HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 stu 2024, 17:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 747 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Sljedeća

50 metarska replika Ploče Kulina bana, ili 50 metarski krst/križ?
Kulinova ploča 39%  39%  [ 26 ]
običan križ 61%  61%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 67
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva?
PostPostano: 25 lip 2014, 18:39 

BBC je napisao/la:
Tema su kulturni objekti na brdima oko Sarajeva. Srspka zemlja, srpska stvar što će tu graditi. I što im možete, baš ništa.

Ako je Trebevicka krscina kulturni objekat onda je Dara Bubamara djevica Marija.

Evo, ja ti opet kazem da treba u toj Bosni smanjivati a ne dizati tenzije. To sto je tebi i slicnima stalo do dizanja tenzija je vec zasebna tema. Dizes ih i ovdje, neprekidno i 24 sata dnevno, tako da bi covjek mogao pomisliti da i nemas nekog zivota.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 18:40 

To nije konstruktivan pristup. Sa tim pristupom ćete gledati križ iznad Sarajeva. Morate sa Srbima razgovarati, kao dva konstitutivna naroda.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 18:41 

mahatgadafi je napisao/la:

Evo, ja ti opet kazem da treba u toj Bosni smanjivati a ne dizati tenzije.

Imat ćete priliku za par mjeseci. Kad budete birali SDA i "Komšića". Na krivom si forumu za te muslimanske ublehe, ovdje ljudi pamte.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 18:47 

BBC je napisao/la:

Evo, ja ti opet kazem da treba u toj Bosni smanjivati a ne dizati tenzije.

Imat ćete priliku za par mjeseci. Kad budete birali SDA i "Komšića". Na krivom si forumu za te muslimanske ublehe, ovdje ljudi pamte.

Opet trolas.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 18:49 

Ne, već skrećem drugim forumašima pozornost na to da vi Bošnjaci vječito tražite krivce u drugima. Ne pišem ja to zbog tebe, već da te ne dao Bog neki Hrvat na forumu ozbiljno doživi, pa krene nasjedati na te ublehe.

Spomenuo si tenzije, odgovorio sam ti gdje vi Bošnjaci najviše tenzija dižete.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 18:52 

Nemojte tako, pa ne zelite valjda da vas ja poducavam pravoslavlju?

A kako da me podučavate o pravoslavlju, kad blage veze nemate o njemu ali eto, nešto vas tjera da popujete o njemu a da pojma nemate jer svo znanje, crpite iz onog šta ste vidjeli na TV, recimo.
Evo recimo, u Grčkoj skoro na svakoj raskrsnici imate kapelu i krst, ali jebiga, ne gledaju se grčki filmovi pa se ni o tome nema pojma :D

Nego, šuplja vam je priča a i niste jedini koji ste banuli na ovaj forum s njom. Bilo je i ranije ekskurzija tog tipa gdje su nam multietničari iz Trougla predstavljali svoju viziju multietničnosti ali jebiga, Srbeki se baš nisu palili na nju a vallahi ni Hrvati, osim možda pokojeg poklonika lika i djela gospodina Blaža kojem ni islamski centar u po Širokog, koji bi ujedno bio i najveći islamski centar u Evropi, ne bi bio problem, dapače, dao bi pola guzice da može biti nazočnim pri njegovom otvaranju, sa sve vehabijama u džamijskom dvorištu :D

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 18:54 

BBC je napisao/la:
Ne, već skrećem drugim forumašima pozornost na to da vi Bošnjaci vječito tražite krivce u drugima. Ne pišem ja to zbog tebe, već da te ne dao Bog neki Hrvat na forumu ozbiljno doživi, pa krene nasjedati na te ublehe.

Spomenuo si tenzije, odgovorio sam ti gdje vi Bošnjaci najviše tenzija dižete.

I sta imas od toga? Ocekujes da ce ti onda biti oprosteni becki kupleraji?

Dosadan si covjece. S tobom bilo kakva vrsta dijaloga nije moguca..samo ko navijen trolas i ponavljas se ko pokvarena ploca.

Tema: Ovaj krst je obicna provokacija. Nista protiv krsta kao krsta ali ovdje je jasno cemu bi trebao da sluzi (ukoliko uopste i bude izgradjen ikada). SPC jednostavno nema tu tradiciju koju gaje inace katolici (u svim katolickim zemljama su uocljivi krizevi po planinama i raskrscima..kod Srba je to novokomponovana turbofolk zajebancija)

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 18:56 

Čuj "što imam od toga" a u ovom trenutku Hrvatima kradete 33%-50% političkog utjecaja. Šaljivdžija si ti velik, zar ne.
Tema je na hrvatskom forumu, i neće jedan musliman ovdje određivati što je "dosadno" a što "zanimljivo".

Križ je provokacija, ali takvo je i danas čitavo bošnjačko društvo. Najbolje bi bilo križ na brdu zabraniti a vas poslati u Anadoliju.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:00 

Nego gospodine Gadafi, kad već pomenusmo pokojnog gospodina Blaža kojem bi vjerujem i samom smetao taj krst na Zlatištu, šta vi mislite o njemu? Da li je i on bosanski patriota :D

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:04 

To je Aga istinski multi-kulti. Što su oni mislili, da je multi-kulti samo bošnjaštvo.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:05 

Agathonikos je napisao/la:
Nego gospodine Gadafi, kad već pomenusmo pokojnog gospodina Blaža kojem bi vjerujem i samom smetao taj krst na Zlatištu, šta vi mislite o njemu? Da li je i on bosanski patriota :D

Patriote su uopsteno gledano u biti smijesni ljudi. Nedostatak vlaznog, toplog kutka zenskog tijela, ili sta li, ne znam, neke frustracije, inace im nebi bilo potrebno busanje u prsa s dostignucima koje nisu postigli licno ili mrznja ljudi koje nikad nisu upoznali. (ovo patriota je za mene samo nasminkani izraz za nacionalistu...nesto kao kad vi, gospodine aga, cujete izraz "gradjani") :D

Mislili ste na blazenog Stepinca ako se ne varam. On nije Blaz, on je samo blazen. :D

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:09 

Ali ipak možda je primjerenije staviti veliku ploču sa poveljom Kulina Bana, početkom "Oče naš" i pozivanjem na Bibliju. Mislim da to ne može nikoga vrijeđati ?

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:12 

Nemojte tako, pa ne zelite valjda da vas ja poducavam pravoslavlju?

A kako da me podučavate o pravoslavlju, kad blage veze nemate o njemu ali eto, nešto vas tjera da popujete o njemu a da pojma nemate jer svo znanje, crpite iz onog šta ste vidjeli na TV, recimo.
Evo recimo, u Grčkoj skoro na svakoj raskrsnici imate kapelu i krst, ali jebiga, ne gledaju se grčki filmovi pa se ni o tome nema pojma :D

Nego, šuplja vam je priča a i niste jedini koji ste banuli na ovaj forum s njom. Bilo je i ranije ekskurzija tog tipa gdje su nam multietničari iz Trougla predstavljali svoju viziju multietničnosti ali jebiga, Srbeki se baš nisu palili na nju a vallahi ni Hrvati, osim možda pokojeg poklonika lika i djela gospodina Blaža kojem ni islamski centar u po Širokog, koji bi ujedno bio i najveći islamski centar u Evropi, ne bi bio problem, dapače, dao bi pola guzice da može biti nazočnim pri njegovom otvaranju, sa sve vehabijama u džamijskom dvorištu :D

Opet, varate se u vezi pravoslavlja, doista. Nije dovoljno slaviti krsnu slavu pa imati pojma o teoloskim pitanjima.

Ali ste u pravu sto se tice trendova medju Srbima, ali bogami i Hrvatima. Nisu Bosnjaci tu nimalo daleko. Pa tako i ovaj forum - ne mislim da je reprezentativan za sve BH-Hrvate, tj. nisu svi ovako radikalni, ali smatram ovdasnje forumase - uz rijetke izuzetke - ipak nekom vrstom toplomjera u guzici hrvatskog zivlja u zajednickoj nam drzavi.

A vehabije...ne prizivajte djavola..pa zar ste zaboravili da ti ne jebu zivu silu?

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:14 

BBC je napisao/la:
Ali ipak možda je primjerenije staviti veliku ploču sa poveljom Kulina Bana, početkom "Oče naš" i pozivanjem na Bibliju. Mislim da to ne može nikoga vrijeđati ?

Ne moze smetati, iako bi i to glupo bilo. Ponavljam, totalne balkanske turbofolk gluposti dok se bukvalno nema sta za jesti...kreteni bi da grade ogromne ploce koje pet ljudi u drzavi mogu procitati (ukoliko se stavi u originalu).

Uostalom, ta ploca je najstariji dokaz bosanske drzavnosti (da niste mozda mislili na bascansku plocu?). Ne razumijem to tvoje zalaganje..pa zar ti ne mrzis Bosnu?

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:15 

Opet, varate se u vezi pravoslavlja, doista. Nije dovoljno slaviti krsnu slavu pa imati pojma o teoloskim pitanjima.

Ali ste u pravu sto se tice trendova medju Srbima, ali bogami i Hrvatima. Nisu Bosnjaci tu nimalo daleko. Pa tako i ovaj forum - ne mislim da je reprezentativan za sve BH-Hrvate, tj. nisu svi ovako radikalni, ali smatram ovdasnje forumase - uz rijetke izuzetke - ipak nekom vrstom toplomjera u guzici hrvatskog zivlja u zajednickoj nam drzavi.

A vehabije...ne prizivajte djavola..pa zar ste zaboravili da ti ne jebu zivu silu?

Ovo traži prijevod sa arapsko-bošnjačkog.

- Srbi i Hrvati su ekstremi, i Bošnjaci su ali ipak manje. To je merhametli, dobar narod i raja.
- Ovaj forum je fašistički, kao i Hrvati u BiH.
- Ako se budete puno kočoperili poslat ćemo vam naše tajno oružje vehabije da vam civile ubijaju.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:17 

BBC je napisao/la:

Ne moze smetati, iako bi i to glupo bilo. Ponavljam, totalne balkanske turbofolk gluposti dok se bukvalno nema sta za jesti...kreteni bi da grade ogromne ploce koje pet ljudi u drzavi mogu procitati (ukoliko se stavi u originalu).

Uostalom, ta ploca je najstariji dokaz bosanske drzavnosti (da niste mozda mislili na bascansku plocu?). Ne razumijem to tvoje zalaganje..pa zar ti ne mrzis Bosnu?

- Mi Bošnjaci smo strogo protiv bilo čega što podsjeća na Bibiliju i kršćanstvo.
- Sad ću ja njega zajebati tako da ću ga optužiti da je protiv kršćanskih vladara.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:21 

S obzirom da od tih 100+ šehersarajevskih džamija, jedva da poneka bude ispunjena za neki od vjerskih praznika, znači da nema potrebe za tolikim vjerskim prostorom, pa i njih 100-, osim tih nekoliko, bez obzira na njihove dimenzije možemo zvati džamijetinama jer su nepotrebne. Eto ko biva da malo proširimo značenje augmentativa.

Možda su dimenzije tog eventualno izgrađenog krsta na Zlatištu velike, ali velik je i broj džamija u Šeheru, pa ne vidim da se iko od vas buni zbog toga.

Dzamije i crkve su jedno, krstovi koji se prave u smislu ciste provokacije, su nesto drugo.

Tja, kolko ste kukali na blazenog Stepinca covjek bi pomislio da vam se ogadilo katolicanstvo...a u ovom slucaju bi katolickim stopama (posto pravoslavlje nema tu tradiciju gradjenja krstova kao katolicanstvo u kojem se "odvajkada" gradilo po brdima, raskrscima, itd.) De odlucite se. JAsno je meni da Srbi obozavaju krkanluk i turbofolk, zbog toga su mi kao narod i simpaticniji od sterilnih Hrvata koji ni dolazak `eroja iz Haga ne znaju akibeti proslaviti, vec samo onako dosadno, ko austrijska serija za srednjovjecne gospodje...a kad je KRajisnik dolazio to je bilo zderanje, lokanje, pa gomila ludaka i dinarskih sisara u trenerkama koje su poskakivale u ritmovima Baje malog knindze..ali mi nije jasno sto od vjeroispovijesti pravite turbofolk. Mislim..nije potrebno

Sarajevo ima 600 000 stanovnika, cirka, tako da je 100 dzamija sasvim ok brojka za toliki grad. A ogromni krst valjda jeste krstcina...nije potreban toliki, necete valjda ulaziti u njega.

BBC, da li bi se isto tako zalagao za rusenje crkava, katolickih?

Sarajevo nema 600 tisuća stanovnika, već Sarajevski kanton.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:22 

ManInBlack je napisao/la:

Dzamije i crkve su jedno, krstovi koji se prave u smislu ciste provokacije, su nesto drugo.

Tja, kolko ste kukali na blazenog Stepinca covjek bi pomislio da vam se ogadilo katolicanstvo...a u ovom slucaju bi katolickim stopama (posto pravoslavlje nema tu tradiciju gradjenja krstova kao katolicanstvo u kojem se "odvajkada" gradilo po brdima, raskrscima, itd.) De odlucite se. JAsno je meni da Srbi obozavaju krkanluk i turbofolk, zbog toga su mi kao narod i simpaticniji od sterilnih Hrvata koji ni dolazak `eroja iz Haga ne znaju akibeti proslaviti, vec samo onako dosadno, ko austrijska serija za srednjovjecne gospodje...a kad je KRajisnik dolazio to je bilo zderanje, lokanje, pa gomila ludaka i dinarskih sisara u trenerkama koje su poskakivale u ritmovima Baje malog knindze..ali mi nije jasno sto od vjeroispovijesti pravite turbofolk. Mislim..nije potrebno

Sarajevo ima 600 000 stanovnika, cirka, tako da je 100 dzamija sasvim ok brojka za toliki grad. A ogromni krst valjda jeste krstcina...nije potreban toliki, necete valjda ulaziti u njega.

BBC, da li bi se isto tako zalagao za rusenje crkava, katolickih?

Sarajevo nema 600 tisuća stanovnika, već Sarajevski kanton.

Jesu li objavljeni vise oni rezultati popisa?

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:24 

Mislili ste na blazenog Stepinca ako se ne varam. On nije Blaz, on je samo blazen. :D

Mislio sam baš na pokojnog gospodina Blaža, gospodine Gadafi :D
Jer vidim, njegovo velikočaršijsko ustaštvo je baš popularno među veljebosanskim patriotama jer ga barem po forumskim pisanjima, takvi veličaju kao najrođenijeg, pošto him takav tip Hrvata baš paše za razliku od tamo nekih HB kamenjaraca kojima redovno otresaju ustaške matere :D

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:26 

Taj križ će označavati početak jedne nove ere u BiH. Novi početak.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:29 

BBC je napisao/la:

- Srbi i Hrvati su ekstremi, i Bošnjaci su ali ipak manje. To je merhametli, dobar narod i raja.
- Ako se budete puno kočoperili poslat ćemo vam naše tajno oružje vehabije da vam civile ubijaju.

Ja zaista mislim da si ti lud. Ozbiljno. Prvo sam mislio da se zezas ili da si fake nekog od moderatora radi napucavanja postova ali u medjuvremenu sam siguran da si..jednostavno..samo lud.

Citat:
- Srbi i Hrvati su ekstremi, i Bošnjaci su ali ipak manje.

Ne! Vec da nisu daleko. Tu i tamo su bolji, tu i tamo cak i gori. Primjera radi, ova pseudobosanska patetika..ovo patriotsko busanje..pratim po fejsbuku..je toliko smijesno..bezze..turbofolk.

Citat:

Ne! Ovaj forum jeste radikalniji od prosjeka, tj. covjek ima priliku procitati doista gadne stvari od strane odredjenih forumasa, ali uopste nije potrebno potezati Musolinijevu ideologiju da bi se ukazalo na sovinizam. Opet, ti nisi ni "toplomjer", ti si jednostavno udaren. Najozbiljnije to mislim. Izgubljen slucaj.

Citat:
- Ako se budete puno kočoperili poslat ćemo vam naše tajno oružje vehabije da vam civile ubijaju

Opet ne! Niko nebi trebao prizivati vehabije, a ponajmanje Srbi.

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:33 

@math, malo offtopic, od kuda pišeš, vidim da ne koristiš naša slova šđčćž?

Vrh

PostPostano: 25 lip 2014, 19:35 

Ja zaista mislim da si ti lud. Ozbiljno. Prvo sam mislio da se zezas ili da si fake nekog od moderatora radi napucavanja postova ali u medjuvremenu sam siguran da si..jednostavno..samo lud.

Ne! Vec da nisu daleko. Tu i tamo su bolji, tu i tamo cak i gori. Primjera radi, ova pseudobosanska patetika..ovo patriotsko busanje..pratim po fejsbuku..je toliko smijesno..bezze..turbofolk.

Ne! Ovaj forum jeste radikalniji od prosjeka, tj. covjek ima priliku procitati doista gadne stvari od strane odredjenih forumasa, ali uopste nije potrebno potezati Musolinijevu ideologiju da bi se ukazalo na sovinizam. Opet, ti nisi ni "toplomjer", ti si jednostavno udaren. Najozbiljnije to mislim. Izgubljen slucaj.

- Ako njega etiketiram da je lud i da piše iz dosade, onda mogu nastaviti sa mojom bošnjačkom propagandom na miru.
- Kako sam ovo dobro uradio. Srbi i Hrvati su šovinisti, fašisti, a za ravnotežu ću ubaciti simpatičnu bošnjačku probosansku patetiku. Usput ću reći da to nije stav politike, i bošnjačkog društva već tamo neke pisanije na Facebook. Kako sam genijalan. Ma onako cirkus, top lista Nadrealista, bezazlen bošnjački narod. Dok su Srbi i Hrvati genetski zli.
- Ovaj forum, i hrvatski narod, je fašistički, ali u ovom komentaru ću stati na šovinizmu. I sutra ima dana.
- Ako se ne smirite poslat ćemo vam vehabije. Srbi ima da ukinu RS, Hrvati da prestanu tražiti entiet, to su uvjeti.

Vrh

ManInBlack je napisao/la:
@math, malo offtopic, od kuda pišeš, vidim da ne koristiš naša slova šđčćž?

Austrija, čim zna da su križevi na svakom brdu. Mislim da je onaj djiha-djiha klončina.

Vrh

Ono kao, i Srbeki imaju svoje bradonje, a :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 747 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: micko52 i 459 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: