|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 159 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Australke Postano: 13 sij 2014, 13:48 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Pošteno druze Pessimus ..
Nas dvoje smo generacija mislim. Tako da baš mi je drago da si objektivan.
Da dodam...
Uvijek bi neodlučnim kad su u pitanju ove dvije skupine preporučila da se drze zbog ljudskosti i morala zena iz prve kategorije. Jer će ove druge teško povrijediti i urušiti im zivot.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Australke Postano: 28 svi 2014, 16:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Australke Postano: 28 svi 2014, 23:00 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Ministry, možeš li mi odgovorit zašto se Australke ponašaju ko pijane ronfulje kad su na ljetovanju ? Mislim, većina žena to danaske radi , ali ove from Down under prednjace.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Australke Postano: 29 svi 2014, 01:39 |
|
|
Vukan je napisao/la: Ministry, možeš li mi odgovorit zašto se Australke ponašaju ko pijane ronfulje kad su na ljetovanju ? Mislim, većina žena to danaske radi , ali ove from Down under prednjace. Čini se da je ta anglosfera dosta pripita. A i Skandiji. Možda je to sjever, hladno, da se ugriju, pa kad su se i preselili u toplije krajeve, svejedno loču. I nije baš neki stil, vino, nego oblokavanje pivima ili žešćim pićima. Nema puno alkosa toga tipa u Italiji ili Španjolskoj -npr.- naspram germanofonih zemalja.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Australke Postano: 29 svi 2014, 09:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Australke Postano: 29 svi 2014, 11:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Mozda nisam dobro definirala. Uglavnom riječ je o : http://www.b92.net/superzena/zdravlje.p ... _id=771601"Mislim da su zene pogresno shvatile da kada se kaze da muskarce samo zanima rupa izmedju nogu, da se to ne odnosi na tu rupu..." "Muškarci su stalno govorili da jako vole žensku rupu među nogama, a neke su to pogrešno shvatile i sada gladuju "
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Australke Postano: 29 svi 2014, 12:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovo vam je ajmo reći blago ispodprosječno za Sydney, s lijeva na desno 7, 7.5 i 5.5. Standardi nam se ne slažu.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Australke Postano: 29 svi 2014, 14:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Skandinavke se brzo napiju zbog incesta u dalekoj prošlosti. Tabu tema koje se nitko javno ne usuđuje dotaknuti osim pojedinih hrabrih osoba. Kad su u prošlosti bili siromašni plemići i bogatiji ljudi vjenčavali brata, sestru. Kažu neki eksperti da im treba još dosta stotina godina da se geni i "krv" pročiste. Zato na silu primaju toliko stranaca, eksperiment za koji ne znaju kako će završiti. S obzirom da i Arapi taslače sestre, rodice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Australke Postano: 10 sij 2015, 10:43 |
|
|
Druga s desne strane:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|