|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 18:58 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ne mozete ništa svojoj boljoj polovini? Forum je jedino mjesto gdje donekle imate paznju? Ovo je tema za vas.
Opustite se i zamislite kako riječima, verbalno ili psihički vraćate svojoj boljoj polovini sve ono što trpite godinama!
Ispeglala vam je kartice, ručak je zagoreo, tasta vam je stalno za vratom?
Povjerite se ovdje!
Junuz i BBC imaju prednost i dozvolu za svakodnevne tretmane.
Ostali po potrebi!
Izvolite!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:02 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Matemma :)
Za tebe!
REF. Slušaj oko moje ja ti mogu biti tata vrijeme je da skineš ovaj ološ sa svog vrata
Koštaju me avanture staro srce mlade cure nisam tebe odabrao za sebe nego da pokazujem te njima da se tobom hvalim ja pred svima.
A da nije možda to kriza srednjih godina? Ko bi znao što me vreba dođem ti ko hladan tuš. Više otac manje muž, mislim što sve to treba
Ti ćeš meni, ti ćeš meni jednom reći hvala, što te je od sebe otjerala luda stara
REF.
Iza leđa kažu mi gle ga s mladom šta mu bi? Al' bi bili na mom mjestu jer si slatko naivna, stvarnost te ne zanima lakše s tobom prijeđem cestu.
Ti ćeš meni, ti ćeš meni jednom reći hvala što te je od sebe otjerala luda stara
REF. 2x
Da se hvalim ja pred svima ja ti mogu biti tata skini ološ sa svog vrata ja ti mogu biti tata
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Iran rules.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:23 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Jedno pitanje ako se čovjek i žena rastanu 50% njegove imovin ide njoj Kuća plac njiva itd. A šta ako je to sve na ocu od tog čovjeka. Znači muževu ocu šta onda može zakon.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
korrisnik je napisao/la: Jedno pitanje ako se čovjek i žena rastanu 50% njegove imovin ide njoj Kuća plac njiva itd. A šta ako je to sve na ocu od tog čovjeka. Znači muževu ocu šta onda može zakon. Dijeli se samo ono sto su zajedno stekli. Sto je unesno u zajednicu se ne dijeli, vec svakom njegovo.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:29 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Aztec je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Jedno pitanje ako se čovjek i žena rastanu 50% njegove imovin ide njoj Kuća plac njiva itd. A šta ako je to sve na ocu od tog čovjeka. Znači muževu ocu šta onda može zakon. Dijeli se samo ono sto su zajedno stekli. Sto je unesno u zajednicu se ne dijeli, vec svakom njegovo. Eto čuli ste ako se hoćete rastati muškarci sve prepišite na tatu i ne može vam sud ništa.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne mozete ništa svojoj boljoj polovini? SarajkaDjevojka je napisao/la: Forum je jedino mjesto gdje donekle imate paznju? SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo je tema za vas  SarajkaDjevojka je napisao/la: Opustite se i zamislite kako riječima, verbalno ili psihički vraćate svojoj boljoj polovini sve ono što trpite godinama! SarajkaDjevojka je napisao/la: Ispeglala vam je kartice, ručak je zagoreo, tasta vam je stalno za vratom? SarajkaDjevojka je napisao/la: Povjerite se ovdje! 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
korrisnik je napisao/la: Aztec je napisao/la: Dijeli se samo ono sto su zajedno stekli. Sto je unesno u zajednicu se ne dijeli, vec svakom njegovo.
Eto čuli ste ako se hoćete rastati muškarci sve prepišite na tatu i ne može vam sud ništa. Moze. Svasta se moze ako se ima volje. Samo ti kazem da to vrijedi za imovinu stecenu u braku.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:44 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne mozete ništa svojoj boljoj polovini? SarajkaDjevojka je napisao/la: Forum je jedino mjesto gdje donekle imate paznju? SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo je tema za vas  SarajkaDjevojka je napisao/la: Opustite se i zamislite kako riječima, verbalno ili psihički vraćate svojoj boljoj polovini sve ono što trpite godinama! SarajkaDjevojka je napisao/la: Ispeglala vam je kartice, ručak je zagoreo, tasta vam je stalno za vratom? SarajkaDjevojka je napisao/la: Povjerite se ovdje!  Ove zadnje tri sličice valjda vanila seks pa sado -mazo a šta ti ova zadnja znači. Desanka Šakić?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:47 |
|
|
|
Preljub
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 16 lip 2014, 19:49 |
|
|
|
Kako me sjećanje služi i ova će tema otići na margine odnosa Bošnjaka Srba i Hrvata tj na politiku mora ovo je Bosna i Hercegovina. Ali kad će. And show can go on.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kutak napaćenih i zlostavljanih muškaraca Postano: 17 lip 2014, 18:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne mozete ništa svojoj boljoj polovini? Forum je jedino mjesto gdje donekle imate paznju? Ovo je tema za vas.
Opustite se i zamislite kako riječima, verbalno ili psihički vraćate svojoj boljoj polovini sve ono što trpite godinama!
Ispeglala vam je kartice, ručak je zagoreo, tasta vam je stalno za vratom?
Povjerite se ovdje!
Junuz i BBC imaju prednost i dozvolu za svakodnevne tretmane.
Ostali po potrebi!
Izvolite! Još se oporavljamo od utakmice BiH-Argentina? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|