|
|
Stranica: 6/17.
|
[ 408 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 10:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Na huntinu žalost, rokanje po njenim snagama u rasulu na granici sa Rusijom se nastavlja jer je gospodin Igor (Strelkov) upravo objavio da nikakvo "humanitarno primirje" ili "koridor" nisu potrebni istražiteljima pada malezijskog aviona da istražuju mjesto pada jer se ono nalazi u dubini teritorije gdje nema borbi. Sinoć su rekli da su spremni na trodnevno primirje kako bi istraživački tim došao na mesto nesreće. Nakon što su prespavali, predomislili se. Pametna odluka, dodao bih.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 10:28 |
|
|
Citat: većina stradalih nizozemci tj. holanđani.. Tako mi Boga, ne veselim se ničijoj nesreći i žao mi je svakog izgubljenog života u ovoj nesreći...isto kao što mi je žao i uništenih života njihovih obitelji... No, ne mogu da se ne sjetim Holanđana i Srebrenice.. Jedan bošnjački forumaš s Indexa
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 10:52 |
|
|
KOMENTAR DAVORA BUTKOVIĆA Ovo je tragedija koja može uništiti Putina gospodin Davor http://www.zabranjeni.url/tragedija-koja-m ... a/1207159/Cijenim da lik nije svu noć mogao oka sklopiti u iščekivanju jutra kako bi ovaj tekst priložio uredništvu Jutarnjeg i dao ga na uvid istomišljenicima
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 11:15 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ja sam ga vidio uživo gospodine Agathone. Nemojte me podsjećati na tu traumu iz mojih ranijih godina sa ovom slikom
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 11:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nažalost ni prvi ni zadnji civilni avion koji je greškom oboren. Malo je sumnje da je u pitanju PZO ovih sa istoka koji su prije nekoliko dana srušili transportni AN-26: Zapovjednik lokalnih Rusa je proslavio (naknadno obrisao) obaranje jer je mislio da je riječ o još jednom ukrajinskom avionu. “Upozorili smo vas da ne letite našim nebom”Ostaje nejasno zašto je Malaysia letila preko tog prostora, istina je da nije riječ o službenoj "no-fly" zoni, ali kažu da su većina drugih kompanija izbjegavale taj prostor. Ako je tako, ide njima na dušu, no neće propasti, uvijek ima masa ljudi koji će se odlučiti na jeftiniji kartu. Na svu sreću, izgleda da su sve kompanije reagirale kompletnim izbjegavanjem zračnog prostora Ukrajine. Ne očekujem nikakve posljedice, ni po pobunjenike, ni Rusiju, unatoč američkim novinarima koji traže bombastičan spin. Ono što me je razočaralo je, sudeći po slikama, da lokalni narod pljačka leševe i skidaju dijelove aviona. Truplo aviona se nije dezintegriralo u eksploziji rakete nego u padu. Isprva sam pomislio da su jadni ljudi možda onda bili svjesni što se događa sve dok je avion padao (nekoliko minuta sa te visine), ako je eksplozija pogodila motor (krilo), no stručnjaci kažu da se na toj visini, pod gubitkom pritiska, kisika i hladnoće svijest izgubi u roku nekoliko sekundi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 11:35 |
|
|
Odakle je ova slika s aviončićima?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 11:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne znam s koje stranice točno, vjerojatno Flightradar, Flightaware ili neke slične.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 11:43 |
|
|
Metemma je napisao/la: Odakle je ova slika s aviončićima? http://www.flightradar24.com/44,21/7Dobar sajt, vidis u svakoj sekundi gde se nalazi svaki civilni avion...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 11:54 |
|
|
Agatonov prijatelj gospodin Arsenij je jutros rekao javno da su oni koji su oborili avion "bastards"...kopilad... Koliko juce se sepurio u Slavjansku, gledajuci zarobljeno naoruzanje... Imam samo jedno pitanje - na sta on lici jbt Tipovi sa ovakvim izgledom pre pripadaju nekom azilu za odbegle iz gay zajednice...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Masovno otkazuju karte od ove malezijske tvrtke. Nema praznovjernijih putnika od putnika aviona.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Matan
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:21 |
|
|
volvoks je napisao/la: Citat: većina stradalih nizozemci tj. holanđani.. Tako mi Boga, ne veselim se ničijoj nesreći i žao mi je svakog izgubljenog života u ovoj nesreći...isto kao što mi je žao i uništenih života njihovih obitelji... No, ne mogu da se ne sjetim Holanđana i Srebrenice.. Jedan bošnjački forumaš s Indexa Ima bisera i preko Drine: Citat: Stevan Kljajic ima neke bozje pravde u ovom dogadjaju, jer je holandija bila drzava koja je posle amerike najvise bombardovala ljude u srbiji i bosni!!! koliko su nevinih ljudi oni pobili, je li to nekome palo na pamet??? a i ovog sukoba u ukrajini ne bi ni bilo da zapad nije huskao ukre na ruse na istoku ukrajine, i nije mi jasno ko jos usmerava putnicke avione u zonu ratnih dejstava gde se svakodnevno obaraju vojni bombarderi i transportni avioni??? ovo kao da je bila namera nekoga da se ovako nesto desi, a znamo kome bi ovo odgovaralo, opet ukrima i zapadu, znaci, zapad je zrtvovao svoje ljude da bi napakostio rusiji, a znamo da taj sistem zrtvovanja svojih ljudi nije nepoznat metod rada CIA-e!!! to im je proslo na merkalama, to im je proslo u srebrenici, proslo im u racku, a sad evo to isto pokusavaju i u ukrajini!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Safete, ne tako otvoreno braniti Bošnjake. Zapamti glumiš "Hrvata" na jednom hrvatskom forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ono što me je razočaralo je, sudeći po slikama, da lokalni narod pljačka leševe i skidaju dijelove aviona. Mene su šokirale te činjenice, polomljeni i rastrgani ljudi okolo, a oni kopaju po džepovima i prtljazi vade putovnice i ostalo. Svinje.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:30 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ono što me je razočaralo je, sudeći po slikama, da lokalni narod pljačka leševe i skidaju dijelove aviona. Mene su šokirale te činjenice, polomljeni i rastrgani ljudi okolo, a oni kopaju po džepovima i prtljazi vade putovnice i ostalo. Svinje. Pa pasoše uzimaš da utvrdiš identitet žrtava pobogu... http://en.wikipedia.org/wiki/Forensic_science
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:34 |
|
|
Metemma je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Mene su šokirale te činjenice, polomljeni i rastrgani ljudi okolo, a oni kopaju po džepovima i prtljazi vade putovnice i ostalo. Svinje.
Pa pasoše uzimaš da utvrdiš identitet žrtava pobogu... http://en.wikipedia.org/wiki/Forensic_scienceSamo što nije riječ o "forenzičarima". Ne uljepšavajmo stvarnost, opelješili su i putnike i torbe putnika. Sad je jedino pitanje, u kojim bi se to zemljama događalo, a u kojim ne bi.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Avion Malaysian Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:41 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
DzoniBG je napisao/la: Ono sto ja vidim sad je da je CNN upregnuo sve jastrebovske face koje koriste kad god treba oblatiti Rusiju, Iran, Siriju... tu su Anderson Cooper, raskreveljena Amanpour koja je vec odrzala bukvicu o zlim Rusima... vec imaju graficke prikaze raketa, aviona... kao da su ovo cekali... u informacijskom dobu je to baš neki znak... međutim, o konteksu događaja bi se dalo raspravljati. i da, opet malezijski zrakoplov...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 12:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zapovjednik lokalnih Rusa je proslavio (naknadno obrisao) obaranje jer je mislio da je riječ o još jednom ukrajinskom avionu.
Ako je vjerovati CIA-i jer ona je navodno prva sverkila tu obavijest, tako da je vjerovati u njenu vjerodostojnost, pod velikim znakom pitanja Postoji priča i o falinci u vremenskoj zoni jer ova sa tog navodnog izvještaja gospodina Igora je kucana po moskovskoj vremenskoj zoni pa su se u međuvremenu pojavile i obavijesti sa vremenskom zonom tempiranom baš u vrijeme obaranja aviona što cijeloj priči o vjerodostojnosti daje jedan izuzetno nevjerodostojan šarm
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 13:00 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Agatonov prijatelj gospodin Arsenij je jutros rekao javno da su oni koji su oborili avion "bastards"...kopilad... Ne dirajte mi mog prijatelja gospodina Arsenija koji je, možda će nekom biti i neobično, član scientološke paracrkvene udruge. Inače, pun *** tih pseudoukrajinskih vrhovnika je u nekoj od netipičnih vjerskih udruga za taj prostor, neki su scientolozi, neki baptisti, neki kabalisti itd
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Avion Malaysian Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 13:02 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
BBC je napisao/la: Sad se svi avioni preusmjeravaju da zaobiđu Ukrajinu.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 13:09 |
|
|
A zanimljivo je i da su neki od njih polutaneri sa često neruskom ili neukrajinskom polovinom (Jevreji, Jermeni, Poljaci) i da su mnogi od njih do početka bavljenja politikom, pričali na ruskom a recimo, gospođica bombarderka Julija ga i dan danas koristi. Ona je recimo polutanerka, otac Rus a majka Jermenka ili obrnuto.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 13:14 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ja sam ga vidio uživo gospodine Agathone. Nemojte me podsjećati na tu traumu iz mojih ranijih godina sa ovom slikom Zašto gospodine Zadar kad gospodin Davor ima izrazito markantne crte lica, doduše malo nabacane i neorganizovane ali kao da je to bitno u poređenju sa njegovim novinarskim kapacitetima
|
|
Vrh |
|
|
Ljiljan
|
Naslov: Separatist koji je srušio malezijski avion se borio na strani agresora u BiH! Postano: 18 srp 2014, 13:24 |
|
|
Igor Girkin, vođa separatista u Ukrajini koji je preuzeo odgovornost za rušenje malezijskog aviona, pri čemu je ubijeno 300 osoba, borio se na strani agresora u Bosni i Hercegovini, javlja bh. novinska agencija Patria (NAP).
Girkin je poznat i po imenu Igor Ivanovič Strelkov i veteran je proruskih i prosrpskih ratova protiv muslimana u BiH i Čečeniji. U svojoj zvaničnoj biografiji ističe da se borio u ratu u BiH i to na strani Vojske Republike Srpske.
Girkin je neposredno prije objave informacije o rušenju aviona Malaysia Airlinesa iznad Ukrajine na Twitteru se 'pohvalio' kako su njegove snage srušile jedan vojni avion tvrdeći da se radi o teretnom avuonu.
- Na području Toreza srušili smo An-26. Leži negdje u rudniku 'Napredak'. Upozorili smo vas - nemojte letjeti našim nebom. A postoji i snimka pada ptice. Ptica je pala nedaleko rudnika, rezidencijalno područje nije ometano. Civili nisu ozlijeđeni - pisalo je u tweetu koji je naknadno, kad se pojavila informacija o padu putničkog zrakoplova, izbrisan.
Također, Girkin je samo prije nekoliko sati objavio da se na strani separatista koji su odgovorni za obaranje aviona pri čemu je ubijeno više od 80 djece, bore i Srbi. Nedavno im je stiglo i pojačanje.
- Srbi se uspešno bore pod komandom Bratislava Živkovića. Srpski borci nemaju gubitke. Nedavno je nova grupa pojačanja stigla iz Srbije. Odred "Jovan Šević” je porastao i sada broji 35 dobrovoljaca. Od sada im se obraćamo kao "Slovenskom odredu”, pošto pored Srba ima još dobrovoljaca iz drugih slovenskih država – napisao je Girkin koji se predstavlja kao ministar odbrane i komandant oružanih snaga Novorusije i proruskih snaga u Donjecku, prenosi NAP.
_________________ krme Milošević u Dejtonu: Vi zaslužujete Sarajevo jer ste iskopali tunel i ulazili i izlazili iz njega kao lisice. Ali, vi ste se za njeg i borili, a one KUKAVICE su vas ubijale s brda"
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 13:30 |
|
|
To gospodine Ljiljane, đe bi o bilo čemu raspravljali ako ne pomenemo i srbočetničke agresorske falange i njihove ruske pomagatelje
|
|
Vrh |
|
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 13:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ja sam ga vidio uživo gospodine Agathone. Nemojte me podsjećati na tu traumu iz mojih ranijih godina sa ovom slikom Zašto gospodine Zadar kad gospodin Davor ima izrazito markantne crte lica, doduše malo nabacane i neorganizovane ali kao da je to bitno u poređenju sa njegovim novinarskim kapacitetima Nemoj više nikad stavit to. Mi neki koji smo imali nesreću vidjeti ga u živo nikad se nećemo oporaviti. A ti nam samo pojačavaš patnju s kojom živimo. Nešto takvo priroda nije napravila, to biće je potjerano s neke druge planete zbog izgleda a i njegovo novinarstvo pokazuje da nije s ove planete.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avion Malaysia Airlinesa s 295 putnika oboren u Ukrajini Postano: 18 srp 2014, 13:45 |
|
|
Dogovoreno, gospodine Ostrožac
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Robbie MO i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|