druge stvari u kojima su zabijeni čavli ili uvrnuti vijci odlagati tako da su špicevi prema zemlji okrenuti. Ne bi bilo loše i da zaštitne cipele, u čijem đonu je ugrađen lim, nosiš.
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 20 lip 2014, 22:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ballistol. Markanu i Bumbaru je sigurno poznata marka, ulje za namazivanje svega i svacega, oruzja, mehanickih sredstava itd. Dobro za kozne tegobe, infekcije, rane, priprzenu kozu itd. itd. Ima jak miris, zbog toga nije za svakoga, ali topla priporuka.  Viđao sam negdje ovu stvar,ali nisam znao da može i na kožu?  Moze, ima i Ballistol ekstra za kozu, neo-Ballistol, ali ovaj normalni ti dodje jeftinije, i posluzi za neke stvarcice oko koze. ako si skeptican, izprobaj na blagu, mozda kad ti pas ima nesto na sapi itd.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Prirodna medicina Postano: 20 lip 2014, 22:59 |
|
|
Kamov je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kad se ubodete na ekser ranu treba "natabati " nekim drvetom da krv izađe a onda se stavi kajmak i bokvica sto put sam tako. Samo jednom sam morao ići doktoru radi eksera kad sam imo 2 godine pa djed rašalovao ploču a ja dlanovima upao na eksere ali to je više bilo radi perventive. Kolko sam se put ubo na eksere kad bi svaki put išao doktoru. Ti i dlanovima na eksere  Obzirom da se tako često bodeš na eksere dat ću ti jedan savjet: uvijek daske, oplate, letve i druge stvari u kojima su zabijeni čavli ili uvrnuti vijci odlagati tako da su špicevi prema zemlji okrenuti. Ne bi bilo loše i da zaštitne cipele, u čijem đonu je ugrađen lim, nosiš. Pa bio maleHan pa trčo i nekako padnem i refleks pa na ruke pao. Eno juče se ubodo i ništa mi kroz papuču neka 5-ica  bila. Navikao sam izgleda.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|